7098
-
deutsch96 #5693 Húh. Köszönöm ! -
#5692 vagy így vagy úgy, sok telepítés után lesznek hibaüzenetek... olvasd el, próbáld meg letölteni ami kell neki, ezt szerintem itt a többiek sem csinálják máshogy :)
alföldön pl. van rakás activity ahol ezekkel a kocsikkal lehet közlekedni :)
http://intercitymsts.atw.hu/ -
deutsch96 #5691 Sziasztok ! Tudtok esetleg olyan pályát, amelyen sebes, vagy IC kocsikkal lehet közlekedni, valamint egy leírást is tudtok küldeni ?
(az a probléma, hogy akármilyen pályát felrakok, mindig valami hibaüzenetet dob ki, és már a hócipőm tele van ) -
SZűts János #5690 Sziasztok Arra gondoltam ha letörlöm a transet teljes tartalmát és ujra telepítem úgy jó lessz? Mit gondoltok? -
#5689 Sziasztok, olyan gondom lenne, hogy feltelepítettem a játékot feltettem acthu rar file okat. stb ez szép is jó bekerült pár gépezet. viszont ha a Siemens vonatokat ( railjet, stb. stb.) ket csak bemásolom most a train mappába az istenért se találom őket meg HELP mit ronthattam el.
Köszönöm előre is a segítséget.
Üdv: Tibicsoki4 -
SZűts János #5688 Sziasztok Már megint gondom van. Fel telepítettem a Dél Dunántúl pályát és egy csomó mozdonyt és vagont hiányol pedig benne van a transettbe mit rontottam el? -
Unikey #5687
[color=red]Letöltésért kattints ide[/color] - 5,16 MB
[size=9]Külön köszönet: ZazA[/size]
Engedély: Zsoltee
Reprint: Jómagam :-)
[size=7]Eredeti fotók: Vécsei László[/size] -
Bagaméry #5686 A Jászkisér Nagybereg.sms fájl - bármilyen furcsa - nem kimondottan a Jászkisér Nagybereg pálya tartozéka, hanem egy olyan hangcsomag része, ami a pályahangokat "állítja elő"... Meglehet, hogy először az azonos nevű pályában alkalmazták először, de azóta a magyar fejlesztésű pályák "tartozéka" lett a pályahangok megszólaltatása céljából....
A DDU 2.0 telepítője "helyből" tartalmazza.... - a SOUND-ba telepíti! -
#5685 Nekem semmi gond! 2.0 a verzió, ugye? A telepítőset tetted fel? INNEN tölts le és a updatejét is! Az előzőt jobb ha eltávolítod az annak telepítése előtt! -
SZűts János #5684 Sziasztok letöltöttem a Déldunántúl pályát és az a baj hogy kéri aJászkisér Nagybereg sms fájl-t pedig az a pálya fent sincs feltettem de igy is azt írja mit tegyek kérlek segítsetek. -
railjet66 #5683 Hello! Nagyon szépen köszönöm! Kezdő vagyok :S -
kjhun #5682 Nekem probléma nélkül lejött az a kemény 1.16kB-nyi adat. xD
Tessék felraktam ide: RJ_Consist_pack_1 -
Unikey #5681 Üdv!
Jöttek megint pár képpel!
Na meg kis PS :-) -
Bagaméry #5680 Háj!
Már többször megírtam, de úgy látszik - a legtöbb esetben tapasztalhatóan - az újdonsült fórumozók olvasgatás helyett kapásból problémáznak..., hogy egyes mozdonyoknál nincs külső hang.
Nem csak a v43-nál lehetséges ilyen hanghiány, hanem minden olyan mozdonynál, ahol a hangok "fokozatai" nincsenek az .sms (hangleíró) fájlban megfelelően programozva. Ilyen programozási "hiba" - de inkább hiányosság okozza azt is, hogy egy-egy activityben az elsuhanó mozdony (is) hangtalan marad....
A hangoknak 4 beállítása van: SL(5) - sok, SL(3) - közepes, SL(1) - kevés, SL(0) - activity. Az 5, 3, 1 fokozatokat a beállító menüben "kívülről" (is) lehet állítani, az SL(0) csak az activityben szólal meg - feltéve, ha meg van programozva....
Tehát NÉMA mozdonyok esetén először a menü hangbeállítását kell ellenőrizni - és a "sok"-ra állítani a hangokat... s ha ezután sem "szól" a mozdony, akkor az már .sms hiányosság.....
-
kisspeter1979 #5679 Boldog Új Évet Mindenkinek!
Nagyon tetszik ez a játék!
Már objektum készítéssel is foglalkozom. Viszont ebben kis segítségre lenne szükségem. Már az ace fájlokkal elbolondulok. És 3ds fájlokat tudok .s fájlokká konvertálni. Kérdésem az lenne, hogy .s fájlokat nem lehet visszakonvertálni 3ds fájlokká? Ha igen, akkor milyen program kell hozzá? Már végigbújtam a netet de sajnos nem találtam megoldást.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
railjet66 #5678 Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni
RJ consistot próbáltam leszedni erről az oldalról
http://budapestgyor.weboldala.net/download.php?list.198
De ahányszor elkeszte volna tölteni mindig kiírta hogy hibás letöltés
Kérem ha valaki esetleg tudna segíteni más oldallal vagy programmal kérem írjon
Előre is köszönöm! -
#5677 Szia!
1. egy elküldött HSZ-d "újraírásának" (Mert ugye valójában Ctrl+C & Ctrl+V :D) nincs értelme, úgyis látja aki olvassa a topikot és ha tud, válaszol.
2. Egyáltalán eredeti a játékod? Eredetivel sokkal jobban jársz! Ha vasútbarát vagy, érdemes ráruházni 2000 Ft-ot.
3. nem vagy egyedül. az első problémád nekem is gyakran előfordul betöltök egy atchot, megjelenik az F11-es ablak, és ha "sokáig" "nyitva marad" akkor nagy az esélyem hogy ki fog fagyni, mikor bezárnám az ablakot.
Gondolom, az atchu V43-akról beszélsz, na, azoknak mai napig ez a hiányoságaik. nincsenek hangjai más kameranézetben csak a belsőben (és a Shift+1-es nézetben.) Sajnos ezzel kell élni.
De más v43-soknak viszont van hangjai. szedj le egyet innen és a cabinját meg a soundját Itt pedig rengeteg V43-ast találsz és ezeket be másolni a .../TRAINS/TRAINSET/MAV_V43_VMW mappába! -
koncsihancsi #5676 Hellósztok!
Én még kezdő vagyok az MSTS-ben. Feltelepítettem a játékot hozzá a kiegészítőket, ami a hibátlan működést szolgálja(ezeket egy haverom csinálta meg, de elutazott, úgyhogy egy jó ideig nem fog hazajönni). Aztán magamtól felraktam az acthukat, dízeleket, vagonokat, pályákat, activity-ket stb. DE vannak problémáim:
Úgy tudom, hogy az alföld 5-ös activity-k működnek az alföld 6-on. De amikor én belelépek akkor betölt kb egy másodpercig mutatja a mozdonyt, aztán lefagy és kilép.
Amikor megyek a V43-sal, akkor belülről van hang de kívülről semmi, még a kürt se szól vagy amikor az áramszedő le vagy fel megy, még akkor se.
Várom a segítségeteket. -
roleee15 #5675 A 150-es vonalt kihagytam de arra is megfordulnak.
Off end -
roleee15 #5674 70 [Bp.-Szob] és a 71-es [Bp.-Veresegyház-Vác] vonal. A 71-esen csak ők mennek, a 70-es meg nagyon vegyes, Csíkos Bhv inga, Flirt és BDVmot is megfordul arra. -
#5673 A Tauruszokhoz honnan érdemes a fülkét lementeni? (a hangot a cseh oldalról már letöltöttem) -
#5672 köszönöm, beraktam az ikonhoz a parancsot, de nem sikerült sehogy se gyorsítani, mindegy :)
BDVmot kocsik még melyik vonalakon járnak, ha járnak még? -
#5671 "Ennek a kapcsolónak a hatására játék közben bekapcsolható az idő gyorsítása. Gyorsabban telik az idő és a vonatunk is ennek megfelelően fog mozogni. Az idő gyorsítása a CTRL+T gombokkal történhet több lépésben, míg a lassításra a CTRL+SHIFT+T kombinációt használhatjuk." -
#5670 ez az időgyorsító pontosan mit csinál a játékban, nevétől függetlenül?! :) -
#5669 -timeacceleration -
#5668 Sziasztok!
Boldog új évet kívánok mindenkinek! :D
MÁS: Nem tudja valaki az időgyorsítónak a kódját? Mármint amit be kell ütni az elérési út után? Előre is köszi! -
#5667 Boldog Újévet Mindenkinek! és a képek is nagyon jók lettek :)
bocs koncsihancsi, én hirtelen nem tudok segíteni -
#5665 Boldog Új Évet Minden Fórum társamnak!
-
#5664 Szia!
Neked is egy picivel lentebb kell keresni ott megtalálod.
-
Hudini1988 #5663 Sziasztok! Akkor tudna valamelyikőtök segíteni amit írtam? Köszönöm!!
Egy picivel lejjebb kell keresni! -
#5662 Hy topik!
Próbaúton,elismerésem a készítőnek!
-
roleee15 #5661 November közepén váltás volt, gépfelújítással egybekötve, de így semmi probléma sincs, nálam akkor volt amikor a #5645 és a #5643 sz hsz-t írtam, nagyon hosszú volt, tele volt képekkel és URL beszúrásokkal, az op rendszer hibája nem produkálhatna ilyeneket, itt valahol az SG szerverei körül lehet a móka. -
Unikey #5660 Én Chrome-t használok, nálam nem volt sosem semmi probléma. (Windows 7)
Szerintem ott inkább valami operációs rendszer hiba van... (Roleee, nálad tudom, hogy XP van, Bagamérinél meg az IE8-ból következtetek arra...) Lehet valami elállította a dolgokat az xp-ben. -
#5659 Nálam semmi probléma! (Firefox 8.0) -
roleee15 #5658 Nálam is ez a probléma állt fel, hogy nem jelenített meg szöveget, képet, azután rövidebbnél meg minden tökéletes volt (#5643-#5645 hsz.hibásan küldte el) Utána kellene nézni a fórumnak! Chrome-ot használok. -
Bagaméry #5657 Hát ez már szivatás!
Most meg ismét minden úgy jelenik meg ahogy én eredetileg írtam..... az ie8 is okozhat ilyen problémát? -
Bagaméry #5656 Megjegyzés - Martin HELP!
A #5655 bejegyzésemben a kötőjeltől a sor végéig beírt szövegrész az elküldés után néhény másodperc múlva MEGVÁLTOZOTT. Több betűről az ékezet eltűnt és a kis betűvel írt szavak NAGY betűre (vagy nagy kezdőbetűsre) változtak!
Éppen elég, ha egy "elküldött" bejegyzésben utólag észre veszünk egy-egy véletlen hibát, akkor ez automatikusan NE keletkezzen.....! - netán nem egy szövegromboló vírus fészkelte be magát a fórumba?! -
Bagaméry #5655 Háj!
Az #5626-ban demonstrált megjelenítési problémát drv.probléma okozta - a VGA "gyári" telepítő CD-jén levő drv. nem felelt meg az alaplap "követelményeinek". A netről levadászott frissebb drv. (Catalyst 10-12)telepítése megoldotta a problémát. -
Hudini1988 #5654 Ja még valami! Ha valaki eltudná nekem küldeni az új taurusokat zipben (és ha kérhetem akkor hanggal és cabbal) amik most lettek elérhetőek azon a szlovák oldalon, azt megköszönném! Minden jót! -
Hudini1988 #5653 Sziasztok! Segítsetek! Valamit feltelepítettem valamikor, nem tudom már mi volt az, és most jelenleg a TS a betöltés állapotában kilép az asztalra vagyis lefagy. Próbáltam ezeket az új pályaszámos mozdonyokat telepíteni, lehet, hogy azzal rontottam el. Vagy például a 470 002-es taurussal, vagy nem tudom! Szóval segítség! Mi a teendő? Előre is köszönöm!!