7098
-
Rozsdika #5733 Oké, igyekszem. -
#5732 Először a 6-ost majd utána a 6.03-at. Az a javítása! A 6.0 az alap teljes pálya, a 6.03 az annak patch-je. (olvass el a leírását! :)) -
Rozsdika #5731 Szia!
Melyiket? A 6-ost vagy a 6.03-at? -
#5730 Innen! -
Rozsdika #5729 Még egy kérdés, de szerintem nem az utolsó. És az Alföld 6-ot honnan tudnám leszedni? Az a baj, hogy nem vagyok egy nagy gép zseni, de ahogy leírtad úgy raktam bele az 5-be betöltötte és meg is fagytam. Biztos valamit elpancserkodtam. -
zsoltim412198 #5728 hát megnéztem a beállításokat minden jobb oldalt van -
#5727 Mindig oda ahova az Eng fájl mutat,az Eng fájlban van hozzárendelve a Cabin hang/Nézet és a Külső Hangok. Nézd csak meg a beállításokat majd utána a többi.
-
zsoltim412198 #5726 hova rakjam a hangot? először ezt ellenőrizném
-
#5725 Hy topik!
Kiválasztod Főoldal menü/Opciók/Hang/Bal oldalt 4 csúszka húzd fel jobbra mindet és akkor meg kell oldódnia a problémádnak,ha nem akkor nem jó helyen van a Traxx Sound. -
zsoltim412198 #5724 Valaki tudna segíteni nincs a traxx nak hangja pedig megvannak azok a hangok benne is vannak de nem tudom mi van. valaki tudna segíteni? elöre is köszönöm.
-
#5723 a jászkisér-nagybereg az egy pálya, nem tudod egymásba rakni őket az alfölddel :)
Train Simulator\Trains\Trainset mappába telepítsd a mozdonyokat, vagonokat -
Rozsdika #5722 Szia!
Köszönöm a segítséget. Letöltöttem pár achtut, már csak az lenne a kérdésem, hogy azokat hova telepítsem a TS-ben? Melyik könyvtárba kell berakni, hogy működjön is? A Jászkisér-Nagybereg 3.0-t is bele lehet tenni az Alföld 5-be? -
ekepista #5721 sziasztok nem tudom jó helyen kérdezema a heidi express feltudnátok nekem tölteni ide afórumra -
#5720 "IC 567 PÁVA" acitvity egyszerűen kidob betöltéskor ezzel: "failed to create cab view"
mivel a vonat a 480 001-es traxx, így gondolom neki hiányolja, pedig megvan a cabview mappa és a cvf file is... most akkor mit tudok csinálni, mi a baja?
kb. 10 dolgot töltöttem le az activity miatt, vicces lenne ha nem sikerülne működésre bírni sehogy... valakinek van ötlete? :( -
railjet66 #5719 Üdv!
Köszönöm nekem megvan a 480 001-es Traxx.
Nekem a MAESTRAL activity kellene mert abban az activityben Ttraxx vontat és mögötte van szili meg a kocsik.
Nem csak az egyes Traxx elérhető már 480 002 es is :) -
CB 31 Szmötyi #5718 Csak az egyes TRAXX elérhető? -
joco22 #5717 Tessék itt a 480 001 ez nem a kandós festésű: https://en7rag.blu.livefilestore.com/y1pOWoh8BlAZKI8yxoBbTEE5ej4kvtkvtBIDh2TODOgxxHfZir7YgJKx0yjtRgAA-F4xgzKfs9XJFq0CIstAw0Nfg/H-MAVTR_480.ZIP?download&psid=1 hangot vezérállást tartalmaz -
railjet66 #5716 Üdv mindenkinek!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget nagyon jól megy a Balaton-Dél :)
Ha nem gond egy kérdésem lenne még, nemrég láttam egy oldalon Balaton-Dél 205 vagy 204.sz MAESTRAL Ngy, ahol egy 480 001-es Traxx vontat.
Esetleg valaki tudna segíteni hogy honnan tölthetném le, bár lehet hogy a készítő letörölte.
De ha valakinek meg van és elküldené nagyon hálás lennék neki.
Előre is köszönöm! -
#5715 http://5mp.eu/web.php?a=mstsact&o=5eACBCNBG5 Itt keresgélj, van bőven, viszont ez a honlap hamarosan elfog költözni egy új honlapra. Ezt már régebben be akartam jelenteni, de mindig elmaradt. Tehát aki ezt a honlapot készíti azzal én fogok egy sokkal modernebb honlapot csinálni a cuccainak és minden másnak, és én is fogom csinálni vele tovább az actokat, meg a többi dolgot. Amint a honlap előállt, egyből jelentem a fórumon. -
Rozsdika #5714 Azt meg nem tudom miért nem sikerült régen telepítenem, pedig a HTSC-ről szedtem le. -
joco22 #5713 lafödl 5-re sajnos már nem fogsz találni csak Alföld 6-ra -
Rozsdika #5712 Akkor esetleg tudnál segíteni,hogy honnan érdemes alföld 5-re feladatot letölteni?
-
joco22 #5711 Azok nem valami jó feladatok! Készítőnek hiába írsz nem fog válaszolni rá! Ott útvonal vagy feladat hiba van! -
Rozsdika #5710 Innét szedtem le őket intercitymsts
-
#5709 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=991845323&no=5692]#5692[/URL] -
joco22 #5708 Melyik oldalról szedtél le hozzá feladatot? Mert már a feladat gyártók alföld 6-ra gyártanak feladatokat és azok alföld5-ön már nem müködnek útvonal változások miatt! -
Rozsdika #5707 Sziasztok!
Légszíves segítsetek nekem, hogyan tudok feladatokat telepíteni az alföld 5-be? Letöltöttem egy rakat feladatot hozzá és nem tudom miért mindig hibát ír ki telepítés után, pedig a Routes mappába rakom. Mit ronthatok el? -
#5706 Az összes részét töltötted le? Tudod, Innen kell tölteni az összes Letöltés feliratú linket, 1-től 11-ig. Legyen EGY mappában az összes fájl!
Annak telepítése után ajánlott a javításának letöltése! -
#5705 próbáld meg újra letőlteni -
railjet66 #5704 Üdv!
Nagyon szépen megköszönném ha esetleg valaki tudna segíteni a Balaton-Dél 4 pályával kapcsolatban lenne egy kis problémám.
Amikor elindítom a telepítést kb 55-nél mindig ezt írja ki: Olvashatatlan fájl: ROUTES/Balaton/TERRTEX/SNOW/OEForest.ace
Hogy őszinte legyek eléggé kezdő vagyok, már rengetekszer letöltöttem de egyszerese sikerült feltelepítenem :S
Már fél éve próbálkoztam de nem jöttem rá :(
Kérem ha valaki tudna segíteni kérem írjon.
Előre is köszönöm!
-
SZűts János #5703 Sziasztok A Dél Dunántúli feladatok igaz nem mind menetrend frissítést kér hogy csináljam? Előre is köszi. -
zsoltim412198 #5702 Bocsánat már hogy megint zavarok már csak annyi hogy valaki tudna segíteni feltelepíteni a balaton dél 4.0 -t? -
zsoltim412198 #5701 köszi. sikerült minden -
roleee15 #5700 MSTS főmenü -> alul opciók -> és ott az Árnyékoknál ne legyen "X" -
zsoltim412198 #5699 Azt hol birom megnézni? -
roleee15 #5698 Árnyékok ki vannak kapcsolva? -
zsoltim412198 #5697 Sikerült minden. csak még olyan problémám van hogy ha megnyomom a külső nézetet ki dob a játékból. Mi okozhatja, Van e rá megoldás? -
zsoltim412198 #5696 Köszi! megpróbálom és remélem sikerül. Ha nem akkor még lehet hogy kérdezek. -
#5695 Hy,Flírtek ajtaja mint minden másik ajtó nyitás: Ctrl+Num7 és Num9...Te választod melyik oldalt szeretnéd.RJ vezérlő kabinja: Download ÖBB RailJet x13 Afmpz (cabview):Letöltés
A TS ,hogy lássa ezt az elérési utat kell követned.
Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\common.cab\cabobbafmpz
..tehát a common.cab mappába kell elhelyezned a cabobbafmpz cabin nézetet,röviden ennyi. -
zsoltim412198 #5694 Heló! Ez a kérdés főként azoknak szól aki hibátlanul bele bírta rakni a railjetet az msts be. Nekem olyan problémám van, hogy nincs a vezérlőnek kabinja se külső nézete. nekem nem sikerült. Akinek sikerült el tudna látni néhány jó tanáccsal? Előre is köszi. A második kérdésem hogy pl: flirtnél meg a többi vagonnál hogy birok ajtót nyitni?