7098
  • kitt2000
    HTSC | Hungarian Train-Sim Center

jadro.yofej.hu

Ez az oldal miért nem jön be?
  • zsoltim412198
    mármint ami a skura msts en van
  • zsoltim412198
    heló még annyi hogy az aranycsapat taurusának a vezetőállását honnan tudom letölteni?
  • tmartin
    Igen. :D Én is pontosan ezért nem mondtam meg a 714-es IC időpontját. :) Mert ugyse tudom magam tartani hozzá. Mi is emberek vagyunk. Tanulunk illetve dolgozunk, éljük az életünk, alszunk, eszünk, stb. és mindig változó, hogy mennyit tudunk a pályával foglalkozni. Activity készítést és pálya építést is csak hideg odafigyelő fejjel lehet csinálni. Ez minden nap változó, ezért ez mindig csak behatárolható, de soha nem lehet tartani magunkat hozzá. Nah most ezt jól elmondtam. :D Tehát, ha a készítő azt mondja, hogy nem mond kiadási dátumot akkor az ezért van és nem kell rá haragudni. :)
  • roleee15
    Konkrét időpontot nem mondott a készítő, mert aztán az lenne, hogy "tessék ma van /február 30/, mára volt megígérve, és még nem adták ki a pályát, milyen dolog ez..." ezért a kiadás időpontja az a nap, amelyiken készítő kiadja.
  • zsoltim412198
    okés. amúgy még van egy hónap?
  • roleee15
    Nem tudjuk még.
  • zsoltim412198
    azt hogy honnan lesz letölthető?
  • roleee15
    Annál konkrétabbat, hogy kb, 1 GB lesz a pálya nem lehet tudni.
  • roleee15
    Most éppen a VÉGSŐ* jelzőzésen van ha visszaér a pálya szerkesztőjéhez, akkor utána kiadás.

(* Most lesz lejelzőzve teljesen a pálya, a valósághoz hűen, utánna 1-2 tesztfutás és kiadás)
  • zsoltim412198
    jah és honnan lesz majd elérhető?
  • zsoltim412198
    azt lehet tudni kb mikorra? és esetleg tudsz 1-2 infót az 1 - fővonalról?
  • tmartin
    Heló.. :D Azért nincsen teteje, mert a Dél-Dunántúl pályán csak a Dombóvár-Pécs-Magyarbóly vonal van kidolgozva, és nem több. Keleti meg Déli, meg Pusztaszabolcs, meg minden amit látsz és nem Dombóvár és Magyarbóly közt fekszik az nincs leobjektumozva. Max pár épület, de semmi más, ott csak sínfektetés van, viszont hamarosan elkészül az objektezés. Addi meg megkell elégedni a jelenleg lévő vonallal. :)
  • zsoltim412198
    heló letöltöttem ddu2t csak pl nincsen a keletinek tetelye miért van ez?
  • zsoltim412198
    Köszi az oldalt.
  • tmartin
    Sajnos igen, de lesz több is, csak idővel. :D
  • joco22
    train-act.t15.org itt is találtok Alföd 6-hoz feladatokat!
  • zsoltim412198
    De jelenleg ott csak egy ic van az alföldnél?
  • zsoltim412198
    jah. okés. köszi
  • tmartin
    Időt nem mondok, mert még fogalmam sincsen, és úgyse tudom tartani magam hozzá, viszont a jó actok alföldhöz az az msts.tk :D Regisztrálj és rengeteg actal találod magad szembe. :)
  • zsoltim412198
    meg esetleg nem tudsz valami jó act oldalt alföld 6 hoz
  • zsoltim412198
    Oké köszi. Esetleg egy kb. időt?
  • tmartin
    Hello! A Móra IC-t én készítem és most egyenlőre nem tudom kiadni, mert közbejöttek dolgok és most egyenlőre áll a project, de erről nemsokára írok a a hírekben.
  • zsoltim412198
    jah és még annyi hogy z msts.tk mikor adja ki a móra ic-t?
    Esetleg valaki tudna egy jó actos honlapot? Persze alföld 6 ra.
  • zsoltim412198
    Heló. valaki tudja mi lett a http://train-act.atw.hu oldallal?
  • koncsihancsi
    Hello

Valaki tudna jó activityket az alföld 6-hoz?
  • ekepista
    sziasztok írjátok meg légyszives hogy atrain simulator játékhoz müködne e a lillafüred pálya
  • Tommacska
    Üdvözlöm a vasútbarátokat!

Egy eldöntésre váró kérdés: Én vagyok a béna vagy a program?
    Kiskunmajsa 4-es teher vágányon dupla H-Eurocom géppel és 28 db SZ_Habbinss vagonommal várom a Tajó-műtrágya 2-ről tolatva érkező, majd az én vonatommal összezáró hajnali tehervonatot! Ha nyílt vonalról érkezik, akkor megáll a bejárati jelző előtt, (tényleg vörös jelzést mutat) ha pedig szemből, Jászszentlászló rakodó-1 felől jön, akkor mögöttem a fordítópontot ugyan meghaladja de visszaúton az utolsó vagonja a váltókörzet előtt egy méterrel megáll! Miért? Egyszerűen nem tudom rávenni a kolegát, hogy bejárjon foglalt vágányra! Miért?

Egy másik kérdés: Az elmúlt nyáron egy közeli vasúti átjáró melletti térközjelzőn egy eddig az MSTS-ben nem tapasztalt jelzésképpel találkoztam! Még vissza is néztem, hogy jól látok... ...Igen, villogó vörös...! Ez szerintetek mit jelenthet???
    Üdv.
  • roleee15
    A MSTS-hoz még nincs ilyen Product Key-es szoftvervédelem, mint pl az FSX-hez .
  • wollnerd #5744
    Kód? Én úgy tudtam hogy nem kell hozzá kód!
  • CB Csipi
    Üdv Topik!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy nekem megvan az eredeti játékom, de elhagytam a füzetét aminek a hátulján a telepítő kód van rajta... Lehet ezt a problémát valahogy orvosolni?

( azon kívül hogy találjam meg a füzetet...:P )
  • tmartin
    Activityk, kiegészítők, fórum és még ezer más dolog. Ha érdekel látogass meg minket, regisztrálj, és legyél te is egy szuper tag nálunk. Ehhez csupán pár kattintás szükséges, és forgalommal, eseménnyel teli activityket bármikor elérheted oldalunkról. Örömmel várunk, hidd el nem fogod megbánni. :)
    http://www.msts.tk/
  • tmartin
    Oké, rendben, gondoltam rá, amúgy lesz frissülő tartalom :D Például most kapásból 4 act készítésban van és ha minden jólmegy ebből 3 még ma vagy max holnap ki lesz adva. :) Ezek kérésre mennek. Meg most valamelyik tagunktól kaptunk valamiféle táblázatot somogy megyéről a vonat indulások érkezések, szvör. Meg minden ilyesmi, úgyhogy lesz mit rakni rá. Emellet még keresgetünk, készítgetünk olyan kiegészítőket amik szükségesek lehetnek. :)
  • Yoda001
    esetleg ide a szövegdoboz fölé, banner alá, vagy magára a háttérképre rátehetnéd a linket (ide a szövegdobozon belülre), biztosan nézné is mindig mindenki, csak ahhoz kell is akkor olyan tartalom, frissítés:)
  • tmartin
    Hello! :D Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik az oldal. Igen a .tk az ingyenes, de ha jobban beindul a honlap akkor lehet, hogy .hu-s végződésünk lesz egy nagyon jó magyar tárhelyen, de ez még a jövő. :D Használjátok egészséggel a honlapot. :)
  • Rozsdika
    Yeeesssss! Sikerült az Alföld 6-ot beletettem az 5-be. Ráadásul még működik is. Köszönöm szépen fiúk a segítséget!
  • Yoda001
    nem gondoltam hogy ezt írom, de igencsak jó lett, főleg ezek a választható lehetőségek, pl. személy vagy gyors... mármint a megvalósítás tetszik :)
    a .tk domainnel pedig semmi gond, ingyenes (asszem), és ennyi...
  • Rozsdika
    Nekem tetszik!
  • wollnerd #5735
    Nagyon szép az oldal!
    (habár érdekes a .tk végződés...)
  • tmartin
    Sziasztok!
    Örömmel jelentem be, hogy elkészült a honlapunk Csizmarik Norbival. Rengeteg act, és jópár kiegészítő is található mstshez. Vegyétek birtokba az oldalt, kellemes időtöltést kívánok. Remélem tetszeni fog.

http://msts.tk/