7098
  • Yoda001
    ez engem is érdekel, most már kipróbálnám ezt az OpenRails dolgot :)
    van valami hátránya neki egyébként?

Gőzös indul Veszprémből különvonattal, a képekről pedig ez jutott eszembe, pont tegnap néztem a videót:)
  • zorba3333
    Hali,

Az MSTS pályákat, ha Openrails alatt is szeretném használni, akkor az Openrails gyökerében lévő MSTS mappába kell bemásolni?

A pályához tartozó feladatokat az Openrails\Run activity mappába kell bemásolni?

Köszi
  • wollnerd #5811
    Openrails-val
  • tmartin
    Szép képek! :) Amúgy hogy lehet ekkora felbontással játszani msts-be?:O
  • wollnerd #5809
    Itt vannak a 1680x1050-es felbontású képek!

• joco22
    Még jelzőzésen van a pálya! Majd ki lesz adva valamikor!
  • zsoltim412198
    sziasztok valaki tud valamit a budapest wien vonalról hol lesz található mikor adják ki?
  • tmartin
    Sziasztok! :) Az msts.tk közlekedési vállalatot indít Train Simulatorban. Részletek: http://msts.tk/portal/news.php?extend.17. Gyertek vezetni, jó lesz! :D
  • Bagaméry
    Háj minenkinek!
    Szerkesztési feladatokhoz szeretném külön válogatni a TS mono-, ill. stereo hangjait. Az Xp-ben ezt a tulajdonságot a "Tulajdonságok\Összegzés" opcióval gyorsan meg lehet(ett) tenni. A W7-ben ez a lehetőség NINCS! - csak akkor látom a csatornaszámot, ha pl. egy wav editorba beolvasom a fájlt...
    Tudna valaki egy olvasgatást helyesítő gyorsabb válogatás-megoldást?...
  • wollnerd #5804
    Néhány kép az új 375-ösről és a CMN típusú nosztalgia személykocsiról a vm15 oldalról:

sry, az állomás nevek ottmaradtak...
    MÁV 375 1019
    Szükséges hangok hozzá
    MÁV Bn és Cmn kocsik

Hamarosan jönnek a 1680x1050-es felbontású képek!!!
  • zsoltim412198
    sziasztok egy apró kérdés bár tudom hogy sokan kérdezik de valaki tud valami az 1-es fővonalról? Pl: hogy mikor adják ki , hol lesz elérhető.
  • klarop
    Sziasztok az a gondom van hogy amikor el akarom indnitani az msts-t és az alföld 6 is fönt van akk nem indull el!!
    Ez miért van?
  • SZűts János
    Sziasztok.Megint feltelepítettem a játékot szerintem jó sorrendbe de azt írja hogy a train databese olvasása sikertelen hol rontottam el kérlek segítsetek köszi.
  • joco22
    Sziasztok! Alföld 6 + javítás itt is elérhető: www.train-act.t15.org a következő Alföld kiadás is az oldalamon lesz elérhető! Letöltés menü alján meg találjátok a pályát és a javítást!
  • koncsihancsi
    OK.
    Köszönöm a segítségedet buke.
    Megvan letöltöttem már menten is a pályán.
    Mégegyszer kösz :D
  • buke
    koncsihancsi: elnézést a végét félreérthetően fogalmaztam: tehát a patchok letöltései jól láthatók az oldalon,de már így is túl magyaráztam a semmit:) ezekszerint jön a melegfront? Jó töltögetést!
  • buke
    koncsihancsi: Aldöld 6 minden része ott van, jobbra felül a fehér DOWNLOAD gombra indul az 01 része, a továbbiak meg közvetlen alatta kiírt FILES SUPPLEMENTARI szövegre klikkelve jön elő 02-10 részig. A patchok szintén.Üdv. buke
  • buke
    koncsihancsi: itt találod,minden részét. http://www.simtreni.com/download/index.php?subcat=7
  • koncsihancsi
    Császtok!

Nemrégiben ujra raktam a gépet és megint felraktam az msts-t és leszeretném tölteni hozzá az Alföld 6-ot.
    Csak nem találom.
    Valaki tudna küldeni egy linket?
  • Rozsdika
    Köszönöm szépen a segítségedet , este megpróbálom otthon megcsinálni. Remélem sikerül, mert kezdem befonni a hajam. Nagyon jók ezek a játékok csak aki nem nagyon ért a dolgokhoz az úgy meg van lőve, mint én.
  • buke
    Rozsdika (# 5791): ha "eddig ilyen hibaüzenetet nem kaptam."

Szerintem így elsőre az lehet a gondja,hogy le kell tölteni a járműveket,amit a készítő az AVALA IC leírásban linkelt (txt.word.stb) és rendesen egyenként telepíteni ---> TRAINS--->TRAINSET és ha van külön CONSISTS mappába az oda való con. fájlokat.
    Az Ő feladatai ismereteim szerint valós kocsiösszeállításúak,válogatott letöltések különböző helyekről, kár lenne kiváltani más gördülő állománnyal,de ha gond van akkor le kell cserélned másra. Erre ott van a consist changer (xp) vagy a conbuilder (xp és win7-re).
    Ha ez sok gondot okoz eleinte érdemes acthu-t használni bár lassan elérhetetlen lesz. Eddig csak acthus actokat gyártottam mivel én a forgalmi bonyolításokat helyeztem előtérbe,de én is átszoktatom magam a nem acthus feladat készítéshez.Rengeteg szép dolog van,amit csak most kezdek érzékelni.:)
  • gmilan
    Üdv! Meg tudjátok mondani miért ragad be 8 FPS-nél a játék? Eddig az átlag 40-50 volt, de tegnap óta 8 FPS-nél többet nem hajlandó produkálni. Már átállítottam a minőséget is, videokártya-drivert frissítettem, de semmi sem segít. És nem nagyon van kedvem újratelepíteni a 27 protraint.
  • Rozsdika
    Szia! Na a helyzet az, hogy úgy csináltam ahogy mondtad, csak van egy kis bibiiiiim a játék megnyitáskor kér egy csomó eng és wag fájlt, eddig ilyen hibaüzenetet nem kaptam. Hmmm mi lehet a bibiii?
  • Hudini1988
    Sziasztok! Valaki magyarázza el nekem legyen szíves, hogy a skura címen található mozdonyokat hogyan szedjem le cabbal és sounddal együtt, hogyan telepítsem őket és hogyan tudok velük játszani? Nagyon nem értek hozzá! Az Aranycsapat mozdony az rendben megy mert még a vm15 oldalról lett leszedve és ott tudtam mindent de itt egyszerűen nem megy! Köszi előre is a segítséget! Hello!
  • ekepista
    sziasztok asutyó megyes pályát honét tudom leszedni asegítséget előre is köszi
  • Rozsdika
    Köszönöm szépen!
  • buke
    Rozsdika: Szia! Gondolom az egy feladat lesz,bár nem írtad milyen zip. Ha feladat,akkor általában kibontani a TS főmappába(Train Simulator) kell ezzel a művelettel mindennek a helyére kell kerülni.A pályán belül a 4 act. mappának(ACTIVITIES,PATHS,SERVICES,TRAFFIC) és a TRAINS/CONSISTS-ba a consistok.Ha van a zippben külön jármű,az a TRAINS/TRAINSET mappába fog kerülni.
    Remélem tudtam segíteni ! Üdv. buke
  • Rozsdika
    Légyszíves segítsetek! Fontos lenne! Lentebb már írtam, hogy miben kéne a segítség. Köszönöm.
  • FocusWRC
    Valaki nem tudja véletlenül, hogy a vagonok belső nézetét hogy lehet szerkeszteni ? Nem tudom egyáltalán a railjet vagonoknak van ? Egy videon láttam viszont nálam nem jön be vagy esetleg más gombbal lehet ? Mert ugye a vagonoknál az 5-ös gomb.
  • zsoltim412198
    köszi
  • joco22
    train-act.t15.org ez az új oldalam! A train-act.atw oldalam bezárt egy nyominger miatt aki miatt törölték az egész honlapomat! közel 300 actomból 132 már elérhető! De már nem csak Alföld 6 actok lesznek az oldalamon!
  • zsoltim412198
    Azt tudom én arról az oldalról beszélek aminél beírod a keresőbe hogy train simulator actok ott az első. amúgy teli volt alföld 6 actal más nem is volt
  • FocusWRC
    Elköltözött.

http://train-act.vacau.com
  • zsoltim412198
    Valaki tudja mi lett ezzel az oldallal? http://train-act.atw.hu
  • FocusWRC
    Igen működik a LÁEV pálya és nem is rossz elég jól meg lett csinálva, sőt még túlzás is pl. lillafüred után van pár rakodó, ahol havas téli estéken kívül nem nagyon van mozgás :D
    A játékban pedig épületek meg ilyesmik vannak a rakodón.
  • FocusWRC
    Sziasztok !
    Tudna nekem segíteni valaki ? Szóval beraktam a railjetet a leírtak alapján eleinte kért valami sms fájlt ami még a telepítőbe sem volt de az megoldódott. Viszont még mindig fennáll egy hiba indításkor kiírja, hogy

"A kabin nézet kétrehozása sikertelen"

Segítségeteket előre is köszönöm.
  • Rozsdika
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem, letöltöttem a EC 270 Avala-t ami ugye zip-ben van. A TS-en belül ezt melyik könyvtárba kell kicsomagolnom és beletennem az Alföld 6-ban? Előre is köszike.
  • kitt2000
    Csak akkor nem tudom letölten!

i az Acthu az egy villamos, és Dízel mozdonyok, motorvonatok, Tehervagonok és
    Személykocsikat I

Mert minden oldalon néztem és eszt a honlapról lehet letölteni!
  • wollnerd #5775
    Igen, sajnos :( Én már lementettem a jó dolgokat.
  • tmartin
    Sajnos ez az oldal megszűnt. :/