7098
-
#5813 ez engem is érdekel, most már kipróbálnám ezt az OpenRails dolgot :)
van valami hátránya neki egyébként?
Gőzös indul Veszprémből különvonattal, a képekről pedig ez jutott eszembe, pont tegnap néztem a videót:) -
zorba3333 #5812 Hali,
Az MSTS pályákat, ha Openrails alatt is szeretném használni, akkor az Openrails gyökerében lévő MSTS mappába kell bemásolni?
A pályához tartozó feladatokat az Openrails\Run activity mappába kell bemásolni?
Köszi -
#5811 Openrails-val -
#5810 Szép képek! :) Amúgy hogy lehet ekkora felbontással játszani msts-be?:O -
#5809 Itt vannak a 1680x1050-es felbontású képek!
-
joco22 #5808 Még jelzőzésen van a pálya! Majd ki lesz adva valamikor! -
zsoltim412198 #5807 sziasztok valaki tud valamit a budapest wien vonalról hol lesz található mikor adják ki?
-
#5806 Sziasztok! :) Az msts.tk közlekedési vállalatot indít Train Simulatorban. Részletek: http://msts.tk/portal/news.php?extend.17. Gyertek vezetni, jó lesz! :D -
Bagaméry #5805 Háj minenkinek!
Szerkesztési feladatokhoz szeretném külön válogatni a TS mono-, ill. stereo hangjait. Az Xp-ben ezt a tulajdonságot a "Tulajdonságok\Összegzés" opcióval gyorsan meg lehet(ett) tenni. A W7-ben ez a lehetőség NINCS! - csak akkor látom a csatornaszámot, ha pl. egy wav editorba beolvasom a fájlt...
Tudna valaki egy olvasgatást helyesítő gyorsabb válogatás-megoldást?... -
#5804 Néhány kép az új 375-ösről és a CMN típusú nosztalgia személykocsiról a vm15 oldalról:
sry, az állomás nevek ottmaradtak...
MÁV 375 1019
Szükséges hangok hozzá
MÁV Bn és Cmn kocsik
Hamarosan jönnek a 1680x1050-es felbontású képek!!! -
zsoltim412198 #5803 sziasztok egy apró kérdés bár tudom hogy sokan kérdezik de valaki tud valami az 1-es fővonalról? Pl: hogy mikor adják ki , hol lesz elérhető. -
klarop #5802 Sziasztok az a gondom van hogy amikor el akarom indnitani az msts-t és az alföld 6 is fönt van akk nem indull el!!
Ez miért van? -
SZűts János #5801 Sziasztok.Megint feltelepítettem a játékot szerintem jó sorrendbe de azt írja hogy a train databese olvasása sikertelen hol rontottam el kérlek segítsetek köszi. -
joco22 #5800 Sziasztok! Alföld 6 + javítás itt is elérhető: www.train-act.t15.org a következő Alföld kiadás is az oldalamon lesz elérhető! Letöltés menü alján meg találjátok a pályát és a javítást! -
koncsihancsi #5799 OK.
Köszönöm a segítségedet buke.
Megvan letöltöttem már menten is a pályán.
Mégegyszer kösz :D -
buke #5798 koncsihancsi: elnézést a végét félreérthetően fogalmaztam: tehát a patchok letöltései jól láthatók az oldalon,de már így is túl magyaráztam a semmit:) ezekszerint jön a melegfront? Jó töltögetést! -
buke #5797 koncsihancsi: Aldöld 6 minden része ott van, jobbra felül a fehér DOWNLOAD gombra indul az 01 része, a továbbiak meg közvetlen alatta kiírt FILES SUPPLEMENTARI szövegre klikkelve jön elő 02-10 részig. A patchok szintén.Üdv. buke -
buke #5796 koncsihancsi: itt találod,minden részét. http://www.simtreni.com/download/index.php?subcat=7 -
koncsihancsi #5795 Császtok!
Nemrégiben ujra raktam a gépet és megint felraktam az msts-t és leszeretném tölteni hozzá az Alföld 6-ot.
Csak nem találom.
Valaki tudna küldeni egy linket? -
Rozsdika #5794 Köszönöm szépen a segítségedet , este megpróbálom otthon megcsinálni. Remélem sikerül, mert kezdem befonni a hajam. Nagyon jók ezek a játékok csak aki nem nagyon ért a dolgokhoz az úgy meg van lőve, mint én. -
buke #5793 Rozsdika (# 5791): ha "eddig ilyen hibaüzenetet nem kaptam."
Szerintem így elsőre az lehet a gondja,hogy le kell tölteni a járműveket,amit a készítő az AVALA IC leírásban linkelt (txt.word.stb) és rendesen egyenként telepíteni ---> TRAINS--->TRAINSET és ha van külön CONSISTS mappába az oda való con. fájlokat.
Az Ő feladatai ismereteim szerint valós kocsiösszeállításúak,válogatott letöltések különböző helyekről, kár lenne kiváltani más gördülő állománnyal,de ha gond van akkor le kell cserélned másra. Erre ott van a consist changer (xp) vagy a conbuilder (xp és win7-re).
Ha ez sok gondot okoz eleinte érdemes acthu-t használni bár lassan elérhetetlen lesz. Eddig csak acthus actokat gyártottam mivel én a forgalmi bonyolításokat helyeztem előtérbe,de én is átszoktatom magam a nem acthus feladat készítéshez.Rengeteg szép dolog van,amit csak most kezdek érzékelni.:) -
gmilan #5792 Üdv! Meg tudjátok mondani miért ragad be 8 FPS-nél a játék? Eddig az átlag 40-50 volt, de tegnap óta 8 FPS-nél többet nem hajlandó produkálni. Már átállítottam a minőséget is, videokártya-drivert frissítettem, de semmi sem segít. És nem nagyon van kedvem újratelepíteni a 27 protraint. -
Rozsdika #5791 Szia! Na a helyzet az, hogy úgy csináltam ahogy mondtad, csak van egy kis bibiiiiim a játék megnyitáskor kér egy csomó eng és wag fájlt, eddig ilyen hibaüzenetet nem kaptam. Hmmm mi lehet a bibiii? -
Hudini1988 #5790 Sziasztok! Valaki magyarázza el nekem legyen szíves, hogy a skura címen található mozdonyokat hogyan szedjem le cabbal és sounddal együtt, hogyan telepítsem őket és hogyan tudok velük játszani? Nagyon nem értek hozzá! Az Aranycsapat mozdony az rendben megy mert még a vm15 oldalról lett leszedve és ott tudtam mindent de itt egyszerűen nem megy! Köszi előre is a segítséget! Hello! -
ekepista #5789 sziasztok asutyó megyes pályát honét tudom leszedni asegítséget előre is köszi -
Rozsdika #5788 Köszönöm szépen! -
buke #5787 Rozsdika: Szia! Gondolom az egy feladat lesz,bár nem írtad milyen zip. Ha feladat,akkor általában kibontani a TS főmappába(Train Simulator) kell ezzel a művelettel mindennek a helyére kell kerülni.A pályán belül a 4 act. mappának(ACTIVITIES,PATHS,SERVICES,TRAFFIC) és a TRAINS/CONSISTS-ba a consistok.Ha van a zippben külön jármű,az a TRAINS/TRAINSET mappába fog kerülni.
Remélem tudtam segíteni ! Üdv. buke -
Rozsdika #5786 Légyszíves segítsetek! Fontos lenne! Lentebb már írtam, hogy miben kéne a segítség. Köszönöm. -
FocusWRC #5785 Valaki nem tudja véletlenül, hogy a vagonok belső nézetét hogy lehet szerkeszteni ? Nem tudom egyáltalán a railjet vagonoknak van ? Egy videon láttam viszont nálam nem jön be vagy esetleg más gombbal lehet ? Mert ugye a vagonoknál az 5-ös gomb. -
zsoltim412198 #5784 köszi -
joco22 #5783 train-act.t15.org ez az új oldalam! A train-act.atw oldalam bezárt egy nyominger miatt aki miatt törölték az egész honlapomat! közel 300 actomból 132 már elérhető! De már nem csak Alföld 6 actok lesznek az oldalamon! -
zsoltim412198 #5782 Azt tudom én arról az oldalról beszélek aminél beírod a keresőbe hogy train simulator actok ott az első. amúgy teli volt alföld 6 actal más nem is volt -
FocusWRC #5781 Elköltözött.
http://train-act.vacau.com -
zsoltim412198 #5780 Valaki tudja mi lett ezzel az oldallal? http://train-act.atw.hu -
FocusWRC #5779 Igen működik a LÁEV pálya és nem is rossz elég jól meg lett csinálva, sőt még túlzás is pl. lillafüred után van pár rakodó, ahol havas téli estéken kívül nem nagyon van mozgás :D
A játékban pedig épületek meg ilyesmik vannak a rakodón. -
FocusWRC #5778 Sziasztok !
Tudna nekem segíteni valaki ? Szóval beraktam a railjetet a leírtak alapján eleinte kért valami sms fájlt ami még a telepítőbe sem volt de az megoldódott. Viszont még mindig fennáll egy hiba indításkor kiírja, hogy
"A kabin nézet kétrehozása sikertelen"
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Rozsdika #5777 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, letöltöttem a EC 270 Avala-t ami ugye zip-ben van. A TS-en belül ezt melyik könyvtárba kell kicsomagolnom és beletennem az Alföld 6-ban? Előre is köszike. -
kitt2000 #5776 Csak akkor nem tudom letölten!
i az Acthu az egy villamos, és Dízel mozdonyok, motorvonatok, Tehervagonok és
Személykocsikat I
Mert minden oldalon néztem és eszt a honlapról lehet letölteni! -
#5775 Igen, sajnos :( Én már lementettem a jó dolgokat. -
#5774 Sajnos ez az oldal megszűnt. :/