7098
-
Bagaméry #5933 Az én verziómmal Charger nélkül bármikor vontathatok magyar vonatokat - nem nagy durranás, de nekem tetszik, mivel régóta vágytam erre a megoldásra, hogy magyar pályákon ne az amerikai kocsikkal kelljen vonatozni - szeretem a különleges megoldásokat...
A honosítás tulajdonképpen az .eng fájl(ok)ban a Coupling(Type(Automatic) helyett (Chain)-ra van javítva... a velejáró egyéb apróbb módosításokkal együtt.
Ezzel a módszerrel külön kategóriás mozdony(ok)at lehet létrehozni - akár fordított helyzetben az M62 is "rábírható" az amerikai kocsik vontatására (charger használata nélkül)...
Lehet, hogy furcsa
De a lényeg, hogy húzza!....
egyébként a chargert honnan lehet beszerezni..?
hallottad már HIFI subbas fejhallgatóval a Dash9-, vagy a Gp38 hangját?.... n a g y o n á l l a t !!! -
vasasgabri #5932 Valaki nem tud segíteni Railjet vezérlő kocsi helyes működésében, már több helyről le töltöttem de nem tudom a kabin nézetet be állítani mert amit ajánlanak hozzá azokkal nem működik. -
xaxoimi #5931 Köszönet!!!(: -
zorba3333 #5930 Megérkezett Nagykanizsára az első, négy tagból álló, kimondottan nehéz tehervonatok vontatására készült mozdonyom.
A gép eredeti, nem én variáltam össze! -
zorba3333 #5929 Mit értesz azon, hogy "honosított"?
Ha a kocsik közötti kapcsolószerkezet cseréjére gondolsz, akkor azt nem kell külön variálnod, ha
a Consist Changer segédprogrammal készíted a consistot, ugyanis a program úgy van megírva, hogy nem veszi figyelembe a kapcsolószerkezeteket.
Így bármilyen mozdonnyal bármilyen személykocsit, vagy tehervagont tudsz vontatni.
Működése gyakorlatilag megegyezik a ConBuilder működésével. -
Bagaméry #5928 Csakazértis "magyar gyorsvonat" 2 db honosított kompatibilizált GP38-al.
Lehet, hogy furcsa
De a lényeg, hogy húzza!....
-
zsoltim412198 #5927 oké köszi a javítást -
zorba3333 #5926 Bocsi, de ez lemaradt:
A Belinkelt ConBuilder-t nem kell telepítened, portable.
Csak csomagold ki, és indítsd az exe fájlt, és használd kedvedre :)
Most próbáltam, működik!! -
vasasgabri #5925 Sziasztok!
Van valakinek jól működő Railjet szerelvénye, és le írná nekem honnan töltötte le és milyen hang és kabin nézetet használ? Előre is köszönöm. -
zorba3333 #5924 A ConBuilder működik Win-7/64bit alatt!
Nekem is ilyen rendszerem van, és ConBuilder-t használok. Annyi a trükkje, hogy telepítés során, mikor a kompatibilitási gond ablakot behozza, a Not All opciót kell választani a jobb alsó sarokban, és nem a Yes-t.
Ekkor nem fogja felülírni a fájlokat, és simán 32bit-es rendszerként érzékeli a Windows-t.
Még egy fontos dolog. A C:\Program Files (X86) mappába telepítsd. Eredetileg ez a telepítő által ajánlott célmappa is.
Innen tudod letölteni:
ConBuilder
-
Bagaméry #5923 DASH9hu - honosítva! - nekem már kompatibilis.... -
vasasgabri #5922 Magyar Államvasutak. Bocs nem kötözködni akarok de ez a helyes meg nevezés pontosabban Magyar Államvasutak Zrt. -
#5921 :O
A Dash-9-nek más a kapcsolója mint a Bhp kocsiknak, nem kompatibilisek egymással! -
zsoltim412198 #5920 Magyar Állami Vasutak -
vasasgabri #5919 http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_%C3%81llamvasutak_Zrt. -
xaxoimi #5918 Hali(:
Valaki nem tudja hogy minek a rövidítése a "MÁV" igaz hülye kérdés de a tanár kérdezte... nagyon fontos lenne:D
Előre is köszi!! -
Bagaméry #5917 DASH is the TRAIN! - farmotornak meg egy M62-109.... -
Bagaméry #5916 Azért ilyen vonatot is ritkán látni Tápiószecsőn....(!)
-
joco22 #5915 Ebben a hónapban már nem lesz elérhető az oldalam! -
joco22 #5914 Hello!
Ameddig nem jó az oldalam addig innen tölthető a javítás: https://mianuq.bay.livefilestore.com/y1p1cpvI8Ruf1lTCRr5HcVZ0-33CJd1PyJK2G5BWsQtGIc9JyBYD5aJEFBMG1jkTrKPaTwSvNAfet9hCfT8cPQbqw/Alfold_6.03.zip?download&psid=1
A6 Pálya: https://skydrive.live.com/?cid=58dab889aff1a6ef#cid=58DAB889AFF1A6EF&id=58DAB889AFF1A6EF%21432 egyenlőre fájlonként tölthető! -
Gabi1972 #5913 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy a MSTS Consist cserélőnek van-e Win7-re 64 bites változata? Mert a az eredeti v1.0 -ás nem működik! -
crodgok3 #5912 Sziasztok!
Valaki tud nekem egy linket adni, ahonnan letudnám tölteni az Alföld 6-ot és hozzá a frissítéseket?
-
zsoltim412198 #5911 mármint a márciusi hónapban? -
joco22 #5910 Lehet ebben a hónapban végig zárva lesz! Nem tudom pontosan meg mondani! -
zsoltim412198 #5909 kb mennyi idö? -
joco22 #5908 Majd igen! -
zsoltim412198 #5907 oké köszi és ugyan innen töltsük le a sct-train.t15.org ről? -
joco22 #5906 Korlátozás lett túl lett lépve a meg határozott 10 giga határ 6 gigával! De meg van az okom a túl lépésre de ezt amjd tapasztaljátok ha újra elérhető lesz az oldalam mivel egyben éjjel fel töltötem a tárhelyemre az Alföld 6 pályát így egyben le leeht majd tölteni ha müködni fog újra az oldal! Pálya letöltését csak letöltés vezérlővel szedjétek le majd! -
zsoltim412198 #5905 mi lett az act-train.t15.org oldallal -
Bagaméry #5904 Háj!
Dash9, Acela hang anomália megoldása! - eléggé "szivatós" jelenség volt...
A Dash9, Acela kürt (space billentyű) megnyomásakor az utasfigyelmeztető harang (bell) mindig megszólal(t)! feleslegesen - és csak a "B" megnyomásakor hallgatott el (!?). A problémát a dash9.eng, acela.eng programhibája okozza.
A "DoesHornTriggerBell( 1 )" kifejezést DoesHornTriggerBell( 0 )-ra kell javítani, így a két hang függetlenül használható a saját kapcsolójukkal, ahogy általában a többi mozdonynál is...
Ha netán másik mozdonynál is tapasztalható ez a jelenség azoknak az ".eng"-jében is el kell végezni a javítást... -
zsoltim412198 #5903 olyan kérdésem lenne hogy hogyan birok olyan actot csinálni mint pl hogy találkozzak más gépekkel meg hasonló -
zorba3333 #5902 Nincs meg valakinek ez a V43 vezetőállás? A játékkal foglalkozó oldalakon sajnos már nem elérhető :(
-
vasasgabri #5901 Ami nekem még érdekes ebben a progiban az hogy van olyan szerelvény össze állításom ami MSTS-ban nem indul el de itt meg elindul hiba üzenet nélkül. -
vasasgabri #5900 Olvasd el a | #5824 be jegyzést mindent le írt Yoda001 -
#5899 szép kép, szép dolgokkal rajta, gratula a képhez :)
tényleg ég és föld a kettő mondhatni... kipróbáltam MSTS-t rögtön OR előtt és után is, és inkább nem is minősítem a dolgot.
egyébként ami nagyon tetszik MSTS-ben, hogy reálisabb pl. a Flirt gyorsulás - fékezés, ez OpenRails-ben nagyon nagyon döcögős és már irreálisan lassú (de minden vonatnál), esetleg a hangok (pl. kabinon belül is lehet hallani a váltók zajait, stb, ezt nagyon hiányolom)
egyébként tökéletes az OR, még ilyen béta változatban is, ha egyszer kész lesz...!:)
-
ekepista #5898 sziasztok az open railst hogy kell elindítani -
vasasgabri #5897 Bocs a sok képé de nem tudok betelni az új progi képi meg jelenítésével, gyönyörűen vissza adja a vonatok és a környezet részleteit még motor füst is sokkal jobb. -
railjet66 #5896 Helló,Sziasztok!
Őszintén kérdezem nem idegesítés képen, már egyszer én is megakartam csinálni de sajnos nincs rá időm.
Amúgy elvileg Január végere írták hogy kb. akkor lesz kész.
A kérdésem az lenne valaki esetleg nem tudná megmondani hogy kb. mikor várható hogy kész lesz az 1-es Fővonal.
És tényleg nem akarok itt senkit sem idegesíteni, csak nemrég olvastam és hallottam és nagyon megörültem neki hogy végre tudnám vezetni a Railjet-et, és a Gyseves vonatokat a válszokat
Előre is nagyon köszönöm!
Üdv mindenkinek! -
vasasgabri #5895 Szia!
Mind a kettőn megy MSTS és Open Rails -
vasasgabri #5894 Szia!
Az egyik :http://marci.triak.hu Jaev pálya
A másik Hungaro tram http://www.vm15.hu oldalán