Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tankolni a "T" betûvel lehet. De csak ott ahol van kút is. Ezt az Activity Editorban meg tudod nézni. És nagyon pontosan kell beállni a kúthoz. Amelyik kocsinak nyílik az ajtaja azt a numerikus billentyûn lehet vezérelni. Num 7 és 8.

Üdv.

sziasztok boldog karácsonyt kívánok mindenkinek lenne 1 kérdésem aki tud kérem segítsen a 20-05 589-6elõvárosi bhv kocsi nyitott ajtókkal lehet be szerkeszteni a játékba kérdésem evvel kapcsolatban ez mûködtethetõ e vagy ez mindig így van ha mûködik milyen gombbal lehet nyitni zárni 2kérdésem a diessel mozdonyokat le lehet e állítani és hogyan kell fel tankolni aki tud kérem írja meg ide segítségeteket elõre is köszönöm
Nem lehet minden tökéletes 😄

wollnerd
Bár az a egér itt keres ott? XD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ulvar
Viszont kívánom, és én is minden kedves fórumozónak békés boldog karácsonyt kívánok!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Boldog Karácsonyt minden fórumtársnak!

Már müködik!!

wollnerd
A HDMSTS megint szünetel... -.-

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

roleee15!köszönöm szépen! idõközben sikerült megoldanom a problémát!Az obb 1116-hoz kék mûszerfal a sisi-hez zölddel van megoldva.
melyiknek pontosan.az oldalt és típust ha kérhetném....köszi
Én egy másik Gyseves taunak másoltam ki a Cab-ját és átírtam az *.eng fájlba a hivatkozást, és így mûködik.

roleee15!! A sisi taurus-nál nem müködik a kabinnézet,mi a megoldás?a kabinnézet létrehozása sikertelen ezt irja ki nálam.Az 1216-os mozdonynál amit az oldalról töltöttem van külön cabview az müködik is.de az 1116 obb,és a sisi taurusnál ami az oldalon van nem.Elõre is köszi.
Ui.: Ez a festés már az új Taurus midellen van!

Õfelsége megérkezett!

Elérhetõ innen.

wollnerd
<#wow1><#taps><#eljen>

Jó reggelt Train Simulatorosok :-)

Háj!
Nem mindennapi TS megjelenítési problémával találkoztam! Adot a VGA megjelenítéshez egy Radeon HD 2600 XT AGP videokártya amely a korábbi gépben kifogástalanul mûködött. Aztán egy másik gépben (ASROCK P4 I65G alaplapban) a mellékelt formában jelenítette meg a választómenüt. Ezzel együtt sem a kezdõ menüben, sem az opciókban egyetlen betû sem jelenik meg - csupán a menü grafikai képe.....
Vadiúj Xp-be vadiúj TS (alap) telepítésnél is ugyanez a kép jelenik meg sõt W7-ben is!
[/url][/img]
Akinek van tippje..... Ne titkolja!

Yoda001
FF tényleg akadozik a hóesés miatt, de nem lenne ez rossz😊

http://9gag.com/gag/5135249

Úgy döntött színkeverõ, hogy nem ad ki egy "beta" pályát, mert jelentkezett az a személy aki csinálta a jelzõzést, és befejezi teljesen, így nem lesznek gondok az actokkal a késõbbiekben. 2012 eleje, de ezt már féllábon is kibírjuk!

Nálam tökéletesen mûködik a havazás, és legalább itt nem kell eltakarítani 😄

wollnerd
FF-ban is lassú. De nem csak lassú, hanem megálltak a hópelyhek! 😄 XD

1-es vonal csak jövõre lesz!

Ulvar
Tudom hogy szinte hetente kérdezem de mikor jön ki az 1es vonal? Már tûkön ülök (a fórum linkjét meg elfelejtettem ahol szoktak róla írni színkeverõ és társai, de a felh. meg jelszavat tudom xDD)

Amúgy nem lenne rossz ez a hóesés csak egy picit akadozik tõle az írás, tehát lassabb a böngészés. De ennyi. Esetleg a Chrome miatt? FFben jobb lenne vajon? 😄.

OFF
RW3 féláron van stema-en!
ON

Viszont Kívánom!

tmartin
Kedves fórumozók!

Már minden üzlet karácsonyi díszletekbe öltöztette fel magát, igaz még a hó nem nagyon esett, de eljött a karácsony! Az ünnepek alkalmából a fórum is pár napon belül karácsonyi díszletekbe fog öltözni, a hó már nálunk is elkezdett esni. Az elkövetkezendõ napokban a fórum témáját átalakítom és szép karácsonyi díszletet fog felvenni. Türelmeteket és megértéseteket kérem! Emelett Szeretetben Gazdag, Békés Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek. A fórum ajándékát hamarosan megkapjátok!

Üdvözlettel: tmartin

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

.. és délelõtt is unatkoztam 😄 de az *.s fájlok már kikészítenek...

Tegnap kicsit unatkozta...

Még mindig az *.s fájlok ki/be tömörítésével próbálkozok... de még nem mûködött egyszer se... Valaki esetleg tud segíteni? 😄

Dupi30
Hi topik! Egy kép:

LFS World név: Dániel(hunn)

Szép festés, de engedélyeket kiadás elõtt intézd el Zsoltee-val

Ulvar
De az 1es vonal mikor lesz már kész nem bírom ki 😄DDD már így is túl sokat vártunk 😄

Üdv! Elsõ saját festésem:

565 IC összeállításban...

Akinek nem tûnne fel valamiért:
3. generációs intercity kocsik, most már WIFI jelzéssel ellátva :-)

Letölthetõvé fogom tenni!

Hamarosan megcsinálom az egyes fõvonalra levõ GySEV kocsik wifis változatát is :-)

Yoda001
elég szépek ezek a képek, talán a mozdony, de pontosan nem tudom miért tûnik így 😊
esetleg valami + dolog van a grafikában?

http://9gag.com/gag/5135249

Már kész van, de még nem lehet letölteni. Cseheknél van a festés, egy magyar srác csinálta, de még ülnek rajta a csehek...Mondjuk nem tudom minek. Innen lehet majd letölteni: http://skura.msts.cz/jirka.html Illetve itt a topikja a fórumon: http://forum.msts.cz/showthread.php?tid=2250&pid=130694#pid130694 Aki tudja a nyelvet annak könnyû. 😊

Bréking!

http://www.youtube.com/watch?v=j4eh6wNrREU&list=UUH-EFscX1OsBeMUunx8R6TA&feature=plcp

Készül már az új mozdony??? Vagy lehet tölteni valahonnan??

Dupi, köszi

Dupi30
Köszi! Újratelepítéssel megoldódott. Amugy nagyon tetszetõs képek (Y)

Próbáltad már újratelepíteni az Alföld 6-ot??

Megjött az esõ:

Dupi30
ELnézést a duplázásért. Nem kamera hiba mert miota aza másik hiba megvan azóta rossz csak aza nézet.

Dupi30
Alföld 6

Dupi nem tudjuk a pálya nevét, így még inkább nem tudunk segíteni... de biztos textura probléma lesz az elsõ kép, a második kép pedig egy rossz kamera állás!

Roleee:
Jaja, msts, (valóságban itt is sütött a nap, egész nap) ...
Holnapra esõt mondtak, talán egy esõs képet is lövök 😊)

Dupi30
Hello topik! Pár napja különös problémával néztem szembe. A pálya melleti rész pl a mezõ, talaj stb mintha átlátszó lenne. De ha a 4 es kamera nézetez megnyomom akkor is alulrol mutatja a mozdonyt, elég érdekes. Segítségeteket kérném hogy oldhatom meg ezt a problémát. Képeket rakok be, igy jobban látjátok problémámat.

Ilyen amikor a 4-es kameranézetet használom:

Segítségetekért elõre is köszi.

Úristen! Mifelénk délután még sütött a nap 😮 arra már olyan hóvihar van? 😄

Jaaa, hogy ez MSTS-ben van 😉

Hatalmas hóvihar kerekedett:

"Ezzel részemrõl lezárom, a következõ napokban a tesztelés fog folyni." - színkeverõ

A pálya készítõje írta ezt dec. 6-án.
Szóval utolsó métereken jár a pálya, és amint meglátom hogy ki lett adva rögtön írom is ide a linket!

(Nagyából egy 1,4 GB-os lesz a telepítõ)

Wollnerd:

http://budapestgyor.weboldala.net/download.php
&
train-act.atw.hu

Itt az oldal, ahol az egyes fõvonalhoz lesznek actok... Jelenleg mind 0-án van.
Jelenleg én nem látok másik oldalt, ahol lennének készülõ actok...

Ha te tudsz valamit küld már el ide is...

wollnerd
Akkor hogy lehet az hogy a feladatai vannak a neten...?

Még nincs kiadva, de már tesztelésen van!

wollnerd
És honnan lehet letölteni az 1-es vonalat? Guglizni próbáltam már, de nem találtam linket a letöltéshez....

Dupi, jók lettek a képek, ez melyik act??

Észrevettem, hogy az egyes fõvonalhoz megjelent végre a FLIRT-es az utastájékoztatás
Tartalmazza:
Gyõr - Budapest-Déli
Komárom- Budapest-Déli
Tatabánya - Budapest-Déli
Sztrájk esetén pedig:
Gyõr & Komárom & Tatabánya - Kelenföld

http://data.hu/get/4505896/utastajekoztato.zip

Saját szorgalomból már ki is adnék hozzá egy patchet, amit remélem, hogy nem bán a készítõje, eredeti leírást benne hagytam úgy, ahogy volt!

Patchem tartalmazza (2 új hangfájl):

Komárom - Gyõr
Gyõr - Komárom
Tatabánya - Gyõr

http://dl.dropbox.com/u/3436757/utastaj%5Bkieg%5D.rar

Dupi30
Hi Topik!