Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alföldön pl. van rakás activity ahol ezekkel a kocsikkal lehet közlekedni 😊
http://intercitymsts.atw.hu/
http://9gag.com/gag/5135249
(az a probléma, hogy akármilyen pályát felrakok, mindig valami hibaüzenetet dob ki, és már a hócipõm tele van )
Köszönöm elõre is a segítséget.
Üdv: Tibicsoki4
Letöltésért kattints ide - 5,16 MB
Engedély: Zsoltee
Reprint: Jómagam :-)
A DDU 2.0 telepítõje "helybõl" tartalmazza.... - a SOUND-ba telepíti!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Tessék felraktam ide: RJ_Consist_pack_1
Jöttek megint pár képpel!
Na meg kis PS :-)
Már többször megírtam, de úgy látszik - a legtöbb esetben tapasztalhatóan - az újdonsült fórumozók olvasgatás helyett kapásból problémáznak..., hogy egyes mozdonyoknál nincs külsõ hang.
Nem csak a v43-nál lehetséges ilyen hanghiány, hanem minden olyan mozdonynál, ahol a hangok "fokozatai" nincsenek az .sms (hangleíró) fájlban megfelelõen programozva. Ilyen programozási "hiba" - de inkább hiányosság okozza azt is, hogy egy-egy activityben az elsuhanó mozdony (is) hangtalan marad....
A hangoknak 4 beállítása van: SL(5) - sok, SL(3) - közepes, SL(1) - kevés, SL(0) - activity. Az 5, 3, 1 fokozatokat a beállító menüben "kívülrõl" (is) lehet állítani, az SL(0) csak az activityben szólal meg - feltéve, ha meg van programozva....
Tehát NÉMA mozdonyok esetén elõször a menü hangbeállítását kell ellenõrizni - és a "sok"-ra állítani a hangokat... s ha ezután sem "szól" a mozdony, akkor az már .sms hiányosság.....
Nagyon tetszik ez a játék!
Már objektum készítéssel is foglalkozom. Viszont ebben kis segítségre lenne szükségem. Már az ace fájlokkal elbolondulok. És 3ds fájlokat tudok .s fájlokká konvertálni. Kérdésem az lenne, hogy .s fájlokat nem lehet visszakonvertálni 3ds fájlokká? Ha igen, akkor milyen program kell hozzá? Már végigbújtam a netet de sajnos nem találtam megoldást.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Segítséget szeretnék kérni
RJ consistot próbáltam leszedni errõl az oldalról
http://budapestgyor.weboldala.net/download.php?list.198
De ahányszor elkeszte volna tölteni mindig kiírta hogy hibás letöltés
Kérem ha valaki esetleg tudna segíteni más oldallal vagy programmal kérem írjon
Elõre is köszönöm!
1. egy elküldött HSZ-d "újraírásának" (Mert ugye valójában Ctrl+C & Ctrl+V 😄) nincs értelme, úgyis látja aki olvassa a topikot és ha tud, válaszol.
2. Egyáltalán eredeti a játékod? Eredetivel sokkal jobban jársz! Ha vasútbarát vagy, érdemes ráruházni 2000 Ft-ot.
3. nem vagy egyedül. az elsõ problémád nekem is gyakran elõfordul betöltök egy atchot, megjelenik az F11-es ablak, és ha "sokáig" "nyitva marad" akkor nagy az esélyem hogy ki fog fagyni, mikor bezárnám az ablakot.
Gondolom, az atchu V43-akról beszélsz, na, azoknak mai napig ez a hiányoságaik. nincsenek hangjai más kameranézetben csak a belsõben (és a Shift+1-es nézetben.) Sajnos ezzel kell élni.
De más v43-soknak viszont van hangjai. szedj le egyet innen és a cabinját meg a soundját Itt pedig rengeteg V43-ast találsz és ezeket be másolni a .../TRAINS/TRAINSET/MAV_V43_VMW mappába!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Én még kezdõ vagyok az MSTS-ben. Feltelepítettem a játékot hozzá a kiegészítõket, ami a hibátlan mûködést szolgálja(ezeket egy haverom csinálta meg, de elutazott, úgyhogy egy jó ideig nem fog hazajönni). Aztán magamtól felraktam az acthukat, dízeleket, vagonokat, pályákat, activity-ket stb. DE vannak problémáim:
Úgy tudom, hogy az alföld 5-ös activity-k mûködnek az alföld 6-on. De amikor én belelépek akkor betölt kb egy másodpercig mutatja a mozdonyt, aztán lefagy és kilép.
Amikor megyek a V43-sal, akkor belülrõl van hang de kívülrõl semmi, még a kürt se szól vagy amikor az áramszedõ le vagy fel megy, még akkor se.
Várom a segítségeteket.
Off end
BDVmot kocsik még melyik vonalakon járnak, ha járnak még?
Boldog új évet kívánok mindenkinek! 😄
MÁS: Nem tudja valaki az idõgyorsítónak a kódját? Mármint amit be kell ütni az elérési út után? Elõre is köszi!
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
bocs koncsihancsi, én hirtelen nem tudok segíteni
Neked is egy picivel lentebb kell keresni ott megtalálod.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Egy picivel lejjebb kell keresni!
Szerintem ott inkább valami operációs rendszer hiba van... (Roleee, nálad tudom, hogy XP van, Bagamérinél meg az IE8-ból következtetek arra...) Lehet valami elállította a dolgokat az xp-ben.
Most meg ismét minden úgy jelenik meg ahogy én eredetileg írtam..... az ie8 is okozhat ilyen problémát?
A #5655 bejegyzésemben a kötõjeltõl a sor végéig beírt szövegrész az elküldés után néhény másodperc múlva MEGVÁLTOZOTT. Több betûrõl az ékezet eltûnt és a kis betûvel írt szavak NAGY betûre (vagy nagy kezdõbetûsre) változtak!
Éppen elég, ha egy "elküldött" bejegyzésben utólag észre veszünk egy-egy véletlen hibát, akkor ez automatikusan NE keletkezzen.....! - netán nem egy szövegromboló vírus fészkelte be magát a fórumba?!
Az #5626-ban demonstrált megjelenítési problémát drv.probléma okozta - a VGA "gyári" telepítõ CD-jén levõ drv. nem felelt meg az alaplap "követelményeinek". A netrõl levadászott frissebb drv. (Catalyst 10-12)telepítése megoldotta a problémát.
Irány Szeged :-) persze az új teknõvel :-)
Utólsó vagon ez legyen: obb_Bmpz_113 obb_RailJet_x13 akkor nem látsz be!
De letölthetõ egy RJ szerelvény
http://www.skura.msts.cz/jirka.html
Innen elérhetõ.
Nosztalgiázni vágyóknak:
Innen tölthetõ
Ide is érdemes lesz benézni, de most karbantartás alatt van.
Ezúton szeretném megköszönni a készítõknek a sok fáradalmas munkát!
Két új pályaszámmal ellátott Tau került napvilágra. Természetesen az új modellen!
Itt elérhetõ.
10 darab szili modell érhetõ el, és ezek is új modellen vannak.
Tölthetõ innen.
Két új pályaszámmal ellátott Tau került napvilágra 😄 Természetesen új modellen!
Itt elérhetõ.
10 darab szili modell érhetõ el, és ezek is új modellen vannak.
Tölthetõ innen.
Még ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalt! Itt is van pár új gép.
[Képet sajnos nem lehet linkelni, a fórum nem engedi, de elérhetõ az M47 1234; M41 2131; M62 231; M41 2326; ls még 2 mozdony, aminek, szörnyen röstellem, de nem tudom a nevét.
A nosztalgiára vágyóknak, innen tölthetõ.
Töltésért katt ide.
Még 1-2 act is napvilágot látott itt, itt, itt és itt.