Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stormtrooper 01
Köszi a segítséget !
wollnerd
http://mstshungary.hu/
Itt sokféle jármű és activity tölthető le. Az oldalra regisztrálni kell a letöltésekhez, de érdemes.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Stormtrooper 01
Sziasztok !
Tudna valaki segíteni abban valaki,hogy ezekhez a típusokhoz :
( Kereset tipusok : M44, M40 240, Talent, M62 232, V43 1143, V63, V43 2132, M41 2197, V46 234 )
Tudna valaki mellékelni egy olyan oldal címet linket, ahol nem csak maga ezek a mozdony típusok vannak meg,
hanem a hozzátartozó motorhang stb..
A válaszokat előre is megköszönöm.

Sziasztok!
Train store-hoz kellene egy kis segítség (WIN7, A8 5600K, 8G😎.
Az a gondom, hogy activity indítása után feldob egy hibaüzenetet, hogy újból megpróbálja 10 s múlva vagy nem.
Ha igent választok, megint jön az üzi, ha nemet, akkor a sorban következő activity-t próbálja elindítani, természetesen nem sikerül és jön a 10 s üzenet ....
Ha a frissítést nem teszem fel, akkor ez nincs, s indítja az MSTS-t, de nem a kiválasztott activity-t, hanem a progit, s utána választhatom újra az activity-t, vagyis betölt mindent, időt nem nyerek.
Csak a komplett Alföld 6 van fenn így kb 5 perc a betöltés (végül is nem túl sok), ha menne normálisan a Train store hátha lehetne azért csökkenteni.

Mi lehet a gond?

Köszi gycs
Valaki nemtudja, hogy pl euronight activityket hol tölthetek le? pl a Metropol euronight érdekelni, mert megtaláltamaa bratishlava - praha vonalat és végigvinném az actot.
Sziasztok!
Keresem a wiener u bahn pályát.
Valaki belinkelné?
Előre is köszönöm!<#worship>
Acthu csomag letölthető itt: https://kickass.to/acthu-csomagok-acthu-pack-t9453015.html
Szükséges programok letölthető itt: http://data.hu/get/7963180/szukseges_programok.rar

Hiba mentes Jó Játékot!
Sziasztok!
Sziasztok akit érdekel készül a Dunántúl pálya elsőnek a 42-es vonal fog meg éepülni elsönek de béta meg alpha is lesz és itt lesz meg osztva LINK:https://www.facebook.com/groups/914998015182999/
Sziasztok meg szeretném kérdezni hogy a msts.tk az meg szünt vagy mi lett velle ? Nem tudnátok honnan udom letölteni a flirt 1-es vonal utastájokoztatást honnan tudom letölteni mert ezen a honalpon volt rajta A választ ellőre is köszönöm
A BR1xx mozdonyokon kívűl más nincs ebben a kategóriában (E-Lok). Nem a BR193 kell?

193_Vectron_Dt_Set TDT_193_Vectronset_EU

Amúgy, a kezdőlapon ez olvasható: Wieder Online AM 06,08,2014 vagyis nézz vissza 2 nap múlva.
Stormtrooper 01
Üdv !
Tudd valaki infóval és esetelg letölthető linkel,honnan lehet ezeket letölteni MSTS-be?.
SFCAN233, SFCAN195, SFCAN093
Ezekről lenne szó : http://www.traindesignteam.de/Home/News/Rollmaterial/E-Lok/e-lok.html
Csak itt nem lehet letölteni.
Ill. vki meg tudja nekem mondani, hogy miért nem változik a program felbontása 1280x1024 32bit-re habár a monitorom 1680x1050.et tud, de úgy látom mintha 640*480 maradna!
Hali!

Újabb kérdésem lenne, hogy hol tudom megnézni az MSTS-ben, mi keresi a mellékelt képen levő vagon-t? Ill. hol találom meg ezt a csomagot, ami tartalmazza is! A feltölöttt képeket az index Fórumán megtaláljátok, ha mégse akkor jelezzetek, mert ide nem tudok képet be rakni mive mindig azt mondja a rendszer, hogy túl nagy 😞

Természetesen ismét újra raktam az egészet, de most már csak a Jászkisér-Nagybereg.exe -t és az Alföld 6.4-et a javításával együtt (6.0-tól egészen 6.4.1-ig!)
Köszi a gyors választ és az Y track-os sínbõvítményt hol találom?? Egyébként nem erre gondoltál? --> XTracks320 (itt az elírásra gondolok!) Mert ez a bõvítémny is fel van rakva! Szerintem meg vmilyen kocsik hiányoznak a repertoárból 😊
joe_007: Szia, ide is beírom ez a pálya emlékeim szerint y track-os sínbõvítmény csomaggal ment.Egyébként mennie kellene. Ne szomorkodj,ha ez nem indul, mert igen csak elavultnak számít ma a grafikája,bár én akkoriban ennek is örültem,mert nem igen volt más.
Sziasztok kedves vonat fun-ok! Küldtem üzenetet az index fórumába az alábbi linkre http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=131073694&t=9029113 Ha vki tud akkor légyszi segítsen nekem a helyes beállításban! Köszi a helpet!
Misuka963
Szép a kidolgozása

Ezek a hangok nem mûködnek 0:30-ig
https://www.youtube.com/watch?v=NcMc_h4EOk4
Sziasztok. A flirtben miért nem mûködnek kabin nézetben (1) a hangok? Pl amikor felrakom az áramszedõket vagy amikor megnyomom a V-t. + Még menet közben sincsen semmi hang. De külsõ nézetben igen. Mellesleg mind a kettõ hamgcsomagok fel kell telepíteni? (Cpt. Dave,Dudi) Régen mûködött rendesen, emlékszem hogy balaton dél pályán próbáltam ki elõször és ment rendesen. Ha valaki segítene megköszönném 😄
Willenbrock
3d trainstuff Mallard, nem rossz:

TNH
Sziasztok!
Bár ez egy kicsit off, azért nem teljesen. Tehát van nekem egy hibátlan állapotú Raildriverem, amitõl megválnék kihasználatlanság miatt. További infókat adok pü. formájában szívesen.

http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640

Willenbrock
Síntextúrát hogy lehet kicserélni egy pályán?

Willenbrock
Köszi! Tudja valaki,hogy létezik-e az amerikai pályák között az ún. Water Level Route? Én sehol nem találtam.

Szia, mert rossz. Ezt használd: Menetrendmahináló v.0.3: http://goo.gl/OVIFof

Balra felül a Fájl menübe lépve ott legalul van a letöltés.
Willenbrock
Az miért lehet,hogy az activity editorban a menetrend szerkesztõ nem számolja ki az idõket a megadott állomások közt? Valószínûleg ezért nem mûködik az act,pedig az indulási idõ,meg minden adat meg van adva.

Azzal lehet valamit csinálni, hogy ne dobjon ki a játékból egy idõ után?
oké köszi
nagykispeter
Lehet nincs hozzá opõtimalizálva,másik actal próbáltad?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Sziasztok!
Az miért van az Open Railsba, hogy amikor betölti activityt utánna szürke lesz a kép.
Willenbrock
Ok,megoldódott,a direct draw 3d ki volt kapcsolva...

Willenbrock
Rendben telepítve van,mégis mindig ezt írja,hogy hardveres gyorsítás kell.A vga drivert újraraktam,minden más játék megy.A videókártya jó,Geforce 9800GT.A virtuális memóriát a winfos állítja a programokhoz,mégsem megy ez a retek,megesz már az ideg tõle.

Willenbrock
Szerintem valamilyen fájlok visszamaradhattak törlés után,esetleg amiatt nem megy.Meg tudná valaki mondani,hol maradhattak vissza olyan fájlok,amik befolyásolják a késõbbi telepítést is? A magyar kiegészítõ,a Lite final is volt telepítve.

Willenbrock
Mi történhetett nálam az msts-sel? Két hétig ment,aztán egyszer csak nem.Azóta hiába installálom újra nem indul,ilyen üzeneteket ad,hogy hardvere accelelration required,meg exe hiba.Semmit nem változtattam a gépen,a vga driver ugyanaz.Mi lehet a baja?

ezt én is szeretném tudni hogy abécsi villamos pályát de nekem meg van egy csoó msts pály zalaegerszeg zline és azokat se tudom be rakni az mstsbe ha valaki tud segíteni az kérem jelentkezen elõre is köszi
Sziasztok!

Tudjátok honnan lehet letölteni a bécsi villamos pályát?
Úgy tudom van ilyen...

Elõre is köszi!
Sziasztok!
Valakinek megvan az OeBB DDm autószállító teherkocsi?
Régebben a zsoltee oldalán volt fent, de nem lett vissza rakva.
Ha igen légyszí küldjétek el e-mailban.
[email protected]

Elõre is köszi

Ez milyen TRAINSET pakk?? (Elvileg 17 kötetes, a 17.-ik 333MB-os, nem 734MB, De van akkora part17.rar, ami egy másik TRAINSET pakk lehet, és annak 18/19-.ik kötetje is van, a 23-as kötet az utolsó, az 494MB. DE, ennek a tartalma nem látható. Lásd: Archive Content gomb.)
Sziasztok

Nem, tudjátok mi van Tommacska-val és a GLOBAL TRAINSET pakkjával? Már, bõ fél éve nem járt erre, nem írt ide. Ha, jól sejtem, az Index-en õ lesz az Szlamamotyi néven.

Idézem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tervezem, hogy betömörítem a teljes jármû állományt (31 G😎 és felteszem valahová mondjuk GLOBAL TRAINSET néven, de ezt a jármûvek készítõi jelenleg még nem engedélyezik! Talán majd egyszer!

Készen van akkor? És, valaki a hangokhoz is ígért itt valami patchet. Azzal mi a helyzet?

ekepista: Szedd le ezt. <#vigyor2> ~70GB + ~180GB kitömörítve <#vigyor1> + A patcheket is.
sziasztok honét lehet osztrák és orosz mozdonyokat leszedni atrain simulatorhoz
Tirdi
Áhh, sajnos az se segített. Reménytelen...<#conf>
allock
directx?

#hhwnd

Tirdi
Na frissítettem SP3-ra, és ugyan az.<#violent><#nemtudom>
Tirdi
Hát sajnos az maxon van. 😞 AMD Radeon HD 6670-em van.
Ha, jól sejtem "Hardvergyorsítás"-ért nyavalyog. Milyen karid van? XP-t, nem ártana már SP3-asra lecserélni.

Jobb klikk az Asztalon (üres helyen), Tulajdonságok menüparancs. Aztán, Beállítások fül, Speciális gombra katt, új ablakon hibaelhárítás fül, Hardvergyorsítás résznél a csúszkát jobbra "Teljes-ig" elhúzni, Alkalmaz, Ok.
Tirdi
Megint én, elnézést, hogy ennyi bajom van.
Nos fölraktam a játékot (eredeti, Exclusive), fölraktam a trainupdate-et, a toolsupdate-et, a Newroads-ot, az Xtracks-ot, patchet (52113en), és az acthu csomagot. Valamint telepítettem -egyenlõre- a sima Alföld 6-ot. Mikor megnyitom a játékot, ezzel a hibával fogad, és nem megy tovább: Train Simulator Requires Hardware Acceleration. XP-m van (SP2), 2.93ghz dual core proci, és 2gb RAM. Ilyenkor mi a problémája?
Tirdi
Köszi! Hát õszintén annyira nem is tudom mire jók azok a fájlok, amiket még csatoltál, az Alföld miatt kellett a toolsupdate, többi megvan, de tényleg köszi.
Szia ez jó lesz? (Microsoft-os oldal, EN-US verzióhoz.)

Egyebek:
Trainupdate.exe (Ez is EN-US verzióhoz)

Content Updates: sd40-2_content_update.exe és class50_content_update.exe (Emezek is EN-US verzióhoz)

Gmax Trainsimpack: TrainSimGmaxGamePack.exe és TSgmaxSampleLoco.exe (Ez is EN-US verzióhoz)
Tirdi
Oké, köszi a tanácsot. Maximum késõbb cserélem régebbire.
Más: toolsupdate.exe-t valaki át tudja küldeni?
Mivel Jadro oldala nem elérhetõ...amúgy lehet tudni miért? Karbantartás, átrakja más tárhelyre, megszûnik?
nagykispeter
Sorba kell,Csak gondold meg mert többeknek gondja volt a 6.4-el,több helyen kifagy fõleg régebbi részeken.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Tirdi
Akkor jól gondoltam, köszi.