7098
-
Rodman6 #7058 Igen ez volt a probléma de már inkább az Openrails-et használom mert amit most leszedtem már működik az áramszedő is. És rendesen telepítve az alföld6 már nem okoz grafikai bugokat sem. Viszont a felhők nem tetszenek benne, ahonnan pedig lehetne letölteni ott a szokásos csináld ezt, csináld azt hogy letölthesd köcsögség folyik. Nem lehet valahonnan leszedni hozzá normális formájú felhőket? Mert a mostaniak olyanok mintha hosszába lennének függőlegesen forgatva. -
#7057 Biztos jó helyre telepítetted? A 6.5-ötNemrég járt így valaki a TS mappán belül valahova rossz helyre rakta a telepítő,csinált mégegy Alföld 6 mappát -
Rodman6 #7056 Ismét elővettem a jó öreg Train Simulatort mert láttam hogy bővült az alföld map. Mindig tudtam hogy nem egy egyszerű cucc felpakolni rendesen, de most végérvényesen elakadtam. Felraktam sorrendbe a kiegészítőkhöz szükséges dolgokat (patch, xtracks, vonatok - bár azt a h-startos vackot soha nem találom) és az a problémám hogy az Alföld 6.5 után már nem látja a játék a mapet. Mi lehet a gond? Eddig ilyen jelenséggel nem találkoztam hogy nem látja. A másik pedig hogy ezt a h-start bybdtee szarságot honnan lehet megszerezni? Nem lenne rossz a pálya, de egyszerűen nem lehet vele boldogulni hogy működjön. Openrails-al elindul ugyan, de ott tele van grafikai bugokkal. -
#7055 Sziasztok !
Hogy tudom az MSTS telepitésben beállítani,hogy megjelenjen az editor tools,amivel a kiegészitőket,értem itt a mozdonyokat,beilleszteni,mert normál teleités után nem találom a telepitésben az editor tools-t. Vagy ezt külön le lehet tölteni,adott helyről?
Válaszokat előre megköszönöm -
Miklós24 #7054 A train simulatorban miért van olyan hogy megszerkesztek egy traffic-ot és amikor a váltó részhez ér akkor eltűnik , én ilyeneket tapasztaltam az irányító ablakból is lehetett látni illetve szabad szemmel is , mi lehet a baj ? váltó érzéken a vonat? kellene valahonnan egy traffic javítás ehezz vagy nem tudom légyszíves segítsetek, link is megteszi ha van javítás ehhez csak ne tünjenek el a ai traffic-ok. -
#7053 Üdv !
Egy kisebb információra lenne szükségem, ki kell venni mindent, a telepitett microsoft train simualtor 2012-ből,
a telepítővel felrakot mozdonyokat,és pályákat,stb.. Hogy a letöltött más kiegészitők működjenek rendesen. ?
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2015.01.31. 11:38:42 -
BetaIkarus260 #7052 Sziasztok valaki tudna küldeni egy linket a berlin subways update-hez (pl. : BVG F90, F79)
Előre is köszönöm! -
#7051 sziasztok, activitykhez próbálgatom a hiányzó vonatokat letölteni, de amiket saját kezűleg másolgatok/telepítgetek a trains mappába az openrails mindnél azt írja hogy <hiányzik> és a játékban sem fut, mit rontok el vagy hogyan kéne a letöltött átfestéseket/modelleket betenni? -
nyúlfi #7050 sziasztok kérnék egy kis segítséget. erről az oldalról kellenének nekem a sulzer vezetőállások leg fontosabb a zöld lenne ha valaki át tudná küldeni megköszönném http://www.blackrail.ro/ válaszokat előre is köszi -
tompiq #7049 Sziasztok!
Van egy Microsoft Train Simulator v.1.2 programom!
ehhez szeretnék küldetéseket, pályákat, mozdonyokat letölteni!ezt honnan és hogyan tudom megtenni, illetve a telepítésben is kéne egy kis segítség, mert nem tudom, hogyan érhető el, h az adott feladatokkal játszani is tudjak, h megjelenjen a játékban!
köszi a segítséget!
A problémám az lenne, hogy ha letöltök egy adott activity-t, akkor azt hogyan kell a játékba feltelepítenem, hogy tudjak is vele játszani!
a lépések kellenének nekem,, mi a menete?
Köszi szépen a választ és a segítséget!
Tompiq
-
#7048 Köszi a segítséget ! -
#7047 http://mstshungary.hu/
Itt sokféle jármű és activity tölthető le. Az oldalra regisztrálni kell a letöltésekhez, de érdemes. -
#7046 Sziasztok !
Tudna valaki segíteni abban valaki,hogy ezekhez a típusokhoz :
( Kereset tipusok : M44, M40 240, Talent, M62 232, V43 1143, V63, V43 2132, M41 2197, V46 234 )
Tudna valaki mellékelni egy olyan oldal címet linket, ahol nem csak maga ezek a mozdony típusok vannak meg,
hanem a hozzátartozó motorhang stb..
A válaszokat előre is megköszönöm.
-
gycsaba #7045 Sziasztok!
Train store-hoz kellene egy kis segítség (WIN7, A8 5600K, 8GB).
Az a gondom, hogy activity indítása után feldob egy hibaüzenetet, hogy újból megpróbálja 10 s múlva vagy nem.
Ha igent választok, megint jön az üzi, ha nemet, akkor a sorban következő activity-t próbálja elindítani, természetesen nem sikerül és jön a 10 s üzenet ....
Ha a frissítést nem teszem fel, akkor ez nincs, s indítja az MSTS-t, de nem a kiválasztott activity-t, hanem a progit, s utána választhatom újra az activity-t, vagyis betölt mindent, időt nem nyerek.
Csak a komplett Alföld 6 van fenn így kb 5 perc a betöltés (végül is nem túl sok), ha menne normálisan a Train store hátha lehetne azért csökkenteni.
Mi lehet a gond?
Köszi gycs -
reveszda #7044 Valaki nemtudja, hogy pl euronight activityket hol tölthetek le? pl a Metropol euronight érdekelni, mert megtaláltamaa bratishlava - praha vonalat és végigvinném az actot. -
ferikemsts #7043 Sziasztok!
Keresem a wiener u bahn pályát.
Valaki belinkelné?
Előre is köszönöm! -
Miklós24 #7042 Acthu csomag letölthető itt: https://kickass.to/acthu-csomagok-acthu-pack-t9453015.html
Szükséges programok letölthető itt: http://data.hu/get/7963180/szukseges_programok.rar
Hiba mentes Jó Játékot!
Sziasztok! -
mcclanen #7041 Sziasztok akit érdekel készül a Dunántúl pálya elsőnek a 42-es vonal fog meg éepülni elsönek de béta meg alpha is lesz és itt lesz meg osztva LINK:https://www.facebook.com/groups/914998015182999/ -
mcclanen #7040 Sziasztok meg szeretném kérdezni hogy a msts.tk az meg szünt vagy mi lett velle ? Nem tudnátok honnan udom letölteni a flirt 1-es vonal utastájokoztatást honnan tudom letölteni mert ezen a honalpon volt rajta A választ ellőre is köszönöm -
kjhun #7039 A BR1xx mozdonyokon kívűl más nincs ebben a kategóriában (E-Lok). Nem a BR193 kell?
193_Vectron_Dt_Set TDT_193_Vectronset_EU
Amúgy, a kezdőlapon ez olvasható: Wieder Online AM 06,08,2014 vagyis nézz vissza 2 nap múlva. -
#7038 Üdv !
Tudd valaki infóval és esetelg letölthető linkel,honnan lehet ezeket letölteni MSTS-be?.
SFCAN233, SFCAN195, SFCAN093
Ezekről lenne szó : http://www.traindesignteam.de/Home/News/Rollmaterial/E-Lok/e-lok.html
Csak itt nem lehet letölteni. -
joe_007 #7037 Ill. vki meg tudja nekem mondani, hogy miért nem változik a program felbontása 1280x1024 32bit-re habár a monitorom 1680x1050.et tud, de úgy látom mintha 640*480 maradna! -
joe_007 #7036 Hali!
Újabb kérdésem lenne, hogy hol tudom megnézni az MSTS-ben, mi keresi a mellékelt képen levő vagon-t? Ill. hol találom meg ezt a csomagot, ami tartalmazza is! A feltölöttt képeket az index Fórumán megtaláljátok, ha mégse akkor jelezzetek, mert ide nem tudok képet be rakni mive mindig azt mondja a rendszer, hogy túl nagy :(
Természetesen ismét újra raktam az egészet, de most már csak a Jászkisér-Nagybereg.exe -t és az Alföld 6.4-et a javításával együtt (6.0-tól egészen 6.4.1-ig!) -
joe_007 #7035 Köszi a gyors választ és az Y track-os sínbővítményt hol találom?? Egyébként nem erre gondoltál? --> XTracks320 (itt az elírásra gondolok!) Mert ez a bővítémny is fel van rakva! Szerintem meg vmilyen kocsik hiányoznak a repertoárból :) -
buke #7034 joe_007: Szia, ide is beírom ez a pálya emlékeim szerint y track-os sínbővítmény csomaggal ment.Egyébként mennie kellene. Ne szomorkodj,ha ez nem indul, mert igen csak elavultnak számít ma a grafikája,bár én akkoriban ennek is örültem,mert nem igen volt más. -
joe_007 #7033 Sziasztok kedves vonat fun-ok! Küldtem üzenetet az index fórumába az alábbi linkre http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=131073694&t=9029113 Ha vki tud akkor légyszi segítsen nekem a helyes beállításban! Köszi a helpet! -
#7032 Szép a kidolgozása -
vonatos marci #7031 Ezek a hangok nem működnek 0:30-ig
https://www.youtube.com/watch?v=NcMc_h4EOk4 -
vonatos marci #7030 Sziasztok. A flirtben miért nem működnek kabin nézetben (1) a hangok? Pl amikor felrakom az áramszedőket vagy amikor megnyomom a V-t. + Még menet közben sincsen semmi hang. De külső nézetben igen. Mellesleg mind a kettő hamgcsomagok fel kell telepíteni? (Cpt. Dave,Dudi) Régen működött rendesen, emlékszem hogy balaton dél pályán próbáltam ki először és ment rendesen. Ha valaki segítene megköszönném :D -
#7029 3d trainstuff Mallard, nem rossz:
-
#7028 Sziasztok!
Bár ez egy kicsit off, azért nem teljesen. Tehát van nekem egy hibátlan állapotú Raildriverem, amitől megválnék kihasználatlanság miatt. További infókat adok pü. formájában szívesen. -
#7027 Síntextúrát hogy lehet kicserélni egy pályán? -
#7026 Köszi! Tudja valaki,hogy létezik-e az amerikai pályák között az ún. Water Level Route? Én sehol nem találtam. -
buke #7025 Szia, mert rossz. Ezt használd: Menetrendmahináló v.0.3: http://goo.gl/OVIFof
Balra felül a Fájl menübe lépve ott legalul van a letöltés. -
#7024 Az miért lehet,hogy az activity editorban a menetrend szerkesztő nem számolja ki az időket a megadott állomások közt? Valószínűleg ezért nem működik az act,pedig az indulási idő,meg minden adat meg van adva. -
fcbarcelona1 #7023 Azzal lehet valamit csinálni, hogy ne dobjon ki a játékból egy idő után? -
fcbarcelona1 #7022 oké köszi -
#7021 Lehet nincs hozzá opőtimalizálva,másik actal próbáltad? -
fcbarcelona1 #7020 Sziasztok!
Az miért van az Open Railsba, hogy amikor betölti activityt utánna szürke lesz a kép. -
#7019 Ok,megoldódott,a direct draw 3d ki volt kapcsolva...