Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv Topik!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy nekem megvan az eredeti játékom, de elhagytam a füzetét aminek a hátulján a telepítõ kód van rajta... Lehet ezt a problémát valahogy orvosolni?

( azon kívül hogy találjam meg a füzetet...😛 )
tmartin
Activityk, kiegészítõk, fórum és még ezer más dolog. Ha érdekel látogass meg minket, regisztrálj, és legyél te is egy szuper tag nálunk. Ehhez csupán pár kattintás szükséges, és forgalommal, eseménnyel teli activityket bármikor elérheted oldalunkról. Örömmel várunk, hidd el nem fogod megbánni. 😊
http://www.msts.tk/

IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

tmartin
Oké, rendben, gondoltam rá, amúgy lesz frissülõ tartalom 😄 Például most kapásból 4 act készítésban van és ha minden jólmegy ebbõl 3 még ma vagy max holnap ki lesz adva. 😊 Ezek kérésre mennek. Meg most valamelyik tagunktól kaptunk valamiféle táblázatot somogy megyérõl a vonat indulások érkezések, szvör. Meg minden ilyesmi, úgyhogy lesz mit rakni rá. Emellet még keresgetünk, készítgetünk olyan kiegészítõket amik szükségesek lehetnek. 😊

IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Yoda001
esetleg ide a szövegdoboz fölé, banner alá, vagy magára a háttérképre rátehetnéd a linket (ide a szövegdobozon belülre), biztosan nézné is mindig mindenki, csak ahhoz kell is akkor olyan tartalom, frissítés😊

http://9gag.com/gag/5135249

tmartin
Hello! 😄 Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik az oldal. Igen a .tk az ingyenes, de ha jobban beindul a honlap akkor lehet, hogy .hu-s végzõdésünk lesz egy nagyon jó magyar tárhelyen, de ez még a jövõ. 😄 Használjátok egészséggel a honlapot. 😊

Yeeesssss! Sikerült az Alföld 6-ot beletettem az 5-be.<#mf1> Ráadásul még mûködik is. <#wink> Köszönöm szépen fiúk a segítséget! <#worship>

Yoda001
nem gondoltam hogy ezt írom, de igencsak jó lett, fõleg ezek a választható lehetõségek, pl. személy vagy gyors... mármint a megvalósítás tetszik 😊
a .tk domainnel pedig semmi gond, ingyenes (asszem), és ennyi...

Nekem tetszik!<#mf1><#taps>

wollnerd
Nagyon szép az oldal!<#taps><#eljen>
(habár érdekes a .tk végzõdés...)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

tmartin
Sziasztok!
Örömmel jelentem be, hogy elkészült a honlapunk Csizmarik Norbival. Rengeteg act, és jópár kiegészítõ is található mstshez. Vegyétek birtokba az oldalt, kellemes idõtöltést kívánok. Remélem tetszeni fog.

http://msts.tk/

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Oké, igyekszem.<#wink>

wollnerd
Elõször a 6-ost majd utána a 6.03-at. Az a javítása! A 6.0 az alap teljes pálya, a 6.03 az annak patch-je. (olvass el a leírását! 😊)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Szia!
Melyiket? A 6-ost vagy a 6.03-at?

wollnerd

Még egy kérdés, de szerintem nem az utolsó.<#wink> És az Alföld 6-ot honnan tudnám leszedni? Az a baj, hogy nem vagyok egy nagy gép zseni, de ahogy leírtad úgy raktam bele az 5-be betöltötte és meg is fagytam. Biztos valamit elpancserkodtam.

hát megnéztem a beállításokat minden jobb oldalt van
wanlo
Mindig oda ahova az Eng fájl mutat,az Eng fájlban van hozzárendelve a Cabin hang/Nézet és a Külsõ Hangok. Nézd csak meg a beállításokat majd utána a többi.

...DREAM TEAM...

hova rakjam a hangot? elõször ezt ellenõrizném
wanlo
Hy topik!
Kiválasztod Fõoldal menü/Opciók/Hang/Bal oldalt 4 csúszka húzd fel jobbra mindet és akkor meg kell oldódnia a problémádnak,ha nem akkor nem jó helyen van a Traxx Sound.

...DREAM TEAM...

Valaki tudna segíteni nincs a traxx nak hangja pedig megvannak azok a hangok benne is vannak de nem tudom mi van. valaki tudna segíteni? elöre is köszönöm.
Yoda001
a jászkisér-nagybereg az egy pálya, nem tudod egymásba rakni õket az alfölddel 😊
Train Simulator\Trains\Trainset mappába telepítsd a mozdonyokat, vagonokat

Szia!
Köszönöm a segítséget. Letöltöttem pár achtut, már csak az lenne a kérdésem, hogy azokat hova telepítsem a TS-ben? Melyik könyvtárba kell berakni, hogy mûködjön is? A Jászkisér-Nagybereg 3.0-t is bele lehet tenni az Alföld 5-be?

sziasztok nem tudom jó helyen kérdezema a heidi express feltudnátok nekem tölteni ide afórumra
Yoda001
"IC 567 PÁVA" acitvity egyszerûen kidob betöltéskor ezzel: "failed to create cab view"
mivel a vonat a 480 001-es traxx, így gondolom neki hiányolja, pedig megvan a cabview mappa és a cvf file is... most akkor mit tudok csinálni, mi a baja?
kb. 10 dolgot töltöttem le az activity miatt, vicces lenne ha nem sikerülne mûködésre bírni sehogy... valakinek van ötlete? 😞

Üdv!
Köszönöm nekem megvan a 480 001-es Traxx.
Nekem a MAESTRAL activity kellene mert abban az activityben Ttraxx vontat és mögötte van szili meg a kocsik.
Nem csak az egyes Traxx elérhetõ már 480 002 es is 😊
Csak az egyes TRAXX elérhetõ?
Tessék itt a 480 001 ez nem a kandós festésû: https://en7rag.blu.livefilestore.com/y1pOWoh8BlAZKI8yxoBbTEE5ej4kvtkvtBIDh2TODOgxxHfZir7YgJKx0yjtRgAA-F4xgzKfs9XJFq0CIstAw0Nfg/H-MAVTR_480.ZIP?download&psid=1 hangot vezérállást tartalmaz

Üdv mindenkinek!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget nagyon jól megy a Balaton-Dél 😊
Ha nem gond egy kérdésem lenne még, nemrég láttam egy oldalon Balaton-Dél 205 vagy 204.sz MAESTRAL Ngy, ahol egy 480 001-es Traxx vontat.
Esetleg valaki tudna segíteni hogy honnan tölthetném le, bár lehet hogy a készítõ letörölte.
De ha valakinek meg van és elküldené nagyon hálás lennék neki.
Elõre is köszönöm!
tmartin
http://5mp.eu/web.php?a=mstsact&o=5eACBCNBG5 Itt keresgélj, van bõven, viszont ez a honlap hamarosan elfog költözni egy új honlapra. Ezt már régebben be akartam jelenteni, de mindig elmaradt. Tehát aki ezt a honlapot készíti azzal én fogok egy sokkal modernebb honlapot csinálni a cuccainak és minden másnak, és én is fogom csinálni vele tovább az actokat, meg a többi dolgot. Amint a honlap elõállt, egybõl jelentem a fórumon.

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Azt meg nem tudom miért nem sikerült régen telepítenem, pedig a HTSC-rõl szedtem le.

lafödl 5-re sajnos már nem fogsz találni csak Alföld 6-ra

Akkor esetleg tudnál segíteni,hogy honnan érdemes alföld 5-re feladatot letölteni?

Azok nem valami jó feladatok! Készítõnek hiába írsz nem fog válaszolni rá! Ott útvonal vagy feladat hiba van!

Innét szedtem le õket intercitymsts

Yoda001

Melyik oldalról szedtél le hozzá feladatot? Mert már a feladat gyártók alföld 6-ra gyártanak feladatokat és azok alföld5-ön már nem müködnek útvonal változások miatt!

Sziasztok!
Légszíves segítsetek nekem, hogyan tudok feladatokat telepíteni az alföld 5-be? Letöltöttem egy rakat feladatot hozzá és nem tudom miért mindig hibát ír ki telepítés után, pedig a Routes mappába rakom. Mit ronthatok el?<#conf>

wollnerd
Az összes részét töltötted le? Tudod, Innen kell tölteni az összes Letöltés feliratú linket, 1-tõl 11-ig. Legyen EGY mappában az összes fájl!
Annak telepítése után ajánlott a javításának letöltése!

nagykispeter
próbáld meg újra letõlteni

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Üdv!
Nagyon szépen megköszönném ha esetleg valaki tudna segíteni a Balaton-Dél 4 pályával kapcsolatban lenne egy kis problémám.
Amikor elindítom a telepítést kb 55-nél mindig ezt írja ki: Olvashatatlan fájl: ROUTES/Balaton/TERRTEX/SNOW/OEForest.ace
Hogy õszinte legyek eléggé kezdõ vagyok, már rengetekszer letöltöttem de egyszerese sikerült feltelepítenem :S
Már fél éve próbálkoztam de nem jöttem rá 😞
Kérem ha valaki tudna segíteni kérem írjon.
Elõre is köszönöm!

Sziasztok A Dél Dunántúli feladatok igaz nem mind menetrend frissítést kér hogy csináljam? Elõre is köszi.
Bocsánat már hogy megint zavarok már csak annyi hogy valaki tudna segíteni feltelepíteni a balaton dél 4.0 -t?
köszi. sikerült minden
MSTS fõmenü -> alul opciók -> és ott az Árnyékoknál ne legyen "X"

Azt hol birom megnézni?
Árnyékok ki vannak kapcsolva?

Sikerült minden. csak még olyan problémám van hogy ha megnyomom a külsõ nézetet ki dob a játékból. Mi okozhatja, Van e rá megoldás?
Köszi! megpróbálom és remélem sikerül. Ha nem akkor még lehet hogy kérdezek.
wanlo
Hy,Flírtek ajtaja mint minden másik ajtó nyitás: Ctrl+Num7 és Num9...Te választod melyik oldalt szeretnéd.RJ vezérlõ kabinja: Download ÖBB RailJet x13 Afmpz (cabview):Letöltés
A TS ,hogy lássa ezt az elérési utat kell követned.
Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\common.cab\cabobbafmpz
..tehát a common.cab mappába kell elhelyezned a cabobbafmpz cabin nézetet,röviden ennyi.

...DREAM TEAM...

Heló! Ez a kérdés fõként azoknak szól aki hibátlanul bele bírta rakni a railjetet az msts be. Nekem olyan problémám van, hogy nincs a vezérlõnek kabinja se külsõ nézete. nekem nem sikerült. Akinek sikerült el tudna látni néhány jó tanáccsal? Elõre is köszi. A második kérdésem hogy pl: flirtnél meg a többi vagonnál hogy birok ajtót nyitni?