7098
  • spyy55
    Nálam anno egy reinstall megoldotta a problémát [lehet TS-t is kell majd :( ]

HELP!
    Valaki elküldené privátba az Alföld6-hoz a RFSNOW.ZIP & NTSNOW.ZIP féle fileokat (szerkesztett), amikben a hó felbontása és sebessége is jó? A Readme szerint nálam nincs változás, ugyanolyan szeletekben esik és elég gyors!
  • railjet66
    Hello,Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne, hogy a Bvmotnak miért nincs eleje? mert nálam nincs és a JZ_EC_Pack első osztályú kocsinak miért nincs külseje mert csak a belseje látszik
    A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
    Üdv mindenkinek!
  • kutya1001
    Helló! Valaki leírná ide a fórumba , hogy az open railst hogyan kell telepíteni? A 0.7-es verziót töltöttem le, azt olvastam, hogy ez a legújabb. Köszi a válaszokat!
  • Unikey
    Photoshop.

Elég régóta nem jártam erre fele, hoztam néhány csemegézni való képet :)

• spyy55
    Netán ez lenne? RFSNOW.ZIP & NTSNOW.ZIP (de honnan lehet letölteni? Trainsim.com forumon nem találom)
  • spyy55
    Ez a hóesés textura honnan van? KÉP Amit VM15 oldalról szedtem le az nem ennyire élethű. Vagy tévedek...?
  • spyy55
    Akit érdekel, hamarosan elkészül az Alföld6-hoz a 6204 sz. sebesvonat ACT, melyhez hozzá tartozik a 621 sz. IC is visszafelé...
    (mivel a TS motorja nem bírja a nagy forgalom programozását, kénytelen voltam részekre bontani az ACT-ot. De legalább van reális forgalom!!!)
  • railjet66
    Üdv mindenkinek!
    Helló FocusWRC
    Ha megkérdhetnélek elküldenéd a 347.sz.Dacia Nemzetközi Gyors feladatot.
    Előre is köszönöm!
  • wollnerd #6005
    Ezt nem tudom...
    Lehet hogy csak a 120 km/h a probléma...
  • spyy55
    Szóval a pálya sebességét mindig 85%-al válasszam meg?
    120 - 102 km/h
    100 - 85 km/h
    80 - 68 km/h
    70 - 60 km/h
    60 - 51 km/h
    stb...
  • spyy55
    Értem, köszi. Kár, hogy a csatolás problémás emiatt.
  • joco22
    Bistro azt hiszem ez lesz az: http://www.blackrail.ro/content/CFR_Wrmz_88-96.rar
    A másikat nem tudom azt hiszem eredetileg a train-sim.ro oldalon volt fent lehet azóta törölték onnan!
  • FocusWRC
    Sziasztok.
    Légyszi segítsetek. Letöltöttem nemrégiben az egyik oldalról a 347 sz. Dacia nemzetközi gyorsvonat actot. Nagyjából meg is van minden jármű amit kér a leírásban viszont van 2 vagon amit hiába keresek a megadott linken nem találom. Pedig mindet letöltöttem meg átböngésztem de nincs.
    89-76_005 Bar Bistro és CFR_71-70_001 CFR_WLABmee kocsikról lenne szó. Aki esetleg leszedte ugyanezt az actot és sikerült neki ezeket beszerezni kérem segítsen.
    Előre is köszönöm.
  • wollnerd #6000
    A valóságban 120 km/h a limit, a Train Simulatorban 102 km/h!
    Olvasd el ezt!
  • spyy55
    Az Alföld 6 pályán a Pestről Szolnok felé haladva a 120 km/h a limit. Néhány kanyarban 118 km/h sebességnél is kisiklik a szerelvény. Ez mitől lehet? A szerelvény nem elég masszív?
  • spyy55
    Egy kérdés: Anno letöltöttem valahonnan egy kiegészítőt, aminek segítségével a jelzők fényeit messzebbről is lehet látni, de már nem találom. Tudja valaki, honnan lehet letölteni? Vagy ha megvan valakinek, légyszi küldje át. Köszi!
  • zsoltim412198
    Köszönöm szépen wollnerd és jocó 22
  • spyy55
    Így már jó, köszi! Bár megjegyezném, hogy a manulban jelezni lehetne, hogy kell az Alföld 6 helyes működéséhez ez a Pack. Legalábbis nálam csak attól lett hibaüzenetes a TS. De most már legalább jó :)
  • Master91
    Köszi szépen!
  • spyy55
    A #5982-es hozzászólásban a link és nem kellenek hozzá a régiek! Nálam működik.

#5992 Yoda001: köszi a segítséget, kipróbálom.
  • Master91
    Sziasztok! Régebben sokat játszottam Az Alföld 4-el ( talán akkor az volt éppen az aktuális ). Ma újra előkotortam az alap gamet, de az oldalt, amiről régen lerántottam az Alföld packot már elfelejtettem. Láttam hogy már 6 is van. Kell a 4 meg az 5 a full alap játékra, hogy működjön a 6 ? Van valami klafa oldal ahol mindeggyik meg található ?
  • Yoda001
    az a baj, hogy pont a legutolsó sorodban a hiba :)
    ezek a hiányzó fájlok, tehát adott kocsi/mozdony/ennek bármilyen kiegészítője (cabview, sound) hiánya esetén szól... töltsd le a H-Start Bombardier packot :)
    arra esetleg figyelj, hogy lehet hogy a kibontott packnak nem az lesz a neve amit kér... minden esetben az legyen, ami a hibaüzenetben is van, jelen esetben H-Start_Bombardier_pack
    természetesen a keresett fájlokat majd látod is a mappán belül amiket ír, ezek után mennie kell
  • spyy55
    Nem értem... :( Feltelepítettem az Simet. Majd a kiegészítő progikat. Aztán CSAK az acthu csomagokat. Ezután a DDU pályát, ami helyesen működött is. Majd az Alföld 6-ot, ami után a TS ezeket a hibákat írta ki... Az Alföld könyvtárán belül kitöröltem az activityket, paths-eket, services és traffic fileokat, amik felelősek lehettek, de még mindig kiírja. Aztán a TRAINS/CONSIST mappából az összes magyar (acthu) szerelvényt és átnéztem a TRAINS mappát is, de sehol nincs ezekre utaló file. Van valakinek ötlete, hogy mitől lehet? Csak az Alföld 6 telepítése után jönnek elő ezek a hibák :(
    Bombardier Pack-ot nem is tettem fel.

A train_database olvasása sikertelen:
  • joco22
    Égbolt texturát kapcsold be lehet az a baja!
  • wollnerd #5989
    Az elég nagy baj. Valószínű hogy egy megoldás van: Re-istall MSTS....
  • zsoltim412198
    sziasztok! valaki tudja miért írja ki majdnem minden actál de csak az alföld 6-nál hogy a vasút inicializálása sikertelen?
  • spyy55
    A Ghost kocsit (Treno_fantasma) megtaláltam :)
    A jelzők láthatóságának javításához találtam egyet a fantazia02-es pályánál, amit anno jardo kollégánk ismertetett. Kérdésem az, hogy ez az összes többi pályához is jó? Vagy ha van egy teljes telepítője valakinek, kérem linkelje be, köszi.
    Az Alföld 6 javítását is megköszönném :)
  • zsoltim412198
    már megvan a progi mostmár csak annyi hogy hogyan kell használni a blender nevű programot? a választ előre is köszönöm
  • zsoltim412198
    tudtok olyan progit amivel kabint csinálhatok?
  • spyy55
    Az Alföld 6-hoz létezik már javítás? A adott linkre nem jön elő semmi gugliban. Ha van megfelelő link, megköszönném :)

Egy kis segítséget kérnék még pár dologban, mert nem találom őket:
    - A híres GHOST train mozdonyt honnan lehet leszedni, ami az act-ok szerkesztésének segítségére szolgál?
    - A MÁV jelzők láthatóságának javítása (hogy messzebbről is jobban lehessen látni a fényeit)
    Köszönöm előre is.
  • spyy55
    EZER KÖSZÖNET! Már szedem is... :)
    Egyenlőre működik minden! Aztán jöhetnek az activity készítések.
  • Yoda001
    akkor Üdv újra itt :)

itt linkelték hogy honnan lehet leszedni a legújabbat, tényleg érdemes visszakeresni vagy pár hozzászólást visszaolvasni, mert sokszor ezen múlik a dolog
    jó síncsavarozást, és vonatozást rajtuk
  • spyy55
    Sziasztok!
    Hosszú-hosszú kihagyás után a szívem visszahúzott a magyaros TS-hez :) Sajnálattal vettem észre, hogy a HTSC oldal meg fog szűnni (ha jól láttam). Amit tudtam, gyorsan leszedtem...
    Viszont az Alföld 6 már nincs fent. Kérdésem az, hogy honnan lehet leszedni (link?), mert nem találom (anno még a 4-est használtam, szóval ennyire régen voltam errefelé).
    Elkezdem lecsavarozni a síneket :).......... remélem számíthatok a segítségetekre!
    Addig is kellemes vonatozást!
  • zsoltim412198
    bocsi de lehet hogy rosszul fogalmaztam meg de lehet hogy neked van igazad én olyan programot keresek amivel kabint csinálhatok
  • vasasgabri
    Szia!
    Ezen az oldalon sok jó progivan csak nem magyar:http://www.railserve.com/Computers/MSTS/Utilities/ Az oldal alján is nézd meg külön vannak szedve.
    Egy fórumon olvastam még régebben ezt használják:Advenced cabviw editor
  • zsoltim412198
    Heló tud valakivalami jó kabinszerkesztő programot?
  • zorba3333
    Feladatokat a program beépített szerkesztőjével tudsz készíteni a legegyszerűbben.
    Amennyiben letöltötted a programhoz a fordítást, akkor a szerkesztő is magyar nyelvű lesz.
    A szerkesztő általános leírását itt találod:
    Leírások

Menetrend szerkesztőt, Global könyvtár cserélőt, valamint Consist szerkesztő programokat itt találsz:
    Segédprogramok

Részletes, átfogó leírást pedig itt találsz:
    Részletes leírás
  • railjet66
    Üdv mindenkinek!
    Olyan kérdésem lenne, hogy valaki tudna küldni olyan programot és hozzá leírást amivel tudok MSTS feladatokat csinálni és járműveket készíteni.
    Előre is köszönöm
  • zsoltim412198
    köszi
  • vasasgabri
    Küldtem az M47-et. Már csak esetleg holnap próbálkozok vele.