Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rozsdika (# 5791): ha "eddig ilyen hibaüzenetet nem kaptam."

Szerintem így elsõre az lehet a gondja,hogy le kell tölteni a jármûveket,amit a készítõ az AVALA IC leírásban linkelt (txt.word.stb) és rendesen egyenként telepíteni ---> TRAINS--->TRAINSET és ha van külön CONSISTS mappába az oda való con. fájlokat.
Az Õ feladatai ismereteim szerint valós kocsiösszeállításúak,válogatott letöltések különbözõ helyekrõl, kár lenne kiváltani más gördülõ állománnyal,de ha gond van akkor le kell cserélned másra. Erre ott van a consist changer (xp) vagy a conbuilder (xp és win7-re).
Ha ez sok gondot okoz eleinte érdemes acthu-t használni bár lassan elérhetetlen lesz. Eddig csak acthus actokat gyártottam mivel én a forgalmi bonyolításokat helyeztem elõtérbe,de én is átszoktatom magam a nem acthus feladat készítéshez.Rengeteg szép dolog van,amit csak most kezdek érzékelni.😊
Üdv! Meg tudjátok mondani miért ragad be 8 FPS-nél a játék? Eddig az átlag 40-50 volt, de tegnap óta 8 FPS-nél többet nem hajlandó produkálni. Már átállítottam a minõséget is, videokártya-drivert frissítettem, de semmi sem segít. És nem nagyon van kedvem újratelepíteni a 27 protraint. <#rolleyes>
Szia! Na a helyzet az, hogy úgy csináltam ahogy mondtad, csak van egy kis bibiiiiim a játék megnyitáskor kér egy csomó eng és wag fájlt, eddig ilyen hibaüzenetet nem kaptam. Hmmm mi lehet a bibiii?

Sziasztok! Valaki magyarázza el nekem legyen szíves, hogy a skura címen található mozdonyokat hogyan szedjem le cabbal és sounddal együtt, hogyan telepítsem õket és hogyan tudok velük játszani? Nagyon nem értek hozzá! Az Aranycsapat mozdony az rendben megy mert még a vm15 oldalról lett leszedve és ott tudtam mindent de itt egyszerûen nem megy! Köszi elõre is a segítséget! Hello!
sziasztok asutyó megyes pályát honét tudom leszedni asegítséget elõre is köszi
Köszönöm szépen!

Rozsdika: Szia! Gondolom az egy feladat lesz,bár nem írtad milyen zip. Ha feladat,akkor általában kibontani a TS fõmappába(Train Simulator) kell ezzel a mûvelettel mindennek a helyére kell kerülni.A pályán belül a 4 act. mappának(ACTIVITIES,PATHS,SERVICES,TRAFFIC) és a TRAINS/CONSISTS-ba a consistok.Ha van a zippben külön jármû,az a TRAINS/TRAINSET mappába fog kerülni.
Remélem tudtam segíteni ! Üdv. buke
Légyszíves segítsetek! Fontos lenne! Lentebb már írtam, hogy miben kéne a segítség. Köszönöm.

Valaki nem tudja véletlenül, hogy a vagonok belsõ nézetét hogy lehet szerkeszteni ? Nem tudom egyáltalán a railjet vagonoknak van ? Egy videon láttam viszont nálam nem jön be vagy esetleg más gombbal lehet ? Mert ugye a vagonoknál az 5-ös gomb.
köszi
train-act.t15.org ez az új oldalam! A train-act.atw oldalam bezárt egy nyominger miatt aki miatt törölték az egész honlapomat! közel 300 actomból 132 már elérhetõ! De már nem csak Alföld 6 actok lesznek az oldalamon!

Azt tudom én arról az oldalról beszélek aminél beírod a keresõbe hogy train simulator actok ott az elsõ. amúgy teli volt alföld 6 actal más nem is volt
Valaki tudja mi lett ezzel az oldallal? http://train-act.atw.hu
Igen mûködik a LÁEV pálya és nem is rossz elég jól meg lett csinálva, sõt még túlzás is pl. lillafüred után van pár rakodó, ahol havas téli estéken kívül nem nagyon van mozgás 😄
A játékban pedig épületek meg ilyesmik vannak a rakodón.
Sziasztok !
Tudna nekem segíteni valaki ? Szóval beraktam a railjetet a leírtak alapján eleinte kért valami sms fájlt ami még a telepítõbe sem volt de az megoldódott. Viszont még mindig fennáll egy hiba indításkor kiírja, hogy

"A kabin nézet kétrehozása sikertelen"

Segítségeteket elõre is köszönöm.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, letöltöttem a EC 270 Avala-t ami ugye zip-ben van. A TS-en belül ezt melyik könyvtárba kell kicsomagolnom és beletennem az Alföld 6-ban? Elõre is köszike.<#worship>

Csak akkor nem tudom letölten!

i az Acthu az egy villamos, és Dízel mozdonyok, motorvonatok, Tehervagonok és
Személykocsikat I

Mert minden oldalon néztem és eszt a honlapról lehet letölteni!

wollnerd
Igen, sajnos 😞 Én már lementettem a jó dolgokat.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

tmartin
Sajnos ez az oldal megszûnt. :/

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

HTSC | Hungarian Train-Sim Center

jadro.yofej.hu

Ez az oldal miért nem jön be?

mármint ami a skura msts en van
heló még annyi hogy az aranycsapat taurusának a vezetõállását honnan tudom letölteni?
tmartin
Igen. 😄 Én is pontosan ezért nem mondtam meg a 714-es IC idõpontját. 😊 Mert ugyse tudom magam tartani hozzá. Mi is emberek vagyunk. Tanulunk illetve dolgozunk, éljük az életünk, alszunk, eszünk, stb. és mindig változó, hogy mennyit tudunk a pályával foglalkozni. Activity készítést és pálya építést is csak hideg odafigyelõ fejjel lehet csinálni. Ez minden nap változó, ezért ez mindig csak behatárolható, de soha nem lehet tartani magunkat hozzá. Nah most ezt jól elmondtam. 😄 Tehát, ha a készítõ azt mondja, hogy nem mond kiadási dátumot akkor az ezért van és nem kell rá haragudni. 😊

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Konkrét idõpontot nem mondott a készítõ, mert aztán az lenne, hogy "tessék ma van /február 30/, mára volt megígérve, és még nem adták ki a pályát, milyen dolog ez..." ezért a kiadás idõpontja az a nap, amelyiken készítõ kiadja.

okés. amúgy még van egy hónap?
Nem tudjuk még.

azt hogy honnan lesz letölthetõ?
Annál konkrétabbat, hogy kb, 1 GB lesz a pálya nem lehet tudni.

Most éppen a VÉGSÕ* jelzõzésen van ha visszaér a pálya szerkesztõjéhez, akkor utána kiadás.

(* Most lesz lejelzõzve teljesen a pálya, a valósághoz hûen, utánna 1-2 tesztfutás és kiadás)

jah és honnan lesz majd elérhetõ?
azt lehet tudni kb mikorra? és esetleg tudsz 1-2 infót az 1 - fõvonalról?
tmartin
Heló.. 😄 Azért nincsen teteje, mert a Dél-Dunántúl pályán csak a Dombóvár-Pécs-Magyarbóly vonal van kidolgozva, és nem több. Keleti meg Déli, meg Pusztaszabolcs, meg minden amit látsz és nem Dombóvár és Magyarbóly közt fekszik az nincs leobjektumozva. Max pár épület, de semmi más, ott csak sínfektetés van, viszont hamarosan elkészül az objektezés. Addi meg megkell elégedni a jelenleg lévõ vonallal. 😊

heló letöltöttem ddu2t csak pl nincsen a keletinek tetelye miért van ez?
Köszi az oldalt.
tmartin
Sajnos igen, de lesz több is, csak idõvel. 😄

train-act.t15.org itt is találtok Alföd 6-hoz feladatokat!

De jelenleg ott csak egy ic van az alföldnél?
jah. okés. köszi
tmartin
Idõt nem mondok, mert még fogalmam sincsen, és úgyse tudom tartani magam hozzá, viszont a jó actok alföldhöz az az msts.tk 😄 Regisztrálj és rengeteg actal találod magad szembe. 😊

meg esetleg nem tudsz valami jó act oldalt alföld 6 hoz
Oké köszi. Esetleg egy kb. idõt?
tmartin
Hello! A Móra IC-t én készítem és most egyenlõre nem tudom kiadni, mert közbejöttek dolgok és most egyenlõre áll a project, de errõl nemsokára írok a a hírekben.

jah és még annyi hogy z msts.tk mikor adja ki a móra ic-t?
Esetleg valaki tudna egy jó actos honlapot? Persze alföld 6 ra.
Heló. valaki tudja mi lett a http://train-act.atw.hu oldallal?
Hello

Valaki tudna jó activityket az alföld 6-hoz?
sziasztok írjátok meg légyszives hogy atrain simulator játékhoz müködne e a lillafüred pálya
Üdvözlöm a vasútbarátokat!

Egy eldöntésre váró kérdés: Én vagyok a béna vagy a program?
Kiskunmajsa 4-es teher vágányon dupla H-Eurocom géppel és 28 db SZ_Habbinss vagonommal várom a Tajó-mûtrágya 2-rõl tolatva érkezõ, majd az én vonatommal összezáró hajnali tehervonatot! Ha nyílt vonalról érkezik, akkor megáll a bejárati jelzõ elõtt, (tényleg vörös jelzést mutat) ha pedig szembõl, Jászszentlászló rakodó-1 felõl jön, akkor mögöttem a fordítópontot ugyan meghaladja de visszaúton az utolsó vagonja a váltókörzet elõtt egy méterrel megáll! Miért? Egyszerûen nem tudom rávenni a kolegát, hogy bejárjon foglalt vágányra! Miért?

Egy másik kérdés: Az elmúlt nyáron egy közeli vasúti átjáró melletti térközjelzõn egy eddig az MSTS-ben nem tapasztalt jelzésképpel találkoztam! Még vissza is néztem, hogy jól látok... ...Igen, villogó vörös...! Ez szerintetek mit jelenthet???
Üdv.
A MSTS-hoz még nincs ilyen Product Key-es szoftvervédelem, mint pl az FSX-hez .

wollnerd
Kód? Én úgy tudtam hogy nem kell hozzá kód!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2