Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a másik személy is én voltam akinek írtál én azt hittem még régebben is írtál valakinek, ezt próbáltam de nekem nem megy. Ha common.cab fájlba rakom a kabin nézetet akkor megint a ÖBB 1116 213-8 jelenik meg pedig a obb_RailJet_x13 van be állítva a szerelvénybe. Próbáltam más oldalról is le tölteni de nem akar megjelenni. A ÖBB 1116 213-8 vonat és a vagonok rendesen megjelennek és el is indulnak de a vezérlõ az nem.
akkor mind egy leírom újra : innen töltsd le a szerelvényt http://www.skura.msts.cz/ szerezz asszem a zsoltee msts oldaláról egy rj tauruszt. a railjet vezérlõjéhez szedd le a kabint ugyan itt van ott egy link az van odaírva hogy cabvieew zde katt rá. töltsd le maj a kabint rakd így (trainset-trains common.cab) ha minden jólmegy akkor mûködni fog. tessék sok sikert!
2010-ig vissza mentem de nem találtam olyan bejegyzést, már az árnyék kikapcsolást próbáltam de nem volt jó.
heló vasasgabri pár bejegyzéssel ezelõtt írtam le egy másik személynek a dolgot a railjetrõl olvasd el meg a játék menüjében kapcsold ki az árnyékot
Sajnos nem akar össze jönni se hogy nem jelenik meg a vezérlõ kocsi. Neked melyik nemzetiségû van be állítva, és az eng fájlba mi az elérési utad a kabin nézethez?
Bocs a dupláért, de a válasz gomb lemaradt 😄

A válasz: Bagaméry-nek szól (#5933) 😄

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Az MSTS Consist Changer programot a készítõ oldaláról tudod letölteni:
MSTS Consist Changer V1.1

A programhoz tartozik egy magyar nyelvû dokumentásió is, amelyet itt érsz el:
Consist Changer magyar doksi

A .eng fájlokat, és csak a hang, és a kabinnézet változtatásaihoz, illetve a teljesítmény adatok módosításához szoktam szerkeszteni.
Jó tudni, hogy a kocsik közötti csatlakozók (Coupling) típusának manuális szerkesztését így is meg lehet oldani 😊

Én azért használom a Changer-t, mert nagyjából egy-két perc alatt olyan szerelvényt állíthatok össze, olyan géppel, amilyet szeretnék, fájlátírogatás nélkül.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Siker?
Köszönöm.
innen töltsd le a szerelvényt http://www.skura.msts.cz/ szerezz asszem a zsoltee msts oldaláról egy rj tauruszt. a railjet vezérlõjéhez szedd le a kabint ugyan itt van ott egy link az van odaírva hogy cabvieew zde katt rá. töltsd le maj a kabint rakd így (trainset-trains common.cab) ha minden jólmegy akkor mûködni fog.
Az én verziómmal Charger nélkül bármikor vontathatok magyar vonatokat - nem nagy durranás, de nekem tetszik, mivel régóta vágytam erre a megoldásra, hogy magyar pályákon ne az amerikai kocsikkal kelljen vonatozni - szeretem a különleges megoldásokat...
A honosítás tulajdonképpen az .eng fájl(ok)ban a Coupling(Type(Automatic) helyett (Chain)-ra van javítva... a velejáró egyéb apróbb módosításokkal együtt.
Ezzel a módszerrel külön kategóriás mozdony(ok)at lehet létrehozni - akár fordított helyzetben az M62 is "rábírható" az amerikai kocsik vontatására (charger használata nélkül)...
Lehet, hogy furcsa
De a lényeg, hogy húzza!....
egyébként a chargert honnan lehet beszerezni..?
hallottad már HIFI subbas fejhallgatóval a Dash9-, vagy a Gp38 hangját?.... n a g y o n á l l a t !!! <#taps>

Valaki nem tud segíteni Railjet vezérlõ kocsi helyes mûködésében, már több helyrõl le töltöttem de nem tudom a kabin nézetet be állítani mert amit ajánlanak hozzá azokkal nem mûködik.
Köszönet!!!(:<#puszis>

Megérkezett Nagykanizsára az elsõ, négy tagból álló, kimondottan nehéz tehervonatok vontatására készült mozdonyom.

A gép eredeti, nem én variáltam össze!

Mit értesz azon, hogy "honosított"?
Ha a kocsik közötti kapcsolószerkezet cseréjére gondolsz, akkor azt nem kell külön variálnod, ha
a Consist Changer segédprogrammal készíted a consistot, ugyanis a program úgy van megírva, hogy nem veszi figyelembe a kapcsolószerkezeteket.
Így bármilyen mozdonnyal bármilyen személykocsit, vagy tehervagont tudsz vontatni.
Mûködése gyakorlatilag megegyezik a ConBuilder mûködésével.

Csakazértis "magyar gyorsvonat" 2 db honosított kompatibilizált GP38-al.
Lehet, hogy furcsa
De a lényeg, hogy húzza!....

oké köszi a javítást
Bocsi, de ez lemaradt:

A Belinkelt ConBuilder-t nem kell telepítened, portable.
Csak csomagold ki, és indítsd az exe fájlt, és használd kedvedre 😊

Most próbáltam, mûködik!!

Sziasztok!
Van valakinek jól mûködõ Railjet szerelvénye, és le írná nekem honnan töltötte le és milyen hang és kabin nézetet használ? Elõre is köszönöm.
A ConBuilder mûködik Win-7/64bit alatt!
Nekem is ilyen rendszerem van, és ConBuilder-t használok. Annyi a trükkje, hogy telepítés során, mikor a kompatibilitási gond ablakot behozza, a Not All opciót kell választani a jobb alsó sarokban, és nem a Yes-t.
Ekkor nem fogja felülírni a fájlokat, és simán 32bit-es rendszerként érzékeli a Windows-t.
Még egy fontos dolog. A C:\Program Files (X86) mappába telepítsd. Eredetileg ez a telepítõ által ajánlott célmappa is.

Innen tudod letölteni:
ConBuilder

DASH9hu - honosítva! - nekem már kompatibilis....

Magyar Államvasutak. Bocs nem kötözködni akarok de ez a helyes meg nevezés pontosabban Magyar Államvasutak Zrt.
wollnerd
😮
A Dash-9-nek más a kapcsolója mint a Bhp kocsiknak, nem kompatibilisek egymással!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Magyar Állami Vasutak
http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_%C3%81llamvasutak_Zrt.
Hali(:
Valaki nem tudja hogy minek a rövidítése a "MÁV" igaz hülye kérdés de a tanár kérdezte... nagyon fontos lenne😄
Elõre is köszi!!<#worship>

DASH is the TRAIN! - farmotornak meg egy M62-109....

Azért ilyen vonatot is ritkán látni Tápiószecsõn....(!)

Ebben a hónapban már nem lesz elérhetõ az oldalam!

Hello!
Ameddig nem jó az oldalam addig innen tölthetõ a javítás: https://mianuq.bay.livefilestore.com/y1p1cpvI8Ruf1lTCRr5HcVZ0-33CJd1PyJK2G5BWsQtGIc9JyBYD5aJEFBMG1jkTrKPaTwSvNAfet9hCfT8cPQbqw/Alfold_6.03.zip?download&psid=1

A6 Pálya: https://skydrive.live.com/?cid=58dab889aff1a6ef#cid=58DAB889AFF1A6EF&id=58DAB889AFF1A6EF%21432 egyenlõre fájlonként tölthetõ!

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy a MSTS Consist cserélõnek van-e Win7-re 64 bites változata? Mert a az eredeti v1.0 -ás nem mûködik!
Sziasztok!
Valaki tud nekem egy linket adni, ahonnan letudnám tölteni az Alföld 6-ot és hozzá a frissítéseket?
mármint a márciusi hónapban?
Lehet ebben a hónapban végig zárva lesz! Nem tudom pontosan meg mondani!

kb mennyi idö?
Majd igen!

oké köszi és ugyan innen töltsük le a sct-train.t15.org rõl?
Korlátozás lett túl lett lépve a meg határozott 10 giga határ 6 gigával! De meg van az okom a túl lépésre de ezt amjd tapasztaljátok ha újra elérhetõ lesz az oldalam mivel egyben éjjel fel töltötem a tárhelyemre az Alföld 6 pályát így egyben le leeht majd tölteni ha müködni fog újra az oldal! Pálya letöltését csak letöltés vezérlõvel szedjétek le majd!

mi lett az act-train.t15.org oldallal
Háj!
Dash9, Acela hang anomália megoldása! - eléggé "szivatós" jelenség volt...
A Dash9, Acela kürt (space billentyû) megnyomásakor az utasfigyelmeztetõ harang (bell) mindig megszólal(t)! feleslegesen - és csak a "B" megnyomásakor hallgatott el (!?). A problémát a dash9.eng, acela.eng programhibája okozza.
A "DoesHornTriggerBell( 1 )" kifejezést DoesHornTriggerBell( 0 )-ra kell javítani, így a két hang függetlenül használható a saját kapcsolójukkal, ahogy általában a többi mozdonynál is...
Ha netán másik mozdonynál is tapasztalható ez a jelenség azoknak az ".eng"-jében is el kell végezni a javítást...

olyan kérdésem lenne hogy hogyan birok olyan actot csinálni mint pl hogy találkozzak más gépekkel meg hasonló
Nincs meg valakinek ez a V43 vezetõállás? A játékkal foglalkozó oldalakon sajnos már nem elérhetõ 😞

Ami nekem még érdekes ebben a progiban az hogy van olyan szerelvény össze állításom ami MSTS-ban nem indul el de itt meg elindul hiba üzenet nélkül.
Olvasd el a | #5824 be jegyzést mindent le írt Yoda001
Yoda001
szép kép, szép dolgokkal rajta, gratula a képhez 😊

tényleg ég és föld a kettõ mondhatni... kipróbáltam MSTS-t rögtön OR elõtt és után is, és inkább nem is minõsítem a dolgot.
egyébként ami nagyon tetszik MSTS-ben, hogy reálisabb pl. a Flirt gyorsulás - fékezés, ez OpenRails-ben nagyon nagyon döcögõs és már irreálisan lassú (de minden vonatnál), esetleg a hangok (pl. kabinon belül is lehet hallani a váltók zajait, stb, ezt nagyon hiányolom)
egyébként tökéletes az OR, még ilyen béta változatban is, ha egyszer kész lesz...!😊

http://9gag.com/gag/5135249

sziasztok az open railst hogy kell elindítani
Bocs a sok képé de nem tudok betelni az új progi képi meg jelenítésével, gyönyörûen vissza adja a vonatok és a környezet részleteit még motor füst is sokkal jobb.
Helló,Sziasztok!
Õszintén kérdezem nem idegesítés képen, már egyszer én is megakartam csinálni de sajnos nincs rá idõm.
Amúgy elvileg Január végere írták hogy kb. akkor lesz kész.
A kérdésem az lenne valaki esetleg nem tudná megmondani hogy kb. mikor várható hogy kész lesz az 1-es Fõvonal.
És tényleg nem akarok itt senkit sem idegesíteni, csak nemrég olvastam és hallottam és nagyon megörültem neki hogy végre tudnám vezetni a Railjet-et, és a Gyseves vonatokat a válszokat
Elõre is nagyon köszönöm!
Üdv mindenkinek!
Szia!
Mind a kettõn megy MSTS és Open Rails
Szia!
Az egyik :http://marci.triak.hu Jaev pálya
A másik Hungaro tram http://www.vm15.hu oldalán