Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok! Régebben sokat játszottam Az Alföld 4-el ( talán akkor az volt éppen az aktuális ). Ma újra elõkotortam az alap gamet, de az oldalt, amirõl régen lerántottam az Alföld packot már elfelejtettem. Láttam hogy már 6 is van. Kell a 4 meg az 5 a full alap játékra, hogy mûködjön a 6 ? Van valami klafa oldal ahol mindeggyik meg található ?
az a baj, hogy pont a legutolsó sorodban a hiba 😊
ezek a hiányzó fájlok, tehát adott kocsi/mozdony/ennek bármilyen kiegészítõje (cabview, sound) hiánya esetén szól... töltsd le a H-Start Bombardier packot 😊
arra esetleg figyelj, hogy lehet hogy a kibontott packnak nem az lesz a neve amit kér... minden esetben az legyen, ami a hibaüzenetben is van, jelen esetben H-Start_Bombardier_pack
természetesen a keresett fájlokat majd látod is a mappán belül amiket ír, ezek után mennie kell
ezek a hiányzó fájlok, tehát adott kocsi/mozdony/ennek bármilyen kiegészítõje (cabview, sound) hiánya esetén szól... töltsd le a H-Start Bombardier packot 😊
arra esetleg figyelj, hogy lehet hogy a kibontott packnak nem az lesz a neve amit kér... minden esetben az legyen, ami a hibaüzenetben is van, jelen esetben H-Start_Bombardier_pack
természetesen a keresett fájlokat majd látod is a mappán belül amiket ír, ezek után mennie kell
http://9gag.com/gag/5135249
Nem értem... 😞 Feltelepítettem az Simet. Majd a kiegészítõ progikat. Aztán CSAK az acthu csomagokat. Ezután a DDU pályát, ami helyesen mûködött is. Majd az Alföld 6-ot, ami után a TS ezeket a hibákat írta ki... Az Alföld könyvtárán belül kitöröltem az activityket, paths-eket, services és traffic fileokat, amik felelõsek lehettek, de még mindig kiírja. Aztán a TRAINS/CONSIST mappából az összes magyar (acthu) szerelvényt és átnéztem a TRAINS mappát is, de sehol nincs ezekre utaló file. Van valakinek ötlete, hogy mitõl lehet? Csak az Alföld 6 telepítése után jönnek elõ ezek a hibák 😞
Bombardier Pack-ot nem is tettem fel.
A train_database olvasása sikertelen:

Bombardier Pack-ot nem is tettem fel.
A train_database olvasása sikertelen:

Égbolt texturát kapcsold be lehet az a baja!
Az elég nagy baj. Valószínû hogy egy megoldás van: Re-istall MSTS....<#shakehead>#shakehead>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
sziasztok! valaki tudja miért írja ki majdnem minden actál de csak az alföld 6-nál hogy a vasút inicializálása sikertelen?
A Ghost kocsit (Treno_fantasma) megtaláltam 😊
A jelzõk láthatóságának javításához találtam egyet a fantazia02-es pályánál, amit anno jardo kollégánk ismertetett. Kérdésem az, hogy ez az összes többi pályához is jó? Vagy ha van egy teljes telepítõje valakinek, kérem linkelje be, köszi.
Az Alföld 6 javítását is megköszönném 😊
A jelzõk láthatóságának javításához találtam egyet a fantazia02-es pályánál, amit anno jardo kollégánk ismertetett. Kérdésem az, hogy ez az összes többi pályához is jó? Vagy ha van egy teljes telepítõje valakinek, kérem linkelje be, köszi.
Az Alföld 6 javítását is megköszönném 😊
már megvan a progi mostmár csak annyi hogy hogyan kell használni a blender nevû programot? a választ elõre is köszönöm
tudtok olyan progit amivel kabint csinálhatok?
Az Alföld 6-hoz létezik már javítás? A adott linkre nem jön elõ semmi gugliban. Ha van megfelelõ link, megköszönném 😊
Egy kis segítséget kérnék még pár dologban, mert nem találom õket:
- A híres GHOST train mozdonyt honnan lehet leszedni, ami az act-ok szerkesztésének segítségére szolgál?
- A MÁV jelzõk láthatóságának javítása (hogy messzebbrõl is jobban lehessen látni a fényeit)
Köszönöm elõre is.
Egy kis segítséget kérnék még pár dologban, mert nem találom õket:
- A híres GHOST train mozdonyt honnan lehet leszedni, ami az act-ok szerkesztésének segítségére szolgál?
- A MÁV jelzõk láthatóságának javítása (hogy messzebbrõl is jobban lehessen látni a fényeit)
Köszönöm elõre is.
EZER KÖSZÖNET! Már szedem is... 😊
Egyenlõre mûködik minden! Aztán jöhetnek az activity készítések.
Egyenlõre mûködik minden! Aztán jöhetnek az activity készítések.
akkor Üdv újra itt 😊
itt linkelték hogy honnan lehet leszedni a legújabbat, tényleg érdemes visszakeresni vagy pár hozzászólást visszaolvasni, mert sokszor ezen múlik a dolog
jó síncsavarozást, és vonatozást rajtuk<#worship>#worship>
itt linkelték hogy honnan lehet leszedni a legújabbat, tényleg érdemes visszakeresni vagy pár hozzászólást visszaolvasni, mert sokszor ezen múlik a dolog
jó síncsavarozást, és vonatozást rajtuk<#worship>#worship>
http://9gag.com/gag/5135249
Sziasztok!
Hosszú-hosszú kihagyás után a szívem visszahúzott a magyaros TS-hez 😊 Sajnálattal vettem észre, hogy a HTSC oldal meg fog szûnni (ha jól láttam). Amit tudtam, gyorsan leszedtem...
Viszont az Alföld 6 már nincs fent. Kérdésem az, hogy honnan lehet leszedni (link?), mert nem találom (anno még a 4-est használtam, szóval ennyire régen voltam errefelé).
Elkezdem lecsavarozni a síneket 😊.......... remélem számíthatok a segítségetekre!
Addig is kellemes vonatozást!
Hosszú-hosszú kihagyás után a szívem visszahúzott a magyaros TS-hez 😊 Sajnálattal vettem észre, hogy a HTSC oldal meg fog szûnni (ha jól láttam). Amit tudtam, gyorsan leszedtem...
Viszont az Alföld 6 már nincs fent. Kérdésem az, hogy honnan lehet leszedni (link?), mert nem találom (anno még a 4-est használtam, szóval ennyire régen voltam errefelé).
Elkezdem lecsavarozni a síneket 😊.......... remélem számíthatok a segítségetekre!
Addig is kellemes vonatozást!
bocsi de lehet hogy rosszul fogalmaztam meg de lehet hogy neked van igazad én olyan programot keresek amivel kabint csinálhatok
Szia!
Ezen az oldalon sok jó progivan csak nem magyar:http://www.railserve.com/Computers/MSTS/Utilities/ Az oldal alján is nézd meg külön vannak szedve.
Egy fórumon olvastam még régebben ezt használják:Advenced cabviw editor
Ezen az oldalon sok jó progivan csak nem magyar:http://www.railserve.com/Computers/MSTS/Utilities/ Az oldal alján is nézd meg külön vannak szedve.
Egy fórumon olvastam még régebben ezt használják:Advenced cabviw editor
Heló tud valakivalami jó kabinszerkesztõ programot?
Feladatokat a program beépített szerkesztõjével tudsz készíteni a legegyszerûbben.
Amennyiben letöltötted a programhoz a fordítást, akkor a szerkesztõ is magyar nyelvû lesz.
A szerkesztõ általános leírását itt találod:
Leírások
Menetrend szerkesztõt, Global könyvtár cserélõt, valamint Consist szerkesztõ programokat itt találsz:
Segédprogramok
Részletes, átfogó leírást pedig itt találsz:
Részletes leírás
Amennyiben letöltötted a programhoz a fordítást, akkor a szerkesztõ is magyar nyelvû lesz.
A szerkesztõ általános leírását itt találod:
Leírások
Menetrend szerkesztõt, Global könyvtár cserélõt, valamint Consist szerkesztõ programokat itt találsz:
Segédprogramok
Részletes, átfogó leírást pedig itt találsz:
Részletes leírás
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki tudna küldni olyan programot és hozzá leírást amivel tudok MSTS feladatokat csinálni és jármûveket készíteni.
Elõre is köszönöm
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki tudna küldni olyan programot és hozzá leírást amivel tudok MSTS feladatokat csinálni és jármûveket készíteni.
Elõre is köszönöm
köszi
Küldtem az M47-et. Már csak esetleg holnap próbálkozok vele.
oké ha késõbb megpróbálnád a a vezérlõt talán annyi hogy nézd meg hogy 1.7 bin patched van vagy ott van a 80 cms mappa az abban lévõ fájlokat másold illeszt be a rendes mappájába mibebenne van ez a mappa és írj felül mindent nálam az írja hogy áthelyezés és csere de persze ha kedved lesz majd újra megpróbálni!
Azon vagyok ép keresem mert nem tudom milyen néven van el mentve. A conbuilder -ben meg jelenik de a trainset mappában nem találom.
és el tudnád küldeni az m47 est?
nincs mit de remélem a taurusz legalább mûködik tehátt a vezélõ nem jelenik meg? hát nem tudom mi baja lehet de ha valami az eszembe jut írok
Sajnos most sem megy. Minden jól mûködik csak a vezérlõ kocsi nem jelenik meg. Egyenlõre feladom mert már nincs hozzá ideg rendszerem. Minden lehetõséget ki próbáltam az összes nemzetiségût meg próbáltam az eng fájlban az összes cvf fájlt hozzárendelni de nem megy. Az árnyékolást is ki kapcsoltam sõt levettem a leg alap be állításra sehogy nem megy. Még egyszer köszi a segítséget!
rendben köszi csakjelezz hogy sikerült e
Bocs de most értem haza, nagyon köszönöm mindjárt ki is próbálom. El küldöm majd megnézed jó e a M47.
elküldtem mindent sok sikert remélem adsz visszajelzés hogy sikerült e
és az m47 -es nek jó a kabinja hasonlít az igazira?
oké ma reggel kész kicsit bocs hogy kések de már nem soká kész kb 10 perc és megérkezik külön a cabot meg külön a hangot
Szia köszi az elsõ felét meg kaptam. Az M47-est én egyben töltöttem le hanggal és kabin nézettel egy oldalról ami azóta nem megy(szlovák oldal volt).
küldöm a cabot meg a hangot is tehát kb fél tízre vagy picit késõbb meg is lesz
az elsõ részt elküldtem küldöm nemsoká a 2 at
amúgy valószínû hogy meg lesz ma
most én szeretnék kérdezni milyen cabod van az m47 1213-hoz?
Egy kis segítség 

Ez felénk jár a kökin 

Vezeték szakadás

Vezeték szakadás http://noob.hu/2012/03/03/Open_Rails_2012-03-03_07-48-00.png
Egy kis munka
Ez felénk jár a kökin http://noob.hu/2012/03/03/Open_Rails_2012-03-03_07-50-12.png
Egy kis segítség http://noob.hu/2012/03/03/Open_Rails_2012-03-03_08-01-06.png
Ez felénk jár a kökin http://noob.hu/2012/03/03/Open_Rails_2012-03-03_07-50-12.png
Egy kis segítség http://noob.hu/2012/03/03/Open_Rails_2012-03-03_08-01-06.png
Köszönöm a hasznos infókat - de lényegében csupán ezt a két mozdonyt hiányoltam a magyar mozdonyparkból....de a vonatok összeállításához valóban hasznos a charger....(ezek szerint a spanyolviaszt is már feltalálták...)
Rendben
bocsi de lehet hogy csak késõn vagy holnap reggelre küldöm sorry
és nefelejtsd el kikapcsolni az árnyékot
Oké rendben.
a tauruszban a vezetõállás a legújjabb ugye ami a hd mstsen található viszont a hang nem magyar de át lehet írni lehet hozzá más hangot keresni és egy jó tanács mindig a hu végû mozdonyt és vezérlõt tedd bele bár ez csak a vezérlõnél lényeges mert ott a digitális kijelzõnél a bal sarokkba máv logó van
oké aztán csak rakj be mindent
Tauruszom az van meg hangom is csak azt nem tudom megy e inkább küld el azt is meg a hozzá való gépet is email: [email protected] elõre is köszönöm.
jah meg ha szeretnéd elküldöm a hozzá való gépet kicsit jobb mint a zsoltee oldalán lévõ gép de az is nagyon jó
töröld le azt ami fenn van a gépeden adjegy emailcímet és elküldöm ami nekem van rar lesz winrarral kaatints rá benne lessz a common.cab meg atrainsetbe a gép tauruszod van hozzá? meg a vezérlõhöz küldjek hangot?