7098
  • Tommacska
    Krisz018

Nem elég a mozdony mappáján belüli CABVIEW mappába a .cvf fájlt behúzni oda kell az összes .ace is.
    Melyik mozdonnyal nem boldogulsz?

Egyébként ezt az egész dilemmát tényleg csak a GLOBÁLTIS TRAINSETtel lehetne megoldani, ebben az esetben mindenkinek ugyanolyan lenne a TRAINSET mappája. A sajátomat én késznek tekintem a maga 18GB-jával. Mindegyik összetevő hibátlan. Csak az a baj, hogy a készítők nem egyeznének bele EGY komplett telepítőbe integrálással. Hát ez van. Próbálkozni, próbálkozni és sokat olvasni a program működéséről.
    Én is csak száz újratelepítés és igen sok ébren eltöltött éjszaka után mondhatom, hogy hibátlan.
  • Tommacska
    A Flirt-höz úgy csinálj consistot, ahogy a termékismertetőjében benne van.
  • Tommacska
    PeTakii!

Csak egy tanács! Először is a telepített Train Simulator/TRAINS/CONSISTS mappát nevezd át mondjuk CONSISTS2-re, hogy a kész vonatok nehogy végleg törlődjenek, és csinálj egy alap CONSISTS mappát, majd
    a feltelepített ÖSSZES pályáidból,
    Train Simulator/ROUTES\"Pályanév"
    ACTIVITIES
    SERVICES
    TRAFFIC mappákat is nevezd át 2 végződésűekre ismételten, hogy nehogy elvesszenek a feladatok. Majd itt is hozzd létre az eredeti üres mappákat!
    Most jöhet a ConBuilder. Csinálj egy (tíz) (száz) szerelvényt, mind a két sorba adj neki nevet. De úgy, hogy mindenképpen legyen rajta legalább 1 mozdony, ha nincs nem látja a program. A hosszuk pedig ne haladja meg az 1 km-t. Ezek után a telepített ÖSSZES pályán, a pályák PATHS könyvtárában lévő útvonalakon fogsz tudni játszani felfedezőmódban.
    Innentől mennie kell... Nincs mese...
  • Tommacska
    Nos akkor én megtaláltam!
    Tehát IDEIGLENES weboldalon ALFÖLD 6.1 Ákos engedélyével Josh23 rakta fel!

http://dl.dropbox.com/u/71925267/Alfold_6.1.zip
    http://dl.dropbox.com/u/71925267/Alfold_6.1.z01
    http://dl.dropbox.com/u/71925267/Alfold_6.1.z02
    http://dl.dropbox.com/u/71925267/Alfold_6.1.z03
    http://dl.dropbox.com/u/71925267/Alfold_6.1.z04
    http://dl.dropbox.com/u/71925267/Alfold_6.1.z05
    http://dl.dropbox.com/u/71925267/Alfold_6.1.z06

Jó vonatozást mindenkinek!
  • PeTakii
    Köszönöm a gyors választ, ez már úgy-ahogy megoldódott, viszont újabb probléma állt elő:

Felraktam pár mozdonyt, motorvonatot, köztük az említett Flirtet is, viszont teljesen mindegy, hogy ConBuilderrel hány consistot csinálok, a játékban nem is mutatja őket, így viszont elég nehézkes vele a játék. Erre van valami megoldás? Valakinek valamilyen tipp?
  • Krisz018
    Sziasztok!

Sikerült megoldanom hogy ne írja ki a Kabin nézet létrehozása sikertelen szöveget de most így jeleníti meg a cabint mi lehet a probléma??

Köszönöm előre is!!

Sziasztok!!
  • zsoltim412198
    bocsánat valaki nem tudna valami értelmes választ adni a kérdésekre mert már másodjára kérdeztem valami meg nem csak én hanem másis de válasz nincs
  • kiskopi
    M61 006,M61-019 a Máv-Nosztalgia KFT. tulajdona,pályafelújításoknál lehet őket látni,vagy feszmentesítésnél mint kitológép,de nem mindig.M61-010 a Nohab-GM Alapítvány tulajdonában van,A Kárpát-Vasút bérli,
    pályafelújításnál lehet fényképezni,ritkán tehervonat élén is.A 017-es a Székely Gyorsot szokta továbbítani,
    néha felépítménymérésnél a mérőkocsit cibálva mérik a pálya állapotát.az 1-es a 20-assal együtt nosztalgia gép,Magyar Vasúttörténi Park a honállomásuk,nosztalgiavonatok élén szoktak száguldani,de kitólógép munka is van néha számukra.
  • kiskopi
    egyébként megjelent csak az alfold.tk oldal,ahonnan lelehetett tölteni egy 2 napja bekrepált ezért kértem én is egy linket

• kiskopi
    Sziasztok!
    Honnan tudnám letölteni az Alföld 6.1-es verzióját??
    Amit Tommacska írt hogy fent van a PTR-fórumon nem találtam meg.
    Légyszíves segítsetek,de ha dobtok 1 linket nekem úgy is jó.
    üdv:kiskopi :D
  • zsoltim412198
    sziasztok.lelehet e már tölteni az alföld 6.1-et? Nagyon jó lenne egy link vagy egy emailba elküldené
  • Tommacska
    Ismét javítanék! A .z05 link után írjuk be, hogy .z06 és máris lejön maradéktalanul!
    Megjegyezném, hogy Ákos megtiltotta bármi más honlapra a felhelyezését!
  • Tommacska
    Hát ezt nem hiszem el... Hiányzik a .z06 fájl! Mindjárt megőrülök!
  • Yoda001
    Nohab mozdonyok járnak Mo.-n belül a mai napig valamerre?
  • Tommacska
    Máris javítanám az előző hozzászólásomat Rőfi Ákos engedélyével Josh23 feltette, PTRMarci fórumjára nagyon szépen köszönjük! Máris felveszem a mai szolgálatot Záhonyba. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
  • Tommacska
    Helló fórumozók!
    Megkérném valamelyikőtöket, hogy legyen olyan szíves dobja át nekem a Rőfi Ákos féle 6.1.exe-t, mert a 6.1.docx féle összes link halott: az e-mailemre:
    [email protected]
    Nagyon köszönöm!
  • fcbarcelona1
    Sziasztok!
    Valaki meg tudná mondani ,hogy honnan lehetne letölteni az 1-es vonalat?
  • tamas1985
    Sziasztok,

Szeretnék tőletek egy kis segítséget kérni, miszerint letöltöttem a BP_GYŐR pályát az oldalon található linkről. De mikor raknák őket össze rar-ban akkor jelszót kér. Nem tudnátok megmadni valaki hogy mi a jelszó? Nagyon szeretnék már vele játszani de sajnos nem tudom megcsinálni.

Egyébként nagyon köszönöm a pályát minden msts fan nevében,

Üdv Tamás
  • Krisz018
    Helló!!

Az obb_Afmpz_713_hu.eng fájl nyissam meg ??
  • zsoltim412198
    sziasztok. egy kisebb kérdésem lenne. mikor lesz újra elérhető az alföld 6.1? Ha viszont soká valaki elküldi emailba?
  • zorba3333
    Az általad leírt hibaüzenet szerint olvasási hibát észlelt a vonat adatbázisában, vagyis
    amennyiben mindent a helyére másoltál (gép, hang, csatlás, fülkenézet, fények), akkor valószínű, hogy kicsomagolás közben sérült az állomány, és emiatt van galiba.

Nálam tökéletesen működik a 012-es Flirt, így biztos, hogy nem az állománnyal van a gond.
    Én a Total Commander beépített tömörítőjével csomagoltam ki, és szintén TC segítségével másoltam be, és rendesen működik.

Próbáld meg újból letölteni, és TC-vel kicsomagolni, illetve bemásolni a megfelelő helyre.
    A letöltéshez NE használj letöltésvezérlőt!
  • zorba3333
    Ebben az esetben az a baj, hogy nem találja a géphez tartozó cab állományt.
    Ilyenkor ellenőrizd, hogy megvan-e a mozdonyhoz a fülkenézet, illetve a gép .eng fájljában megadott elérési útvonalon van-e bemásolva a játékba.
    Két fajta elérési útja van a fülkenézeteknek.
    1, Külső mappára való hivatkozás.
    2, A gép saját mappájában való cab folder.

1, Ha az eng-fájlban perjeles hivatkozást látsz a cabview résznél, akkor külső mappára hivatkozik. Ez leginkább akkor fordul elő, ha nem komplett mozdonyt / szerelvényt, (gép+cab+sound) hanem csak egy átfestést használsz, amihez nincsenek külön ilyen fájlok, és más gép hangját / fülkéjét használja.
    Az általad említett RailJet Eurocity esetében a sakura féle cab nézetet használja, így célszerű letölteni ezt az állományt.

Ha netán nem sikerül, vagy nem akarsz bíbelődni vele, akkor egyszerűen adj meg egy általad használni kívánt fülkenézetet, és használd azt.
    Ezt a következőképp teheted meg:
    Az eng fájlt megnyitod valamilyen szövegszerkesztővel, pl.: wordpaddal,
    (ha nincs társítva az alkalmazás akkor előtte természetesen ezt tedd meg, hogy meg tudd nyitni.)

Megnyitás után a scriptben keresd meg a géptípus.cvf. bejegyzést. Ezt átírod arra, ami az új cab.cvf fájljának a neve, illetve elérése, és ezek után az adott engel az általad megadott cabview fog megjelenni.
    Egyszerűbben fogalmazva beírod az általad használni kívánt fülkenézet elérési útvonalát a régi helyére.
    Arra figyelj, hogy azonos géptípushoz azonos fülkenézetet társíts, mert könnyen előfordulhat, hogy ellenkező esetben a méretek eltérése miatt hibásan jeleníti meg a típusidegen fülkét.

2, Amennyiben csupán az adott .cvf szerepel az eng-ben (perjelek nélkül), akkor a kabint a gép a saját mappáján belül lévő CABVIEW mappában keresi. Ebben az esetben ide kell bemásolnod a gép fülkenézetét.
    Saját fülke hozzárendelésénél ezt a megoldást is választhatod, csak ekkor ne felejtsd el átmásolni a használni kíván fülkenézetet az előbb említett mappába.
  • PeTakii
    Hali újra!

Lenne egy kis problémám, próbáltam felrakni pár Flirtet, be is másoltam a Trainsetsbe, sound, cabview, minden egyéb megvolt, de ahogy indítom a játékot bedobja a "Error reading train database" feliratot. Mindent ellenőriztem, Route Ritert is lefuttattam, az se talál hibát, de a játék mondja a magáét és nem található meg a vonat a játékban. Ír olyat is, hogy a hiba a 112. sorában van a H-Start_5341-012_A.eng fájlnak, abban a sorban csak ennyi található "Unit ( 4 )", semmi több, ezzel nem értem, mi problémája lehet.

Remélem valaki minél hamarabb tud segíteni, előre is köszönöm!
  • Krisz018
    Sziasztok!!

Az a problémám akadt hogy? feltettem a 67. számú Railjet EuroCity [München Hbf.] - Győr - Budapest-Keleti pu-t és mikor betölt közbe ezt írja ki: A Kabin nézet létrehozása sikertelen. Mi lehet a baj?

Előre is köszönöm a segítséget !

Sziasztok!
  • PeTakii
    Én is örülnék neki, ha valaki a legfrissebb Alföldhöz tudna elérhetőséget adni :D Remélem minél hamarabb helyreáll az oldal/találtok újat :)
  • Tommacska
    Ájjájjájjájj! Akkor megkérnék valakit akinek megvan, hogy küldje el nekem!
    Rettentően türelmetlen vagyok!
  • Fedon
    Sajnos nem tudom elküldeni, mert letöröltem az exe fájlt
  • Krisz018
    Megvan már működik (:
  • Krisz018
    Te is a data.hu ról töltötted le? mert én igen
  • tmartin
    Az oldalt sajnos letiltották a sok letöltés miatt, próbálunk ura lenni a helyzetnek, remélhetőleg hamarosan visszakapjuk.
  • Tommacska
    FEDON

Megtennéd, hogy átküldöd mail-ba a 6.1.exe-t?

[email protected]
  • Fedon
    A link még reggel jó volt, szerintem az oldal nem működik most valamiért. Bocsi, hogy nem ellenőriztem le, mielőtt leírtam a válaszom
  • Tommacska
    Működő linkre gondoltam...
  • Fedon
    Szia Tommacska!
    Ott a link #6168-ban, csak olvass vissza egy kicsit.

Krisz018
    Nem tudom a jelszót, tőlem nem kért e.
  • Krisz018
    Letöltöttem de a kicsomagoláshoz jelszót kér, mi a jelszó?
  • Tommacska
    Sziasztok!

Honnan lehet letölteni az Alföld 6.1-et?
  • Krisz018
    Ezt a packot töltöttem le, csak az előbb kimaradt (:
  • Krisz018
    A pályát most töltöm (:

Ja és mégy egy olyan kérdésem lenne hogy letöltöttem ezt a packot de nem tudom hova kell másolni, írja ott hogy másoljam a vonder & Cpt.Dave féle belteres személykocsik közé de nekem nincs ilyen mappa.
  • Fedon
    Szia Krisz018!
    A pályát és a javítást már letöltötted erről az oldalról http://www.mstsbphh.eoldal.hu/ és fel is telepítetted?
    Mert akkor mennie kéne!
  • Krisz018
    Nekem is ezt írja :S