Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként martin: "Köszönjük a regisztrációdat a(az)
ez rögtön a regisztráció gombra kattintás után van, esetleg majd átírhatnátok pl "az oldalunkra", vagy "az msts.tk-ra"...
egyébként mellékesen, ha gondoljátok és van is rá szükség, én szívesen segítenék az oldal fejlesztésében és karbantartásában, fájlok feltöltésében, bármiben, bár igencsak egyben van már most is az egész 😊
http://9gag.com/gag/5135249
egyébként f5 a játékban és eltudod tüntetni a baloldal fent lévõ kis táblázatot... egyébként ezek melyik pályák, linket tudnál esetleg adni hozzájuk?

Aki tovább informálódott az Open Rails-ról az tudja, hogy a jelenlegi verzió csupán egy béta változatú fejlesztés alatt levõ állapotban van! Nem véletlen, hogy sok a macera és a rossz mûködés. (kb. olyan állapotban van, mint a mi DDU2 pályánk...) A fejlesztõ csapat is türelmet kér a felhasználóktól..., de ez is csak úgy készül, mint a mi TS pályáink - szabad idõben, ingyenesen...
Ha tényleg elkészül - a jelenlegi állapotból is megállapíthatóan - valóban jó futtatókörnyezet lehet a virtuális vonatozáshoz...
Megnéztük, kipróbáltuk, de még egy darabig a jó öreg MSTS-t célszerû használnunk a hibátlanabb vonatozáshoz.. (bár macera abban is van)
Aki mégis az Open Rails-t akarja használni, az irányítás helyességéhez olvassa el az 5880, 5881 hozzászólásokat a billentyûzet kiosztásáról....
O.R. kérdés: az ORsource_v07-t mire lehet (kell) használni?
Ajánlom hogy ezzel próbáld: noob.hu
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Telepítés után, a windows intézõben egy képfájlra kattintva jobb egérgombbal megjelenik a menüben a XnShell és ott Convert Into-ban kiválaszthatod a kívánt formátumot. Akkor létrejön ugyanabban a mappában, ugyanolyan névvel, de más formátumban. 😊
Clock Backward: ( ü) - és NEM shift+ó! - lehet, hogy más sem az ami a táblázatban van...?
Egyébként egyre jobban kezd tetszeni az O.R. annak ellenére, hogy a vonatvezetés egy kissé "macerás"... mivel a TS-t inkább az egyszerûsített verzióban szoktam használni....
BREAKES:
Train Brake Increase : ( á )
Train Brake Decrease: ( é )
Engine Brake Increase: ( ú ) - hosszú ú
Engine Brake Decrease: ( õ ) - hosszú õ
Dynamic Breake Increase: (?,)
Dynamic Breake Decrease: ( : .) - kettõspont
Bail off : ( -_) - a jobb shift mellett (de mi az a Bail ??)
ADVANCED BRAKING
Initialize Brakes : (Shift)+(-_) - shift+"bail off"
Handbrake Full : (Shift)+(á)
Handbrake None (Shift)+(é)
Retainers On : (Shift)+(ú)
Retainers Off: (Shift)+(õ)
Brake Hose Connect : (û) - hosszú û
Brake Hose Disconnect : (Shift)+(û)
GAME SETTINGS
Overcast Increase : (Ctrl)+(ó)
Overcast Decrease : (Ctrl)+(Shift)+(ó)
Clock Forward : (ó)
Clock Backward : (Shift)+(ó)
No ezeket rajzoljátok át az Open Rails billentyû táblázatában (de ha lenne valaki aki ezzel a módosítással - netán magyarítva is - elkészítené az OR táblázatot, azt hiszem sokan megköszönné(n)k.....
A többi billentyûparancs "oldalhelyes" a magyar billentyûzettel...!
Azt hiszem rájöttem, hogy miért nem mûködnek a billentyûzet kiosztás szerint a kezelõszervek!
A mûködtetõ billentyûk US billentyûzet kiosztásba müködik!!!!! Az általunk használt használt HUN billentyûzeten bizonyos karakterek más "fedõnéven" vannak.( Z = Y...stb)
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Népszerû témák
1. Valóvilág I-V Series
2. Autómodellek
3. World of Tanks
4. Need for Speed World (MMORG)
5. A nagy szavazó topik
6. Battlefield 3
7. Mass Effect 3
8. Guild Wars 1-2 MMORPG
9. IL-2 Sturmovik
10. Microsoft Train Simulator
Elég súlyos. 😞
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
köszönöm <#worship>#worship>
Ebben a leírásban megtalálsz minden információt a játékról!
A tartalomjegyzéket nézd meg, hogy megtaláld mire van szükséged. Pl. MSTS telepítési útmutató, Kiegészítõk elérhetõsége, Mozdonyokról, A trains mappa ismertetése és a jármûvek telepítése, Acthu telepítése, Routes mappa ismertetése és telepítése,
Pályák telepítése, stb.
Remélem ezzel tudtam segíteni.<#awink>#awink>
és hogy minden villany dízel személy és teher vonatot le szetem és nem jó hiba kod a leg elején és még azt hogy tudom be álitaní hogy milyen szerelvények tudok menni pl ha 2-flirt el akarok menni azt hogy tudom meg oldani meg be álitani. na meg a az éber ségi fokozat csak a nyugati tol indulok és kb rendezõig jó utána nem mûködik ez miért lehet?
Sok probléma de aki tud valamibe segíteni Köszönöm😊
A sima MSTS-ben is kipróbáltam az actot, gond nélkül megy.
képek: (JPG-ben vannak, most nem szépség, hanem a bizonyíték a lényeg. 😛)
ez az gyors a kép jobb oldalán nem jelent meg a op-ban:
A 1070-es se jelent meg:
A M41 megjelent a OP-ban, de a váltó elõtt állt! Nem pedig közeledve jött a váltó felé. az idõpont ugyan az volt...
Utolsó pedig az a nemzetközi vonat: A MSTS most gördül be a 3. vágányon az Istvánteleken. Az OP-ban messzebb volt már a peron végén, és mikor elértem a peron elejét, akkor következett be a hiba.
Ez nem köthetõ a act-hoz, de az vettem észre hogy a BDh ablaka tisztább a OP-ban...
vasasgabri, nálad is ez a jelenség?
én tegnap a Desiro-t nem tudtam elindítani az istenért sem... 😞
tudtok adni nekem egy Flirt-ös actot? úgy mennék vele, de sajnos actot nem találtam hozzá
mellékesen az AI vonatok tökéletesek, nálam mentek, gyorsítottak, megálltak, stb... 😊
Valaki letesztelné, hogy nála oké-e? (tényleg az bizonyosul hogy a hiba az én készülékemben van... 😊
Hiba:

XP alatt rendesen fut, nincs semmi gond, de ugyanaz a feladat Win7 alatt, már nem fut tökéletesen, és nemcsak kilép a programból, hanem összeomlik az egész rendszer.
Létezhet, hogy az fent említett feladatban lévõ BZmot 237 (Acthu csomag része) még nem BIN kompatibilis, ellenben az OpenRails alapból BIN patch alá van fejlesztve, és ez okozza a galibát?
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
De láttam megjelenni õket, de kicsit furcsa pozícióban...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Billentyûzet kiosztás
#5850:
Az OpenRails programot innen tudod letölteni:
OpenRails 0.7.0
Mind a két csomagot töltsd le, illetve ha nincs még a gépedre telepítve, akkor kell a Mikrosoft.Xna.Framework 3.1, és a NET. Framework 3.5 SP1 is a helyes mûködéshez.
Ezeket a kiegészítõket szintén az elõbbi linkrõl tudsz letölteni.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Az 5811-es hozzá szólásnál meg találod nekem kellett mellé a Mikrosoft.Xna.Framework 3.1 is
Az Open Rails-hoz hogyan lehet hozzájutni? letölthetõ?
Ezután kapcsold az irányváltót menet állásba (W) majd, ha megjön a szabad jelzés, és a beszállítás is befejezõdött, oldhatod a fékeket, majd a kontroller kerék ("D" fokozat fel, "A" fokozat vissza.) forgatásával tudsz elindulni.
Az "Y" gommbal az éberségi berendezés jelzését tudod nyugtázni, ha be van kapcsolva.
Ott látod az F5-ös ablaknál hogy Electric power: Off vagy On.
Kellene egy kis segítség az OpenRails-nál mivel nem mindegyik vonat akar elindulni ki engedek minden féket és az y-ont is meg nyomom menetirányba állítom és nem megy a gyorsítás 0%-on marad hiába nyomom a D betût. Esetleg kell még valami mást is kapcsolni?
Egy pintscreennel teszteltem le.A kép mentése után láttam hogy 1680x1050-es volt a felbontás.