7098
-
#6255 Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy az Alföld pályán Debrecenből megyek Nyugati irányba és Ebesnél egyszerűen kifagy a játék.
Minden tökéletesen működik egy darab hiba üzenetem nincs. Korábban is volt már ez. Ez pálya hiba, vagy feladat hiba (alap feladatról van szó ami alapból hozzá van adva a pályához).
Esetleg van erre valami megoldás? Találkozott már ilyennel valaki? (zsír új 6.1es Alföld, totál új telepítés után szinte 0 kiegészítővel). -
zsoltim412198 #6254 sziasztok valaki tudna adni egy linket vagy elküldené emailba a v43 1265 meg a v43 2162-es gépet a választ előre is kösz
-
#6253 Üdv!
Elkészítettem a 2849 sz. activity-t Alföldre valós menetrend és SZVÖR alapján. innen letölthető Várom a véleményeket :) -
#6252 Az activity-t újra kell menteni (ezt írja is)! Próbáld meg, hogy megnyitot AE-ben és elmented, majd töltsd be TS-benés elvileg jó. Nálam ez mindig bevált. Ha nem, akkor az activity készítőjétől kell segítséget kérni.
#6248-ra valakinek ötlet? -
tamas1985 #6251 Sziasztok,
Tudom hogy kérdeztem már, de ismét kérdezném van-e valakinek tapasztalata abban a dologban, hogy az alföld 6.1-en ha traxxal megyek betöltéskor miért írja ki nekem hogy a vasút inicializáslása sikertelen. Más vonattal jól működik minden.
Köszönöm előre is,
Üdv Tamás -
gmilan #6250 Sziasztok! Van valamilyen egyszerű program, amivel az actokban a vonatösszeállítást meg tudom változtatni? Az act fájlban próbáltam a Player_Service_Definition-t átírni, sikertelenül. Actvity editor felejtős, mert az "Alföldes" MSTS külön mappában van a rendestől, így mindig lefagy. -
#6249 Sziasztok!!
Egy olyan problémám akadt hogy amikor be akarom tölteni a 2129 személyvonat Szob - Vác - Göd - Budapest-Nyugati pu activityt akkor ezt írja ki : 2129-2130 személyi járat dátuma korábbi. Kérem mentse újra az avtivity szerkesztőben. 2129-2130 AI3 járat dátuma korábbi. Kérem mentse újra az avtivity szerkesztőben.
2129-2130 AI10 járat dátuma korábbi. Kérem mentse újra az avtivity szerkesztőben.
Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm!
Sziasztok!!
-
#6248 NEM HISZEM EL!!!
Újra tettem az egész TS családfát, működnek a régi act-ok, stb. Viszont van egy act, ami hajnalban indul és világosodás közben (6:00) kilép az MSTSBin fülke világítás váltásakor! Kipróbáltam alagútban, de ott be és kijövetelnél is jól működik minden!
KÖNYÖRGÖM: valaki próbálja ki azt, hogy egy szlilvel Monor állomásra tölti be a mozdonyt hajnali 6:00-kor! Kíváncsi vagyok a véleményére, hogy nála hogy muzsikál... köszi a TESZTsegítséget előre is! -
#6247 Valaki tudna segíteni a #6245-ös kérdésben?! (remélem nem kell újratenni az egész TS-t )
#6242: leszedtem újra az egészet és már jó! :) -
zsoltim412198 #6246 sziasztok miért van az hogy felraktam a játékra és a sima alöldös feladatokat nem idítja sem a záhonyos actot betölt majd kidob mi lehet a baj de csak az alföldnél van ez -
#6245 Letöltöttem (anno) a 1.7.051922 MSTSBin Patch-et és a 1.8.052113en Patch-et is a honlapjukról. Az előbbit telepítettem, mert elvileg az a stabil verzió! Mikor feltettem, működött is alagutakban váltáskor. A TS már kb. 2 hónapja fent van, vagyis friss! Viszont most szó nélkül 6:00 óra váltásakor (mikor a kabinvilágítás is vált) magától kilép a TS... Uninstalláltam az 1.7.051922 verziót és feltettem az 1.8.052113en új verziót, hátha... Egy kis ideig működött is, de most már ennél is kilépeget a TS,.. nem értem :( Uninstallnál kell még kitörölni valamit? Telepítésnél kell még bemásolni valamit? Vagy hogy működik részletesen és helyesen egy MSTSBin Patch "csere"? -
tamas1985 #6244 Sziasztok,
Nekem az lenne a kérdésem, hogy az új Alföld 6.1-en ha Traxx-al szeretnék menni akkor a pálya betöltése közben az alábbi hibaüzenetet kapom "A vasút inicializálása sikertelen" . Pedig ez a consist a sima alföld 6 -on működött. Viszont más mozdonyok mennek gond nélkül rajta. Nincs valami ötletetek?
Üdv Tomi -
kiskopi #6243 Egyébként A Nagy Nohab-Könyvben még sok információ található ezekről a gépekről iho.hu webshopjában lehet megvásárolni.(hogy mennyiért azt nem tudom,de vásárlás előtt regisztráció szükséges!) -
tamas1985 #6242 Szia,
Szedd le a .z02t mégegyszer. Szerintem csak ez a baj. Én is ma töltöttem le és jó lett elsőre. -
spy803 #6241 Köszönöm, most már megy. Ez a common mappa teljesen kimaradt eddig az életemből, ezért nem értettem, hogy mit is kell és hova másolni, átírni. -
#6240 Sziasztok!!
Azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudom a játékba 1920x1080 as felbontásba tenni?
Előre is köszönöm!!
Sziasztok!! -
vasasgabri #6239 Itt dolgoztunk a Bizbert. csináltuk 2011-ben
-
vasasgabri #6238 Záhony
Vonat -
vasasgabri #6237 Szia!
Most röltöttem le Mozilla Firefox-al Total commanderrel kicsomagoltam tökéletesen megy. -
#6236 Letöltöttem az adott linkeket Alföld 6.1-hez, de az exe kicsomagolásánál a .Z02-re hibát ír ki! Akinek sikerült, kérem segítsen! Köszi!!!! -
#6235 érdeklődve állok a Nohab mozdonyok előtt, gondolom te is (kiskopi) így vagy velük, azért tudsz ennyi dolgot róluk, esetleg dolgoztál a MÁV-nál vagy mozdonyvezető voltál/vagy, vagy csak fanatikus? :)
szegény 004-esről találtam jó pár képet, de talán ezt így a legrosszabb látni: M61-004 baleset, úgy hogy előtte ott van egy kép róla egészben...
na mindegy, csodálatos gépek ezek, ahogy a többi mozdony is, és ez a lényeg... más országokban még mindig jól teljesítenek:) -
#6234 Működik!!! Megoldottam (: -
#6233 köszönöm szépen ezt a korrekt kis választ, sajnos akkor nem igazán fogok látni, maximum a parkban... menet közben gondoltam egyet meglesni pl. a hangja miatt, vagy egyáltalán :) -
tamas1985 #6232 Nem mondod:)))))
Hát az aztán nagyon ütne:) -
roleee15 #6231 Szinkeverő már dolgozik rajta ;) -
Tommacska #6230 Adj Email címet
Mindjárt megpróbálom elküldeni! -
zsoltim412198 #6229 szia Krtsz018 most neked tulajdonképpen a railjet szerelvény meg a mozdony kell amit a cseh oldalról lehet leszedni? ha igen dobj egy email címet és elküldöm. és nekem az rj tauruszhoz a hd msts olda lon letölthető kabin van nagyon jó :) -
tamas1985 #6228 Szia,
Köszönöm szépen a linket, nagyon jó lett. Nagyon sokunknak biztosan megdobban a szive a Záhonyi pálya hallatán.
Köszönöm mégegyszer de leginkább Rőfi Ákosnak ezt a mesteri munkát.
De igazán már csak Miskolc hiányzik a képből.... Remélem egyszer erre is zakatolhatunk.....
Üdv Minden Msts fannak
Tomi -
#6227 Szia!!
Mindent át írtam amit mondtál de még mindig így jeleníti meg a kabint :( , nem tudnád elküldeni a te OBB_1116-213 és OBB_RailJet_X13 mappádat? nagyon megköszönném!!
Előre is nagyon szépen köszönöm!!
Szia! -
Tommacska #6226 A RailJet helyes beállítása!
Gyerekek az oldalról minden letölthető hozzá!!!
Ennél szájbarágóbban nem tudom leírni!!!
Az összes körülöttünk lévő ország, mind a common.snd és a common.cab -ot használja, nekik nincs minden mappában külön CABVIEW és SOUND!!!
Railjet mozdony:
Mappa név: OBB_1116-213
File név: obb_1116213_hu.eng
Értelem szerűen a többi ország mozdonyának CABVIEW sorában a saját országnév végződésű .cvf-re kell írni!
Sound ( "..\\..\\common.snd\\sndElok\\es64u2eng.sms" )
Sound ( "..\\..\\common.snd\\sndElok\\es64u2_MIREL_cab.sms" )
CabView ( "..\\..\\common.cab\\cabes64u4\\es64u4_b_hu.cvf" )
Vezérlőkocsi:
Mappa név: OBB_RailJet_X13
File név: obb_Afmpz_713_hu.eng
Itt is értelem szerűen a többi ország vezérlőkocsijának a CABVIEW sorában a saját országnév végződésű .cvf-re kell írni!
Sound ( "..\\..\\common.snd\\sndElok\\obbafmpzeng.sms" )
Sound ( "..\\..\\common.snd\\sndElok\\obbafmpz_MIREL_cab.sms" )
CabView ( "..\\..\\common.cab\\cabobbafmpz\\afmpz_hu.cvf" )
Vagonok:
Sound ( "..\\..\\common.snd\\vozy\\CDvuzOsKlima4nEx.sms" )
De én inkább átírtam a következőre:
Sound ( "..\\..\\MAV_Hangok\\InterCity\\DZUG140.sms" )
Talán még egy dolog kimaradt, a szerelvény készítője is elfelejtette részletezni, hogy mind a mozdony, mind a vezérlőkocsi vezérállásából KETTŐ verzió is készült, úgy néz ki, hogy egy magasabb és egy gyengébb minőségű is!
A magasabb a common.cab\\cabes64u4 mappában van,
a gyengébb pedig a common.cab\\cabes64u4_mr ben van.
Ugyanígy a vezérlőkocsinál is...
A magasabb: common.cab\\cabobbafmpz ,illetve a gyengébb:
common.cab\\cabobbafmpz_mr
Most már tökéletesen működik!
Egész éjjel ezen kísérleteztem! -
spy803 #6225 Komolyan hihetetlen. TS rajongó vagyok megjelenése óta, mára csak néha ha elő tudom venni, de ez a Railjet hogy kifog rajtam. Nem találok egy épeszű leírást, hogyan is kéne telepíteni, a readmeben semmi info. Mindent külön kell letölteni, annyit már utána olvastam, hogy át kell írni dolgokat stb stb. Miért nem lehet egy zipben berakni az egészet, másold ide paraszt és megy. El is ment a kedvem az egésztől. -
kiskopi #6224 köszi,hogy kiraktad a linket! -
Tommacska #6223 Bagaméry!
Próbáld meg Chrome-al, nekem még most is tökéletesen lejön! -
Bagaméry #6222 Háj!
A #6210-ben leírt Alföld 6.1 letöltésénél
A http://dl.dropbox.com/u/71925267/Alfold_6.1.z01
letöltése egy kissé macerás! A letöltéskor ".zip"-ként akar letöltődni, ezért letöltés előtt a .zip-et z01-re ÁT KELL NEVEZNI! mert enélkül a korábban letöltött "eredeti" zip-et felülírja! A letöltődés után viszont a fájl kiterjesztésből - ami .z01.zip lesz(?)! - a .zip-et törölni kell!
Így lehet megfelelően a kicsomagolást - telepítést - elvégezni... legalább is nekem CSAK így sikerült. -
Tommacska #6221 MARTIN! Légyszíves a 6217 és a 6219-es hozzászólásaimat töröld, mert még mindig valótlanok!
Tehát a - http://www.skura.msts.cz/jirka.html - féle Railjet mozdony:
Sound ( "..\\..\\common.snd\\sndElok\\es64u2eng.sms" )
Sound ( "..\\..\\common.snd\\sndElok\\es64u2_MIREL_cab.sms" )
CabView ( "..\\..\\common.cab\\cabes64u4\\es64u4_b_hu.cvf" )
Most már működik!!! -
#6220 Új MSTSBin telepítés... -
#6218 ...már sima felfedező útban sem megy. Monorban betöltöm ősszel 6:00-kor, majd belépésnél 1 másodperc alatt mikor váltja a kabint nappalira, beoffol a TS :( -
#6216 Hajnali vonatozás...: A H-Start Bombardier Pack + egy Szili mozdony. Mikor az MSTS bin váltani szeretné a kabin nézetet nappalira, szó nélkül kilép a TS. Külső nézetben (majd vissza) sem segített rajta. Biztos jó, mert alagutaknál működik... valakinek ötlet? Vagy a Bombardier Pack-al lehet a gond?
A hiba Monornál lép életbe, egy őszi út során 6:00 váltásánál (egyébként saját 2849 személy járatánál) -
#6215 Szia!
Ott vannak az ace fájlok is , a ÖBB_Railjet mozdonnyal nem boldogulok sajnos , már át írtam az eng fájlban is amit kell, de nem akar működni :( létszi segítsen valaki.
Köszönöm előre is!!
Sziasztok!! -
kjhun #6214 És a játék totális mérete mekkora, és mit tartalmaz, mindem eddig kiadott magyar cuccot??