Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tmartin
Hát nekem nem tûnt el.😄.. még mindig ott van az OpenRailsos kép.😊 Lehet, hogy akkor nem töltötte be.😄

IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

spyy55
Miért tûn(hetet)t el a #6021-es kép??? Martin?

sziasztok olyan hírt hallottam hogy napok belül bõvül az alföld 6 záhonyig. Igaz lehet e?
Sziasztok
Még anyi azt a hibát irja ki hogy a diba-tisa vagy mit nem tudja olvasni ez mitöl van???????????
Sziasztok
Lenne egy ójan gondom hogy az achtu csomagokban levõ dolgok azokra hibát ir ez miért van pedig fent van minden??( msts patch,x tracks 3.20,train update,nexroads 4!!)
Mi hiányzik vagy mi rossz?
A válaszokat elõre is köszönöm!!!😄
Helló!

Adj egy mail címet és küldöm õket!

Szia jocó22 eltudnád emailban küldeni a 7206 , 7207, meg a 16305 sebesvonat act ját
wollnerd
Sose értettem hogy miért baja a TS-nek, ha az activity dátuma régebbi...<#fejvakaras>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

köszi megprõbálom
Szia!
Az biztos nem lehet mivel nekem 4Gb-nál is tökéletesen ment. Valami hasonló nekem is volt akkor azt tanácsolták hogy csináljak egy új mentést az activitynek így friss dátumot kap és nem lép ki. A TS editorban csináltam.
nem tudom esetlg lehet az a baly hogy csak 13 giga hely maradt a c-én ?
Yoda001
ma láttam az egyes számú TRAXX gépet😊 nem rossz😊

http://9gag.com/gag/5135249

tehát félreértés ne essék nem azt mondom hogy rosszak az act jaid mert majdnem az összes szegedi ic megvan tõled sõt annak is örülnék ha az oldal újra kinyithatna
nem az actokkal van baj mert nem csak ennél van ez tehát valami az alapoknál lehet csak nem tudom hogy mi az
Hello.

Mind a két actomhoz mellékeltem képet és le írást,hogy mit kell csinálni! Érdekes másnak egybõl müködik!

Hát igazából fenn van a balaton a ddu alföld 4 5 6 viszont ez pl olyan actnál történt amihez nem nyúltam hozzá tehát nem értem meg a másik act a train-act.t15.org rõl letöltött 7207 es régió nem birom megtankolni meg van az a 16305-s vonat nem birok körüljárni mert nem birom lekapcsolni a kocsikat
Sorry, de a hangzavar rendrakása eléggé lefoglalja az idõmet, de majd a lehetõségem és "szakértelmem" függvényében további észszerûsítéseken is töprengek
A jelenlegi pályák - és verzióik - meglehetõsen nagy száma még elég sok tennivalót ad a "TLS-szabványosításhoz".... addig is kösz a támogatás lehetõségét.

A játék többi fájljait is megreformálod?? Pl.: pályák, act-ok, egyéb. Mert elég nagy kuszaság van ott is. Egyes állományok, ha sok pályát raktál fel, akár 10-20 példányban is szerepelnek, mellesleg kissebb helyigénye is lenne a játéknak.

Olvassátok el ezeket is, ha nem olvastátok: #5280, #5282-5294
sziasztok valakinek van ötlete hogy miért van az hogy pl actoknál ahol a szerelvényt szét kell kapcsolni vagy meg kell tankolni a gépet akkor miután megnyomom az f9-et kidob a játékból
tmartin
Szia Bagaméry!
Ha megkapod az engedélyeket, akkor az msts.tk-n szívesen elérhetõvé tesszük és publikáljuk a hangcsomagod.😄 Örülök, hogy vállalkoztál erre, remélhetõleg kapsz engedélyt a kiadásra.😊.. Ha megvan akkor majd írj pü-t aztán kitaláljuk hogy legyen.😊

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Háj!
A korábbi idõben ígéretet tettem a MSTS hangrendszerének megreformálására... Ez az idõ most érkezett el!
Nagyon sok elemzés és kísérlet eredményeként megalkottam a "TLS" (Train Lego Sound) hangszabányt amely használatával egyszerûsödik a pályaépítés, egységesedik a megszólaló hangok minõsége, valamint a Pálya\SOUND fájlrendszer áttekinthetõsége, ami jelenleg meglehetõs káoszt mutat(ott).
Az egységesítéshez csoportokba rendeztem a hangokat, amelyekhez egységesített fájlneveket rendeltem, így a névbõl is következtethetõ a hang hovatartozása....
Elsõ nekirugaszkodásra referenciaként a legismertebb magyar pályákat (Balaton4, Alföld6, 120a, Tiszántúl2, Mura2) reformáltam meg - a publikálás elõtt a pályák építõitõl fogok jóváhagyást kérni a (meglehetõsen nagy) munkám folytatásához, mivel tervezem a többi - jelenleg fellelhetõ - magyar TS pálya átalakítását is...
A jelenleg elkészült (átalakított) pályákon remekül lehet vonatozni....egyébként mindenképpen folytatom a TS hangreformot...Ha a publikáláshoz megkapom az engedélyt akkor már csak helyet kérek, ahova elhelyezhetem az adatokat...

spyy55
...akkor egy emlék

spyy55
<#sir> ...kár... NAGY KÁR!!! Mert tényleg sokkal szebb! Egy régi act-ot betöltöttem és az AI vonatok a váltókon kb. 120-al robogtak. A hangokkal is gigsz van. De a grafika ISTENI az elõzõhöz képest (az árnyékolás nagyon bejött).
REMÉLEM sikerül valami harmóniát találniuk a progiknak!
Köszi a választ, nem szenvedek tovább vele...
(JAJJ DE KÁÁÁÁR...!!!)

Yoda001
az OpenRails nagyon nagyon béta állapotban van, még egy stabil verzió sem jött ki belõle, sajnos ebbe bele kell törõdnünk, én is sajnálom egyébként, mert mondhatni ég és föld lenne az MSTS és az OR (mégha utóbbi az elõbbi nélkül el sem futna, akkor is)

nekem is mindig vannak hibaüzenetek, szerintem lesznek amíg nem lesz új verzió, általában a jelzõ lámpákkal van baja, szerintem pont ezért sárga mindegyik, sajnos

nekem egy normális mentés is jó lenne OR-hez, meg ugye egy speed limit mutató

http://9gag.com/gag/5135249

spyy55
EZEK A HIBÁK vannak... 😞

spyy55
Bejön ez az OpenRail... 😊 szép lett tõle a TS!!!
Viszont Alföld6 jelzõi mind sárgán égnek. Mitõl lehet ez?
Egy adott kamera nézetet nem lehet elmenteni?
(bocsi a sok kérdésért, de ez nagyon új!!!)

spyy55
EJJJ :d Ez az OpenRail nekem ÚJDONSÁG!!!! <#wow1>

Ai szerelvényeket nem kell kitörölni. Nem a helyet foglalják, hanem része az activitynek. Pontosabban azt a forgalmat képviseli a pályán, amit nem te vezetsz.

OpenRail telepítés egyszerû.

Töltsed le a létezõ összes .Net Framework-öt (Minimum a 3.5-ös SP1-es, az -e versio szám feletti pedig nem kötelezõ, de csak magadnak teszel jót vele.)
Töltsed le az XNA Framework-öt (Minimum a 3.1-es versio, de az -e feletti pedig szintén csak neked lesz jó)

Ez után kimásolod az OpenRail-t egy külön mappába, aztán már indíthatod is.

spyy55
Activity készítõktõl kérdem: sok feladatnál látom, hogy a traffic mappában csak a játékos szerelvényéhez tartozó .trf file van. Mikor csinálok egy act-ot, akkor a traffic mappában az AI szerelvények is szerepelnek. Kérdésem az, hogy azokat ki lehet törölni onnan? Vagy mi a szerepük és mi kell a helyes mûködéshez? Köszi.

spyy55
Nálam anno egy reinstall megoldotta a problémát

HELP!
Valaki elküldené privátba az Alföld6-hoz a RFSNOW.ZIP & NTSNOW.ZIP féle fileokat (szerkesztett), amikben a hó felbontása és sebessége is jó? A Readme szerint nálam nincs változás, ugyanolyan szeletekben esik és elég gyors!

Hello,Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Bvmotnak miért nincs eleje? mert nálam nincs és a JZ_EC_Pack elsõ osztályú kocsinak miért nincs külseje mert csak a belseje látszik
A válaszokat elõre is nagyon köszönöm!
Üdv mindenkinek!
Helló! Valaki leírná ide a fórumba , hogy az open railst hogyan kell telepíteni? A 0.7-es verziót töltöttem le, azt olvastam, hogy ez a legújabb. Köszi a válaszokat!
Photoshop.

Elég régóta nem jártam erre fele, hoztam néhány csemegézni való képet 😊

spyy55
Netán ez lenne? RFSNOW.ZIP & NTSNOW.ZIP (de honnan lehet letölteni? Trainsim.com forumon nem találom)

spyy55
Ez a hóesés textura honnan van? KÉP Amit VM15 oldalról szedtem le az nem ennyire élethû. Vagy tévedek...?

spyy55
Akit érdekel, hamarosan elkészül az Alföld6-hoz a 6204 sz. sebesvonat ACT, melyhez hozzá tartozik a 621 sz. IC is visszafelé...
(mivel a TS motorja nem bírja a nagy forgalom programozását, kénytelen voltam részekre bontani az ACT-ot. De legalább van reális forgalom!!!)

Üdv mindenkinek!
Helló FocusWRC
Ha megkérdhetnélek elküldenéd a 347.sz.Dacia Nemzetközi Gyors feladatot.
Elõre is köszönöm!
wollnerd
Ezt nem tudom...
Lehet hogy csak a 120 km/h a probléma...<#fejvakaras>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

spyy55
Szóval a pálya sebességét mindig 85%-al válasszam meg?
120 - 102 km/h
100 - 85 km/h
80 - 68 km/h
70 - 60 km/h
60 - 51 km/h
stb...

spyy55
Értem, köszi. Kár, hogy a csatolás problémás emiatt.

Bistro azt hiszem ez lesz az: http://www.blackrail.ro/content/CFR_Wrmz_88-96.rar
A másikat nem tudom azt hiszem eredetileg a train-sim.ro oldalon volt fent lehet azóta törölték onnan!

Sziasztok.
Légyszi segítsetek. Letöltöttem nemrégiben az egyik oldalról a 347 sz. Dacia nemzetközi gyorsvonat actot. Nagyjából meg is van minden jármû amit kér a leírásban viszont van 2 vagon amit hiába keresek a megadott linken nem találom. Pedig mindet letöltöttem meg átböngésztem de nincs.
89-76_005 Bar Bistro és CFR_71-70_001 CFR_WLABmee kocsikról lenne szó. Aki esetleg leszedte ugyanezt az actot és sikerült neki ezeket beszerezni kérem segítsen.
Elõre is köszönöm.
wollnerd
A valóságban 120 km/h a limit, a Train Simulatorban 102 km/h!
Olvasd el ezt!

spyy55
Az Alföld 6 pályán a Pestrõl Szolnok felé haladva a 120 km/h a limit. Néhány kanyarban 118 km/h sebességnél is kisiklik a szerelvény. Ez mitõl lehet? A szerelvény nem elég masszív?

spyy55
Egy kérdés: Anno letöltöttem valahonnan egy kiegészítõt, aminek segítségével a jelzõk fényeit messzebbrõl is lehet látni, de már nem találom. Tudja valaki, honnan lehet letölteni? Vagy ha megvan valakinek, légyszi küldje át. Köszi!

Köszönöm szépen wollnerd és jocó 22
spyy55
Így már jó, köszi! <#eljen> Bár megjegyezném, hogy a manulban jelezni lehetne, hogy kell az Alföld 6 helyes mûködéséhez ez a Pack. Legalábbis nálam csak attól lett hibaüzenetes a TS. De most már legalább jó 😊

Master91
Köszi szépen!
spyy55
A #5982-es hozzászólásban a link és nem kellenek hozzá a régiek! Nálam mûködik.

#5992 Yoda001: köszi a segítséget, kipróbálom.