Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Még anyi azt a hibát irja ki hogy a diba-tisa vagy mit nem tudja olvasni ez mitöl van???????????
Lenne egy ójan gondom hogy az achtu csomagokban levõ dolgok azokra hibát ir ez miért van pedig fent van minden??( msts patch,x tracks 3.20,train update,nexroads 4!!)
Mi hiányzik vagy mi rossz?
A válaszokat elõre is köszönöm!!!😄
Adj egy mail címet és küldöm õket!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Az biztos nem lehet mivel nekem 4Gb-nál is tökéletesen ment. Valami hasonló nekem is volt akkor azt tanácsolták hogy csináljak egy új mentést az activitynek így friss dátumot kap és nem lép ki. A TS editorban csináltam.
Mind a két actomhoz mellékeltem képet és le írást,hogy mit kell csinálni! Érdekes másnak egybõl müködik!
A jelenlegi pályák - és verzióik - meglehetõsen nagy száma még elég sok tennivalót ad a "TLS-szabványosításhoz".... addig is kösz a támogatás lehetõségét.
Olvassátok el ezeket is, ha nem olvastátok: #5280, #5282-5294
Ha megkapod az engedélyeket, akkor az msts.tk-n szívesen elérhetõvé tesszük és publikáljuk a hangcsomagod.😄 Örülök, hogy vállalkoztál erre, remélhetõleg kapsz engedélyt a kiadásra.😊.. Ha megvan akkor majd írj pü-t aztán kitaláljuk hogy legyen.😊
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
A korábbi idõben ígéretet tettem a MSTS hangrendszerének megreformálására... Ez az idõ most érkezett el!
Nagyon sok elemzés és kísérlet eredményeként megalkottam a "TLS" (Train Lego Sound) hangszabányt amely használatával egyszerûsödik a pályaépítés, egységesedik a megszólaló hangok minõsége, valamint a Pálya\SOUND fájlrendszer áttekinthetõsége, ami jelenleg meglehetõs káoszt mutat(ott).
Az egységesítéshez csoportokba rendeztem a hangokat, amelyekhez egységesített fájlneveket rendeltem, így a névbõl is következtethetõ a hang hovatartozása....
Elsõ nekirugaszkodásra referenciaként a legismertebb magyar pályákat (Balaton4, Alföld6, 120a, Tiszántúl2, Mura2) reformáltam meg - a publikálás elõtt a pályák építõitõl fogok jóváhagyást kérni a (meglehetõsen nagy) munkám folytatásához, mivel tervezem a többi - jelenleg fellelhetõ - magyar TS pálya átalakítását is...
A jelenleg elkészült (átalakított) pályákon remekül lehet vonatozni....egyébként mindenképpen folytatom a TS hangreformot...Ha a publikáláshoz megkapom az engedélyt akkor már csak helyet kérek, ahova elhelyezhetem az adatokat...
REMÉLEM sikerül valami harmóniát találniuk a progiknak!
Köszi a választ, nem szenvedek tovább vele...
(JAJJ DE KÁÁÁÁR...!!!)
nekem is mindig vannak hibaüzenetek, szerintem lesznek amíg nem lesz új verzió, általában a jelzõ lámpákkal van baja, szerintem pont ezért sárga mindegyik, sajnos
nekem egy normális mentés is jó lenne OR-hez, meg ugye egy speed limit mutató
http://9gag.com/gag/5135249
Viszont Alföld6 jelzõi mind sárgán égnek. Mitõl lehet ez?
Egy adott kamera nézetet nem lehet elmenteni?
(bocsi a sok kérdésért, de ez nagyon új!!!)
OpenRail telepítés egyszerû.
Töltsed le a létezõ összes .Net Framework-öt (Minimum a 3.5-ös SP1-es, az -e versio szám feletti pedig nem kötelezõ, de csak magadnak teszel jót vele.)
Töltsed le az XNA Framework-öt (Minimum a 3.1-es versio, de az -e feletti pedig szintén csak neked lesz jó)
Ez után kimásolod az OpenRail-t egy külön mappába, aztán már indíthatod is.
HELP!
Valaki elküldené privátba az Alföld6-hoz a RFSNOW.ZIP & NTSNOW.ZIP féle fileokat (szerkesztett), amikben a hó felbontása és sebessége is jó? A Readme szerint nálam nincs változás, ugyanolyan szeletekben esik és elég gyors!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Bvmotnak miért nincs eleje? mert nálam nincs és a JZ_EC_Pack elsõ osztályú kocsinak miért nincs külseje mert csak a belseje látszik
A válaszokat elõre is nagyon köszönöm!
Üdv mindenkinek!
Elég régóta nem jártam erre fele, hoztam néhány csemegézni való képet 😊

(mivel a TS motorja nem bírja a nagy forgalom programozását, kénytelen voltam részekre bontani az ACT-ot. De legalább van reális forgalom!!!)
Helló FocusWRC
Ha megkérdhetnélek elküldenéd a 347.sz.Dacia Nemzetközi Gyors feladatot.
Elõre is köszönöm!
Lehet hogy csak a 120 km/h a probléma...<#fejvakaras>#fejvakaras>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
120 - 102 km/h
100 - 85 km/h
80 - 68 km/h
70 - 60 km/h
60 - 51 km/h
stb...
A másikat nem tudom azt hiszem eredetileg a train-sim.ro oldalon volt fent lehet azóta törölték onnan!
Légyszi segítsetek. Letöltöttem nemrégiben az egyik oldalról a 347 sz. Dacia nemzetközi gyorsvonat actot. Nagyjából meg is van minden jármû amit kér a leírásban viszont van 2 vagon amit hiába keresek a megadott linken nem találom. Pedig mindet letöltöttem meg átböngésztem de nincs.
89-76_005 Bar Bistro és CFR_71-70_001 CFR_WLABmee kocsikról lenne szó. Aki esetleg leszedte ugyanezt az actot és sikerült neki ezeket beszerezni kérem segítsen.
Elõre is köszönöm.
Olvasd el ezt!