7098
-
fcbarcelona1 #6336 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék abba kérni, hogy amelyik mozdonyokat letöltöm a Skuráról azoknak a vezetőállását hogy kell berakni? Mert nekem mindig azt írja ki, hogy: Failed to create cabview -
#6335 Bagaméry! Ennek nagyon örülök, amikor gondolod, akkor beszélünk privátba és közzétesszük egyből. Annyi, hogy azt megszeretném kérdezni, hogy van-e szerzői jogod a kiadáshoz? Előre is köszönöm a válaszod! :D
Na aztán nagyon kihalt a fórum, gyerünk, jöhetnek képek, és érdekesnél érdekesebb postok.;) -
edem55 #6334 Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy kell berakni 470-002-es taurust az msts-be? -
Bagaméry #6333 Háj!
Nem tüntem el, nem mentem le a térképről (nem szálltam rossz vonatra...)
Az utóbbi időben eléggé elfoglalt voltam, de lényegében elkészültem a TS "hangreform" kocepciójával. Remélhetőleg még ebben a hónapban megfelelő formába tudom hozni a mondanivalómat, amit szándékom szerint Martin segédletével a www.msts.tk oldalon szeretnék közreadni ahol az alapok után az egyes pályák-, és egyéb hangosítások megújításához (is) szeretnék ötleteket adni...
Elöljáróban csak annyit; érdekes-, meglepő felfedezések is lesznek a sorok között.... -
vargadani95 #6332 [IMG][/IMG]
Remélem most jó lesz. -
klarop #6331 Szia
Hát az a igazság hogy most összejött a sok dolog meg most készül egy érdekes act aszt most a ai forgalomnál tartok és egy kicsit elakadtam mert nem tom hogy railjetet tegyek bele....
De lesz meg ígérem és fogom adni a címeket hogy hol lehet leszedni!!!
Sziasztok -
#6330 bárhogy nézem és nyitogatom-mentegetem, ez egy 107*130 méretű kép, 2,6kb mérettel... remélem nem gondolja senki, hogy ez tényleg nézhető... már ami az olvashatóságot illeti...
szerintem linkeld be nagyobban :)
ON -
vargadani95 #6329 Mentsd le és látszani fog... -
#6328 az a baj, hogy ez sem látszik -
vargadani95 #6327 2.MSTS Találkozó
Kérem a lenti hsz-eimet törölni és ezt meghagyni. -
vargadani95 #6325
Érdekes lehet. -
roblox #6324 oh
megvan már csak az kéne hogy hogyan tudnám megcsinálni hogy ne legyen pixeles a kép mert csak annyit tudok beállitani h 1024x720 és nekem 1400x900 as a képernyőm pls segitsetek -
#6323 Helló!
Na mi van azzal a sok act-al? :) -
roblox #6322 Sziasztok!
SEGITSÉGRE LENNE SZÜKSÉGEM!!
Leszedtem pár kiegészitöt név szerint a balatont az alföld 4
És ilyen neveken vagonokat mozdonyokat acthu_szemely31_upd.zip
beillesztettema helyére mindet de még is betöltéskor azt irja ki errorba hogy not reading mindeggyikre. Valakitöl halottam hogy sorrendbe kell telepiteni. de azt hogyan. segitsetek pls
Bocs a helytelen irásomért csak sietek. -
klarop #6321 Sziasztok
Csináltam egy személy actot jászkisér-Nagybereg pályára:
http://data.hu/get/5186653/2248szemely.zip
Üdv:Klarop -
dnbboyyy #6320 megint én:DDD vki nem linkelne egy oldalt a honnan az alföld 6 le tudom tölteni előre is köszi -
#6319 Gyerekek...
Az ablakos módban való futtatás sokkal szebb mint a full screenben!
Ugye a MSTS nem támogatja a 1280x1024-nél nagyobb felbontást, emiatt nem elég szép a világ. (pl. Alföld)
Openrailsban tudjuk a legmagasabb felbontásban élvezni, nekem 1680x1050-en nagyon szép! (#5809) de ha a MSTS-t window mode-ban futtatjuk,akkor ugyanolyan szép a 1280x1024-ben(de persze még az alacsonyabbnál is, csak kisebb lesz az ablak) mint a 1680x1050-ben!!! (igaz ez már nem full screen, de ne zavarjon. :P)
Itt egy kép bizonyítéknak!
Az ablakos futtatáshoz a játék parancsikonján jobb klikk, tulajdonságok, és a cél mezőben a train. exe után a -vm:w kapcsolót kell írni. (előtte legyen szóköz!)
pl.: "C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -vm:w
-
dnbboyyy #6318 köszi fedon:))) -
#6317 Ezen az oldalon részletesen leírja, hogy mi kell hozzá, honnan lehet letölteni, és hogyan kell feltelepíteni a játékot. és a kiegészítőket.
http://msts.steam4me.net/tutorials/installing_msts_w7.html -
#6316 Na mi a helyzet MSTS kockák ? Valami újítás a játékban? Mik jelentek meg mostanság? :) -
dnbboyyy #6315 sziasztok
egy kis segítséget kérnék abba hogy ami kell mstshez amit előtte kell binpatch meg 1 pár dolog de sajnos el felejtettem a nevűet meg mondnátok nekem előre is kösz:D -
klarop #6314 Sziasztook
BIZTOSÍTOK MINDENKIT A VASÁRNAPI NYITÁNYRÓL!!!
Üdv:Klarop -
klarop #6313 Sziasztok
Egy kis hiba lépett fel a gépemen ezé nme biztos a vasárnapi nyitájn!!!!
Bocsánat!!
Majd ha vasárnap nem szolok és nem teszem ki az oldal címét akk csúszok kicsit!!!!
Üdv:klarop -
gmilan #6312 Csak az activityket ellenőrizd, nehogy ez legyen: Igen, ez egy Koploper
-
#6311 Ezaz :D Köszönjük, én feltétlen meglesem majd őket! :) -
klarop #6310 Sziasztok
Van egy jó hírem!!!!
Jövő héten vasárnap nyitni fogok egy új feladatokkal telli oldalt!!!!
A következő pályákra érvényes ez:
Jászkisér-Nagybereg
Mura 2
BUDAPEST-HEGYESHALOM
120a
Üdv:Klarop
-
zsoltim412198 #6309 sziasztok az a bajom hogy felraktam az alföld6-ra a 6.1 onnastól egyetlen actot sem indít, csak rámegyek elkezdi tölteni már majdnem kész és kidob a játékból. Mi az oka? mivel oldható meg? választ köszi. -
Kalen4Star #6308 Sziasztok.
Szeretnék segítséget kérni... igen.. én is a Railjettel kapcsolatosan, ha valaki el tudná küldeni az ő mappáit a mozdonnyal, hangokkal, kabinnal .. szóval mindennel kapcsolatban ami a RJ-hez kapcsolódik azt megköszönném mert nekem fentvan egy ... változat ami annyit tud, hogy "failed to creat caview" nemtöbbet... semmi más nem hiányzik, csak ez. Próbálltam megoldást találni rá de nem sikerült. -
halaszfi #6307 Semelyiken.Konvertáláshoz kellene.Vagy elkészíteném a szentendrei hévet. -
#6306 akkor már ne privátban küldjétek egymásnak, kérlek... mégiscsak egy fórumról beszélünk :)
milyen pályán lehetne használni? -
halaszfi #6305 Elösszőr is bocsánat a hülye kérdésért:Valakinek megvan az MX/A hév,és ha megvan átküldené nekem privátban.Előre is köszönöm. -
zsoltim412198 #6304 sziasztok ha adok egy email címet elküldi valaki az alföld 6 telepítőjét mert nekem ez az összerakós nem sikerült előre is kösz -
Bagaméry #6303 Egy sms megnyithatatlansága alapvetően nem okoz problémát a vonatozáskor, legfeljebb azok a hangok, amik az adott sms-ben definiálva vannak nem szólalnak meg...
Igen találkozhatunk ilyen hibajelzéssel - ha esetleg a pálya építésekor az adott sms definició valamilyen okból kimaradt.... -
tamas1985 #6302 Sziasztok,
Sajnos imét egy gondom van van az alföld 6.1-el kapcsolatban. Zugló felől a Nyugatiba tartva kb félúton az alábbi hibaüzenettel dob ki. : Nem sikerült megnyitni az sms objektumot. Tapasztalat valakinek vagy ötlet?
Köszi előre is
Üdv uraim : Tamás -
Bagaméry #6301 tamas1985!
Tesztelési célból begyűjtöttem a Traxx-480 kandó Kálmán mozdonyt. Az Alföld 6.1-en Záhony-Debrecen vonalom közlekedtem MINDEN HIBA NÉLKÜL! (elöször(!)) Aztán próba képpen bekapcsoltam az árnyékokat (bár ne tettem volna) és a "train.exe hibát talált és leállt" hibaüzenetet kaptam. Ezután már hiába kapcsoltam ki ismét az árnyékokat, csak a számítógép újraindítása után sikerült közlekednem. Tapasztalatom szerint a Záhony-Kelebia vonal választásakor mindig, minden körülmények között hibaüzenettel leállt a TS - valószínű, hogy az útvonalban van valami TS-hiba.
Lehetséges, hogy nálad az Alföld 6.1 telepítésével van gond.... talán egy frissítő Alföld 6.1 segíthet... -
tamas1985 #6300 Kár, reméltem hátha. Nem vagyok annyira amatőr Msts-es, elég sokat értek hozzá de ezt nem értem. Nem tudok rájönni. Ha már ti sem akkor szerintem más se. Pedig nagyon hiányzanak a Traxxok a Záhonyi vonalról így nekem.
Azért köszönöm a válszodat.
Üdv mindenkinek Tamás -
#6299 Hát akkor sajnálom, de nem tudok segíteni.:/ -
tamas1985 #6298 Szia,
Sajnos ez sem oldja meg a dolgot. Azt már visszaolvasgattam még anno hogy a Traxxoknál ki kell kapcsolni az arnyékokat, de itt sajnos más lehet a probléma. Annál a résznél lép ki amikor a betöltő képernyőnél az a rész jönne hogy inicializálás betöltés kész. Itt két féle kilépéssel jelentkezik. Az egyik az hogy csak elfeketedik a képernyő és kész, a másik pedig hogy ezt kiírja: "a vasút inicializálása sikertelen" Nem hiszem hogy a Traxxokkal gond lenne mert a Győri pályán pl. simán mennek.
Köszönöm előre is a válaszokat ötleteket
Üdv Tomi -
#6297 Szia!
Szerintem azért mert, bevannak kacsolva az opcióknál az árnyékok. KApcsold ki és elvileg működnie kéne.
Majd írj hogy sikerült-e.
Remélem tudtam segíteni!
Martin -
tamas1985 #6296 Sziasztok,
Tudom sokszor kérdeztem már de sajnos nem kaptam választ, kérlek segítsetek nekem abban hogy az alföld 6.1-en miért lép ki a játék ha Traxxal akarok menni? eddig a sima 6-on nem lépett ki. Nincs valakinek ötlete?
Köszönöm
Üdv