Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kitömörítést, egy 2+2 magos gépen, még nem teszteltem le. Talán, 1-2 óra közt lehet meg. XP-n már volt, csak hát a memória igénye! 1-1.5GB-nyi memóriát, simán bekajál, a kicsomagoláskor. Egy új laptopon is ha, jól rémlik, fél óránál több volt, a RAR-fájlból kicsomagolni, az egészet.
Sok éve jártam már erre. Van valakinek infója, Tommacska "GLOBAL TRAINSET" pakkját illetően? (6572-es komment) Netán, kering-e már valami ehhez hasonló AIO pakk magyarul, a játékból? Gondolok itt a KiruHoshino 7085-es kommentjére, amit linkelt.
Emez pakk, közel 18GB kitömörítve. Most tesztelgetem, mennyire lehet összepasszírozni. Egy teszt már volt, de lehet még lehetne sok kísérletezéssel, még tovább faragni rajta. Sikerült, 4GB(!) alá letömöríteni. <#vigyor1>#vigyor1> RAR-ban, 11.27GB. Egy, 30+ GB-os terjedelmű verziót, szerintem DVD9-re el lehetne rakni. Esetleg, 2*DVD5-re. Csak, hát hozzá ki tudná megírni, a telepítőt. :D
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2021.04.10. 12:35:04
Ezeket a gépeket valaki eltudná küldeni vagy egy működő linket adni róluk?
H-START_432-291
H-START_431-223
H-MAVTR_628-057
Előre is köszönöm!
Újabb győri kocsik érkeztek ezeket a kocsikat a győri kocsik menünél találjátok meg. Újabb retro kocsik érkeztek őket a retro menünél találjátok meg az oldalon. Kolléga nevében is kellemes ünnepeket és sok kilométert kívánunk a kocsikkal. Kéepket mstshungary fő oldalán találtok. két feladat is kiadásra került az alföld 7.2 pályára. Információt mstshungary fő oldalán illetve facebook oldalán találtok.
Az létezik, hogy a normál steames train simulator igazából csak 1-2 magot használ és abból is főleg az egyiket, de azt gyakran 100%-on?
KiruHoshino: Ha, tömörítve 11+ GB, akkor feltéve mennyi?
Légyszíves töröld az összes tartalmat. Mivel ez egy fizetős honlapról lett leszedve és te engedély nélkül terjeszted.
Ez a csomag a következőket tartalmazza:
- Alföld 6.6
- Alföld 7
- Balaton dél
- Dél Dunántúl
- Jászkisér, Nagybereg 3.0
- Tiszántúl 3
- Mellékvonalak
- (és még az alap pályák)
TELEPÍTÉS:
A játék a kicsomagolást követően (Az egész mappát ki kell csomagolni, mindent ami benne van a RAR -ba!), a mappán belül a train.exe megnyitásával már lehet is játszani.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Ismét leporoltam az msts szuperjátékot, feltelepítettem pár pályát is rendje módja szerint a szerelvények működnek is rendessen viszont a pálya kicsit hiányos hol van sinhálózat hol nincs. alfőld 7 és BP-HH Pálya. Segítenétek mit felejtettem ki? előre is köszi!
Valakinek megvan a MÁV AcBc és a MÁV Wspz személykocsik?
Nem a VMW által készítettre gondolok, hanem egy újabb modellre.
A MÁV sleeping pack megvan valakinek?
Ha az egyik igen akkor légyszíves küldjétek el az e-mail címemre: [email protected].
Előre köszönöm a segítséget!
Két kérdésem lenne felétek.
1 : Trainz A New Era játékban csak x64-es van,vagy van x86-os is?
2: A Heidi Express honnan lehet letölteni,mert az egyik magyar train oldalon megvolt,de a letöltési linkjei már nem aktuálisak.
hálás koszononet!!!
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
A képen látszik hogy mely linkekre kell kattintanod a mind az 6.x letöltéséhez és ezeknek a közvetlen hivatkozása a google drive! (kivéve az utolsó alföld 6-os (az 6.6 javítása) link, a nem müködik, a fájl el lett távolítva, de sztem nem annyira nagy gond!
És ugyanúgy az alföld 7 is letölthető a google drive-n. (annak javítása is)
A 7-es az frissebb, az már tartalmazza a felújított, villamosított 2-es vonalat Bp. és Esztergom között, (nagyon szép, minden állomáson van hangosbemondás. ez a vonal a "csúnyább", régi (ami 6.6-os alföld-ig van) verzió óta a kedvencem lett. :)) és valamint vonalat a keleti és Hatvan és Eger között.)
De legtöbb interneten található alföld activity-hez a 6.6 kell, mert 7-eshez nem lehet használni. (elsősorban a vágányzár változások miatt)
DE! mind a 6.6 verzió is, mind a 7-es verzió tartalmazza a készítő által készített alap activyket is, amikhez csak az Atchu pack-ok kellenek!
Atchu pack 1
Atchu pack 2
Atchu pack 3
Atchu pack 4
Atchu pack 5
Tudok más magyar pályákat is:
Budapest-Győr
Balaton-Dél
30A vonal RETRO (javítása)
Itt pedig vannak további actok a pályákra. LINK
Szerk: Amúgy is a alfold.juplo.com csak átmenetileg nem lesz elérhető...
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2016.11.23. 16:08:07
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
The server closed the connection without sending any data.
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems.
Due to heavy load on the server, connections may be temporarily blocked from locations that fetch an unusually high number of pages.
We apologize for the inconvenience.
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2016.11.23. 14:40:31
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
De most én nem tok mapokat szedni, mert minden link egy olyan oldalra visz, ami épp nem műkodik. Valaki halp me plx
A conbuilder2.4.5 hogy tudom win7 64 alá telepíteni? Vagy van valami újabb program amivel szerelvényeket lehet létre hozni?
Köszönettel vgabri!
Hát mégis megtörténhet.
Mstshungary járműlistájában meg találod ma tettem fel.
OpenRails és annak multi player működése érdekelne..... Segíteni tud valaki ? :-)
Keresek MSTS-hez és OR-hoz M46-os Diesel mozdonyt! A régi linkek már nem müködnek. Régi emlékeket idéz fel, az 1970-es években ilyen mozdony járt erre.
Ma már inkább ez a program használata a javasolt a MSTS-zésre. Egyre több feladat és járműmodell készül az Openrails alá.
Openrails honlapja, letöltése
Openrails leírása angolul
Magyar Openrails letöltések pl. itt.
Itt pedig Alföld 6.6 pályához használható (béta verziójú) menetrend csomag tölthető le! :) (További információk a lent látható menüpontokban.)
MSTSHungary nevű weboldalon pedig szintén Openrails alá optimalizált letölthető magyar feladatok, pályák, járművek vannak gazdag tartalommal!
Van valakinek tapasztalata az MSTS Windows 8.1 alatti futtatásával? Miket kell/érdemes beállítani? A Berlin Subway kiegészítő miatt kéne elsősorban.
Tudna segíteni valaki hogy a TS15-be hova és mivel kell bemásolni pl egy pályát,vagy éppen egy mozdonyt ?
Válaszaitokat előre is köszi .
A railjethez a kabin nézetet honnan tudom letölteni?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Hogy tudom az MSTS telepitésben beállítani,hogy megjelenjen az editor tools,amivel a kiegészitőket,értem itt a mozdonyokat,beilleszteni,mert normál teleités után nem találom a telepitésben az editor tools-t. Vagy ezt külön le lehet tölteni,adott helyről?
Válaszokat előre megköszönöm
Egy kisebb információra lenne szükségem, ki kell venni mindent, a telepitett microsoft train simualtor 2012-ből,
a telepítővel felrakot mozdonyokat,és pályákat,stb.. Hogy a letöltött más kiegészitők működjenek rendesen. ?
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2015.01.31. 11:38:42
Előre is köszönöm!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Van egy Microsoft Train Simulator v.1.2 programom!
ehhez szeretnék küldetéseket, pályákat, mozdonyokat letölteni!ezt honnan és hogyan tudom megtenni, illetve a telepítésben is kéne egy kis segítség, mert nem tudom, hogyan érhető el, h az adott feladatokkal játszani is tudjak, h megjelenjen a játékban!
köszi a segítséget!
A problémám az lenne, hogy ha letöltök egy adott activity-t, akkor azt hogyan kell a játékba feltelepítenem, hogy tudjak is vele játszani!
a lépések kellenének nekem,, mi a menete?
Köszi szépen a választ és a segítséget!
Tompiq