Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letöltöttem (anno) a 1.7.051922 MSTSBin Patch-et és a 1.8.052113en Patch-et is a honlapjukról. Az elõbbit telepítettem, mert elvileg az a stabil verzió! Mikor feltettem, mûködött is alagutakban váltáskor. A TS már kb. 2 hónapja fent van, vagyis friss! Viszont most szó nélkül 6:00 óra váltásakor (mikor a kabinvilágítás is vált) magától kilép a TS... Uninstalláltam az 1.7.051922 verziót és feltettem az 1.8.052113en új verziót, hátha... Egy kis ideig mûködött is, de most már ennél is kilépeget a TS,.. nem értem 😞 Uninstallnál kell még kitörölni valamit? Telepítésnél kell még bemásolni valamit? Vagy hogy mûködik részletesen és helyesen egy MSTSBin Patch "csere"? <#nemtudom>#nemtudom>
Sziasztok,
Nekem az lenne a kérdésem, hogy az új Alföld 6.1-en ha Traxx-al szeretnék menni akkor a pálya betöltése közben az alábbi hibaüzenetet kapom "A vasút inicializálása sikertelen" . Pedig ez a consist a sima alföld 6 -on mûködött. Viszont más mozdonyok mennek gond nélkül rajta. Nincs valami ötletetek?
Üdv Tomi
Nekem az lenne a kérdésem, hogy az új Alföld 6.1-en ha Traxx-al szeretnék menni akkor a pálya betöltése közben az alábbi hibaüzenetet kapom "A vasút inicializálása sikertelen" . Pedig ez a consist a sima alföld 6 -on mûködött. Viszont más mozdonyok mennek gond nélkül rajta. Nincs valami ötletetek?
Üdv Tomi
Egyébként A Nagy Nohab-Könyvben még sok információ található ezekrõl a gépekrõl iho.hu webshopjában lehet megvásárolni.(hogy mennyiért azt nem tudom,de vásárlás elõtt regisztráció szükséges!)
Szia,
Szedd le a .z02t mégegyszer. Szerintem csak ez a baj. Én is ma töltöttem le és jó lett elsõre.
Szedd le a .z02t mégegyszer. Szerintem csak ez a baj. Én is ma töltöttem le és jó lett elsõre.
Köszönöm, most már megy. Ez a common mappa teljesen kimaradt eddig az életembõl, ezért nem értettem, hogy mit is kell és hova másolni, átírni.
Sziasztok!!
Azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudom a játékba 1920x1080 as felbontásba tenni?
Elõre is köszönöm!!
Sziasztok!!
Azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudom a játékba 1920x1080 as felbontásba tenni?
Elõre is köszönöm!!
Sziasztok!!
Itt dolgoztunk a Bizbert. csináltuk 2011-ben

Záhony
Vonat
Vonat
Szia!
Most röltöttem le Mozilla Firefox-al Total commanderrel kicsomagoltam tökéletesen megy.
Most röltöttem le Mozilla Firefox-al Total commanderrel kicsomagoltam tökéletesen megy.
Letöltöttem az adott linkeket Alföld 6.1-hez, de az exe kicsomagolásánál a .Z02-re hibát ír ki! Akinek sikerült, kérem segítsen! Köszi!!!!
érdeklõdve állok a Nohab mozdonyok elõtt, gondolom te is (kiskopi) így vagy velük, azért tudsz ennyi dolgot róluk, esetleg dolgoztál a MÁV-nál vagy mozdonyvezetõ voltál/vagy, vagy csak fanatikus? 😊
szegény 004-esrõl találtam jó pár képet, de talán ezt így a legrosszabb látni: M61-004 baleset, úgy hogy elõtte ott van egy kép róla egészben...
na mindegy, csodálatos gépek ezek, ahogy a többi mozdony is, és ez a lényeg... más országokban még mindig jól teljesítenek😊
szegény 004-esrõl találtam jó pár képet, de talán ezt így a legrosszabb látni: M61-004 baleset, úgy hogy elõtte ott van egy kép róla egészben...
na mindegy, csodálatos gépek ezek, ahogy a többi mozdony is, és ez a lényeg... más országokban még mindig jól teljesítenek😊
http://9gag.com/gag/5135249
köszönöm szépen ezt a korrekt kis választ, sajnos akkor nem igazán fogok látni, maximum a parkban... menet közben gondoltam egyet meglesni pl. a hangja miatt, vagy egyáltalán 😊
http://9gag.com/gag/5135249
Nem mondod😊))))
Hát az aztán nagyon ütne😊
Hát az aztán nagyon ütne😊
Szinkeverõ már dolgozik rajta 😉
Adj Email címet
Mindjárt megpróbálom elküldeni!
Mindjárt megpróbálom elküldeni!
szia Krtsz018 most neked tulajdonképpen a railjet szerelvény meg a mozdony kell amit a cseh oldalról lehet leszedni? ha igen dobj egy email címet és elküldöm. és nekem az rj tauruszhoz a hd msts olda lon letölthetõ kabin van nagyon jó 😊
Szia,
Köszönöm szépen a linket, nagyon jó lett. Nagyon sokunknak biztosan megdobban a szive a Záhonyi pálya hallatán.
Köszönöm mégegyszer de leginkább Rõfi Ákosnak ezt a mesteri munkát.
De igazán már csak Miskolc hiányzik a képbõl.... Remélem egyszer erre is zakatolhatunk.....
Üdv Minden Msts fannak
Tomi
Köszönöm szépen a linket, nagyon jó lett. Nagyon sokunknak biztosan megdobban a szive a Záhonyi pálya hallatán.
Köszönöm mégegyszer de leginkább Rõfi Ákosnak ezt a mesteri munkát.
De igazán már csak Miskolc hiányzik a képbõl.... Remélem egyszer erre is zakatolhatunk.....
Üdv Minden Msts fannak
Tomi
Szia!!
Mindent át írtam amit mondtál de még mindig így jeleníti meg a kabint 😞 , nem tudnád elküldeni a te OBB_1116-213 és OBB_RailJet_X13 mappádat? nagyon megköszönném!!
Elõre is nagyon szépen köszönöm!!
Szia!
Mindent át írtam amit mondtál de még mindig így jeleníti meg a kabint 😞 , nem tudnád elküldeni a te OBB_1116-213 és OBB_RailJet_X13 mappádat? nagyon megköszönném!!
Elõre is nagyon szépen köszönöm!!
Szia!
A RailJet helyes beállítása!
Gyerekek az oldalról minden letölthetõ hozzá!!!
Ennél szájbarágóbban nem tudom leírni!!!
Az összes körülöttünk lévõ ország, mind a common.snd és a common.cab -ot használja, nekik nincs minden mappában külön CABVIEW és SOUND!!!
Railjet mozdony:
Mappa név: OBB_1116-213
File név: obb_1116213_hu.eng
Értelem szerûen a többi ország mozdonyának CABVIEW sorában a saját országnév végzõdésû .cvf-re kell írni!
Sound ( "..\\..\\common.snd\\sndElok\\es64u2eng.sms" )
Sound ( "..\\..\\common.snd\\sndElok\\es64u2_MIREL_cab.sms" )
CabView ( "..\\..\\common.cab\\cabes64u4\\es64u4_b_hu.cvf" )
Vezérlõkocsi:
Mappa név: OBB_RailJet_X13
File név: obb_Afmpz_713_hu.eng
Itt is értelem szerûen a többi ország vezérlõkocsijának a CABVIEW sorában a saját országnév végzõdésû .cvf-re kell írni!
Sound ( "..\\..\\common.snd\\sndElok\\obbafmpzeng.sms" )
Sound ( "..\\..\\common.snd\\sndElok\\obbafmpz_MIREL_cab.sms" )
CabView ( "..\\..\\common.cab\\cabobbafmpz\\afmpz_hu.cvf" )
Vagonok:
Sound ( "..\\..\\common.snd\\vozy\\CDvuzOsKlima4nEx.sms" )
De én inkább átírtam a következõre:
Sound ( "..\\..\\MAV_Hangok\\InterCity\\DZUG140.sms" )
Talán még egy dolog kimaradt, a szerelvény készítõje is elfelejtette részletezni, hogy mind a mozdony, mind a vezérlõkocsi vezérállásából KETTÕ verzió is készült, úgy néz ki, hogy egy magasabb és egy gyengébb minõségû is!
A magasabb a common.cab\\cabes64u4 mappában van,
a gyengébb pedig a common.cab\\cabes64u4_mr ben van.
Ugyanígy a vezérlõkocsinál is...
A magasabb: common.cab\\cabobbafmpz ,illetve a gyengébb:
common.cab\\cabobbafmpz_mr
Most már tökéletesen mûködik!
Egész éjjel ezen kísérleteztem!
Gyerekek az oldalról minden letölthetõ hozzá!!!
Ennél szájbarágóbban nem tudom leírni!!!
Az összes körülöttünk lévõ ország, mind a common.snd és a common.cab -ot használja, nekik nincs minden mappában külön CABVIEW és SOUND!!!
Railjet mozdony:
Mappa név: OBB_1116-213
File név: obb_1116213_hu.eng
Értelem szerûen a többi ország mozdonyának CABVIEW sorában a saját országnév végzõdésû .cvf-re kell írni!
Vezérlõkocsi:
Mappa név: OBB_RailJet_X13
File név: obb_Afmpz_713_hu.eng
Itt is értelem szerûen a többi ország vezérlõkocsijának a CABVIEW sorában a saját országnév végzõdésû .cvf-re kell írni!
Sound ( "..\\..\\common.snd\\sndElok\\obbafmpzeng.sms" )
Sound ( "..\\..\\common.snd\\sndElok\\obbafmpz_MIREL_cab.sms" )
CabView ( "..\\..\\common.cab\\cabobbafmpz\\afmpz_hu.cvf" )
Vagonok:
Sound ( "..\\..\\common.snd\\vozy\\CDvuzOsKlima4nEx.sms" )
De én inkább átírtam a következõre:
Sound ( "..\\..\\MAV_Hangok\\InterCity\\DZUG140.sms" )
Talán még egy dolog kimaradt, a szerelvény készítõje is elfelejtette részletezni, hogy mind a mozdony, mind a vezérlõkocsi vezérállásából KETTÕ verzió is készült, úgy néz ki, hogy egy magasabb és egy gyengébb minõségû is!
A magasabb a common.cab\\cabes64u4 mappában van,
a gyengébb pedig a common.cab\\cabes64u4_mr ben van.
Ugyanígy a vezérlõkocsinál is...
A magasabb: common.cab\\cabobbafmpz ,illetve a gyengébb:
common.cab\\cabobbafmpz_mr
Most már tökéletesen mûködik!
Egész éjjel ezen kísérleteztem!
Komolyan hihetetlen. TS rajongó vagyok megjelenése óta, mára csak néha ha elõ tudom venni, de ez a Railjet hogy kifog rajtam. Nem találok egy épeszû leírást, hogyan is kéne telepíteni, a readmeben semmi info. Mindent külön kell letölteni, annyit már utána olvastam, hogy át kell írni dolgokat stb stb. Miért nem lehet egy zipben berakni az egészet, másold ide paraszt és megy. El is ment a kedvem az egésztõl.
köszi,hogy kiraktad a linket!
Bagaméry!
Próbáld meg Chrome-al, nekem még most is tökéletesen lejön!
Próbáld meg Chrome-al, nekem még most is tökéletesen lejön!
Háj!
A #6210-ben leírt Alföld 6.1 letöltésénél
A http://dl.dropbox.com/u/71925267/Alfold_6.1.z01
letöltése egy kissé macerás! A letöltéskor ".zip"-ként akar letöltõdni, ezért letöltés elõtt a .zip-et z01-re ÁT KELL NEVEZNI! mert enélkül a korábban letöltött "eredeti" zip-et felülírja! A letöltõdés után viszont a fájl kiterjesztésbõl - ami .z01.zip lesz(?)! - a .zip-et törölni kell!
Így lehet megfelelõen a kicsomagolást - telepítést - elvégezni... legalább is nekem CSAK így sikerült.
A #6210-ben leírt Alföld 6.1 letöltésénél
A http://dl.dropbox.com/u/71925267/Alfold_6.1.z01
letöltése egy kissé macerás! A letöltéskor ".zip"-ként akar letöltõdni, ezért letöltés elõtt a .zip-et z01-re ÁT KELL NEVEZNI! mert enélkül a korábban letöltött "eredeti" zip-et felülírja! A letöltõdés után viszont a fájl kiterjesztésbõl - ami .z01.zip lesz(?)! - a .zip-et törölni kell!
Így lehet megfelelõen a kicsomagolást - telepítést - elvégezni... legalább is nekem CSAK így sikerült.
MARTIN! Légyszíves a 6217 és a 6219-es hozzászólásaimat töröld, mert még mindig valótlanok!
Tehát a - http://www.skura.msts.cz/jirka.html - féle Railjet mozdony:
Most már mûködik!!!
Tehát a - http://www.skura.msts.cz/jirka.html - féle Railjet mozdony:
Most már mûködik!!!
...már sima felfedezõ útban sem megy. Monorban betöltöm õsszel 6:00-kor, majd belépésnél 1 másodperc alatt mikor váltja a kabint nappalira, beoffol a TS 😞
Hajnali vonatozás...: A H-Start Bombardier Pack + egy Szili mozdony. Mikor az MSTS bin váltani szeretné a kabin nézetet nappalira, szó nélkül kilép a TS. Külsõ nézetben (majd vissza) sem segített rajta. Biztos jó, mert alagutaknál mûködik... valakinek ötlet? Vagy a Bombardier Pack-al lehet a gond?
A hiba Monornál lép életbe, egy õszi út során 6:00 váltásánál (egyébként saját 2849 személy járatánál)
A hiba Monornál lép életbe, egy õszi út során 6:00 váltásánál (egyébként saját 2849 személy járatánál)
Szia!
Ott vannak az ace fájlok is , a ÖBB_Railjet mozdonnyal nem boldogulok sajnos , már át írtam az eng fájlban is amit kell, de nem akar mûködni 😞 létszi segítsen valaki.
Köszönöm elõre is!!
Sziasztok!!
Ott vannak az ace fájlok is , a ÖBB_Railjet mozdonnyal nem boldogulok sajnos , már át írtam az eng fájlban is amit kell, de nem akar mûködni 😞 létszi segítsen valaki.
Köszönöm elõre is!!
Sziasztok!!
És a játék totális mérete mekkora, és mit tartalmaz, mindem eddig kiadott magyar cuccot??
Krisz018
Nem elég a mozdony mappáján belüli CABVIEW mappába a .cvf fájlt behúzni oda kell az összes .ace is.
Melyik mozdonnyal nem boldogulsz?
Egyébként ezt az egész dilemmát tényleg csak a GLOBÁLTIS TRAINSETtel lehetne megoldani, ebben az esetben mindenkinek ugyanolyan lenne a TRAINSET mappája. A sajátomat én késznek tekintem a maga 18GB-jával. Mindegyik összetevõ hibátlan. Csak az a baj, hogy a készítõk nem egyeznének bele EGY komplett telepítõbe integrálással. Hát ez van. Próbálkozni, próbálkozni és sokat olvasni a program mûködésérõl.
Én is csak száz újratelepítés és igen sok ébren eltöltött éjszaka után mondhatom, hogy hibátlan.
Nem elég a mozdony mappáján belüli CABVIEW mappába a .cvf fájlt behúzni oda kell az összes .ace is.
Melyik mozdonnyal nem boldogulsz?
Egyébként ezt az egész dilemmát tényleg csak a GLOBÁLTIS TRAINSETtel lehetne megoldani, ebben az esetben mindenkinek ugyanolyan lenne a TRAINSET mappája. A sajátomat én késznek tekintem a maga 18GB-jával. Mindegyik összetevõ hibátlan. Csak az a baj, hogy a készítõk nem egyeznének bele EGY komplett telepítõbe integrálással. Hát ez van. Próbálkozni, próbálkozni és sokat olvasni a program mûködésérõl.
Én is csak száz újratelepítés és igen sok ébren eltöltött éjszaka után mondhatom, hogy hibátlan.
A Flirt-höz úgy csinálj consistot, ahogy a termékismertetõjében benne van.
PeTakii!
Csak egy tanács! Elõször is a telepített Train Simulator/TRAINS/CONSISTS mappát nevezd át mondjuk CONSISTS2-re, hogy a kész vonatok nehogy végleg törlõdjenek, és csinálj egy alap CONSISTS mappát, majd
a feltelepített ÖSSZES pályáidból,
Train Simulator/ROUTES\"Pályanév"
ACTIVITIES
SERVICES
TRAFFIC mappákat is nevezd át 2 végzõdésûekre ismételten, hogy nehogy elvesszenek a feladatok. Majd itt is hozzd létre az eredeti üres mappákat!
Most jöhet a ConBuilder. Csinálj egy (tíz) (száz) szerelvényt, mind a két sorba adj neki nevet. De úgy, hogy mindenképpen legyen rajta legalább 1 mozdony, ha nincs nem látja a program. A hosszuk pedig ne haladja meg az 1 km-t. Ezek után a telepített ÖSSZES pályán, a pályák PATHS könyvtárában lévõ útvonalakon fogsz tudni játszani felfedezõmódban.
Innentõl mennie kell... Nincs mese...
Csak egy tanács! Elõször is a telepített Train Simulator/TRAINS/CONSISTS mappát nevezd át mondjuk CONSISTS2-re, hogy a kész vonatok nehogy végleg törlõdjenek, és csinálj egy alap CONSISTS mappát, majd
a feltelepített ÖSSZES pályáidból,
Train Simulator/ROUTES\"Pályanév"
ACTIVITIES
SERVICES
TRAFFIC mappákat is nevezd át 2 végzõdésûekre ismételten, hogy nehogy elvesszenek a feladatok. Majd itt is hozzd létre az eredeti üres mappákat!
Most jöhet a ConBuilder. Csinálj egy (tíz) (száz) szerelvényt, mind a két sorba adj neki nevet. De úgy, hogy mindenképpen legyen rajta legalább 1 mozdony, ha nincs nem látja a program. A hosszuk pedig ne haladja meg az 1 km-t. Ezek után a telepített ÖSSZES pályán, a pályák PATHS könyvtárában lévõ útvonalakon fogsz tudni játszani felfedezõmódban.
Innentõl mennie kell... Nincs mese...
Nos akkor én megtaláltam!
Tehát IDEIGLENES weboldalon ALFÖLD 6.1 Ákos engedélyével Josh23 rakta fel!
http://dl.dropbox.com/u/71925267/Alfold_6.1.zip
http://dl.dropbox.com/u/71925267/Alfold_6.1.z01
http://dl.dropbox.com/u/71925267/Alfold_6.1.z02
http://dl.dropbox.com/u/71925267/Alfold_6.1.z03
http://dl.dropbox.com/u/71925267/Alfold_6.1.z04
http://dl.dropbox.com/u/71925267/Alfold_6.1.z05
http://dl.dropbox.com/u/71925267/Alfold_6.1.z06
Jó vonatozást mindenkinek!
Tehát IDEIGLENES weboldalon ALFÖLD 6.1 Ákos engedélyével Josh23 rakta fel!
http://dl.dropbox.com/u/71925267/Alfold_6.1.zip
http://dl.dropbox.com/u/71925267/Alfold_6.1.z01
http://dl.dropbox.com/u/71925267/Alfold_6.1.z02
http://dl.dropbox.com/u/71925267/Alfold_6.1.z03
http://dl.dropbox.com/u/71925267/Alfold_6.1.z04
http://dl.dropbox.com/u/71925267/Alfold_6.1.z05
http://dl.dropbox.com/u/71925267/Alfold_6.1.z06
Jó vonatozást mindenkinek!
Köszönöm a gyors választ, ez már úgy-ahogy megoldódott, viszont újabb probléma állt elõ:
Felraktam pár mozdonyt, motorvonatot, köztük az említett Flirtet is, viszont teljesen mindegy, hogy ConBuilderrel hány consistot csinálok, a játékban nem is mutatja õket, így viszont elég nehézkes vele a játék. Erre van valami megoldás? Valakinek valamilyen tipp?
Felraktam pár mozdonyt, motorvonatot, köztük az említett Flirtet is, viszont teljesen mindegy, hogy ConBuilderrel hány consistot csinálok, a játékban nem is mutatja õket, így viszont elég nehézkes vele a játék. Erre van valami megoldás? Valakinek valamilyen tipp?
Sziasztok!
Sikerült megoldanom hogy ne írja ki a Kabin nézet létrehozása sikertelen szöveget de most így jeleníti meg a cabint mi lehet a probléma??
Köszönöm elõre is!!
Sziasztok!!
Sikerült megoldanom hogy ne írja ki a Kabin nézet létrehozása sikertelen szöveget de most így jeleníti meg a cabint mi lehet a probléma??
Köszönöm elõre is!!
Sziasztok!!
bocsánat valaki nem tudna valami értelmes választ adni a kérdésekre mert már másodjára kérdeztem valami meg nem csak én hanem másis de válasz nincs
M61 006,M61-019 a Máv-Nosztalgia KFT. tulajdona,pályafelújításoknál lehet õket látni,vagy feszmentesítésnél mint kitológép,de nem mindig.M61-010 a Nohab-GM Alapítvány tulajdonában van,A Kárpát-Vasút bérli,
pályafelújításnál lehet fényképezni,ritkán tehervonat élén is.A 017-es a Székely Gyorsot szokta továbbítani,
néha felépítménymérésnél a mérõkocsit cibálva mérik a pálya állapotát.az 1-es a 20-assal együtt nosztalgia gép,Magyar Vasúttörténi Park a honállomásuk,nosztalgiavonatok élén szoktak száguldani,de kitólógép munka is van néha számukra.
pályafelújításnál lehet fényképezni,ritkán tehervonat élén is.A 017-es a Székely Gyorsot szokta továbbítani,
néha felépítménymérésnél a mérõkocsit cibálva mérik a pálya állapotát.az 1-es a 20-assal együtt nosztalgia gép,Magyar Vasúttörténi Park a honállomásuk,nosztalgiavonatok élén szoktak száguldani,de kitólógép munka is van néha számukra.
egyébként megjelent csak az alfold.tk oldal,ahonnan lelehetett tölteni egy 2 napja bekrepált ezért kértem én is egy linket
Sziasztok!
Honnan tudnám letölteni az Alföld 6.1-es verzióját??
Amit Tommacska írt hogy fent van a PTR-fórumon nem találtam meg.
Légyszíves segítsetek,de ha dobtok 1 linket nekem úgy is jó.
üdv:kiskopi 😄
Honnan tudnám letölteni az Alföld 6.1-es verzióját??
Amit Tommacska írt hogy fent van a PTR-fórumon nem találtam meg.
Légyszíves segítsetek,de ha dobtok 1 linket nekem úgy is jó.
üdv:kiskopi 😄
sziasztok.lelehet e már tölteni az alföld 6.1-et? Nagyon jó lenne egy link vagy egy emailba elküldené
Ismét javítanék! A .z05 link után írjuk be, hogy .z06 és máris lejön maradéktalanul!
Megjegyezném, hogy Ákos megtiltotta bármi más honlapra a felhelyezését!
Megjegyezném, hogy Ákos megtiltotta bármi más honlapra a felhelyezését!
Hát ezt nem hiszem el... Hiányzik a .z06 fájl! Mindjárt megõrülök!
Máris javítanám az elõzõ hozzászólásomat Rõfi Ákos engedélyével Josh23 feltette, PTRMarci fórumjára nagyon szépen köszönjük! Máris felveszem a mai szolgálatot Záhonyba. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Helló fórumozók!
Megkérném valamelyikõtöket, hogy legyen olyan szíves dobja át nekem a Rõfi Ákos féle 6.1.exe-t, mert a 6.1.docx féle összes link halott: az e-mailemre:
[email protected]
Nagyon köszönöm!
Megkérném valamelyikõtöket, hogy legyen olyan szíves dobja át nekem a Rõfi Ákos féle 6.1.exe-t, mert a 6.1.docx féle összes link halott: az e-mailemre:
[email protected]
Nagyon köszönöm!
Sziasztok! <#wave>#wave>
Valaki meg tudná mondani ,hogy honnan lehetne letölteni az 1-es vonalat?
Valaki meg tudná mondani ,hogy honnan lehetne letölteni az 1-es vonalat?
Sziasztok,
Szeretnék tõletek egy kis segítséget kérni, miszerint letöltöttem a BP_GYÕR pályát az oldalon található linkrõl. De mikor raknák õket össze rar-ban akkor jelszót kér. Nem tudnátok megmadni valaki hogy mi a jelszó? Nagyon szeretnék már vele játszani de sajnos nem tudom megcsinálni.
Egyébként nagyon köszönöm a pályát minden msts fan nevében,
Üdv Tamás
Szeretnék tõletek egy kis segítséget kérni, miszerint letöltöttem a BP_GYÕR pályát az oldalon található linkrõl. De mikor raknák õket össze rar-ban akkor jelszót kér. Nem tudnátok megmadni valaki hogy mi a jelszó? Nagyon szeretnék már vele játszani de sajnos nem tudom megcsinálni.
Egyébként nagyon köszönöm a pályát minden msts fan nevében,
Üdv Tamás
sziasztok. egy kisebb kérdésem lenne. mikor lesz újra elérhetõ az alföld 6.1? Ha viszont soká valaki elküldi emailba?