7098
-
#6416 H-MÁVTR V43 1096-os mozdony valakinek megvan, vagy van ötlete honnan tudnám becserkészni?
hdmsts oldala sajnos teljesen halott... és sehol máshol nincs fent ez a mozdony, pedig kellene a feladathoz :(
jól tönkrementek a nagyobb oldalak.. se pályák, se mozdonyok... régen minden megvolt, akár egy helyen is -
#6415 ez érdekes, mert leszedtem a DDu pályát, nincs hozzá alapból feladat, és mutatja legfelül :)
rendben, az activity editort megpróbálom -
#6414 Activity Editorban tudsz csinálni Pathot. Adsz egy új útvonalat pl. Ceglédről-Szolnokig.
Ha így sem mutatja a TS, akkor tényleg nem tudom, pedig egyszer nekem is volr ez a probléma, de egyszerűen nem emlékszem a megoldásra. Ha beugrik, jelzek...
Egy másik fórumról idézet: "Addig nem jelenik meg a pálya a játékban, amíg nincs hozzá egy feladat sem!" -
#6413 megtaláltam az Alföld 6.2 telepítőjét, akinek kellene:
part 1
part 2
de továbbra sem mutatja az alföldet a pályáknál... tényleg nem értem, mert eddig minden rendben ment -
#6412 köszönöm szépen az ötleteket, illetve a linket is :) - sajnos a 6.1-es javítás nem segített... először úgy próbáltam a fájlok felülírását hogy csak a régieket, ezesetben az MSTS kicsit tovább töltött, majd miután nem ment csináltam egy teljes felülírást az összes eddigi fájlra, és így gyorsabban betöltött (ami nem jó jel)... érdekes, ezt sem értem, de ez annyira nem fontos :)
hogyan, mivel kell path-ot készíteni? esetleg nézzek egy 6.2-es frissítést google-ből, hátha találok valamit? -
#6411 JA! Ha emlékeim nem csalnak, akkor készíts egy Pathot bárhova és akkor jó lesz, de nem vagyok biztos benne (furcsa, mert vannak benne kész Pathok) -
#6410 Próbáld meg a javítást, vagy próbáld meg 6.2 is! Bár az oldal most változott, biztosan ismét fent lesz... -
#6409 srácok, most telepítettem az egész játékot (már megint, nem bírtam most már :)), helyes sorrendben minden kiegészítő, illetve Alföld 6.1...
viszont valamiért a pálya nevét nem mutatja az eredeti pályák alatt, ez miért van? mit tudnék tenni, hogy mutassa, és játszható legyen?
egy újratelepítést megpróbáltam, hátha, de semmi :( -
#6408 Üdv!
Ebben a videóban használt motorhangot és kabinnézetet honnan lehet letölteni? MSTSBin kompatibilis? Nekem csak ActHU-s szilijeim vannak, azokkal is (felülírva) használható? -
liktoristvan #6407 Nagyon köszönöm. Ennél részletesebben már nem is lehetett volna elmagyarázni. -
#6406 valahogy a warez gyorsabban feltelepített.na m1, most cdről hátha jó lesz :P
szerk.:
így is kifagy, tehát a moddal van galiba...valakinek ötlet?:( -
Bagaméry #6405 Davacs!
A Sopron-Szombathely pálya engem is érdekel (de lehet, hogy másokaz is!). Hogyan lehet hozzájutni? -
joco22 #6404 Helló!
Egyik IC vagon ajtó se nyílik ki csak személy és a gyorsvoanti vagonok ajtajai. Modellezők tudják orvosolni az IC ajtók nyitását. -
koncsihancsi #6403 Hellósztok!
Az a gondom van hogy letöltöttem az alföld 6-ot hozzá az alföld 6.1 és a 6.2-t és vannak benne alapból activity-k. És szóval a vagonok ajtaját ctrl+num7ornum9-el nyitjuk és csak a személy bagonok ajtaja nyílik a ic-nek meg nem. Ezt a gondot hogy tudnám megoldani vagy csak ez a fajtának nem nyílik (Bereg IC). -
#6402 hello újra!
Not extended shade data for hibát kapok...:S valaki tud segíteni?:) neten nem igazán találtam hozzá megoldást..
egész pontosan Not extended shade data for A1tPnt7_5dRgtMnl.s -
#6401 ok..akkor letöltöm azt is :D:D:D
mit nekem már az a 81 mega + :D -
Davacs #6400 Üdv szabii98!
Melyik szerelvényre gondolsz? A Desiro-ra gondoltál? Szerintem akkor töltsd le az Acthu motorvonat csomagot is, mert abban benne van. A motorvonat csomagot még nem próbáltam ki, de egy Bzmot-ot kifogok próbálni. Jó utat és vonatozást kívánok!
Üdv.: Davacs -
Davacs #6399 Üdv predator13!
A nyugat-magyarországi (Sopron-Szombathely) pálya nem érdekelne véletlenül? Mert nekem megvan.
#6398 okézsoké :)
esetleg a háttérben, bannerban és a szövegdobozban is eltűnő piros vonatról kaphatnék linket, vagonokkal együtt?:) Vagy benne van valamelyik ActHu csomagban? -
Davacs #6397 Üdv szabii98!
Én is feltelepítettem a Balaton-Dél 4.0-át és az összes Acthu csomagot. A pályára nem elég a villanymozdony, meg a személyvagon csomag. Ugyanis a kotoriba-i szakasz nincs villamosítva. Villanymozdonnyal csak a horvát határig (Dráva-folyó) tudsz vonatozni. Tegnap egy személyvonattal próbálkoztam Nagykanizsától Kotoriba-ig, ma meg tehervonatot szállítottam szintén Nagykanizsáról ugyanide (mozdony: M62 109, + 27 db különböző tehervagon). Személyvonathoz javasolt dízelmozdony: M41. Tehervonathoz pedig az M62-est ajánlom, ha Kotoriba-ig szeretnél vonatozni. Jó utat és vonatozást kívánok! Csáo!
#6396 Hello!
Feltettem a játékot, és úgy döntöttem hogy felteszem rá a Balaton-Dél 4.0-t + pár ActHU csomagot is leszedek...
mit érdemes hozzá leszedni? a villanymozdony + személyvagon pakk elég lesz?:)
-
predator13 #6395 Sziasztok aszt szeretném kérdezni hogy honnan tudnám meg szerezni a nyugat dunántúl pályát vagy ha valakinek meg van akkor ele küldené nekem email-ben adigis köszi és jó vonatozást!!!!!!!!!!!!! -
#6394 Opsz... :D -
#6393 Nem éppen...
A képen Trevithick nevű úriember Invicta gőzöse (1804).
Stephenson Rocketje meg így néz ki:
Amúgy az utóbbi javításokkal jelentősen csökkent a RW3 gépigénye. -
Davacs #6392 Üdv Mindenkinek!
A mai nap folyamán ismét sikeresen végigvittem egy új szerelvényt. Feltelepítettem a Balaton-Dél 4.0-ás pályát. Összeállítottam egy szerelvényt is: mozdony: M41 2109, személyvagon: H-Start AByee blue (5 db vagon). Indulási pont: Nagykanizsa (14:05), érkezés: Kotoriba (14:50), évszak: tavasz, időjárás: tiszta. A pálya Nagykanizsától a horvát határig villamosított, a horvát szakaszon már nem (a Drávától Kotoriba-ig). A sebességlimit a szakaszon: 80 km/h. Csak Murakeresztúron álltam meg. Célom: vonattal átjutni a horvát oldalra. Érdemes kipróbálni ezt az útirányt: Nagykanizsa-Murakeresztúr-Kotoriba. A döntésem jó volt: dízelmozdonyt választottam, mert villanymozdonnyal csak a horvát határig tudtam volna eljutni. Tehát Kotoriba a végállomás. Én tovább mentem Kotoriba-n túl is, de egy óra vonatozás után véget ér a pálya. Egy üres telepen vezettem végig a vonatot, a pálya végén voltak házak, meg vágányok. Szóval semmi értelme az üres "horvát" területen vonatozni, csak Kotoriba-ig, mert ez a végállomás. Minden Fórumtársamnak jó utat és vonatozást kívánok!
Davacs #6391 Üdv Mindenkinek!
Tegnap feltelepítettem az MSTS-t - sokadjára - és hibátlanul működik nálam minden (kiegészítőkkel együtt: Acthu csomagok, GySEV 1047 501-0, GySEV InterCity, Budapest-Győr-Wien, ill. Sopron-Szombathely pályákat). Ehhez persze különböző Fórumokon szereztem információkat a játék helyes telepítéséről, de a legtöbb hozzászólást, véleményt, tapasztalatot innen szereztem, ezért köszönöm minden Fórumtársnak a megosztott tapasztalatait. Érdekesség: tegnap este sikerült végigvinnem a GySEV InterCity-t Soprontól Szombathelyig. Információk: mozdony: GySEV 1047 501-0 (Taurus), személyvagon: másodosztályú GySEV InterCity (5 db vagon), indulás: Sopron (19:05), érkezés: Szombathely (21:20), évszak: nyár, időjárás: eső. A pálya egyvágányú, végig villamosított (56 km), a pályán a legnagyobb sebességlimit: 40 km/h. A pályán csak Lövő és Bük állomásokon álltam meg. Nagyon élveztem a vezetést. Lehetséges, hogy a héten kipróbálom a Budapest-Győr-Wien vonalat is ugyanezzel a szerelvénnyel. Minden Fórumtársnak még egyszer köszönöm a megosztott tapasztalatait, mindenkinek jó utat és vonatozást kívánok!
Üdv.: Davacs
-
koncsihancsi #6390 Köszi :D -
kjhun #6389 Pl.: Innen darabokban, meg a 6.0-hoz a patchet, meg a 6.03-at is megtalálod. -
koncsihancsi #6388 Hellósztok!
Eltudnátok küldeni a linket ahonnan letudnám tölteni az alföld 6-ot? -
#6387 Megvan a London-Liverpool pálya és van pár angol gőzmozdonyom,a pályát 50-es évek stílusában is lehet installálni-ez a gőzösök miatt előnyös dolog. Az a kérdésem hogy lehetne történelmileg hiteles activity-t csinálni ezekhez?
Másik kérdésem hogy létezik-e London-Edinburgh pálya? Vagy a gőzös korszakhoz való LNER vonal alapján készült pálya ,a Mallard mozdonyhoz szeretnék történelmileg hiteles activity-ket és pályákat igazából. -
Csak, hogy ne kelljen kimásolgatni. :D -
#6385 Gőzmozdony karbantartásos videó,ez aztán kemény meló volt: http://www.youtube.com/watch?v=9fWnjd2eftY&feature=colike -
joco22 #6384 Nem tudni. -
fcbarcelona1 #6383 És mikor nyit újra, nem tudjátok? -
joco22 #6382 Szerver gondok vannak előszokot fordulni. -
fcbarcelona1 #6381 Sziasztok!
Mi van a HD-MSTS-el -
zorba3333 #6380 Szia!
Tommacska fórumozótársunk jóvoltából ebben a hozzászólásában mindent megtalálsz a telepítéssel kapcsolatban:
Railjet telepítése
-
liktoristvan #6379 Egy kis segytséget szeretnék kérni. Hogy kell telepíteni a Railjet-et?
Előre is köszönöm a segítséhet. -
#6378 Utána olvasgattam OpenRailsnak... Épp a jelzőkkel szenvednek, remélhetőleg a következő kiadásban már (pl. Alföld 6.1) működni fog... nagyon remélem! -
#6377 Na igen... OpenRails! Már nagyon várom, mert ez az új RW3 nem sim, ráadásul gépzabáló :( (bár gyönyörű)
Egy kérdés:
Ceglédről indulok ősszel 19:00-kor. Mikor betölti a pályát, az MSTSBin azonnal váltaná a fülke világítást éjszakaira, de mikor ez megteszi, befagy a kép és kilép a TS!
Volt már az is, hogy hajnali induláskor a fülke világításának váltásakor lefagyott a TS. Alagutak váltásánál nincs gond :S
Reinstal MSTSBin, Reinstal TS, stb... de még az sem segített.
Valakinek van erre ötlete? Köszi!