7098
-
kjhun #6456 Ezek milyen kiegek a TS-hez, talán még az őskorból valók??
Microsoft Train Simulator gmax Sample Loco
Class_50_Content_Update
SD40-2_Content_Update
-
kjhun #6455 Válassz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
3 db msts train simulator hungary kering open-trackereken, de, akad még 1-2 még ezenkívűl még zárt torioldalakon is.
1. (ez van meg, 52 db rar, abban egy iso, a magon is ez van fent): Link
2. (ez az alapjátékot tartalmazza meg pár kieget, 1-2 pályát) Link
3. (ugyanaz, mint az előző, de rengeteg mozdony/szerelvény, ez a legnagyobb pack) Link
Esetleg ez még, ha van ismerősöd/regizel oda, leírást olvasd el: Link
Ez valamivel kissebb, 2011-es torrent, ez is zárt oldal: Link
Ezenkívűl akad 1-2 még, hogy MSTS Alföld 4 full magyar meg egyéb néven is.
Más:
A Tiszántúl 3-at, hol lehet leszedni?? -
koncsihancsi #6454 DE nem igaz hogy nem megy a HD-MSTS oldal :( -
#6453 hogyne... :D és nem is csak innen...
elnézve a topikot 4-5 ember még játszik, segít, keres a másiknak, stb... ami viszont egyáltalán nem rossz :) -
#6452 Miújság csajok ? :D
Játszik még valaki ? :)
Emlékeztek-e még rám ?:DD -
#6451 tegnap csináltam egy mentést egy 5-6 órás tehervagonos úton... erre mire betöltene (a legvégén, miután complete-t is ír) egyszerűen az asztalra dob vissza... tudok ezzel valamit kezdeni, vagy mehetek elölről? :)
rofia írta egyébként a leírásban, hogy aki hiba és sebességtúllépés nélkül megcsinálja, az jelentkezzen "a fórumon" egy virtuális vállveregetésért... nem tudjátok, hogy ez melyik fórum lehet? -
#6450 nekem is ez a bajom, mert nagyon sok, szinte minden dolog a hdmsts oldalán van fent :( -
koncsihancsi #6449 Üdv mindenki!
Valaki nem tudna küldeni egy linket olyan letöltésről amiben a játékon kivül már nagyrészt benne van sok vonat, consists, trainset. Letölteném én is külön-külön, de mivel nem működig jelenleg a hdmsts, így nem jó :( . -
kjhun #6448 Ez 1-es pálya (Bp-Győr-Wien) az ITT van. ~1 GB, rarozva, torrenten is tölthető, ott 1.8GB tömörítetlenül egy ZIP-ben, én ezt ~870MB-ra passzíroztam amúgy össze. :)
Itt van az első 2 javítás itt, de kijött egy még azóta. ITT kotorássz a hsz-ek közt link(ek) után.
A torrentes
A 120a, meg ugyanott van fent, mint a Balaton-Dél is.
120a_v31.exe
120a_v31.D01
120a_v31.D02
120a_v31.D03
120a_v31.D04
120a_v31.D05
Keresni tudni kell. ;-) -
#6447 egyébként nézem, hogy nincs hozzá activity mert csak Alpha fázisban van még a pálya... na de valahonnan tölthető le hozzá? bárhogy nézem nemigen találok oldalt, ahol készült volna hozzá
egyébként melyik pálya a 120a és az 1-es vonal, ők honnan tölthetőek?
elég régóta MSTS-ezek, de valahogy nem játszottam még egyikkel se, nem érdeklődtem utánuk egyáltalán -
#6446 EZER THX!!! Prósza...
...mint ahogy prósza volt most 1-es vonalon is... nos: Bicskénél elég illúzióromboló volt, mikor Bicske után Bp. felé (15 km/h-val) is levitt egy mágnes a bokrok közé.... a többit nem kell kommentálnom... :( (tudom: TS) - de akkor is.... FCK -
#6445 az még soknak is számít, a mai neteket nézve... de nem ez a lényeg, hanem hogy feltöltötte nekünk :) -
kjhun #6444 3 óra alatt felment cirka ~820MB?? -
#6443 ezt akkor egyből leszedem én is, hálás köszönet érte :)
ez az egész pálya, se patch, semmi nem kell hozzá, játszható egyből? -
#6442 Na, kész a feltöltése a Nyugat-Dunántúlnak. LINK
Mind a 4 fájlt tölts le egy mappába, a Total Commanderrel egyesíts .exe fájljá, és telepíts! ;) -
kjhun #6441 A Nyugat Dunántúli Bp-Szfvár pályát teszed fel?? -
#6440 A Balatonnak? Nem, pedig az összes fájlt letöltöttem a diesirae oldaláról... -
#6439 Neked nem volt ilyen gond a telepítés után??? -
#6438 Nekem megvan a telepítője, elkezdtem feltölteni a SkyDrive-ra 3 darabbal (Total Commanderrel egyesíthető), de elég lassú... másfél, 2 óra lehet... -
#6437 Kimásoltam az Alföld pályából a hiányzó .ACE fileokat... láss csodát, most nem magyaráz a TS!!! -
kjhun #6436 #6432 -
Bagaméry #6435 A hiányzó Balaton D10
ezzel kiegészítve talán telepíthető a BALATON 4.0 -
kjhun #6434 Na, nekem a torrenten keringő "Microsoft Train simulator Hungary" van meg, abban, az Alföld 3 és 4 és a Tiszántúl fájljai közt találtam 3db 424.s fájlt.
Felraktam IDE -
kjhun #6433 És ez a fájl, a sima 4.0-ban benne van?? -
kjhun #6432 Rossz a D10-nek a linkje, nem tudom, hogy az miért más elérési útvonal alatt van, és ráadásul az exe fájl is??
Helyesen így: balaton_40.D10
Amit linkeltél az előbb, onnan van az összes link. Lehet, hogy a korábbi 3.x verziókban található ez a bizonyos 424.s fájl,netán az alapjáték fájljai közt van. -
#6431 Nos... leszedtem innen (a 10-et a honlapról). A sima Balaton-Dél 4 működik is, annyi a gigsz, hogy ha befejezem a felfedező utat és kilépek, akkor az asztalra tesz ki és nem a játék menüjébe...
Erre feltettem a 4.04-et, ami előhozta a 424-es shape file hibáját. Addig semmi gond nem volt. Kilépésnél a menübe is tesz vissza.
Már csak annyit kérek, hogy akinek működik a 4.04 Balatonnál ez a shape, PÜ-be küldje el nekem ezt a file-t (a pálya shapes könyvtárából). Egyébként én nem is találom azt a file-t ott). -
#6430 Igen, ezt töltöttem le innen, de a 424.s shape-t hiányolja. Megpróbálom a te linkjeid alapján, de itt a D10 nincs fent, felteszed újra? Köszi.
-
kjhun #6429 Ez lenne az??
balaton_40.exe
balaton_40.D01
balaton_40.D02
balaton_40.D03
balaton_40.D04
balaton_40.D05balaton_40.D06
balaton_40.D07
balaton_40.D08
balaton_40.D09
balaton_40.D10
balaton_404.zip
MAV_HZ_Signal.pdf
Elvileg meg van ott az összes fájl. -
#6428 Nyugat-Dunántúl pálya. Budapest-Délitől Székesfehérvárig. Régen ezen az oldalon volt, de áprilistól leszedték és most nagyon szeretném...
MÁS:
Letöltöttem a Balaton-Dél 4.04-es pályát és Nagykanizsai betöltésnél ezeket hiányolja (nyári időben):
- Nincsen extended shape data: 424.s
- Shape (.s) file megnyitása sikertelen: Shape\424.s
- Nem tudom betölteni: 424.s shape-t
Akinek meg van ez a shape file, ami jól működik, kérem küldje át. KÖSZÖNÖM! -
#6427 megnézem, köszönöm :)
bár V43-as mozdonyról lenne szó (pont arról amit lejjebb említettél) sajnos, de hátha pont az van a fájlban :) -
kjhun #6426 Pontosan milyen néven van??
#6416: M43_1096 (Ha jól gondolom ez lesz az). -
#6425 Üdv! Valaki tudna segíteni abban, hogy a Nyugat-Dunántúl pályát honnan lehet letölteni? (az oldalán már sajnos nem) -
kjhun #6424 Gondolom ilyenre gondoltál: H-MAV_TR_M43_1096_2009_*.ACE/s/sd/eng fájlok.
Ebben 12GB-nyi vonatos cucc van. :-)
Valaki lekaphatná egyben és seedelné ítéletnapig ;-) -
#6423 Hát mint a kiemelt hozzászólásban is látod a fejléc alatt, az msts.tk oldalon rengeteg feladat van. Az oldalnak a főadminisztrátora (megalkotója) vagyok, és Norbival a szerkesztőtársammal csinálom az oldalt. Érdemes ellátogatni :D -
klarop #6422 Sziasztok
Megjelent a legújabb actom:
http://mstsgp.gportal.hu/gindex.php?logout=1
Pálya:120a
Üdv:klarop -
#6421 "Szolgáltatás korlátozva!
A webtárhely üzemeltetője korlátozta a weboldal elérhetőségét."
Ez máskor is volt. Biztos hogy vissza fog térni... -
#6420 nekem is kifagy :)
egyébként amit belinkeltél onnan szedtem a linkeket alább :)
megvan valószínűleg miért nem volt pálya.. lehet hülyének fogtok nézni, de én a 6.1-el kezdtem a letöltést... mentségemre szóljon hogy nekem már egyértelmű a mai világban (itt a neten) hogy a legújabb frissítés tartalmazza a legelsőt is... na mindegy, most leszedtem részekben, jó gyorsan lejött, 5 perc maximum és már vonatozhatok is - minden bizonnyal :P
ettől függetlenül a hdmsts oldal visszajön még valamikor? mert az említett mozdonyt (V43 1096) sehonnan máshonnan nem lehet leszedni sajnos...
ha tudtok jó activity-s oldalakat, azt megköszönném! :) -
koncsihancsi #6419 Ja és nekem az activity editorban mért fagy ki a program amikor valamit csinálnék az alföld 6.2-vel??? :O -
koncsihancsi #6418 http://msts-alfold.allalla.com/?page_id=62 -
koncsihancsi #6417 Üdv!
Én innen szedtem le az alföld 6-ot hozzá az 6.1-et és a 6.2-t is. Nekem működött próbáljátok meg ti is ;)