7098
  • kjhun
    Ezek milyen kiegek a TS-hez, talán még az őskorból valók??

Microsoft Train Simulator gmax Sample Loco
    Class_50_Content_Update
    SD40-2_Content_Update

• kjhun
    Válassz:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

3 db msts train simulator hungary kering open-trackereken, de, akad még 1-2 még ezenkívűl még zárt torioldalakon is.

1. (ez van meg, 52 db rar, abban egy iso, a magon is ez van fent): Link
    2. (ez az alapjátékot tartalmazza meg pár kieget, 1-2 pályát) Link
    3. (ugyanaz, mint az előző, de rengeteg mozdony/szerelvény, ez a legnagyobb pack) Link

Esetleg ez még, ha van ismerősöd/regizel oda, leírást olvasd el: Link

Ez valamivel kissebb, 2011-es torrent, ez is zárt oldal: Link

Ezenkívűl akad 1-2 még, hogy MSTS Alföld 4 full magyar meg egyéb néven is.

Más:

A Tiszántúl 3-at, hol lehet leszedni??
  • koncsihancsi
    DE nem igaz hogy nem megy a HD-MSTS oldal :(
  • Yoda001
    hogyne... :D és nem is csak innen...

elnézve a topikot 4-5 ember még játszik, segít, keres a másiknak, stb... ami viszont egyáltalán nem rossz :)
  • V43 1105
    Miújság csajok ? :D

Játszik még valaki ? :)

Emlékeztek-e még rám ?:DD
  • Yoda001
    tegnap csináltam egy mentést egy 5-6 órás tehervagonos úton... erre mire betöltene (a legvégén, miután complete-t is ír) egyszerűen az asztalra dob vissza... tudok ezzel valamit kezdeni, vagy mehetek elölről? :)

rofia írta egyébként a leírásban, hogy aki hiba és sebességtúllépés nélkül megcsinálja, az jelentkezzen "a fórumon" egy virtuális vállveregetésért... nem tudjátok, hogy ez melyik fórum lehet?
  • Yoda001
    nekem is ez a bajom, mert nagyon sok, szinte minden dolog a hdmsts oldalán van fent :(
  • koncsihancsi
    Üdv mindenki!
    Valaki nem tudna küldeni egy linket olyan letöltésről amiben a játékon kivül már nagyrészt benne van sok vonat, consists, trainset. Letölteném én is külön-külön, de mivel nem működig jelenleg a hdmsts, így nem jó :( .
  • kjhun
    Ez 1-es pálya (Bp-Győr-Wien) az ITT van. ~1 GB, rarozva, torrenten is tölthető, ott 1.8GB tömörítetlenül egy ZIP-ben, én ezt ~870MB-ra passzíroztam amúgy össze. :)

Itt van az első 2 javítás itt, de kijött egy még azóta. ITT kotorássz a hsz-ek közt link(ek) után.

A torrentes

A 120a, meg ugyanott van fent, mint a Balaton-Dél is.

120a_v31.exe
    120a_v31.D01
    120a_v31.D02
    120a_v31.D03
    120a_v31.D04
    120a_v31.D05

Keresni tudni kell. ;-)
  • Yoda001
    egyébként nézem, hogy nincs hozzá activity mert csak Alpha fázisban van még a pálya... na de valahonnan tölthető le hozzá? bárhogy nézem nemigen találok oldalt, ahol készült volna hozzá

egyébként melyik pálya a 120a és az 1-es vonal, ők honnan tölthetőek?
    elég régóta MSTS-ezek, de valahogy nem játszottam még egyikkel se, nem érdeklődtem utánuk egyáltalán
  • spyy55
    EZER THX!!! Prósza...
    ...mint ahogy prósza volt most 1-es vonalon is... nos: Bicskénél elég illúzióromboló volt, mikor Bicske után Bp. felé (15 km/h-val) is levitt egy mágnes a bokrok közé.... a többit nem kell kommentálnom... :( (tudom: TS) - de akkor is.... FCK
  • Yoda001
    az még soknak is számít, a mai neteket nézve... de nem ez a lényeg, hanem hogy feltöltötte nekünk :)
  • kjhun
    3 óra alatt felment cirka ~820MB??
  • Yoda001
    ezt akkor egyből leszedem én is, hálás köszönet érte :)

ez az egész pálya, se patch, semmi nem kell hozzá, játszható egyből?
  • wollnerd #6442
    Na, kész a feltöltése a Nyugat-Dunántúlnak. LINK

Mind a 4 fájlt tölts le egy mappába, a Total Commanderrel egyesíts .exe fájljá, és telepíts! ;)
  • kjhun
    A Nyugat Dunántúli Bp-Szfvár pályát teszed fel??
  • wollnerd #6440
    A Balatonnak? Nem, pedig az összes fájlt letöltöttem a diesirae oldaláról...
  • spyy55
    Neked nem volt ilyen gond a telepítés után???
  • wollnerd #6438
    Nekem megvan a telepítője, elkezdtem feltölteni a SkyDrive-ra 3 darabbal (Total Commanderrel egyesíthető), de elég lassú... másfél, 2 óra lehet...
  • spyy55
    Kimásoltam az Alföld pályából a hiányzó .ACE fileokat... láss csodát, most nem magyaráz a TS!!!
  • kjhun
  • Bagaméry
    A hiányzó Balaton D10
    ezzel kiegészítve talán telepíthető a BALATON 4.0
  • kjhun
    Na, nekem a torrenten keringő "Microsoft Train simulator Hungary" van meg, abban, az Alföld 3 és 4 és a Tiszántúl fájljai közt találtam 3db 424.s fájlt.

Felraktam IDE
  • kjhun
    És ez a fájl, a sima 4.0-ban benne van??
  • kjhun
    Rossz a D10-nek a linkje, nem tudom, hogy az miért más elérési útvonal alatt van, és ráadásul az exe fájl is??

Helyesen így: balaton_40.D10

Amit linkeltél az előbb, onnan van az összes link. Lehet, hogy a korábbi 3.x verziókban található ez a bizonyos 424.s fájl,netán az alapjáték fájljai közt van.
  • spyy55
    Nos... leszedtem innen (a 10-et a honlapról). A sima Balaton-Dél 4 működik is, annyi a gigsz, hogy ha befejezem a felfedező utat és kilépek, akkor az asztalra tesz ki és nem a játék menüjébe...
    Erre feltettem a 4.04-et, ami előhozta a 424-es shape file hibáját. Addig semmi gond nem volt. Kilépésnél a menübe is tesz vissza.
    Már csak annyit kérek, hogy akinek működik a 4.04 Balatonnál ez a shape, PÜ-be küldje el nekem ezt a file-t (a pálya shapes könyvtárából). Egyébként én nem is találom azt a file-t ott).
  • spyy55
    Igen, ezt töltöttem le innen, de a 424.s shape-t hiányolja. Megpróbálom a te linkjeid alapján, de itt a D10 nincs fent, felteszed újra? Köszi.

• kjhun
    Ez lenne az??

balaton_40.exe
    balaton_40.D01
    balaton_40.D02
    balaton_40.D03
    balaton_40.D04
    balaton_40.D05balaton_40.D06
    balaton_40.D07
    balaton_40.D08
    balaton_40.D09
    balaton_40.D10

balaton_404.zip

MAV_HZ_Signal.pdf

Elvileg meg van ott az összes fájl.
  • spyy55
    Nyugat-Dunántúl pálya. Budapest-Délitől Székesfehérvárig. Régen ezen az oldalon volt, de áprilistól leszedték és most nagyon szeretném...

MÁS:
    Letöltöttem a Balaton-Dél 4.04-es pályát és Nagykanizsai betöltésnél ezeket hiányolja (nyári időben):
    - Nincsen extended shape data: 424.s
    - Shape (.s) file megnyitása sikertelen: Shape\424.s
    - Nem tudom betölteni: 424.s shape-t

Akinek meg van ez a shape file, ami jól működik, kérem küldje át. KÖSZÖNÖM!
  • Yoda001
    megnézem, köszönöm :)

bár V43-as mozdonyról lenne szó (pont arról amit lejjebb említettél) sajnos, de hátha pont az van a fájlban :)
  • kjhun
    Pontosan milyen néven van??

#6416: M43_1096 (Ha jól gondolom ez lesz az).
  • spyy55
    Üdv! Valaki tudna segíteni abban, hogy a Nyugat-Dunántúl pályát honnan lehet letölteni? (az oldalán már sajnos nem)
  • kjhun
    Gondolom ilyenre gondoltál: H-MAV_TR_M43_1096_2009_*.ACE/s/sd/eng fájlok.

Ebben 12GB-nyi vonatos cucc van. :-)

Valaki lekaphatná egyben és seedelné ítéletnapig ;-)
  • tmartin
    Hát mint a kiemelt hozzászólásban is látod a fejléc alatt, az msts.tk oldalon rengeteg feladat van. Az oldalnak a főadminisztrátora (megalkotója) vagyok, és Norbival a szerkesztőtársammal csinálom az oldalt. Érdemes ellátogatni :D
  • klarop
    Sziasztok
    Megjelent a legújabb actom:
    http://mstsgp.gportal.hu/gindex.php?logout=1
    Pálya:120a
    Üdv:klarop
  • wollnerd #6421
    "Szolgáltatás korlátozva!
    A webtárhely üzemeltetője korlátozta a weboldal elérhetőségét."

Ez máskor is volt. Biztos hogy vissza fog térni...
  • Yoda001
    nekem is kifagy :)
    egyébként amit belinkeltél onnan szedtem a linkeket alább :)

megvan valószínűleg miért nem volt pálya.. lehet hülyének fogtok nézni, de én a 6.1-el kezdtem a letöltést... mentségemre szóljon hogy nekem már egyértelmű a mai világban (itt a neten) hogy a legújabb frissítés tartalmazza a legelsőt is... na mindegy, most leszedtem részekben, jó gyorsan lejött, 5 perc maximum és már vonatozhatok is - minden bizonnyal :P

ettől függetlenül a hdmsts oldal visszajön még valamikor? mert az említett mozdonyt (V43 1096) sehonnan máshonnan nem lehet leszedni sajnos...
    ha tudtok jó activity-s oldalakat, azt megköszönném! :)
  • koncsihancsi
    Ja és nekem az activity editorban mért fagy ki a program amikor valamit csinálnék az alföld 6.2-vel??? :O
  • koncsihancsi
    http://msts-alfold.allalla.com/?page_id=62
  • koncsihancsi
    Üdv!
    Én innen szedtem le az alföld 6-ot hozzá az 6.1-et és a 6.2-t is. Nekem működött próbáljátok meg ti is ;)