Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csinálj a Trainset mappába egy common.cab könyvtárat, és oda tedd bele a letöltött fájlokat.
Egy kis segítséget szeretnék abba kérni, hogy amelyik mozdonyokat letöltöm a Skuráról azoknak a vezetõállását hogy kell berakni? Mert nekem mindig azt írja ki, hogy: Failed to create cabview
Na aztán nagyon kihalt a fórum, gyerünk, jöhetnek képek, és érdekesnél érdekesebb postok.😉
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Nem tudja valaki, hogy kell berakni 470-002-es taurust az msts-be?
Nem tüntem el, nem mentem le a térképrõl (nem szálltam rossz vonatra...)
Az utóbbi idõben eléggé elfoglalt voltam, de lényegében elkészültem a TS "hangreform" kocepciójával. Remélhetõleg még ebben a hónapban megfelelõ formába tudom hozni a mondanivalómat, amit szándékom szerint Martin segédletével a www.msts.tk oldalon szeretnék közreadni ahol az alapok után az egyes pályák-, és egyéb hangosítások megújításához (is) szeretnék ötleteket adni...
Elöljáróban csak annyit; érdekes-, meglepõ felfedezések is lesznek a sorok között....
Remélem most jó lesz.
Hát az a igazság hogy most összejött a sok dolog meg most készül egy érdekes act aszt most a ai forgalomnál tartok és egy kicsit elakadtam mert nem tom hogy railjetet tegyek bele....
De lesz meg ígérem és fogom adni a címeket hogy hol lehet leszedni!!!
Sziasztok
szerintem linkeld be nagyobban 😊
ON
http://9gag.com/gag/5135249
Érdekes lehet.
megvan már csak az kéne hogy hogyan tudnám megcsinálni hogy ne legyen pixeles a kép mert csak annyit tudok beállitani h 1024x720 és nekem 1400x900 as a képernyõm pls segitsetek
Na mi van azzal a sok act-al? 😊
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
SEGITSÉGRE LENNE SZÜKSÉGEM!!
Leszedtem pár kiegészitöt név szerint a balatont az alföld 4
És ilyen neveken vagonokat mozdonyokat acthu_szemely31_upd.zip
beillesztettema helyére mindet de még is betöltéskor azt irja ki errorba hogy not reading mindeggyikre. Valakitöl halottam hogy sorrendbe kell telepiteni. de azt hogyan. segitsetek pls
Bocs a helytelen irásomért csak sietek.
Csináltam egy személy actot jászkisér-Nagybereg pályára:
http://data.hu/get/5186653/2248szemely.zip
Üdv:Klarop
Az ablakos módban való futtatás sokkal szebb mint a full screenben!
Ugye a MSTS nem támogatja a 1280x1024-nél nagyobb felbontást, emiatt nem elég szép a világ. (pl. Alföld)
Openrailsban tudjuk a legmagasabb felbontásban élvezni, nekem 1680x1050-en nagyon szép! (#5809) de ha a MSTS-t window mode-ban futtatjuk,akkor ugyanolyan szép a 1280x1024-ben(de persze még az alacsonyabbnál is, csak kisebb lesz az ablak) mint a 1680x1050-ben!!! (igaz ez már nem full screen, de ne zavarjon. 😛)
Itt egy kép bizonyítéknak!
Az ablakos futtatáshoz a játék parancsikonján jobb klikk, tulajdonságok, és a cél mezõben a train. exe után a -vm:w kapcsolót kell írni. (elõtte legyen szóköz!)
pl.: "C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -vm:w
<#integet2>#integet2>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
http://msts.steam4me.net/tutorials/installing_msts_w7.html
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
egy kis segítséget kérnék abba hogy ami kell mstshez amit elõtte kell binpatch meg 1 pár dolog de sajnos el felejtettem a nevûet meg mondnátok nekem elõre is kösz😄
BIZTOSÍTOK MINDENKIT A VASÁRNAPI NYITÁNYRÓL!!!
Egy kis hiba lépett fel a gépemen ezé nme biztos a vasárnapi nyitájn!!!!
Bocsánat!!<#csodalk>#csodalk>
Majd ha vasárnap nem szolok és nem teszem ki az oldal címét akk csúszok kicsit!!!!
Üdv:klarop
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Van egy jó hírem!!!!
Jövõ héten vasárnap nyitni fogok egy új feladatokkal telli oldalt!!!!
A következõ pályákra érvényes ez:
Jászkisér-Nagybereg
Mura 2
BUDAPEST-HEGYESHALOM
120a
Szeretnék segítséget kérni... igen.. én is a Railjettel kapcsolatosan, ha valaki el tudná küldeni az õ mappáit a mozdonnyal, hangokkal, kabinnal .. szóval mindennel kapcsolatban ami a RJ-hez kapcsolódik azt megköszönném mert nekem fentvan egy ... változat ami annyit tud, hogy "failed to creat caview" nemtöbbet... semmi más nem hiányzik, csak ez. Próbálltam megoldást találni rá de nem sikerült.
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
milyen pályán lehetne használni?
http://9gag.com/gag/5135249
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
Igen találkozhatunk ilyen hibajelzéssel - ha esetleg a pálya építésekor az adott sms definició valamilyen okból kimaradt....
Sajnos imét egy gondom van van az alföld 6.1-el kapcsolatban. Zugló felõl a Nyugatiba tartva kb félúton az alábbi hibaüzenettel dob ki. : Nem sikerült megnyitni az sms objektumot. Tapasztalat valakinek vagy ötlet?
Köszi elõre is
Üdv uraim : Tamás
Tesztelési célból begyûjtöttem a Traxx-480 kandó Kálmán mozdonyt. Az Alföld 6.1-en Záhony-Debrecen vonalom közlekedtem MINDEN HIBA NÉLKÜL! (elöször(!)) Aztán próba képpen bekapcsoltam az árnyékokat (bár ne tettem volna) és a "train.exe hibát talált és leállt" hibaüzenetet kaptam. Ezután már hiába kapcsoltam ki ismét az árnyékokat, csak a számítógép újraindítása után sikerült közlekednem. Tapasztalatom szerint a Záhony-Kelebia vonal választásakor mindig, minden körülmények között hibaüzenettel leállt a TS - valószínû, hogy az útvonalban van valami TS-hiba.
Lehetséges, hogy nálad az Alföld 6.1 telepítésével van gond.... talán egy frissítõ Alföld 6.1 segíthet...
Azért köszönöm a válszodat.
Üdv mindenkinek Tamás
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Sajnos ez sem oldja meg a dolgot. Azt már visszaolvasgattam még anno hogy a Traxxoknál ki kell kapcsolni az arnyékokat, de itt sajnos más lehet a probléma. Annál a résznél lép ki amikor a betöltõ képernyõnél az a rész jönne hogy inicializálás betöltés kész. Itt két féle kilépéssel jelentkezik. Az egyik az hogy csak elfeketedik a képernyõ és kész, a másik pedig hogy ezt kiírja: "a vasút inicializálása sikertelen" Nem hiszem hogy a Traxxokkal gond lenne mert a Gyõri pályán pl. simán mennek.
Köszönöm elõre is a válaszokat ötleteket
Üdv Tomi
Szerintem azért mert, bevannak kacsolva az opcióknál az árnyékok. KApcsold ki és elvileg mûködnie kéne.
Majd írj hogy sikerült-e.
Remélem tudtam segíteni!
Martin
Tudom sokszor kérdeztem már de sajnos nem kaptam választ, kérlek segítsetek nekem abban hogy az alföld 6.1-en miért lép ki a játék ha Traxxal akarok menni? eddig a sima 6-on nem lépett ki. Nincs valakinek ötlete?
Köszönöm
Üdv