Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fedon
Innen!

http://simtrains.eu/trate/davca/davca/web/index.php

Fedon
A mozdony fájljait a mozdony mappájába kell tenni.

A cabbot honnan kell letölteni?
A mozdony fáljait is common.caba kell tenni?
Sikerült! Köszi a segítséget
Fedon
Akkor máshol lehet a baj. Meg kéne nézned az activity consistjában, hogy hol keresi a cabview fájlokat.

Fedon
A hangot a common.snd mappába kell tenni.

Ott vannak, de úgy se mûkõdik
És hangot is oda kell tenni?

Fedon
Szia!

Csinálj a Trainset mappába egy common.cab könyvtárat, és oda tedd bele a letöltött fájlokat.

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék abba kérni, hogy amelyik mozdonyokat letöltöm a Skuráról azoknak a vezetõállását hogy kell berakni? Mert nekem mindig azt írja ki, hogy: Failed to create cabview
tmartin
Bagaméry! Ennek nagyon örülök, amikor gondolod, akkor beszélünk privátba és közzétesszük egybõl. Annyi, hogy azt megszeretném kérdezni, hogy van-e szerzõi jogod a kiadáshoz? Elõre is köszönöm a válaszod! :D

Na aztán nagyon kihalt a fórum, gyerünk, jöhetnek képek, és érdekesnél érdekesebb postok.;)

IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy kell berakni 470-002-es taurust az msts-be?
Háj!
Nem tüntem el, nem mentem le a térképrõl (nem szálltam rossz vonatra...)
Az utóbbi idõben eléggé elfoglalt voltam, de lényegében elkészültem a TS "hangreform" kocepciójával. Remélhetõleg még ebben a hónapban megfelelõ formába tudom hozni a mondanivalómat, amit szándékom szerint Martin segédletével a www.msts.tk oldalon szeretnék közreadni ahol az alapok után az egyes pályák-, és egyéb hangosítások megújításához (is) szeretnék ötleteket adni...
Elöljáróban csak annyit; érdekes-, meglepõ felfedezések is lesznek a sorok között....

Remélem most jó lesz.
Szia
Hát az a igazság hogy most összejött a sok dolog meg most készül egy érdekes act aszt most a ai forgalomnál tartok és egy kicsit elakadtam mert nem tom hogy railjetet tegyek bele....
De lesz meg ígérem és fogom adni a címeket hogy hol lehet leszedni!!!
Sziasztok
Yoda001
bárhogy nézem és nyitogatom-mentegetem, ez egy 107*130 méretû kép, 2,6kb mérettel... remélem nem gondolja senki, hogy ez tényleg nézhetõ... már ami az olvashatóságot illeti...

szerintem linkeld be nagyobban :)

ON

http://9gag.com/gag/5135249

Mentsd le és látszani fog...
Yoda001
az a baj, hogy ez sem látszik

2.MSTS Találkozó

Kérem a lenti hsz-eimet törölni és ezt meghagyni.

Érdekes lehet.
oh
megvan már csak az kéne hogy hogyan tudnám megcsinálni hogy ne legyen pixeles a kép mert csak annyit tudok beállitani h 1024x720 és nekem 1400x900 as a képernyõm pls segitsetek
v43 001
Helló!
Na mi van azzal a sok act-al? :)

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Sziasztok!
SEGITSÉGRE LENNE SZÜKSÉGEM!!
Leszedtem pár kiegészitöt név szerint a balatont az alföld 4
És ilyen neveken vagonokat mozdonyokat acthu_szemely31_upd.zip
beillesztettema helyére mindet de még is betöltéskor azt irja ki errorba hogy not reading mindeggyikre. Valakitöl halottam hogy sorrendbe kell telepiteni. de azt hogyan. segitsetek pls
Bocs a helytelen irásomért csak sietek.
Sziasztok
Csináltam egy személy actot jászkisér-Nagybereg pályára:
http://data.hu/get/5186653/2248szemely.zip
Üdv:Klarop
megint én:DDD vki nem linkelne egy oldalt a honnan az alföld 6 le tudom tölteni elõre is köszi
wollnerd
Gyerekek...
Az ablakos módban való futtatás sokkal szebb mint a full screenben!
Ugye a MSTS nem támogatja a 1280x1024-nél nagyobb felbontást, emiatt nem elég szép a világ. (pl. Alföld)
Openrailsban tudjuk a legmagasabb felbontásban élvezni, nekem 1680x1050-en nagyon szép! (#5809) de ha a MSTS-t window mode-ban futtatjuk,akkor ugyanolyan szép a 1280x1024-ben(de persze még az alacsonyabbnál is, csak kisebb lesz az ablak) mint a 1680x1050-ben!!! (igaz ez már nem full screen, de ne zavarjon. :P)
Itt egy kép bizonyítéknak!

Az ablakos futtatáshoz a játék parancsikonján jobb klikk, tulajdonságok, és a cél mezõben a train. exe után a -vm:w kapcsolót kell írni. (elõtte legyen szóköz!)
pl.: "C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -vm:w

<#integet2>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

köszi fedon:)))
Fedon
Ezen az oldalon részletesen leírja, hogy mi kell hozzá, honnan lehet letölteni, és hogyan kell feltelepíteni a játékot. és a kiegészítõket.

http://msts.steam4me.net/tutorials/installing_msts_w7.html

V43 1105
Na mi a helyzet MSTS kockák ? Valami újítás a játékban? Mik jelentek meg mostanság? :)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

sziasztok

egy kis segítséget kérnék abba hogy ami kell mstshez amit elõtte kell binpatch meg 1 pár dolog de sajnos el felejtettem a nevûet meg mondnátok nekem elõre is kösz:D
Sziasztook
BIZTOSÍTOK MINDENKIT A VASÁRNAPI NYITÁNYRÓL!!!
Sziasztok
Egy kis hiba lépett fel a gépemen ezé nme biztos a vasárnapi nyitájn!!!!
Bocsánat!!<#csodalk>
Majd ha vasárnap nem szolok és nem teszem ki az oldal címét akk csúszok kicsit!!!!
Üdv:klarop
Csak az activityket ellenõrizd, nehogy ez legyen: Igen, ez egy Koploper

v43 001
Ezaz :D Köszönjük, én feltétlen meglesem majd õket! :)

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Sziasztok
Van egy jó hírem!!!!
Jövõ héten vasárnap nyitni fogok egy új feladatokkal telli oldalt!!!!
A következõ pályákra érvényes ez:
Jászkisér-Nagybereg
Mura 2
BUDAPEST-HEGYESHALOM
120a
sziasztok az a bajom hogy felraktam az alföld6-ra a 6.1 onnastól egyetlen actot sem indít, csak rámegyek elkezdi tölteni már majdnem kész és kidob a játékból. Mi az oka? mivel oldható meg? választ köszi.
Sziasztok.

Szeretnék segítséget kérni... igen.. én is a Railjettel kapcsolatosan, ha valaki el tudná küldeni az õ mappáit a mozdonnyal, hangokkal, kabinnal .. szóval mindennel kapcsolatban ami a RJ-hez kapcsolódik azt megköszönném mert nekem fentvan egy ... változat ami annyit tud, hogy "failed to creat caview" nemtöbbet... semmi más nem hiányzik, csak ez. Próbálltam megoldást találni rá de nem sikerült.
Semelyiken.Konvertáláshoz kellene.Vagy elkészíteném a szentendrei hévet.

AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz

Yoda001
akkor már ne privátban küldjétek egymásnak, kérlek... mégiscsak egy fórumról beszélünk :)
milyen pályán lehetne használni?

Elösszõr is bocsánat a hülye kérdésért:Valakinek megvan az MX/A hév,és ha megvan átküldené nekem privátban.Elõre is köszönöm.

AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz

sziasztok ha adok egy email címet elküldi valaki az alföld 6 telepítõjét mert nekem ez az összerakós nem sikerült elõre is kösz
Egy sms megnyithatatlansága alapvetõen nem okoz problémát a vonatozáskor, legfeljebb azok a hangok, amik az adott sms-ben definiálva vannak nem szólalnak meg...
Igen találkozhatunk ilyen hibajelzéssel - ha esetleg a pálya építésekor az adott sms definició valamilyen okból kimaradt....

Sziasztok,

Sajnos imét egy gondom van van az alföld 6.1-el kapcsolatban. Zugló felõl a Nyugatiba tartva kb félúton az alábbi hibaüzenettel dob ki. : Nem sikerült megnyitni az sms objektumot. Tapasztalat valakinek vagy ötlet?

Köszi elõre is

Üdv uraim : Tamás
tamas1985!
Tesztelési célból begyûjtöttem a Traxx-480 kandó Kálmán mozdonyt. Az Alföld 6.1-en Záhony-Debrecen vonalom közlekedtem MINDEN HIBA NÉLKÜL! (elöször(!)) Aztán próba képpen bekapcsoltam az árnyékokat (bár ne tettem volna) és a "train.exe hibát talált és leállt" hibaüzenetet kaptam. Ezután már hiába kapcsoltam ki ismét az árnyékokat, csak a számítógép újraindítása után sikerült közlekednem. Tapasztalatom szerint a Záhony-Kelebia vonal választásakor mindig, minden körülmények között hibaüzenettel leállt a TS - valószínû, hogy az útvonalban van valami TS-hiba.
Lehetséges, hogy nálad az Alföld 6.1 telepítésével van gond.... talán egy frissítõ Alföld 6.1 segíthet...

Kár, reméltem hátha. Nem vagyok annyira amatõr Msts-es, elég sokat értek hozzá de ezt nem értem. Nem tudok rájönni. Ha már ti sem akkor szerintem más se. Pedig nagyon hiányzanak a Traxxok a Záhonyi vonalról így nekem.

Azért köszönöm a válszodat.

Üdv mindenkinek Tamás
tmartin
Hát akkor sajnálom, de nem tudok segíteni.:/

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Szia,

Sajnos ez sem oldja meg a dolgot. Azt már visszaolvasgattam még anno hogy a Traxxoknál ki kell kapcsolni az arnyékokat, de itt sajnos más lehet a probléma. Annál a résznél lép ki amikor a betöltõ képernyõnél az a rész jönne hogy inicializálás betöltés kész. Itt két féle kilépéssel jelentkezik. Az egyik az hogy csak elfeketedik a képernyõ és kész, a másik pedig hogy ezt kiírja: "a vasút inicializálása sikertelen" Nem hiszem hogy a Traxxokkal gond lenne mert a Gyõri pályán pl. simán mennek.

Köszönöm elõre is a válaszokat ötleteket

Üdv Tomi
tmartin
Szia!

Szerintem azért mert, bevannak kacsolva az opcióknál az árnyékok. KApcsold ki és elvileg mûködnie kéne.
Majd írj hogy sikerült-e.

Remélem tudtam segíteni!

Martin

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Sziasztok,

Tudom sokszor kérdeztem már de sajnos nem kaptam választ, kérlek segítsetek nekem abban hogy az alföld 6.1-en miért lép ki a játék ha Traxxal akarok menni? eddig a sima 6-on nem lépett ki. Nincs valakinek ötlete?

Köszönöm

Üdv