7098
  • Tommacska
    A gépről törlöm az állományokat és csinálok egy próba letöltést. Remélem jó lesz!
  • koncsihancsi
    Tommacska, majd pls írd, ha kész.
  • Tommacska
    Nincs mit! Bízom benne, hogy nem lesz probléma.
  • Locutus51
    Hát jó, csak nekem még az 500KB/s-ot sem éri el a letöltési sebességem...

Na de nem nyafogok, nagyon köszönöm, hogy veszed a fáradságot, és még egyszer feltöltöd nekünk!
  • Tommacska
    Jelen esetben a rar azért nem jó, mert nem hatékony. 90-95% ra tömörít és egy örökkévalóságig tart becsomagolni. Ellenben az .isz kb 85%-ra csomagol """pillanatok alatt""" !

A becsomagolás már megtörtént, jelenleg a feltöltés folyik...
    A SkyDrive csak fájlonkénti 500Kb/s-os letöltést biztosít!

Ez már tuti jó lesz mert régebben mindig .isz be tettem fel a dolgaimat!

Türelem!!!
  • Locutus51
    A sima rar miért nem jó? Nem szeretném újra letölteni ezt a 600 MB-ot, sajnos a netsebességem nem az igazi...
  • koncsihancsi
    Oks
    Négegyszer kössz! :D
  • Tommacska
    Igen valóban...! Elnézést kérek...!

Állítólag ez a leghatékonyabb tömörítő! (.7z) Oly annyira hatékony, hogy meg is sérülnek tőle a fájlok!
    A türelmeteket kérem, megpróbálom felrakni más formátumba...

Megvan az alany... Többkötetes .isz Tömörített lemezképfájl lesz kb. 2 óra mulva fent lesz.!!!

DAEMON Tools vagy Alcohol 120% kell majd hozzá...
  • Locutus51
    Tommacska, már most törlődött! A V43 pack-ból csak az első kettőt tudtam leszedni.
  • koncsihancsi
    Amikor leszedtem a v43-ast is letöltöttem és egyesítettem, akkor utána amikor kiakartam bontani nagyon sokra azt írta hogy sérült a fájl. Megpróbáltam kibontani azzal a programmal amit felraktál, de erre is azt írta.
    Leszedem megégyszer.
  • Locutus51
    Nagyon szépen köszönjük!
  • koncsihancsi
    Tommacska te vagy a lagkirályabb.
    Végre egy csomó act-tal játszhatok.
    Nagyon köszönöm :D
  • Tommacska
    Locotus51 , Koncsihancsi , Laciapu72!

Feltöltöttem a tárhelyemre!

http://sdrv.ms/QiNLue

-H-Start_Bombardier_Pack.7z
    -MAV_V43-2248.7z
    -Teljes V43 Pack.7z (Többkötetes állomány)

A tárhelyről törölve lesz Augusztus 31.-én!
  • Locutus51
    Szia!

Köszi, ezt leszedtem, de nem ezeket hiányolja :S
  • Zsemle85
    Szia!

Bombardier pack.

http://www.vm15.hu/download.php?view.286

• Locutus51
    Oké, jogos, egyébként négy évnyi tapasztalat áll mögöttem (már ami a használatát illeti), úgyhogy nem ezen múlott. Valószínűleg rossz trainupdate-et használtam, amit még az Alföld 5 elviselt, viszont a hatos már nem. Vagy nem tudom, de mindegy, a lényeg, hogy működik.

Szóval rendezgetős, tolatgatós actot keresek, köszönöm szépen!

(és a Bombardier packot)
  • Bagaméry
    Nem csupán a hajlandóságon múlik a segítség.... de NYÁR van! és nagyon sokan még gépközelben sincsenek!
    A másik dolog meg olyan, hogy aki meg valóban nem tud segíteni az nem fogja ide írni, hogy bocs, de nem tudok segíteni.....
    Egyébként a MSTS "megkívánja", hogy foglalkozzanak vele és szerezzenek a játékosok tapasztalatokat....
  • Locutus51
    Üdv, megint én!

Valami csoda folytán a 29. újratelepítésnél sikerült végre elindítani az Alföld 6-ot... :D Esetleg akad-e olyan act, amiben csak tolatgatni kell, szerelvényt összeállítani, stb. Van ilyenről tudomása valakinek? Köszi előre is!
  • Locutus51
    Sziasztok!

Tudtok mondani nekem még olyan működő fórumokat, ahol MSTS játékosok vannak? Látom, itt sajnos senki nem tud/hajlandó segíteni, úgyhogy máshol is körbekérdezném az embereket.
  • Bagaméry
    VM15 .Itt is vannak töktögetnivalók!
  • koncsihancsi
    Hellósztok!
    Valaki nem tud egy oldalt a hdmsts-en kivöl, ahol vannak v43-sok, bombardier pack vagy bármi ilyesmi? Vagy sajna meg kell várni míg ujra működni fog, ha fog?
  • wollnerd #6515
    Itt egy teljes leírás a MSTS-ről! Nézd meg a tartalomjegyzéket a 2. oldalon! Megtalálod amire szükséged van!
  • Mikoyan
    Sziasztok ! Valaki segítene? Azt szeretném kérdezni hogy hogyan kell belerakni a vonatokat az MSTS-be.
    Valaki segítsen légyszi.
  • zsoltim412198
    azlenne a kérdésem hogy miért írlya ki az alföld 6.2 (Region load error - parent Progress does not exist) mikor a balaton meg az 1 es vonal tökéletesen működik Mit tegyek? vallaki erre is válaszolhatna
  • Locutus51
    Rajtam senki nem tud segíteni? Mitől fagyhat le az Alföld 6, ha előtte a játéknak semmi baja?
  • bro14
    Supergamer is kifogyott, de szerencsére már találtam egy oldalt, és sikerült megrendelnem! :D Azért köszi!
  • zsoltim412198
    http://www.supergamer.hu/microsoft-train-simulator-exclusive-p-7964.html tessék háthaitt szerencséd lesz
  • bro14
    Valami más lehetőség nincsen? Például internetes rendelés? Messze lakok Budapesttől.
  • zsoltim412198
    azlenne a kérdésem hogy miért írlya ki az alföld 6.2 (Region load error - parent Progress does not exist) mikor a balaton meg az 1 es vonal tökéletesen működik Mit tegyek?
  • zsoltim412198
    én mediamarketban vettem pesten a wastandban
  • bro14
    Sziasztok! Én új vagyok itt ezen a fórumon! Az lenne a kérdésem, hogy honnan tudnám megrendelni vagy megvenni a Microsoft Train Simulator-t? Több webshopot is megnéztem, mindegyik kifogyott belőle. Létezik egyáltalán még teljesen új (tehát nem használt) darab valamelyik webshopban?
  • koncsihancsi
    Az a bombardier packban egy eng, meg egy wag kiterjesztésű fájl sincs. Nem ér az egész semmit :|
  • zsoltim412198
    sziasztok azlenne a kérdésem hogy miért írlya ki az alföld 6.2 (Region load error - parent Progress does not exist) mikor a balaton meg az 1 es vonal tökéletesen működik Mit tegyek?
  • koncsihancsi
    Igaz nekem nem kellett pont ahoz az activity-hez, de hiányzik belőle pár wag és eng kiterjesztésű fájl, azt valaki eltudná küldeni vagy linket?
  • koncsihancsi
    Nagyon köszönöm a linket :))) Most már javába tolom azt act-ot :D
  • laciapu72
    Azt leszedtem csak a wag.fájl hiányzik belőle.ace,s,sd és forgo ACE van benne.
  • wollnerd #6500
    Ott a link a H-Start Bombardier pack-hez a #6493-ben!
  • laciapu72
    A BvMot meg van de a többit nem tudom leszedni.
  • laciapu72
    Sziasztok!A következőket keresem.Bardier pack:648.0,802-3,749-4,769-4.wag.Nincs a pack-ban.H-startBelteres_bdt-442_b-eng.H-Start.BvMot 90_55_90-76_001-3.eng.61_55_10_76_000-7_wag.Köszönöm
  • klarop
    Sziasztok
    Hoztam egy retró actot!Az act nem valós eseményalapján készült!!
    http://mstsgp.gportal.hu