7098
-
Tommacska #6536 A gépről törlöm az állományokat és csinálok egy próba letöltést. Remélem jó lesz! -
koncsihancsi #6535 Tommacska, majd pls írd, ha kész. -
Tommacska #6534 Nincs mit! Bízom benne, hogy nem lesz probléma. -
Locutus51 #6533 Hát jó, csak nekem még az 500KB/s-ot sem éri el a letöltési sebességem...
Na de nem nyafogok, nagyon köszönöm, hogy veszed a fáradságot, és még egyszer feltöltöd nekünk! -
Tommacska #6532 Jelen esetben a rar azért nem jó, mert nem hatékony. 90-95% ra tömörít és egy örökkévalóságig tart becsomagolni. Ellenben az .isz kb 85%-ra csomagol """pillanatok alatt""" !
A becsomagolás már megtörtént, jelenleg a feltöltés folyik...
A SkyDrive csak fájlonkénti 500Kb/s-os letöltést biztosít!
Ez már tuti jó lesz mert régebben mindig .isz be tettem fel a dolgaimat!
Türelem!!! -
Locutus51 #6531 A sima rar miért nem jó? Nem szeretném újra letölteni ezt a 600 MB-ot, sajnos a netsebességem nem az igazi... -
koncsihancsi #6530 Oks
Négegyszer kössz! :D -
Tommacska #6529 Igen valóban...! Elnézést kérek...!
Állítólag ez a leghatékonyabb tömörítő! (.7z) Oly annyira hatékony, hogy meg is sérülnek tőle a fájlok!
A türelmeteket kérem, megpróbálom felrakni más formátumba...
Megvan az alany... Többkötetes .isz Tömörített lemezképfájl lesz kb. 2 óra mulva fent lesz.!!!
DAEMON Tools vagy Alcohol 120% kell majd hozzá... -
Locutus51 #6528 Tommacska, már most törlődött! A V43 pack-ból csak az első kettőt tudtam leszedni. -
koncsihancsi #6527 Amikor leszedtem a v43-ast is letöltöttem és egyesítettem, akkor utána amikor kiakartam bontani nagyon sokra azt írta hogy sérült a fájl. Megpróbáltam kibontani azzal a programmal amit felraktál, de erre is azt írta.
Leszedem megégyszer. -
Locutus51 #6526 Nagyon szépen köszönjük! -
koncsihancsi #6525 Tommacska te vagy a lagkirályabb.
Végre egy csomó act-tal játszhatok.
Nagyon köszönöm :D -
Tommacska #6524 Locotus51 , Koncsihancsi , Laciapu72!
Feltöltöttem a tárhelyemre!
http://sdrv.ms/QiNLue
-H-Start_Bombardier_Pack.7z
-MAV_V43-2248.7z
-Teljes V43 Pack.7z (Többkötetes állomány)
A tárhelyről törölve lesz Augusztus 31.-én! -
Locutus51 #6523 Szia!
Köszi, ezt leszedtem, de nem ezeket hiányolja :S -
Zsemle85 #6522 Szia!
Bombardier pack.
http://www.vm15.hu/download.php?view.286
-
Locutus51 #6521 Oké, jogos, egyébként négy évnyi tapasztalat áll mögöttem (már ami a használatát illeti), úgyhogy nem ezen múlott. Valószínűleg rossz trainupdate-et használtam, amit még az Alföld 5 elviselt, viszont a hatos már nem. Vagy nem tudom, de mindegy, a lényeg, hogy működik.
Szóval rendezgetős, tolatgatós actot keresek, köszönöm szépen!
(és a Bombardier packot) -
Bagaméry #6520 Nem csupán a hajlandóságon múlik a segítség.... de NYÁR van! és nagyon sokan még gépközelben sincsenek!
A másik dolog meg olyan, hogy aki meg valóban nem tud segíteni az nem fogja ide írni, hogy bocs, de nem tudok segíteni.....
Egyébként a MSTS "megkívánja", hogy foglalkozzanak vele és szerezzenek a játékosok tapasztalatokat.... -
Locutus51 #6519 Üdv, megint én!
Valami csoda folytán a 29. újratelepítésnél sikerült végre elindítani az Alföld 6-ot... :D Esetleg akad-e olyan act, amiben csak tolatgatni kell, szerelvényt összeállítani, stb. Van ilyenről tudomása valakinek? Köszi előre is! -
Locutus51 #6518 Sziasztok!
Tudtok mondani nekem még olyan működő fórumokat, ahol MSTS játékosok vannak? Látom, itt sajnos senki nem tud/hajlandó segíteni, úgyhogy máshol is körbekérdezném az embereket. -
Bagaméry #6517 VM15 .Itt is vannak töktögetnivalók! -
koncsihancsi #6516 Hellósztok!
Valaki nem tud egy oldalt a hdmsts-en kivöl, ahol vannak v43-sok, bombardier pack vagy bármi ilyesmi? Vagy sajna meg kell várni míg ujra működni fog, ha fog? -
#6515 Itt egy teljes leírás a MSTS-ről! Nézd meg a tartalomjegyzéket a 2. oldalon! Megtalálod amire szükséged van!
-
Mikoyan #6514 Sziasztok ! Valaki segítene? Azt szeretném kérdezni hogy hogyan kell belerakni a vonatokat az MSTS-be.
Valaki segítsen légyszi.
-
zsoltim412198 #6513 azlenne a kérdésem hogy miért írlya ki az alföld 6.2 (Region load error - parent Progress does not exist) mikor a balaton meg az 1 es vonal tökéletesen működik Mit tegyek? vallaki erre is válaszolhatna -
Locutus51 #6512 Rajtam senki nem tud segíteni? Mitől fagyhat le az Alföld 6, ha előtte a játéknak semmi baja? -
bro14 #6511 Supergamer is kifogyott, de szerencsére már találtam egy oldalt, és sikerült megrendelnem! :D Azért köszi! -
zsoltim412198 #6510 http://www.supergamer.hu/microsoft-train-simulator-exclusive-p-7964.html tessék háthaitt szerencséd lesz
-
bro14 #6509 Valami más lehetőség nincsen? Például internetes rendelés? Messze lakok Budapesttől. -
zsoltim412198 #6508 azlenne a kérdésem hogy miért írlya ki az alföld 6.2 (Region load error - parent Progress does not exist) mikor a balaton meg az 1 es vonal tökéletesen működik Mit tegyek? -
zsoltim412198 #6507 én mediamarketban vettem pesten a wastandban
-
bro14 #6506 Sziasztok! Én új vagyok itt ezen a fórumon! Az lenne a kérdésem, hogy honnan tudnám megrendelni vagy megvenni a Microsoft Train Simulator-t? Több webshopot is megnéztem, mindegyik kifogyott belőle. Létezik egyáltalán még teljesen új (tehát nem használt) darab valamelyik webshopban? -
koncsihancsi #6505 Az a bombardier packban egy eng, meg egy wag kiterjesztésű fájl sincs. Nem ér az egész semmit :| -
zsoltim412198 #6504 sziasztok azlenne a kérdésem hogy miért írlya ki az alföld 6.2 (Region load error - parent Progress does not exist) mikor a balaton meg az 1 es vonal tökéletesen működik Mit tegyek?
-
koncsihancsi #6503 Igaz nekem nem kellett pont ahoz az activity-hez, de hiányzik belőle pár wag és eng kiterjesztésű fájl, azt valaki eltudná küldeni vagy linket? -
koncsihancsi #6502 Nagyon köszönöm a linket :))) Most már javába tolom azt act-ot :D -
laciapu72 #6501 Azt leszedtem csak a wag.fájl hiányzik belőle.ace,s,sd és forgo ACE van benne. -
#6500 Ott a link a H-Start Bombardier pack-hez a #6493-ben! -
laciapu72 #6499 A BvMot meg van de a többit nem tudom leszedni.
-
laciapu72 #6498 Sziasztok!A következőket keresem.Bardier pack:648.0,802-3,749-4,769-4.wag.Nincs a pack-ban.H-startBelteres_bdt-442_b-eng.H-Start.BvMot 90_55_90-76_001-3.eng.61_55_10_76_000-7_wag.Köszönöm -
klarop #6497 Sziasztok
Hoztam egy retró actot!Az act nem valós eseményalapján készült!!
http://mstsgp.gportal.hu