Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spyy55
EZER THX!!! Prósza...
...mint ahogy prósza volt most 1-es vonalon is... nos: Bicskénél elég illúzióromboló volt, mikor Bicske után Bp. felé (15 km/h-val) is levitt egy mágnes a bokrok közé.... a többit nem kell kommentálnom... :( (tudom: TS) - de akkor is.... FCK

Yoda001
az még soknak is számít, a mai neteket nézve... de nem ez a lényeg, hanem hogy feltöltötte nekünk :)

http://9gag.com/gag/5135249

3 óra alatt felment cirka ~820MB?? <#eljen>
Yoda001
ezt akkor egybõl leszedem én is, hálás köszönet érte :)

ez az egész pálya, se patch, semmi nem kell hozzá, játszható egybõl?

wollnerd
Na, kész a feltöltése a Nyugat-Dunántúlnak. LINK

Mind a 4 fájlt tölts le egy mappába, a Total Commanderrel egyesíts .exe fájljá, és telepíts! ;)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

A Nyugat Dunántúli Bp-Szfvár pályát teszed fel??
wollnerd
A Balatonnak? Nem, pedig az összes fájlt letöltöttem a diesirae oldaláról...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

spyy55
Neked nem volt ilyen gond a telepítés után???

wollnerd
Nekem megvan a telepítõje, elkezdtem feltölteni a SkyDrive-ra 3 darabbal (Total Commanderrel egyesíthetõ), de elég lassú... másfél, 2 óra lehet...

spyy55
Kimásoltam az Alföld pályából a hiányzó .ACE fileokat... láss csodát, most nem magyaráz a TS!!!

A hiányzó Balaton D10
ezzel kiegészítve talán telepíthetõ a BALATON 4.0

Na, nekem a torrenten keringõ "Microsoft Train simulator Hungary" van meg, abban, az Alföld 3 és 4 és a Tiszántúl fájljai közt találtam 3db 424.s fájlt.

Felraktam IDE
És ez a fájl, a sima 4.0-ban benne van??
Rossz a D10-nek a linkje, nem tudom, hogy az miért más elérési útvonal alatt van, és ráadásul az exe fájl is?? <#nemtudom>

Helyesen így: balaton_40.D10

Amit linkeltél az elõbb, onnan van az összes link. Lehet, hogy a korábbi 3.x verziókban található ez a bizonyos 424.s fájl,netán az alapjáték fájljai közt van.
spyy55
Nos... leszedtem innen (a 10-et a honlapról). A sima Balaton-Dél 4 mûködik is, annyi a gigsz, hogy ha befejezem a felfedezõ utat és kilépek, akkor az asztalra tesz ki és nem a játék menüjébe...
Erre feltettem a 4.04-et, ami elõhozta a 424-es shape file hibáját. Addig semmi gond nem volt. Kilépésnél a menübe is tesz vissza.
Már csak annyit kérek, hogy akinek mûködik a 4.04 Balatonnál ez a shape, PÜ-be küldje el nekem ezt a file-t (a pálya shapes könyvtárából). Egyébként én nem is találom azt a file-t ott).

spyy55
Igen, ezt töltöttem le innen, de a 424.s shape-t hiányolja. Megpróbálom a te linkjeid alapján, de itt a D10 nincs fent, felteszed újra? Köszi.

spyy55
Nyugat-Dunántúl pálya. Budapest-Délitõl Székesfehérvárig. Régen ezen az oldalon volt, de áprilistól leszedték és most nagyon szeretném...

MÁS:
Letöltöttem a Balaton-Dél 4.04-es pályát és Nagykanizsai betöltésnél ezeket hiányolja (nyári idõben):
- Nincsen extended shape data: 424.s
- Shape (.s) file megnyitása sikertelen: Shape\424.s
- Nem tudom betölteni: 424.s shape-t

Akinek meg van ez a shape file, ami jól mûködik, kérem küldje át. KÖSZÖNÖM!

Yoda001
megnézem, köszönöm :)

bár V43-as mozdonyról lenne szó (pont arról amit lejjebb említettél) sajnos, de hátha pont az van a fájlban :)

Pontosan milyen néven van??

#6416: M43_1096 (Ha jól gondolom ez lesz az).
spyy55
Üdv! Valaki tudna segíteni abban, hogy a Nyugat-Dunántúl pályát honnan lehet letölteni? (az oldalán már sajnos nem)

Gondolom ilyenre gondoltál: H-MAV_TR_M43_1096_2009_*.ACE/s/sd/eng fájlok.

Ebben 12GB-nyi vonatos cucc van. :-)

Valaki lekaphatná egyben és seedelné ítéletnapig ;-)
tmartin
Hát mint a kiemelt hozzászólásban is látod a fejléc alatt, az msts.tk oldalon rengeteg feladat van. Az oldalnak a fõadminisztrátora (megalkotója) vagyok, és Norbival a szerkesztõtársammal csinálom az oldalt. Érdemes ellátogatni :D

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Sziasztok
Megjelent a legújabb actom:
http://mstsgp.gportal.hu/gindex.php?logout=1
Pálya:120a
Üdv:klarop
wollnerd
"Szolgáltatás korlátozva!
A webtárhely üzemeltetõje korlátozta a weboldal elérhetõségét."

Ez máskor is volt. Biztos hogy vissza fog térni...

Yoda001
nekem is kifagy :)
egyébként amit belinkeltél onnan szedtem a linkeket alább :)

megvan valószínûleg miért nem volt pálya.. lehet hülyének fogtok nézni, de én a 6.1-el kezdtem a letöltést... mentségemre szóljon hogy nekem már egyértelmû a mai világban (itt a neten) hogy a legújabb frissítés tartalmazza a legelsõt is... na mindegy, most leszedtem részekben, jó gyorsan lejött, 5 perc maximum és már vonatozhatok is - minden bizonnyal :P

ettõl függetlenül a hdmsts oldal visszajön még valamikor? mert az említett mozdonyt (V43 1096) sehonnan máshonnan nem lehet leszedni sajnos...
ha tudtok jó activity-s oldalakat, azt megköszönném! :)

Ja és nekem az activity editorban mért fagy ki a program amikor valamit csinálnék az alföld 6.2-vel??? :O
http://msts-alfold.allalla.com/?page_id=62
Üdv!
Én innen szedtem le az alföld 6-ot hozzá az 6.1-et és a 6.2-t is. Nekem mûködött próbáljátok meg ti is ;)
Yoda001
H-MÁVTR V43 1096-os mozdony valakinek megvan, vagy van ötlete honnan tudnám becserkészni?
hdmsts oldala sajnos teljesen halott... és sehol máshol nincs fent ez a mozdony, pedig kellene a feladathoz :(
jól tönkrementek a nagyobb oldalak.. se pályák, se mozdonyok... régen minden megvolt, akár egy helyen is<#szomoru2>

Yoda001
ez érdekes, mert leszedtem a DDu pályát, nincs hozzá alapból feladat, és mutatja legfelül :)
rendben, az activity editort megpróbálom<#worship>

spyy55
Activity Editorban tudsz csinálni Pathot. Adsz egy új útvonalat pl. Ceglédrõl-Szolnokig.
Ha így sem mutatja a TS, akkor tényleg nem tudom, pedig egyszer nekem is volr ez a probléma, de egyszerûen nem emlékszem a megoldásra. Ha beugrik, jelzek...

Egy másik fórumról idézet: "Addig nem jelenik meg a pálya a játékban, amíg nincs hozzá egy feladat sem!"

Yoda001
megtaláltam az Alföld 6.2 telepítõjét, akinek kellene:
part 1
part 2

de továbbra sem mutatja az alföldet a pályáknál... tényleg nem értem, mert eddig minden rendben ment

Yoda001
köszönöm szépen az ötleteket, illetve a linket is :) - sajnos a 6.1-es javítás nem segített... elõször úgy próbáltam a fájlok felülírását hogy csak a régieket, ezesetben az MSTS kicsit tovább töltött, majd miután nem ment csináltam egy teljes felülírást az összes eddigi fájlra, és így gyorsabban betöltött (ami nem jó jel)... érdekes, ezt sem értem, de ez annyira nem fontos :)

hogyan, mivel kell path-ot készíteni? esetleg nézzek egy 6.2-es frissítést google-bõl, hátha találok valamit?

spyy55
JA! Ha emlékeim nem csalnak, akkor készíts egy Pathot bárhova és akkor jó lesz, de nem vagyok biztos benne <#fejvakaras> (furcsa, mert vannak benne kész Pathok)

spyy55
Próbáld meg a javítást, vagy próbáld meg 6.2 is! Bár az oldal most változott, biztosan ismét fent lesz...

Yoda001
srácok, most telepítettem az egész játékot (már megint, nem bírtam most már :)), helyes sorrendben minden kiegészítõ, illetve Alföld 6.1...
viszont valamiért a pálya nevét nem mutatja az eredeti pályák alatt, ez miért van? mit tudnék tenni, hogy mutassa, és játszható legyen?
egy újratelepítést megpróbáltam, hátha, de semmi :(

spyy55
Üdv!
Ebben a videóban használt motorhangot és kabinnézetet honnan lehet letölteni? MSTSBin kompatibilis? Nekem csak ActHU-s szilijeim vannak, azokkal is (felülírva) használható?

Nagyon köszönöm. Ennél részletesebben már nem is lehetett volna elmagyarázni.
szabii98
valahogy a warez gyorsabban feltelepített.na m1, most cdrõl hátha jó lesz :P

szerk.:
így is kifagy, tehát a moddal van galiba...valakinek ötlet?:(

I met God. She's black

Davacs!
A Sopron-Szombathely pálya engem is érdekel (de lehet, hogy másokaz is!). Hogyan lehet hozzájutni?

Helló!

Egyik IC vagon ajtó se nyílik ki csak személy és a gyorsvoanti vagonok ajtajai. Modellezõk tudják orvosolni az IC ajtók nyitását.

Hellósztok!
Az a gondom van hogy letöltöttem az alföld 6-ot hozzá az alföld 6.1 és a 6.2-t és vannak benne alapból activity-k. És szóval a vagonok ajtaját ctrl+num7ornum9-el nyitjuk és csak a személy bagonok ajtaja nyílik a ic-nek meg nem. Ezt a gondot hogy tudnám megoldani vagy csak ez a fajtának nem nyílik (Bereg IC).
szabii98
hello újra!
Not extended shade data for hibát kapok...:S valaki tud segíteni?:) neten nem igazán találtam hozzá megoldást..
egész pontosan Not extended shade data for A1tPnt7_5dRgtMnl.s

I met God. She's black

szabii98
ok..akkor letöltöm azt is :D:D:D
mit nekem már az a 81 mega + :D

I met God. She's black

Üdv szabii98!

Melyik szerelvényre gondolsz? A Desiro-ra gondoltál? Szerintem akkor töltsd le az Acthu motorvonat csomagot is, mert abban benne van. A motorvonat csomagot még nem próbáltam ki, de egy Bzmot-ot kifogok próbálni. Jó utat és vonatozást kívánok!

Üdv.: Davacs

Dell Inspiron N7110, Intel Core i5-2430M, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, 2 GB GeForce GT 525M, Super Multi DVD-RW, SRS Premium Sound, 4xUSB, Bluetooth, HDMI, Webkamera, Windows 7 Ultimate

Üdv predator13!

A nyugat-magyarországi (Sopron-Szombathely) pálya nem érdekelne véletlenül? Mert nekem megvan.

Dell Inspiron N7110, Intel Core i5-2430M, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, 2 GB GeForce GT 525M, Super Multi DVD-RW, SRS Premium Sound, 4xUSB, Bluetooth, HDMI, Webkamera, Windows 7 Ultimate

szabii98
okézsoké :)
esetleg a háttérben, bannerban és a szövegdobozban is eltûnõ piros vonatról kaphatnék linket, vagonokkal együtt?:) Vagy benne van valamelyik ActHu csomagban?

I met God. She's black

Üdv szabii98!

Én is feltelepítettem a Balaton-Dél 4.0-át és az összes Acthu csomagot. A pályára nem elég a villanymozdony, meg a személyvagon csomag. Ugyanis a kotoriba-i szakasz nincs villamosítva. Villanymozdonnyal csak a horvát határig (Dráva-folyó) tudsz vonatozni. Tegnap egy személyvonattal próbálkoztam Nagykanizsától Kotoriba-ig, ma meg tehervonatot szállítottam szintén Nagykanizsáról ugyanide (mozdony: M62 109, + 27 db különbözõ tehervagon). Személyvonathoz javasolt dízelmozdony: M41. Tehervonathoz pedig az M62-est ajánlom, ha Kotoriba-ig szeretnél vonatozni. Jó utat és vonatozást kívánok! Csáo!