7098
-
#6616 Tényleg? Annó Bagaméry problémázott a Windows 8-cal kapcsán. #6549 -
roleee15 #6615 Sőt, Win8 alatt is fut még az öreglány... :D Elpusztíthatatlan :D -
480 008 #6614 sziasztok. nekem olyan kérdésem lenne hogy az open railsban hogyan kell vezetőállást váltani, hogyan kell ajtót nyitni, hogyan kell végig járni a szerelvényt mozdonytól a szerelvény végéik, meg hogy van e hozzá magyarosítás vagy be lehet e állítani hogy km/h ban mutassa a sebességet? -
Bagaméry #6613 Probléma nélkül telepíthető - működik! nekem is! -
#6612 Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Win 7 - 64 bit alatt fut a Train Simulator, érdemes nekifogni feltelepíteni? -
koncsihancsi #6611 tommacska hogy áll a torrent feltöltés?:O -
zorba3333 #6610 Sziasztok!
Létezik az egykoron Marci által írt Consist Changer V1.0 programból újabb, vagy 64bites rendszeren is működő változat?
Ismét elővettem a játékot, és szerettem volna ezt a hasznos kis segédprogramot is feltenni, és nem működik. Pontosabban elindul, de bármilyen műveletet szeretnék elvégeztetni vele, azonnal egy hibaüzenet fogad, miszerint nem támogatott a program.
Ránéztem a készítő oldalára, és szomorúan olvastam a készítő oldalán, hogy Win7/64 bit alatt nem megy az 1.0 verzió :(
Esetleg van valakinek valami megoldása a problémára?
Konkrétan erről van szó:
Consist Changer V1.0
Ha minden kötél szakad, akkor marad a CoinBuilder V1.50, az tudom hogy fut 64-biten, de nem szeretem... :(
A keresgélés közben a Google most nem volt a barátom, így marad a közösség ereje :)
A segítséget előre is köszönöm!
-
#6609 köszönjük az információt (tényleg!), viszont erről két privát üzenetet is küldtek a "fejesek", email címmel együtt amivel be tud lépni mindenki (persze egyénileg) :)
nem lehet ezzel gond, esetleg olyan, aki a jelszavát nem tudja
hardveraprón is ez a rendszer él pár hónapja, szerintem ez valami "hivatalos" dolog -
Bagaméry #6608 FÓRUMOZÓK!
Mindenki nézze meg a privátját - aki még netán a "bejelentkezve marad" opcióval van tartósan bejelentkezve, mert egy (több) rendszerüüzeneti tájékoztatás szerint változott a bejelentkezés módja!!!!
Nick név helyett(!) email címet kell írni (csak tudnám, hogy mi a bánatnak jobb ez mint a nicknév...?)
MARTIN! ez a módosítás nagyon sokaknak a 22-es csapdája, ugyanis ha valaki nem tudja az adott email címét, amivel be kellene lépnie, úgy a privátját sem tudja megnézni, hogy mit üzent a "rendszer" - nekik ismét új regisztrációt kell csinálniuk? -
vasasgabri #6607 Köszi! -
vasasgabri #6606 Szia!
http://www.openrails.org/ innen letöltöd kicsomagolod és át húzod a régire, felül írod. Nekem így sikerült. -
#6605 OpenRails-el kapcsolatos infókat várom, hogy kell telepíteni az addonokat, vasárnap este multi teszt valaki ? -
koncsihancsi #6604 Hellósztok!
Leírná valaki, hogy honnan és hogyan lehet feltelepíteni az openrails-t????? -
zorba3333 #6603 Köszi :)
Ha elolvastam volna a spoilert.... :D -
#6602 csokisfánk -
zorba3333 #6601 Köszönjük :)
A kicsomagoláskor jelszót kér.
Esetleg megtudod adni ? -
kjhun #6600 Sziasztok
Egy kis ajándék a fórumosoknak.
Part1
Part2
Jelszó:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
csokisfánk
Ne írjátok le mi ez, kibontás után látható lesz. -
MikaM #6599 Hali!
Van egy problémám.Készítek egy pályát msts-be a 125 vonal első kiadását de nem tudom megnyitni activity
editor-al a pályámat mert az befagy,a másik pályámnál meg müködik.
Köszönettel:MikaM -
#6598 azok nem "valódi" vonatok... szerintem ezzel elmondtam mindent, hogy miért nem működnek rendesen :)
wollnerd: van már maximum sebesség jelzés? multiplayert valaki próbálta? -
vasasgabri #6597 Egy érdekességet vettem észre ami nekem még soha nem sikerült hogy az Openrails új verzióban azokkal a vonatokkal is lehet menni amik csak a feladatokban mellék szereplők voltak. Soha nem jelentek meg választható módban. Viszont ezeknél a vonatoknál hibásan jelenik meg a grafika mivel a belső nézetben nem teljes a képernyő, és vagy a teteje átlátszó vagy az alja. A segéd felírásoknak is csak a helye jelenik meg az írás nem látható. Esetleg ha valaki tud rá megoldást segíthetne. Különben nekem kevésbé akadozik mint az előző. -
#6596 Openrails!
Végre egy új verzió! ki is próbálom!!! -
roleee15 #6595 Nemtudom erre volt-e már téma, de az új OR verzióba már van Multiplayer opció! -
kjhun #6594 Melyik kell???
-
kjhun #6593 Na sikerült reggelni. XD -
kjhun #6592 Az Union Pacific Rail Road-nál mit kell beírni??? A First Name-nél gondolom valami vezetéknevet kell beírni. A számokat vagy egyben, vagy szöközökkel elválasztva kell. -
Bagaméry #6591 Kösz a tippeket, de még regisztálni sem lehet - már ötször írtam be a megadott kódot, de mindig "visszarúgott" a regisztráció (is)!, hogy a beírt számsor nem megfelelő - pedig többször is ellenőriztem a beírt számokat, de én mindig JÓnak láttam.... passz!
Ha netalán valakinek sikerülne letölteni a "ScaleRail tracks" csomagot kérem tegye elérhetővé egy alternatív letöltési helyen...
kösz!
(egyébként az sem kardinális probléma, ha pont ezen az egy Ausztrál pályán nem sikerül vonatozni... de előfordulhat, hogy más külföldi pályákhoz is szükséges lehet ez a track csomag)) -
zorba3333 #6590 Amennyiben innen ScaleRail track szeretted volna letölteni, akkor először regisztrálni kell az oldalra, és csak azután érhető el a letöltés.
Infó: http://www.3dtrains.com/forums/index.php?act=Help&CODE=01&HID=1
Amennyiben így sem sikerül nézd át a hibalehetőségek felsorolását, amelyet itt találsz:
lehetséges letöltési problémák megoldása
Egyébként azt írják az oldalon is, hogy többen jelezték a letöltési hibát, amelyek szerintük nem általánosak. Mivel álláspontjukat ismerve egyedi esetekről van szó, így az előbbi linken szereplő felsorolások között kell a megoldást keresni. -
Bagaméry #6589 Hosszas nyomozás eredményeképpen kiderült, hogy a SR_ kezdetű shape fájlokat egy "ScaleRail track system" csomag tartalmazza - csak ezzel az a baj, hogy a letöltési helyén valami problémát ír ki, ezért nem tudom letölteni.... -
Bagaméry #6588 Amelyik kell: 3.20 ez - tudomásom szerint a "korábbi" verziók adatait (is) tartalmazza... ez mellett még az UK-tracks is telepítve van, de ez sem tartalmazza a SR_Rural_...*.s fájlokat. a szintén telepített további 40 db. olasz pálya sem tartalmazott ilyen shape-kat... Nekem a Gugli sem talált SR_Rural... shape fájlcsomagot... - lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg.
Csak egy megjegyzés; a hiányzó fájlokon "átlépve" a pályán lehet vonatozni, de semmi féle hiányzó részletet nem látni a pálya képen...(!?) -
MikaM #6587 Hello!
Melyik Xtracks van meg -
Bagaméry #6586 Háj!
Ismét gondom van. Letöltöttem egy Ausztrál pályát, de egy rakás "SR_Rural_...*.s" nevű shape fájlokat hiányol. Az általam ismert Xtracks verziókban nem találtam ilyen fájlokat.
Ha netán valaki tudja, hogy ezeket milyen csomagban lehet megtalálni kérem, hogy adjon információt! -
MikaM #6585 Hello!
A vasutas játékok igazán jók mert sok magyar pálya pályát adnak ki hozzá pl a mostani msts-hez de biztos
vagyok benne hogy sok új pálya fog megjeleni az új szimulátorhoz -
#6584 hali :)
az a cél, hogy élvezd a környezetet, ami körbevesz... ez legyen a vezetőfülke, a vonat zajai, a kerekek hangja ahogy gördülnek, az érzés hogy gyorsítasz és lassítasz, ahogy haladsz, "utasokat" szállítasz...
nézd, nem sok cél lehet egy ilyen, vonatos játékban :)
cselekvési szabadság akkora, hogy választhatsz magadnak mindenből szabadon... pálya, évszak, vonat, akár saját kocsiösszeállítás -
#6583 Helló!
Tök fura probléma miatt írok ide. Nemrég láttam pár videót egy készülő, hasonló játékról (Train Simulator 2013) és nagyon elkapott a vonatozás hangulata. Mivel a témában TELJESEN új vagyok, ezért tudnátok adni némi felvilágosítást, hogy az ilyen típusú játékokban mi a cél és mekkora a cselekvési szabadság?
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
Bagaméry #6582 Érdekes problémával találkoztam. Alternatív gépen vonatoztam a TS-el és azt tapasztaltam, hogy a vonat menetirány szerinti bal oldalán lényegesen másképpen (halkabban) szól a hang, mint a jobb oldalon...
A DirectX 9.0c telepítésével sikerült kiküszöbölni a problémát!.....(!?) -
Bagaméry #6581 emlékeim szerint az 1-es fővonal (BPHH) kicsomagolási jelszó: almaspite -
dudola124 #6580 Sziasztok!
Az Indóház oldalán van egy olyan cikk a virtuális vasútnál,hogy valós adatok.Ami azt jelenti,hogy a msts rosszul számolta a sebességet,és az alföld pályán pl. Ceglédre 10 perccel érkeztünk előbb,mint a valós menetrendbe.
Megcsináltam az ott leírt módosításokat,de én a Nyugatiból Ceglédre,még így is 5 perccel előbb érkezek pl-
14:47 helyett 14:42 kor.
Mi lehet a gond?Miért nem számolja még mindig normálisan a sebességet?Mindenhol a pályára alkalmazható legnagyobb sebességgel megyek,sehol nem megyek gyorsabban.
Köszönöm a segítségesét az ötleteket. -
szikszaicsabi #6579 Üdv!
Elnézést a zavarásért, de nem tudja valaki, hogy a tavasszal kiadott Budapest-Győr pályánál a data.hu-ról letöltött .rar fájloknál mi a jelszó az archívumhoz? -
klarop #6578 Sziasztok
Borítókép versenyt hirdetek ki!
Részletek:
http://mstsgp.gportal.hu/ -
MikaM #6577 Sziasztok!
Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a demex nevű programot