7098
  • zorba3333
    Sziasztok.
    Töltöttem le a játékhoz különböző mozdonyokat amelyek nem telepítős változatok csak a file tartalmát kell bemásolni a trainset mappába, legalábbis a read me szerint. Bemásoltam, de egyik gépet sem ismeri fel a program. Ezekhez a gépekhez (PL ZSsK)nem kell külön telepítő csak be kell másolni? Ezek a cuccok hogy működhetnének telepítés nélkül? Van valakinek tippje honnan tudok telepítős (működő) külfödi diesel, és villanygépeket letölteni? Előre is köszi a segítséget.
  • Bagaméry
    EMBEREK!
    Az utóbbiakban egyre többet tapasztalom, hogy a közvetlen link helyett a http://... szöveges változata van az üzenetekben. Szerintem célszerűbb volna ezeket URL beszúrással közvetlenül megnyithatóvá tenni, mivel a gyakorlatlanabb felhasználóknak így macerás az információ megtelálása...
    A GYSEV SZILIK http://tsrepaintek.extra.hu itt találhatók...
  • Bagaméry
    Intercity #1717/3.-hoz
    #1526-ban nekem is ez volt a problémám a Bakonnyal, de #1529 Nozoli megadta az infókat a problémára...
  • joco22
    http://tsrepaintek.extra.hu http://vondermsts.extra.hu itt is találsz GySEV-es sziliket taut vonder honlapjáról tudsz leszedni
  • Intercity
    Hello! Még 3 kérdésem lenne.
    1.Honnan tudom letölteni a Taurust?
    2.Honnan tudok letölteni egy Szilit GySEV-es festésben?
    3.Nem indul el a Bakony pálya.Miért?

A segítségeket előre is köszi.
  • Phaidros
    Megtaláltam a hibát. Az alappályát rossz helyre tettem, így csak a frissítéseket találta meg, és ezért jelzett hibát. Köszönöm az eddigi segítségeket.
  • Phaidros
    Igen, úgy csináltam, először a 4.1, 4.2, majd a 4.3 . Megpróbálom újra, hátha most sikerül.
  • Bagaméry
    Szilinek!
    A Bp.Déli, Bp.Kelenföld a Nyugat-dunántúl pályában van amit Innen!lehet letölteni (még elég béta)...
  • joco22
    Alföld 5 év vége fele lesz kiadva és debrecenig lesz meg csinálva a nyugatitól én úgy tudom!
  • v43 001
    melyik pályában van Bp. Déli pu., vagy Bp. Kelenföld?? ha van ilyen, mert tudom hogy az Alföld 5-be lesz, azthiszem, mivel ti mondtátok hogy benne lesz a Győri vonal... szal ha van már ilyen pálya akkor belinkeli légyszi valaki?:S
  • v43 001
    letöltötted elöször az alap pályát, utánna pedig a frissítéseket hozzá?
  • v43 001
    kösz!
  • Intercity
    Nekem megy. A ConBuilder nevű programmal lehet összeállítani a vonatot.
  • Intercity
    Innen lehet a flirtet letölteni: http://www.davevasut.extra.hu/
  • Yoda001
    nem tudta megnyitni, tehát ez sokat nem jelent, csak amiket kérdezel... töltsd le újra, vagy csak valahonnan halászd elő az említett sigcfg.dat filet, esetleg tedd fel megint ugyanazzal a telepítővel, bár ha eddig rossz volt, nem fog javulni, remélem valamivel előbbre jutsz
  • Phaidros
    Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni, hátha Ti találkoztatok már a problémámmal. Ezt a hibaüzenetet kapom betöltéskor. Valami hiányozhat az Alföld 4 pályánál, vagy hibás a fájl? Segítséget előre is köszönöm.

• dj norboo
    Köszi :P
  • gabi89
    2CD-s az alap TS szóval 1300MB körül van valahogy. Gépigény meg (szintén alap játékhoz mert magyar pályákhoz néha P4 meg kétmagos proci is kevés:D)
    Rendszerkövetelmény Processzor órajel: 266 Mhz
    Memória: 64 MB
    Video memória: 4 MB
    Op. rendszer: -Windows 98
    -Windows 2000
    -Windows XP
    Videókártya: DirectX 7.0a or later compatible 4 MB video card capable of 800 x 600 resolution in 32K colors
    Processzor: PC with 266 MHz equivalent or higher processor
    Helyigény: 1500 MB
    Hang: Sound card, speakers or headphones required for audio
  • dj norboo
    És a telepítője mekkora?? mert találtam egy 1egész valahány gigásat..azlenne az?
  • Intercity
    Megjött már a Flirt?
  • imscania
    Sziasztok az M40-240-es géphez honnan tudnám letölteni a hangokat???
  • leho94
    Google mire való?
  • dj norboo
    Egyébként mekkora a gépigénye??:P
    Am halkabban sugd :D:D:D
  • v43 001
    várjuk a Flirtet :D
  • v43 001
    szépen megveszed a boltban, nem offolunk, egyébként halkan megsugom hogy torrent oldalak
  • dj norboo
    Sziasztok!
    Honnan tudnám letölteni a játékot??
    Válaszotokat köszönöm!
  • v43 001
    köszi, igazad van, csak nem tudom hova tüntek :S
  • v43 001
    igen, nekem is jól jönne :D, mostanság a Déliből szinte csak ilyen Flirtek járnak :) mondjuk Halbis kocsik is mennek cirmos szilivel a Balaton partja fele.
  • Bagaméry
    [URL=http://bucsukepek.extra.hu/nohab/001flirt1.jpg ]Ez a Flirt "szupervonat"[/URL] (ide katt!)
  • CB Csipi
    Amúgy ez a Flirt: http://bucsukepek.extra.hu/nohab/001flirt1.jpg
  • CB Csipi
    Le lehet tölteni igen! Majd holnapra előkeresem neked!
  • Bagaméry
    Mi a bánat az a Flirt? (vonat, mozdony??)
  • Intercity
    Le lehet valahonnan tölteni a Flirt-öt? Ez is nagyon kéne! Köszi!
  • Bagaméry
    Továbbá!
    Az most már többünknek megy, hogy képeket töltünk fel a fórumba, de ez ebben a formában nagyon nem szerencsés, mivel a képek túl sok helyet foglalnak el az oldalon. Hogyan lehetne fotósorozatot úgy feltölteni, hogy az oldalon csak az "indexképek" jelenjenek meg és a képek eredeti méretre kattintással nagyíthatók-, esetleg még léptethetők is lennének a megtekinthető képek!?...
    Ilyen galéria képek egyes oldalon láthatók de ide is kellene hasonló lehetőség...
  • Intercity
    Le lehet valahonnan tölteni a Flirt-öt?
  • Bagaméry
    Háj Gáj!
    Ismét előhozakodok egy korábban felvetett témával, hátha most majd az is elolvassa, aki érdemben tud tenni az ügy érdekében;
    Tehát, ha valaki tudna olyan kiegészítést kreálni a TS-hez ami az adott mentéshez komment fűzési lehetőséget biztosít - extra esetben még a mentett állás miniatűr képét is tárolja, akkor itt lehetne a Kánaán, mivel egy egy adott pályaszakasz ismételten bejárható lenne hosszadalmas keresgélés nélkül is...
    Az info tartalmazhatja, hogy melyik pályán-, állomáson, milyen vonattal (honnan hova tartva), mikor történt a mentés.
    És hogy még kövérebb legyen a lúd, az sem lenne utolsó dolog, ha a hajtani kívánt - kiválasztandó - vonat (mondjuk az editor integrálásával) képe is látható lenne. Erre sincs jelenleg megfelelő lehetőség - némely mozdony ugyan megnézhető, de az összeállított vonat NEM!
  • Intercity
    Köszi
  • Kiz3R
    sziasztok! Az Alföld4 pálya játszhatósága érdekében meg kell szerezni az MSTSBIN-t, amit a hivatalos oldalról letöltöttem, de telepítésnél azt írja ki, hogy kell az előző verzió is. De én ezt nem találom. Honnan lehet megszerezni??? A segítséget előre köszönöm
  • Bagaméry
    Ha a járművek meg is vannak, de a consistok is megvannak hozzájuk? - mert anélkül nem fog menni!...
  • Bagaméry
    Az activityket keresők figyelmébe ajánlom a #1600-as megjegyzéseimet...