7098
-
#1681 valaki segítsen!:S van egy problémám még pedig az hogy letöltöttem pár activity-t és fele müködik fele nem. :S az összes mozdony, vagon megvan amit kér valamelyiknél csak az acthu csomagok kellenek és az megvan, és amikor elindítanám az activity-t akkor a szerelvénynél azt írja ki hogy ismeretlen :S ez miért van? mit lehet tenni hogy müködjön? -
#1680 6341 uzsgyi itt va egy pl. :) egyébként acthu csomagban is van -
#1679 Kérlek segítsetek! -
#1678 Honnan lehet letölteni az "Usgyi" motorvonatot? -
#1677 valaki be tudná linkelni az út textúrát mert nekem amit letöltöttem nem akar müködni :S:S -
Bagaméry #1676 Ezt már én is álmodtam! - bár a jelentősebb fővonalak nagy része már elkészült - ill. készülőben van - csak az esetleges integrációt kellene megoldani... -
#1675 Sziasztok!
Itt vannak az ígért képek.
Természetesen a Balaton Dél pályán készültek.
Jó ez a kis játék, annyi vele a bajom, hogy nincs még olyan pálya amin mondjuk Magyarország jelentős része rajta van. tudom, hogy ez hatalmas dolog lenne, de álomnak megfelel ;) -
#1674 Köszi az infót! -
Bagaméry #1673 Háj Gáj!
#1669 Intercity-nek!
A linkek gabi89 adatai (#1640) alapján a Balaton Dél 2.0 letöltéséhez vannak - és minden működik! (most töltöttem le tesztként ismét valamennyit!)
A telepítéshez vegyétek figyelembe a korábbiakat; #1650,#1664, #1665 -ben leírtakat! -
#1672 Azt hiszem, hogy lehet. Nézd meg itt: http://zsigis.extra.hu/download.php -
imscania #1671 Szevasztok! A Budapest-Szolnok 120a vonalhoz lehet -e valahonnan activityt letölteni? -
#1670 Nagyon kéne! Elölre is köszi! :) -
#1669 Hello! Mik ezek a linkek? Nem működik nekem egyik se. Ezek lennének a Balatoni pályák? Ha nem, akkor honnan tudom letölteni? -
#1668 LOL -
Bagaméry #1667 Extrém felvételek a "balatoni villamossal"!
-
#1666 Remek!
Működik!
képek holnap.
Sziasztok!
Jó éjszakát! -
Bagaméry #1665 A BD 2.0 ben Keszthelyről csak Balatonszengyörgyre van "beépített" útvonal - és az is vakvágányra! érkezik Bsztgyörgyön! Mivel a korábban említett (#1650) hiányosságok miatt az act-ok sem működnek, így szabad vonatozással lehet csak élvezni a Balaton parti vonatozást.
!! Gőzössel közlekedve Fonyód-, ill. Siófok déli bejárati váltóknál a kocsik leszakadhatnak a mozdonyról!!! SZILI-vel ezt nem tapasztaltam... -
Bagaméry #1664 A #1640 Gabi89 adatai szerint az alábbi #1662-ben belinkeltem a http-ket, hogy egyszerűbb legyen a Balaton Dél 2.0 letöltése. A türelmetlenebb vonatozók így még hozzájuthatnak a jelenleg fejlesztés alatt levő 3.0 pálya még használható változatához.
A telepíési infoban említett consist.bat-ot NE! telepítsétek, mivel az eszközök a TRAINSET-be nem kerülnek bele és így sok-sok hibaüzenet "leOKézésa" után lehet csak elindítani a játékot!! -
#1663 Azt hiszem megoldottam, most lejött mind!
telepítek:)
Köszönöm a segítséget, és a gyors reakciót ;)
Üdv -
Bagaméry #1662 Talán így sikerül...
balaton1.exe (BD 2.0)
balaton2.exe (BD 2.0)
balaton3.exe (BD 2.0)
V2part1.exe
V2.part.rar
BD20 telepítési infók -
Bagaméry #1661 #1660 Gerinek
Nekem sikerült mind az öt letöltés - de ez még csak a 2.0 Balaton!, de úgy gondoltam, hogy amíg a 3.0 megjelenik ezzel is kénytelen vagyok beérni...(az alábbi néhány képen illusztrálva...)
Amennyiben adsz egy fájlfeltöltőt, azzal felteszem az enyémet...(ha sikerül) -
#1660 Sziasztok!
Jó rég jártam erre.
Látom van pár újdonság.
Balaton délről valami?
Mintha láttam volna, hogy írtatok róla, csak most nincsen sok időm keresgélni. :(
Amennyiben megkérhetnék valakit, ha már létezik letölthető dolog megtenné, hogy belinkeli nekem?
Nagyon szépen köszönöm!
szerk.: Megtaláltam lenteb.
De nekem a 3.exe-től lefelé nem megy egyik letöltés sem. :(
Valaki? Ötlet?
-
#1659 Letöltöttem az Xtracks v3.20, Newroads v4.0 és a Train simulator javítócsomagot. -
Bagaméry #1658 #1656 SZILI-nek
Az előzetesekből ítélve biztos, hogy jobb lesz a 3.0 - de így legalább tudom, hogy mihez képest lesz jobb...
(egyébként meg úgy gondoltam, hogy jobb ma egy 2.0 mint a semmi...) -
#1657 letöltötted a frissítéseket hozzá? -
#1656 sztem várd meg a 3.0-ást mert valami eszméletlen jó lesz -
#1655 És még valami: csak az Alföldi pálya hibás, de a Zalaegerszeg-Ukk vasútvonalnál szinte már az egészet körbejártam. -
#1654 Csak egy gondom van: mindig kilép a játékból, ha csak egy kicsit is megyek. valaki tudna segíteni? -
#1653 Nekem meg van az Alföld 4 pálya, és nagyon tetszik! Én Szobról még csak Vácig mentem, és egy fél óráig tartott az út. Meddig tart akkor Szobról Szegedig? -
joco22 #1652 Hello! Szerintem használd a train simulator editor tools azzal is össze lehet rakni a szerelvényeket -
Nohab001 #1651 Sziasztok!
Még csak most kezdtem játszani, meg tudnátok mondani hogy lehet saját szerelvényt csinálni? Töltöttem le magyar mozdonyokat, azok mennek is, de vagonokat nem tudok mögéjük rakni :-( Olvastam, hogy vmi ConBuilder nevű programmal lehet, azt meg nem találom sehol.
Előre is köszönöm. -
Bagaméry #1650 #gabi89-nek!
A Balaton 2.0 adatokból valószínű, hogy valami még hiányzik. A program által feltelepített consistokhoz a TRAINSET mappában nincsenek meg a vonatok!...(M41-2107, V43-1268, V63-041...), meg a MAV_Localpass, MAV_Signs, MAV_2067Bp adatok.
Áthidaló megoldásként az utólagosan telepített consistokat töröltem a telepítésből, de így az act-ok nem működnek (mivel ezek az act-okhoz kellettek volna). Ettől függetlenül a szabad vonatozás működik - az alábbi képek tanúsága szerint... -
Bagaméry #1649 Szili Fonyódligeten
-
Bagaméry #1648 -
Bagaméry #1647 Balaton 2.0
-
Bagaméry #1646 #gabi89!-nek
Még egyszer köszönöm a Balatont. Immáron elindult az InterCity Keszthelyről....
Csak azt nem értem, hogy a 3.0 fejlesztése idejére az eredeti honlapon miért szüneteltetik a 2.0 letöltését (no de most már megvan!!!). Legalább így összehasonlíthatók a változások...
-
#1645 köszi:) -
#1644 Van egy fórumtémája a pályának (készítő is idejár)
Katt -
Bagaméry #1643 Immáron elég sok gőzmozdonyt megtaláltam és begyűjtöttem (a vm15.hu-ról is), de még keresem a 324, 327, 328 sorozatú gőzösöket...
Apropos; a magyar személykocsik éjjel miért nincsenek kivilágítva?
Elég soknál az "5"-ös belső nézet is hiányzik... -
#1642 nem olyan jó sztem, az alföld5 lesz majd mínőségi, nincs véletlenül oldala az alföld patchnek, ahol lehet követni a készültét?:)