7098
  • Intercity
    Én a mentés után a Bakony pályát telepítettem föl.
  • Bagaméry
    #1759 Intercity;
    Amennyiben a mentés után BÁRMIT!!! is változtattál a játékban ami a mentésbe beleszól, akkor a TS az akkor kimentett paramétereket nem tudja hibátlanul visszatölteni! (szívás...)
  • Intercity
    Van 1 gondom. Ma reggel mentem a Jászkisér-Nagybereg vonalon, mentettem, és 1 órával késöbb betöltöm, és kiír egy hibaüzenetet.Mi lehet a gond? Köszi a segítséget elölre is.
  • Bagaméry
    #1756 imscania!
    Ha meggondolatlanul telepítetted, akkor a legcélravezetőbb, ha a GLOBÁL mappát törlöd, és a közeli ismerősödtől (esetleg egy korábbi mentésedből)újra bemásolod a helyére a sértetlen GLOBALT-t. Nekem legalább is az X-track újratelepítése nem vezetett eredményre. Ezen kívül lehet még próbálkozni a feltelepített Globál csrélő futtatásával, de az csak a 3.18 X-tract-ot tudja...(nekem a biztonsági mentés GLOBAL-ja segített...)
    Ez mindenképp szívás...
    Sajnos az Y-trackre a pálya letöltéskor nem figyelmeztetnek csak a telepítés elindításakor derül ki a "másság". Egyébként mindaddig nem okoz a telepítés bajt, amíg az Y-tracket fel nem telepíted. Ez viszont belerondít a GLOBAL-ba és a pályáknak ANNYI!. Látszólag az alappályákon kívül "eltűnik" minden más X-trackos pálya - de fizikailag minden a helyén marad, csak az Y-track miatt a játék nem jeleníti meg ezeket.
    Az alappályák viszont X-Y kompatibilisek, így ha a ROUTES-ben bent vannak, akkor láthatóak is maradnak!...
  • Intercity
    Honnan tudom letölteni az Ice-t? (Német vonat)
  • imscania
    Értem ,és azt hogyan tudnám megcsinálni ,hogy újra X-trackosak legyenek?
  • tizie
    ok köszi
  • Intercity
    Igen mindet.
  • tizie
    az #1662-es ben leírt letöltések közül az összeset le kell tölteni hogy működjön a játékban?előre is köszi
  • tizie
    Köszi.-.-de már sikerült letölteni
    jah lenne 1 másikkérdésem:teljes magyarosítást amiben a feladatok is le vannak magyarosítva, azt honnan tudnám letölteni?
  • Bagaméry
    tizinek: #1738!
  • v43 001
    köszi :)
  • w77d
    fillérekért vesztegetik a boltban nehogymá letöltsd...
  • leho94
    A bolt polcáról elég gyorsan jön
  • tizie
    vki segítsen!!!!
    le szeretném tölteni a játékot, de a torrentet nem seedeli denki, warez meg nincs.! ti honnan töltöttétek le ?
  • Intercity
    Honnan tudom letölteni a Német Ice 3 mozdonyt?
  • Bagaméry
    Csak egy megjegyzés:
    Mielőtt az újdonsült-, vagy régen itt járt fórumozók feltesznek egy kérdést javaslom, hogy a korábbi fórumpontokba előbb olvassanak bele - így lehet, hogy már fel sem kell tenniük a kérdést...
  • Bagaméry
    Balaton Dél 2.0 a #1662-ben!
  • Bagaméry
    #1741, #1742:NEM, NEM, NEM!
    A Bp-Nyíregy pálya Y-trackos!!! A pályák nem elvesztek, hanem ytrack alatt NEM láthatóak!
    Pontos telepítési útmutató #1632-ben!
  • Intercity
    Igen.Biztos hogy attól.Amikor föltettem az Alföld 4 pályát, a Jászkisér - Nagybereg pályát, és a Bp.Nyíregyháza vasútvonalat, nekem is attól elveszett az összes pálya.Azt csináltam, hogy kiraktam az összes eredeti pályát egy külön mappába, és betettem a magyar pályákat a ROUTES mappába a Bp.-Nyíregyháza kivételével. És megint elindult az összes pálya.
  • imscania
    Aha minden fennt van.Most jutott eszembe, lehet hogy hülyeség,de amióta felraktam a Bp-Nyíregyháza vonalat azóta ,csak az eredetipályák vannak(azt hozzá tenném ,hogy a Bp-Nyíregy. pálya nem működött).Lehet hogy attól van ez?
  • Intercity
    Minden kiegészítő és javítás fent van?
  • imscania
    Sziasztok! Nem tudjátok hogy mitől lehet az ,hogy a játékból egyiknapról a másikra eltűnjenek a magyar pályák?
  • spy803
    Akkor szépen elmész a boltba és megveszed.
  • Intercity
    Honnan lehet letölteni a Dél Balaton pályát? Linket légyszi!
  • Intercity
    Egyébként azért nincs meg az Editors & tools, mert a játékot én torrent-tel töltöttem le.
  • Intercity
    A Conbuilder nevű program az megvan. Csak pályát szeretnék szerkeszteni.
  • Bagaméry
    #1732 - Intercitynek
    Ha a TS-t telepítetted akkor a menüben meg kell találnod az Editort
  • zorba3333
    Hali!
    Külön nem hiszem, hogy le tudod tölteni, mert a letölthető verzióknál a program ezen részét kihagyták, és csak a játékra koncentráltak. (nem 100%, de én nem találkoztam külön letölthető Editors-sal) Igazából csak a pályaszerkesztésnél, vagy activity készítésénél van rá szükség. Ha Consistot akarsz módosítani, vagy összeállítani, vagy csak egy hibás mozdonyt kicserélni akkor a ConBuilder nevű programmal is megteheted ami ráadásul sokkal egyszerűbb,szabadon letölthető és szintén Magyar nyelvű.
  • Intercity
    Kösz!
    Nekem nincs meg az Editors & Tools program.Honnan tudom letölteni?
  • zorba3333
    Hali!
    Úgy emlékszem ctrl+7 illetve ctrl+9 az ajtók nyitása, és zárása. Azért ne kövezz meg ha nem ok mert már régen játszottam vele.
  • Intercity
    Hogy kell ajtókat nyitni? A BDVmot-nál a "P"-vel tudom, a többinél meg próbálom a "P"-vel, az "ENTER"-rel de egyikkel se megy.
  • zorba3333
    Köszi Bagaméry a segítséget. Kipróbálom.
  • Bagaméry
    #1622!
  • Intercity
    Köszi, de nekem az Atchu csomagok sosem mennek. Mindig kiír egy csomó hibaüzenetet,és most legalább 40 jön elő minden indításkor.
  • Bagaméry
    #zorba3333-nak
    A játékba rakott mozdonyok csak akkor működnek, ha consist is van hozzájuk - no meg a mappájukban CABWIEV, és SOUND is van.
    A "mozdonynév".con a TS editorral készíthető az "Activiti készítése" menüpont alatt... (nekem is volt ilyen problémám... #1583, #1585)
  • joco22
    Hello! Jadro honlapján ActHu személy kocsi packban van Mávos halbi vagon kék és piros színben
  • zorba3333
    Sziasztok!
    Adna valaki egy közvetlen linket a tram track 1.1 letöltéséhez?
    Köszönöm.
  • Intercity
    Nekem vannak Zöld Halberstadti kocsiaim.
    Honnan tudok kék és piros halberstadti kocsikat leszedni?
    Német oldalakon már kerestem DB-s kocsikat, de nem találtam. Most Máv-os kéne.
  • Intercity
    Köszönöm mindenkinek!