Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy milyen "kiegeszitoseg"-re gondolsz? van hozza egy rakas add-on, eleg ahhoz is, ha kicsit hasznalod a google-t
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Tudna valaki segiteni a játékban? kiegészitöségre és magyarositásra lenne szükségem!!!
MSN:[email protected]
Köszönöm a segitséget elöre is!!
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
Nincs seki itt az oldalon??
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
letöltöttem a játékot de kiirni nem tudom mert a következö képpen jött le:flt-mts1.001 és én kicsomagoltam a WinRar-ral/cue és bin -ben kiis irtam egy CD-re de semmi söt át is irtam mind a kettöt iso-ban igy sem volt semmi a CD-n! Mi lehet a hiba vagy nem jol jött le mert ftp-vel csináltam!!!
Amugy Boldog Karácsonyt!
http://9gag.com/gag/5135249
Hol tudnám letölteni a teljes játékot?
Laci
Laci
-V43-1268/V43-1268.eng
A többi még van :
-MAV_Localpass/by.wag - bhv.wag
-MAV_2041/MAV_2041.wag
-MAV_2067bp/MAV_IC.wag
Ezek a .wag-file-ok nem a Sound mappába kéne ? <#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf>
Laci
ismeretlen a jármû
Laci
Laci

Laci
annak a v43-nak fülkéje amit adtál linket
Laci
Laci
Laci
-M41,43,61
-V63
-Bzmot 149,317,332
A vagonokba meg épphogy volt kb. 2 amiben találtam Sound mappát..
Laci
Laci
Laci
ezeket hiányolja :
MAV_Localpass/by.wag - bhv.wag
V43-1268/V43-1268.eng
MAV_2041/MAV_2041.wag
MAV_2067bp/MAV_IC.wag
Laci
Laci
megmég a szimulációnál folyton sms fájlt nem talál de tudok játszani<#conf>#conf>
Laci
az kérem szóljon !! Elõre is köszönöm!

Laci
PSP : te írtad nekem hogy felvettél msnre ! én nem láttam hogy fel vettél volna ! lehet hogy rosszul értelmeztem...ha igen akkor sry
Laci
Laci
Laci
Laci
Laci
http://9gag.com/gag/5135249
Vagy egyáltalán lehet embereket szállítani vagy csak céltalanul bolyongani ? <#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf>
Laci
Nem ismeri fel ezt a személykocsit :
vagy hogy lehet azt csinálni hogy ne egyedül menjen ? :S
Laci
kb. 200km-es elég..
Laci
Laci