Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Nem beszélve a városi villamos és metróvonal pályákról <#vigyor4>#vigyor4>
A játék lényege pont az activity-k gyártása 😊 (illetve maga a pályagyártás, ami pedig jóval több ismeretet és idõt kíván, tehát azt hagyjuk)
Különben mi a jó a játékban? Elindulni és nézni a tájat vagy csak úgy vonatozni a vakvilágba? Az túl unalmas, nem? ;-)
Hévet,villamost, illetve hozzá tartozó pályákat lehet valahonnan MSTS-hez letölteni?
Elõre is köszi..
Meg van ez a játékom és szeretnék kiegészitöket hozzá/böviteni/<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
A kérdésem az hogy hol és hogyan lehet mert már probáltam bemásolni a magyar vasut legjobbjait és a bövithetöségeit de nem sok sikerrel egyedül a magyarositás sikerült.Nem vagyok valami nagy profi benne ezért kénék egy kis segitséget mi a folyamata ezeknek a dolgoknak<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
File:
Line:100
ha le OK-ozom akkor meg ezt:Error reading train database file
File:Trains\Trainset\acthu_dizel\acthu_m41-2109.eng
ugyen az a gondom nekem is és jól helyre teszem fel õket betöltésig van kép utána ki írja ezeket hibákat végig ok meg igenezem és nincs kép! Mitõl van ez?
Componet MSCOMCTL.OCX pr one of its dependecies not correctly registered: a file is missing or invalid! Nekem msot írta ki ezt elõször! Mi a baja?
File:
ha le OK-ozom akkor meg ezt:Error reading train database file
File:Trains\Trainset\acthu_dizel\acthu_m41-2109.eng
ÉS EZT MINDEN MOZDONYNÁL MEGCSINÁLJA(szóval ez a két ikon mindig bejön és miután midegyiket le OK-ozom meg le Igenezem bejön a játék de nincsennek mozdonyok)
Meg tudnátok mondani hogy honnan tudnám leszedni a train simulátorok valamelyikét?A 2004 vagy06 , train sim.2?
^^Arielle Forever^^