Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HiPPoNaX
Meglepo lenne, azt figyelembe veve meg foleg, hogy az en 2,6 GHz-s P4-esemen egy 128 megas radeon 9600 tarsasagaban maximum grafikan eleg vigan fut, az alfold3-on is csak nagyobb allomasok kornyeken akad be egy pillanatra 😄

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

w77d
erõforrás gond?? nem elég neki a konfigom? XD

Nálam nem. Erõforrás gond lehet.

Mondtam, hogy szólj 😊

w77d
az alföld 3-on végig szaggat nekem a játék <#falbav>

+ Bakony, Bp-Nyíregyháza, Alföld 3 se maradjon le...
Nem beszélve a városi villamos és metróvonal pályákról <#vigyor4>

w77d
senki??

w77d
az mitõl lehet hogy nálam gyakran 12-13 fps-re lassul, fõle az állomásokon??????

Na meg tõlem is olyant, ami ott nincs <#buck>

Nem is értem a kérdést...
A játék lényege pont az activity-k gyártása 😊 (illetve maga a pályagyártás, ami pedig jóval több ismeretet és idõt kíván, tehát azt hagyjuk)
Különben mi a jó a játékban? Elindulni és nézni a tájat vagy csak úgy vonatozni a vakvilágba? Az túl unalmas, nem? ;-)

Villamost Innentudsz leszedni

Üdv, ha valaki átkonvertálgatná az Alföld 2-t az Alföld 3-ba (activity-k), szívesen venném 😊

Sziasztok!
Hévet,villamost, illetve hozzá tartozó pályákat lehet valahonnan MSTS-hez letölteni?
Elõre is köszi..
kösz de már rég meg csináltam

baaka
telepítsd fel ezt/download/1.7.051922 aztán meg a jármûcsomagot és lás csodát......

baaka
tudok amagyar honlapokat csak mivel egyik helyen nem mûködik a letöltés opció a másik helyen pedig amit letöltök nem megy a játékba meg a többihez kell az alpmodel(amit nem tok letölteni az elõzõkben leírt problémaákmiatt)

Hali!
Meg van ez a játékom és szeretnék kiegészitöket hozzá/böviteni/<#felkialtas><#felkialtas>
A kérdésem az hogy hol és hogyan lehet mert már probáltam bemásolni a magyar vasut legjobbjait és a bövithetöségeit de nem sok sikerrel egyedül a magyarositás sikerült.Nem vagyok valami nagy profi benne ezért kénék egy kis segitséget mi a folyamata ezeknek a dolgoknak<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

Kit--Kat
az még megoldhatóbb, hogy rákeresel góglin, több féle magyar honlap foglalkozik ezzel

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

baaka
Sziasztok még új vagyok de az msts be már be tudom rakni a mozdonyokat és vagyonokat, megy a szerelvény összeállítása is de szeretném megkérdezni salyát pályát hogyan tudnék készíteni?elõrre is nagyon köszönöm.
baaka
Hy!valaki tudna egy remot m41-et küldeni saját hangal és vezetõálással msn:[email protected]<#banplz><#banplz><#help>

ELÕSZÖR EZT ÍRJA KI: Error reading database file
File:
Line:100
ha le OK-ozom akkor meg ezt:Error reading train database file
File:Trains\Trainset\acthu_dizel\acthu_m41-2109.eng
ugyen az a gondom nekem is és jól helyre teszem fel õket betöltésig van kép utána ki írja ezeket hibákat végig ok meg igenezem és nincs kép! Mitõl van ez?

Szevasztok.Nem tudjátok hogy hogy lehet vezetõállát váltani??
HiPPoNaX
keress egy mscomctl.ocx filet a neten es masold be a c:\windows\system32 mappaba

Van egy ksi gondom a conbuilder progival fel telepítetem és hiba üzit írt ki! Run time error 339
Componet MSCOMCTL.OCX pr one of its dependecies not correctly registered: a file is missing or invalid! Nekem msot írta ki ezt elõször! Mi a baja?

Nekem olyan gondom van az acthu csomagal hogy fel telepítem és a szerelvény össze állító progiban minden acthu mozdony kétszer szerepel mitõl van ez?

baaka
Miért hova kell?
Nem ide?Sajátgép/helyilemez/ProgramFiles/MicrosoftGames/TrainSimulator

HiPPoNaX
jo helyre tetted fel az ActHU-t?

baaka
ELÕSZÖR EZT ÍRJA KI: Error reading database file
File:
ha le OK-ozom akkor meg ezt:Error reading train database file
File:Trains\Trainset\acthu_dizel\acthu_m41-2109.eng

ÉS EZT MINDEN MOZDONYNÁL MEGCSINÁLJA(szóval ez a két ikon mindig bejön és miután midegyiket le OK-ozom meg le Igenezem bejön a játék de nincsennek mozdonyok)

HiPPoNaX
Pontos hibauzenet nelkul eleg nehez segiteni barmiben is...

baaka
Már telepítettem fel de amikor elíndítottam a játékot állandóan hibát észlel!Meg tudnád mondani mi lehet a hiba vagy pontosan hova kell telepítení???????(a jadróról töltöttem)

HiPPoNaX
esetleg a kicsit lentebb emlitett ActHU dizelmozdony pakkja nem tartalmaz ilyet?

baaka
Tudna valaki küldeni olyan linket ahol lehet letölteni remot m41 saját CA-al és SOUND-al??????????????

Szia.Acthu jármû csomagot sikerûlt felteni de a conbuilder proramot álandoan hibát észlel aszt hova kell tenem mi pontosan hova kell?

HiPPoNaX
Installer van hozzajuk, mondjuk oda, ahova az felajanlja? Annyira nem bonyolult ez az MSTS, hogy egy installer nehezseget okozzon.

baaka
hali!valaki meg tudná mondani hogy a thor.zerozenén(nem lehet tölteni) kivûl lellehet valhonnan letölteni remot m41-et saját hangal sé CABWIEVEL(elõre is köszi)

Szia.Acthu csomagokat hova kell beteni hogy mûködjön.Irjátok már le pontosan hová kell mert nem találom.

HiPPoNaX
igaz, de en mar feladtam a google hasznalatara valo felhivast, mert meg engem neznek bunkonak altalaban (holott meg ha nem is tud angolul az illeto, akkor is kis szotarazassal alig kerul tobb idejebe megtalalni valamit, mint nekem)

Yoda001
dejó lenne ha az emberek nem only wire módban lennének...google :l

http://9gag.com/gag/5135249

HiPPoNaX
conbuilder itt, msts bin patch pedig itt

Szia.Kéne egy kis segitség.Van a Acthu csomagok vasúti és ahoz kénne a MSTS BIN pacht aszt hol találom meg?Hol tölthetném le a conbuiltder nevu programot mert nekem nem jó.

HiPPoNaX
A magyar palyakhoz tartozo activityk hasznaljak a magyar vagonokat (ertelemszeruen az activity soran hasznalt magyar vagonokat),de a conbuilder nevu programmal te is osszeallithatsz magyar vagonokbol allo szerelvenyt.

szia.Haladok a magyar vonat már van de hogy kell csatlakoztatni a kocsikat mert nincs ott?hogy kell össze álitani?

HiPPoNaX
off: hat ez a gondolat akkor nem nyert 😄

Yoda001
lol,én azthittem fiú vagy 😄

HiPPoNaX
Tedd fel az alapjatekot (de mindenkeppen full installal), aztan a magyar kiegeszitoket teljesen tetszoleges sorrendben rakhatod fel. Csak olvasd el mindig a readmet, hogy mi egyebre lehet szukseged meg hozza (pl x-tracks, vagy a telepites utan elinditani egy .bat filet, altalaban ezek benne vannak a dokumentacioban)

Sziasztok.Új vagyok ezzel a játékkal megvetem a MSTS játékót a teljest és segitség éne hogy milyen sorendbe telepitsem fel? Lejebb már van link oldal ahonan letölthetek.Engem a magyar pályák érdekelnek,vonatok hogy hogyan kell sorba felteni öket?Ide is jó lenne egy FAQ késziteni valaki aki ért hozzá.

Hy!
Meg tudnátok mondani hogy honnan tudnám leszedni a train simulátorok valamelyikét?A 2004 vagy06 , train sim.2?
Yoda001
küljdön a halál cracket,egyébként google,és ott a bolt is

kijozu
hello! én nerég szettem le ezt a játékot fel is crackeltem de nem csinál semmit😞 plz help vagy küldjetek egy crackot ide: [email protected]

^^Arielle Forever^^