Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

baaka
Space

Web mester
A H az a headleit vagy micsoda és a duda az a horn.

HiPPoNaX
H

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Web mester
Visszaolvastam és már megtaláltam a megoldást. Viszont még 1 kérdés: a duda melyik gombal aktiválható?

Web mester
Nah már van pár dizelmozdonyom is meg személyvagonom, de nem tudom hogy kell a személyvagonokat ráakasztani a szerelvényre.

Web mester
Nem tom. 1 BZmotot viszont sikerült beraknom.

baaka
szerintem az a baj hogy rosszul raktad fel a patch-ot!elõbb fel kell rakni a tainupdatet meg a tools updatet és utána a patchet!!

HiPPoNaX
Es megis mifele hibauzenetet? talan ird le magat az uzenetet, mert igy nem lehet mire tippelni.

Web mester
Beraktam, de mielött a menübe belépne hibaüziket ír ki, pedig van patch-em is!

HiPPoNaX
Egyreszt toltsd le az ActHU jarmucsomagokat, masreszt a legtobb palya readmejeben szokott szerepelni, mifele vontatojarmuvek es vagonok kellenek hozza. Ha a readmeben ez nem szerepel es az ActHU pakkok sem oldjak meg a gondot, akkor jon az, hogy google segitsegevel megprobalod megtalalni a hianyzo dolgot. Altalaban a tipus es a palyaszam is szerepel a file neveben, ugyhogy annyira nem szokott veszes lenni, mire megtalalod.

Web mester
Nah megy ez a verzió, letöltötem most a Balaton-dél pályát, ott is van a pályák között, elindítom, tölt és akkó valami hibaüzenet jön ki és M41-est akar. Most honan tudjam melyik pályához melyik mozdonyt kell letölteni?

HiPPoNaX
Mivel tomoritve (illetve darabolva volt), ezert ha hibas lenne a feltoltes, akkor CRC hiba miatt ki se tudtad volna bontani belole a lemezkepeket. Ha viszont nincs CRC hiba, akkor bitre ugyanaz a fajl kerul elo ebbol, mint barmelyik masik ugyanilyen feltoltesbol.

Web mester
Jó, de én arra gondoltam, hogy több helyre is felrakják ezt az flt-t és elõfordulhat hogy némelyik hibás.

HiPPoNaX
Ld. #567: "flt-mts1.001". Ha mar warez, akkor egy kis elmelet is hozza: az eredeti release-k file es mappaneveiben megtalalhato a kiado csapat neve is. Ezesetben az flt a flatline csapat roviditese. Ugyanezzel a release-el talalkoztam en is.

Web mester
Honan tod melyiket töltöttem le? Több száz MSTS-t feltöltöttek sztem...

HiPPoNaX
Nekem mukodott ez a verzio anno, ugyhogy nem a release a hibas szvsz.

baaka
igazság szerint ahonnan én töltöttem már nem tudom melyiket!de próbáld meg itt

Web mester
Nem tudnál küldeni 1 torrent linket amirõl te is letöltötted vagy tudod hogy jó, mert nem akarok megint 1 szart letölteni.

baaka
Szerintem tölts le egy másikat!

HiPPoNaX
Nem epp informativ az a hibajelenseg, hogy megfagy. Ezernyi oka lehet, szoval passz.

Web mester
Már sikerült egyesíteni, Daemon toolsal már be is raktam 1 viruális meghajtvóba, de ha elindítom akkor megfagy. Ez ellen mit tegyek?

HiPPoNaX
Mi tortenik, ha TotalCommanderben nyomsz egy entert mondjuk a .001 kiterjesztesu file-ra?

Web mester
Nah már sikerült leellenõriznem, 0 hibát talált. De hogy kell összerakni?

HiPPoNaX
TotalCommanderrel ossze tudod buveszkedni.

Web mester
Most szedtem le a játékot, de elakadtam. Csupa ilyen flt-mts1.001,002,003, stb. file van és sehol valami ellenõrzõ file és még az nfo file se müxik. Most szar a letöltés vagy én vok hülye? Lécci segítsetek!

Na megoldódott. 1.7.102222 BIN kellett feltenni és minden OK.
3.install BIN (én a 1.7.051922 verziót tettem fel, de azt írta a program hogy már already fennt van???)

Ugy értem amikor installáltam (próbáltam...) a BIN-t akkor azt írta, hogy ez a verzió már telepítve van.
Talán az alapjátékban, vagy mi?
Szia,

Nekem is ugyanaz a problémám:

Error reading database file
File:
Line:100
ha le OK-ozom akkor meg ezt:Error reading train database file
File:Trains\Trainset\acthu_dizel\acthu_m41-2109.eng
Line:100

Pedig mindent megcsináltam amit a linkelt oldalon (jadro.yofej.hu):
1.install MSTS
2.install trainupdate
3.install BIN (én a 1.7.051922 verziót tettem fel, de azt írta a program hogy már already fennt van???)
4.Xtracks
5.Newroads
6.ACTHU (ezt a C:/Programfiles/Mcrosoft Games/Train Simulator -ba installáltam. Beljebb kellett volna valahova, vagy jó ott??????
7.Magyar pályák

Aztán dobta azt a hibaüzenetet.

Valamit elszúrtam???

Elõre is köszönöm a segítséget.
Addig elõveszem a LOKSIM3D-t.
A jászk-nagymaros pályánál az aktivi(feladat)ahol m62 tehervonatot kell vezetni amit elöször fel kel kapcsolni utána lehet indulni de a mozdony a kocsik felé néz ha elindulsz akkor hátra fellé kell menni velle és csak a kûlsö nézetbe lehet játszani velle ez hiba?

nevemsenki17
Hello! tudnátok segíteni hogy honnan tölthetném le a HCL_OEBB_Rola wagonokat? elõre is köszönöm

Willenbrock
Ja és a Szergejhez letöltöttem a 001-es gép átfestését.Ott azt írták hogy csak simán másoljam be a MÁV M62 mappába ami asszem a Trainsetben van.Én bemásoltam de a játékban már nem található az ilyen számú szergej.A Conbuilderrel is próbáltam úgy hogy kijelöltem és mentettem a 001-est.Végül valahogy berakta a válsztható mozdony listába de mikor indítani akartam szó nélkül kilépett a progi.Tehát most az a kérdésem hogyan kell szabályosan telepíteni a 001-es átfestést?

Willenbrock
Hogy lehet az hogy az Alföld 3-ban elindultam a Nyugatiból és nem tudtam eljutni Szegedig?Miközben "Szolnok"-on 3x is áthaladtam noha soha nem volt egyforma a Szolnoki állomás.Aztán hirtelen jött egy ütk.bak és vége lett a pályának.Talán Ceglédnél nekem át kellett volna állítani a váltót?Igaz Cegléd feliratú állomással nem találkoztam-pedig Szolnokra azon át vezet a vasút.Ezt a néhány dolgot nem értem de amúgy fantasztikus a szim.Szergejrajongó vagyok így nagy volt az öröm mikor elindultak a magyar kiegészítõk.

HiPPoNaX
Valoszinuleg az a problema, hogy az Alfold3 egy nagy kiterjedesu, nagyon komplex palya sok objektummal, viszont a jatek motorja ezt mar nem birja el, innentol kezdve meg hiaba az eros konfiguracio, nem tudja kihasznalni. Nalam is beakad neha a jatek, de egyaltalan nem elviselhetetlen szinten (pedig csak 512 mbyte ram es egy 128 megas mezei radeon 9600 hajtja, ami aztan nem egy eromu 😄), ugyhogy szerintem ennyi hianyossag meg kibirhato egy nem eppen mai programban 😊

baaka
többnyire semmit ezt el kell viselned!(nem csak nálad jelentkeztek ezek a problémák)

Willenbrock
Na hát ezt már senki nem használja?A progi futásán szeretnék tehát javítani,úgy hogy közben ne kelljen sokat visszavenni a grafikából.Ehez kérnék 1 kis segítséget.

Willenbrock
Letöltöttem 1 csomó dolgot a MSTS-hoz és telepítettem az Alföld 3-at is.Fantasztikusan jó az egész csak annyi gondom van hogy -habár elég erõs gépem van-ha több kocsit kapcsolok a mozdonyomhoz akkor nagyobb pályaudvarok körül meg váltókon,fékezéskor be-beszaggat a progi.Pedig kissé vissza is vettem a grafikus opciókat.Gépem paraméterei:Celeron 2.66 GHz,1,5Gbyte RAM,512-es ATI X-1600Pro kártya.Mégis elõfordulnak a szaggatások-pedig még az XP-t is frissen telepítettem.Ötleteket kérnék mit lehetne tenni,elõre is köszi!

baaka
ez egy másik mozdony fülkéjét használja!! és nincs meg(az illetõnek)!VAGY nem mellékeltek fülkenézetet és neked kell letölteni

Nincs semmi baj a fülkével. Ez egy vezetõállási külsõnézet.<#buck>

baaka
nm

köszi
baaka
dehogy!elég ezt 1.7.102222!meg a trainpdat-et!amit már leírtam az elõzõ hsz.-ekben

Mind a hármat?
baaka
XD lemaradt töltsd le

baaka
ott van baloldalt hogy download kattints rá és görgõz a lap aljára ott megtalálod
(ha felszeretnéd rakni a bint akkor ezt is (Trainupdate) )

Melyik menüpontba és hol?Már játam ezen az oldalon de nem találtam.amúgy Köszi!
baaka
Hello!Honnan tudom megszerezni a Bin kieget?
w77d
ez én core2 duom 3.5 ghz-re van húzva és 16-17 fps-el döcög, de nem értem miért. A crysis fut fullon nálam a train sim nem XD

Az enyém 3,6 GHz-es. Azon nem szakad.

Gyakorlatilag mindegy, ha magyar vonatokat használsz. Különbözõ szerelvények más és más vonóhorgokat használnak, és azok nem kompatibilisek.
Pl. Az orosz Tisza-expressz vagonokhoz csak az orosz villanymozdony jó, ahogy a metrókocsik is merev vonórudasok.

A magyar vasúti jármûcsomagok összeállításában több azonos típusú, de más festésû és rendszámú mozdony is van. Az egyszerûség kedvéért valószínû, hogy a cabview és a sound könyvtár csak az egyikben teljes, a többi pedig ebbõl a "bázis-mozdonyból" veszi az sms és ace fájlokat.

Ha valami gondod van, keress nyugodtan ugyanezen az e-mail címmel msn-en vagy skype-n.

Jópár kocsim és activity-m van szinte az összes pályára.