7098
  • spyy55
    HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
    3.788 Ft?????? JÓL LÁTOM?
    ...HAJRÁ!
  • szabii98
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.Megérné 3788Ft-ért megvenni a játékot?
    Előre is köszi!
  • joco22
    Az a honlap most nem jó ahol rajta vannak
  • spyy55
    Na és hol vannak azok a "Vonder" féle személykocsik? Mert én csak mozdonyokat találtam...
  • spyy55
    HTSC honlapján az AtcHU-személy csomagban van egy pdf file. Ott le van írva minden...
  • Bagaméry
    Lécci a az ajtónyílós kocsik típusát is áruld el - avagy hol vannak a "vonder" kocsik? - letölthetőleg...
  • joco22
    ctrl+7/9-el nyílnak az ajtók én azokat a kocsikat használom amiket vonder készítet és azoknak nyílnak az ajtók
  • Intercity
    Innen
  • dávidka8
    V43 1156-ot honnan tom letölteni??
    Vagy valaki át tudja küldeni??
    Előre is köszönöm

e-mail címem:[email protected]
  • spyy55
    Ja: és ha készítek az Alföld 4-hez activityket, azt hova tölthetem fel?
  • spyy55
    A ctrl+7/8 tényleg nem jó. Kipróbáltam azokon az ActHU személyvagonokon, amiket Jardo készített és mellékelt hozzá egy táblázatot, hogy melyik (lenne) képes erre. Az összes ilyen funkcióval rendelkező kocsit összekapcsoltam egy consistban és semmi :(
    Lehet valami más kombináció, mert én nem találtam a leírásban?

BAGAMÉRY: Köszi a segítséget, bár valószínűleg kihagyom ezt a lehetőséget activity készítésekor, mert számomra nem élethű (bár tudtam). Elég furi lenne így átülni...

Egyébként olvastam itt a fórumon, hogy (hála R. Ákosnak!!!) az Alföld 4 pályával kapcsolatban sokaknak gondjaik vannak. Nos, én tegnap próbáltam ki először és elsőre gyönyörűen futott minden ! Csodálkoztam is, hisz régebben szinte minden pályánál hibaüzeneteket kaptam és ezek miatt szinte gyűlöltem az MSTS-t. Lehet, ezt a gép fejlesztésének köszönhetem, hisz nem kicsit tuningoltam fel, mélyen belenyúlva a pénztárcámba. Minden maxon van és mintha filmben vonatoznék!

+1 kérdés: akinek esetleg megvan a Z-line pálya, működik minden éjszakai menetben, mert nálam (pl. Somogyvár, Mezőkeresztúr, Füz., Nyírb., ...stb.) több helyen is hibaüziket ír ki, hogy nem talál shape file-okat bizonyos objektumokhoz?!
    Vagy honnan érdemes letölteni, ahonnan működik?
    Köszönöm a segítségeteket...
    Kellemes vonatozást
  • Bagaméry
    A gyakorlatból;
    Sem a ctrl+7, ctrl+8 és semmilyen más kombinációban semmilyen más karaktarrel nem nyílnak az ajtók - több kocsin is kipróbáltam!!!
    Viszont a ctrl+ú szétkapcsolja a kocsikat!!!...
  • gabi89
    ActHU pack vagonjai támogatják (legalábbis legtöbb) és ha jól tudom akkor a ctrl+7 és ctrl+8 -al lehet a jobb illetve a bal oldali ajtókat kinyitni. (fejből mondtam mert hetek óta nincs fent TS de valami ilyesmi)
  • Bagaméry
    A játékban a mozdonyok közt csak közvetlen kontaktussal lehetséges váltani.
    1. az aktív mozdonnyal (vagy vonattal) a másik mozdony-, vagy vonat mögé mész és rákapcsolódsz.
    2. [1]vezérlőállás - (F9)rákattintasz a másik mozdonyra - [1]másik mozdony vezérlőállás (amibe átültél).
    3. Lekapcsolod a régi mozdonyt(vagy, és vonatot) és az új mozdonnyal (vonattal) mehetsz tovább.
    4. Az activityben ezt így kell megfogalmazni (de konkrétan nem tudom hogy van ez leírva...)
    Az ajtónyitás lehetősége nálam is kérdés - de szerintem ehhez olyan kocsi is kell, aminek nyitható az ajtaja (mert nem mindegyik ilyen...)
  • spyy55
    Az MTSTbin sok mindenre képes... :)
    Nade: hogy lehet egy feladaton belül (gondolok itt billentyű kombinációra) átülni egy másik mozdonyba/szerelvénybe? És az activity elkészítésénél hogy kell megadni ezt? (Pl.: M62-ből át szeretnék ülni egy V43-ba egy adott állomáson)
    Olvastam ajtónyitási lehetőségről is pár vagonon. Annak is van bill.komb.ja?
    Köszi a segítséget...
  • szabii98
    Köszönöm szépet!Jó éjszakát!
  • Bagaméry
    #1767!
  • szabii98
    Valaki nem tudna segíteni?Már néztem a topicot egy ideje és szeretném megkérdezni, hogyha letöltöm a MSTS-t akkor miket kell letőlteni?Meg pl. az alföld 4 pályához milyen dolgokadt kell letölteni hogy menjen?
    Pls segítsetek.Üdv!
  • gabi89
    A valóságban 100km/h a végsebessége mint a régi szergejeknek mint amit felújítottak.
    Szóval nincs messze a 92 a valóságtól.
  • Sanyix
    nehogymár egy m62-es max sebessége 92 legyen... mert gondolom a valóságból szedték, az bizony nevetségesen kevés.
  • Intercity
    Amikor pályát készítek, mindig amikor elindítom az Útvonalszerkesztőt, minden fehér lesz! Hogy tudok füvet csinálni?
  • Bagaméry
    Háj!
    Próbatuningot végeztem egy M62-esen. A .eng-jében módosítottam a teljesítményt, a nyvonóerőt és a végsebességet (92-ről 192-re). Az alábbi kép szerint a tuning sikerült...
    Ha nem vagy elégedett az adott mozdony teljesítményével ezt te is megteheted (azért egy V43-asból ne csinálj TGV-t - bár lehetséges...)
    Az adott értékeket természetesen arányosan - a fizika szerint - szabad módosítani. Gyakorlatlanabbak inkább NE!
  • Bagaméry
    IC!
    Másold oda ahol a train.exe van - a többit tegnap leírtam...
  • Intercity
    tényleg! ok kösz
  • Bagaméry
    IC!
    Már tegnap elküldtem a privátodba!
  • Yoda001
    azszép
  • kuzco007
    miért nem warezról töltötted?XD ezért nem torrentelek
  • spy803
    Házhoz is viszik neked másnapra!
  • Intercity
    Bagaméry! Visszanéztem egy kicsit a fórumot, és egyszer küldtél egy képet, hogy hol található ez a program. Olyat nem lehet hogy CSAK azt az egy progit küldöd el? Vagy akkor nem fog működni?
  • Intercity
    Átírtam az első sorban úgy ahogy leírtad, hát úgy csinál mint ami elakarna indulni, de végül kilép. A Tesconkban meg nem árulják a játékot, ezért nem vettem meg. Amúgy ez az Editors & Tools egy külön mappába lenne? Vagy egybe a játékkal? Mert letöltöttem, kitömörítettem, és minden ott volt, csak kihagyták ezt a részét.
  • Bagaméry
    IC!
    Amennyiben a TS "gyökerében" - a train.exe környékén találsz egy launcher.exe fájlt,akkor erről alkoss az asztalra parancsikont, majd a parancsikon tulajdonságban az első sorba írd be a -runeditor kapcsolót
    Pl.: "C:\GAMES\Train Simulator\launcher.exe" -runeditor
    aztán szerkeszthetsz! (talán)...
  • Intercity
    E-mail: [email protected] MSN: [email protected]
  • Intercity
    Nagyon kéne légyszi valahogy küldjétek el! Nagyon fontos lenne! Előre is köszi!
  • Intercity
    Mint már említettem torrent-tel töltöttem le. És külön nem tudná elküldeni valaki MSN-en vagy E-mail-be?
  • gabi89
    TS-el együtt települ...
    Start menüben ott lesz
  • Intercity
    Valaki eltudná nekem küldeni az Editors & Tools programot e-mail-ban vagy valahogy?
  • Bagaméry
    TS letöltéseket INNEN! , meg INNEN! lehet indítani...
  • Bagaméry
    IC!: #1832 (nagyon feledékeny vagy!)
  • Bagaméry
    Háj!
    A macerás Alföld4-et és a rosszul működő acthu kifogásokat már én is unom. Nem csak írni, hanem olvasgatni is kellene a fórumot és akkor talán nem tennétek fel többszörösen ugyanazokat a kérdéseket.
    Az említett hibák megoldására olvassátok el a #1767-et!
    A jól telepített TS jól is működik!...
  • Intercity
    Az Acthu Személy és teher csomagokat letöltöttem, elindul. De az Acthu Dízel, motor és villanymozdony csomagok nem indulnak el. Mindig egy csomó hibaüzenetet ír ki, és én már nagyon unom. Már próbáltam többféle képen megoldani, de sehogy se működik. Valaki tudna segíteni? Vagy valahogy a csomagokban lévő mozdonyokat letudnám tölteni külön?