7098
-
dávidka8 #1921 cső!
az achthu villanyt letöltöttem és a V43 1156 helyett a V43 1011-et tölti be!!
Valaki megtudja mondani hogy miért??? -
#1920 Tegnap nyomtam a játékban egy m41-nél egy ctrl-shift-lefelé nyilat (numpad), mivel a foobar2k-ba nekem ez a következő szám global hotkey. Erre a ts-ben behúzodott a vonatfék valamennyire, és elkezdett mozogni a menetszabályzó is. Ez mitől volt? Van valami automata izé amiről nem tudok? -
Bagaméry #1919 Z-line éjszakai járat:
-
#1918 SZiasztok!Nem tudtok olyan oldalt ahol letöltöttétek a MSTST!Megköszönném hogyha belinkelnétek a játékot!KÖSZI -
Bagaméry #1917 A mintegy 400 km Z-line pálya térképe:
-
Bagaméry #1916 Z-line magyar fantázi pálya:
-
Bagaméry #1915 Tisztelt ÚJABB FÓRUMOZÓK!
Ha javasolhatom OLVASGASSÁTOK EL AZ UTÓBBI FÓRUMOS OLDALAKAT, HOGY NE TEGYÉTEK FEL esetleg ÖTÖDSZÖRRE IS UGYNAZOKAT A KÉRDÉSEKET amire már rég leírta valaki a választ...
NEM CSAK ÍRNI, DE OLVASNI IS KELL A FÓRUMOT - és nem arra várni, hogy más majd megkeresi a választ a kérdésetekre (akár ötödszörre is)....
Még egyszer: a #1767-ben leírtak szerint kell a TS-t böcsülettel feltelepíteni - a hozzávalóival együtt - és minden menni fog!.... (még az Alföld-4 is (aminek a "hibája!" többszörös visszatérő kérdés))
Csak egy fontos megjegyzés: ha egy adott mozdony a "TRAINSET"-ben szerepel (is), de consistfájl (mozdonyév.con) nincs róla a "CONSISTS"-ban, akkor a játékban sem jelenik meg! Consist-ot pedig az Editorral kell készíteni... -
Bagaméry #1914 Az acthu_villany-ban benne van a V43 1156! a HTSC-ről letöltheteda villanymozdonyokat... -
Bagaméry #1913 No ugye! -
dávidka8 #1912 v43 1156-ot át tudja valaki küldeni??
meg köszönném!!
e-mail címem :[email protected] -
joco22 #1911 zsigis honlapján meg lehet osztani a activityket -
#1910 Kit érdekel activity az Alföld 4 pályához?
Ha esetleg tud valaki olyan oldalt (vagy valakit), ahol meg lehet osztani activityket másokkal, kérem jelezze! -
dávidka8 #1909 na most már jó
-
dávidka8 #1908 csak a patchot nem tudom letölteni -
Bagaméry #1907 Ha mindent úgy telepítesz fel, ahogy írva van, az Alföld-nek probléma nélkül üzemelnie kell. A #1901-ben is vannak infók... -
dávidka8 #1906 olvastam
-
dávidka8 #1905 el
-
Bagaméry #1904 #1767-et olvasd el!!! -
dávidka8 #1903 az alföldet + amiket letöltök pályákat azokat nem tölti be mert nincsen meg hozzá egy shapes sem
-
#1902 Hélóóó!
Ha valakinek meg van a Z-line pálya, akkor plííííz küldje el azokat a fileokat privátba, amik az éjszakai menethez szükséges objektumokat tartalmazza, mert nekem akkor OFF :(
Köszi -
#1901 ALFÖLD 4 - ha nem megy,
nézd meg ezt! -
Bagaméry #1900 Minden pályához külön SHAPES tartozik! MELYIK KELL? -
dávidka8 #1899 valaki el tudja nekem küldeni a shapes mappáját??
e-mail címem :[email protected]
-
Bagaméry #1898 Háj!
Ha netán megvan valakinek a Bakony2 pálya és talál benne egy Bakony2.ref fájlt kérem, hogy küldje meg a "privát"-omba.
E nélkül a pálya nem szerkeszthető..... -
#1897 Az jó. -
Bagaméry #1896 Őszre ígérték -
dávidka8 #1895 az alföld 5 mikorra várható?? -
#1894 Ok.Bár ez olcsóbb. -
Bagaméry #1893 Szerintem az alatta levő infós képek szerint a játék ugyanaz, csak a csomagolás változott (meg némileg az ára, bár erdetileg ez ennyi is szokott lenni - szállítási díj (és akció!) nélkül).
-
Bagaméry #1892 Neked is #1767! - és olvasgasd a fórumot visszamenőlegesen mielőtt kérdeznél... -
#1891 Bocs a kép most nem jön be.
Itt a link. -
#1890 -
Erre az van írva Microsoft Train Simulator -
dávidka8 #1888 cső!
az miért van hogy az alappályák működnek hibátlanul de az alföld4 nem????
pedig minden meg van
valaki segítsen
-
#1887 Na akkor majdnem jól mondtam 7-8helyett 7 és 9 na és persze a numerikus bill.-en. -
Bagaméry #1886 Az alapjátékot ennyiért is meg lehet kapni.
Az a másik nem a RailSimulator volt? (a TS utódja) -
#1885 Ezek után én már teljesen rád bízom, mert ezt nem hiszem el -
#1884 Okéj, de én másik dobozút láttam.Az nem jelent semmit? -
Bagaméry #1883 #1854! -
#1882 Okéj köszi!