Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HiPPoNaX
Train Simulator 2 NINCS! A sima train simulator ugyeben pedig: ha mar warezolni akarsz, akkor legalabb esszel tedd, ne tolunk kerj linket. Amugy par napja az egyik "mert hulye azert nem vagyok" uzletben lattam kemeny 995 penzert az MSTS-t, annyit talan meger az embernek.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

SZIASZTOK!!!!!!! Honnan tudnám letölteni a ms train szimulátor 2-tõt? És a train simulátort?
SEGÍTSETEK!!! köSZI
Nah már semmi,megoldottam 😊
aha raktam a 3.11es update-ot
baaka
Raktár az alföld 3 re patch-et? mert abba már lehet javítva van ez a hiba.

Na sztem ezmár az utolsó kérdésem lessz.😄 Alföld 3ba amikor szeged-budapest vagy budapest szegedet megyek misszióba akkor amikor csak 1vágány van mindig jön velem szembe 1vonat és piroslámpát kapok és az a vonat is,és nemtudok továbbmenni...valami megoldás?
megint 1000thx 😄😄
gabi89
Igen mert hiányolja.
Elvileg ez az: http://train-sim.hu/letolt.php?id=199

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Nah ujra segítségeteket kérem 😄 eddig nem írta ki de most egy olyan hibát jelez elindításkor,hogy:Error reading train database file File:Trains\Trainset\MAV_Passenger_Pack_VMW\arp.wag ,megnétem a könyvtárba ott nem is volt ilyen mappa 😮:S. aki tud valamilyen helpet írjon pls 😊
Megnézem thx!!
gabi89
Nem kell leszedni ha feltetted a TS-t az is felmegy.Start menü->microsoft games->Train simulator->Train Simulator Editors & Tools

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

és a TS Editor Toolst hoonan tudom leszedni?
Értem,ok kösz 😊
gabi89
Nálam ott van csak úgy kerest,hogy nyugati amúgy útvonalat,feladatokat AI forgalommal is akár stb... a TS Editor Tools progijával lehet.
Szegednél csak Ceglédet tobja ki valóban de hát onnan simán mész tovább BP Nyugati felé.Visszafelé meg szolnok az se gáz mert Cegléden váltót tobsz már jó is.
Pár activity (küldetés,feladat...) itt található az Alföld 3-hoz meg még pár pályához.

Ja és még valami,azt h lehet megcsinálni,h alföld 3ban budapeströl szegedre menjek?mert ha kiválasztom h nyugati akkor a célpontoknál nincs ott szeged.és ha kiválaszutom h szeget nincs ott h budapest v nyugati.thx
1000thx <#worship>
w77d
conbuilder nevezetû programmal

Hello
Bocsi ha már kérdezétek,de hogyan tudok hozzáadni vagonokat a vonathoz mielõtt betöltöm a pályát?Köszi elõre.
köszönöm! müködik!<#vigyor2>
baaka
azért nem tudod felrakni mert elõtte innen a trainupdat-ot le kel töltened feltelepíteni és utána mehet csak a patch( http://mstsbin.uktrainsim.com/cz/cz.html )

üdv.
én felraktam a lejjebbi linken lévö mind3 progit ( http://mstsbin.uktrainsim.com/cz/cz.html ) vagyis csak akartam mert valami verzio hibára hivatkozott és train.exe -t emlegette, de másodjára mikor probáltam azt irta ez már fennvan.
aztán a modokat, (pályákat, és magyar vonatokat) szintén azokat a hibákat irja mint az 520 as hsz ben.
ötlet valakinek?
Web mester
A Bakony pályát honan lehet letölteni? Sehol se találok letöltést.

HiPPoNaX
Ha a conbuilderben szerepelnek a vagonok, akkor valoszinuleg jo helyre lettek telepitve, tehat a jateknak is latnia kene oket. Keress valami olyan activityt, ami az ActHU motorvonat pakkra tamaszkodik es probald ki.

Web mester
#612 -es kérdésemre nem tud valaki válszt adni?

HiPPoNaX
Miert nem valamelyik Trainz topicban kerdezed meg?

csá
a TRAINZHEZ NEMTUDTOK MAGYAR PÁLYÁT?
Leo 1991
kéne 1 kis segítség.az Alföldi pályát hogy kellene feltelepíteni az Xtrack és a Newroads?? az xtrack v3.2 a newroads v4.0

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Web mester
Csak nagyobb álomásoknál van hangosbemondó.

nevemsenki17
Hello! letöltöttem az alföld pályát de nincs a megállóhelyeken hangos bemondó.Segítsetek hogy ez mitõl lehet.elõre is kösszi

Web mester
Letöltötem a motorvonat csomagot, de nem tudom, hogy kell müködésbe hozni õket. A játékba nincs bent, de a conbuilderben bent van.

A kocsikat tartalmazó csomagokat is a trains mappába kell rakni?
Kösz, próbálom.
baaka
az össze atcHu jármûcsomag szükséges hozzá

Xtracks, newroads fenn van, de nem tudom kell-e hozzá még valami. Act. hu jármûcsomagokat nem raktam fel, egyelõre megfeleltek volna a "gyári" járgányok is. Tavaly õsszel nagy szenvedések árán felraktam pár kieget, azóta kicsit turbóztam a gépemen (nagyon szaggatott), már látom, hogy most sem lesz egyszerû.
HiPPoNaX
Fent van hozza minden szukseges extra dolog? Xtracks, newroads es tarsai.

Felraktam az Alföld 3. pályát, de amikor tölti befele, hibaüzeneteket ír ki. Pl. ilyeneket, hogy: No extented shape data for A1tXover 12ds
Estleg tudja valaki, hogy mi lehet a gond?
Köszi, megvan.
HiPPoNaX

Sziasztok! Meg tudná mondani valaki, hogy honnan lehet letölteni a consist builder-t?
HiPPoNaX
Ez nem terepasztal szimulator, szoval egyszerre csak egy szerelvenyt tudsz iranyitani.

Yoda001
emberek, nem tudja valaki, hogy egyszerre 2 vonatot hogy tudok irányítani, megállítani, elindulni velük, vagy akármi? szóval ha azt akarom hogy mondjuk 4 sínes részen egymás mellet menjen 2 mozdony mondjuk kocsikkal?

http://9gag.com/gag/5135249

baaka
1.igen lehet
2.azt is lehet

itt van egy pár dolog:itt inen tud sz magyar vonatokat,pályákat letölteni)

a váltókat a "g"-vel és a "shift g"-vel tudod állítani
a vagonokat pedig azf9 megnyomása után az egér kattintásával tudod lecsatlakoztatni a szerelvénytõl

Áh meg érdekelnének magyar vonalak is, és ismertebb (pl V43,V63, BZMot, stb,) szerelvények is.
Meg lehet olyat, hogy én állítgatom a váltókat,és kapcsolom le,meg vissza a kocsikat a szerelvényhez?

E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2

Sziasztok!

Új vagyok a játékban, és van pár láma kérdésem: <#buck>
1.Lehet az alap útvonalakon kívül leszedni másikakat?
2.Ugyanez csak vonatokkal

(most így kapásból ennyi jutott eszembe 😄)

Köszi elõre is.

E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2

Web mester
De már korábban is töltöttem le pályákat, és ahoz is kellet az xtracks. Most mindig töröljem le és újra fel?

baaka
1.Pálya
2.xtracks
3.Newroads

Web mester
1.Xtracks 2.Alföld 3 3.NewRoad

baaka
milyen sorrendbe telepítetted?

Web mester
Köszi a srgítséget, de sajnos újabb gond akadt. Letölttötm az Alföld 3 pályát. Megvan az Xtracks és a NewRoad is, de játék közben (mikor már elindultam) hibaüzeneteket küld. Nem hosszú a szerelvényem és több állomáson is probáltam, de mindenhol ugyan ez. A hibaüzenetek mindig másak.
Kösz elõre is a segítségeiteket!

HiPPoNaX
amugy csinald vegig a tutorialokat, eleg sok mindent elmagyaraznak benne