Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lecseréltem a HD-5670-est GT-9500-ra (mert volt tartalékban) és a MSTS használható lett, a drivert a W8 telepítette!
Kissé szokatlan az új W8 plattformja, de a rutinos felhasználó rövid idõ alatt elsajátíthatja.... a hardwereket össze kell válogatni!
1-es vonalra keresnék tehervonatos activityt, illetve érdekelnek az augusztusban megjelent bármilyen 1-es vonali activityk is!
Köszi a segítséget! <#worship>#worship> Üdv.: Geri
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Yoda001 intelmei ellenére tovább próbálkoztam a Win8-al egy "gagyi" (Celeron 1.8, 512 Mb, alaplapi VGA) gépen és láss csodát; a MSTS FUT! - csont nélkül....
Nem értem, hogy egy E8400 - 2 GB ram, PCI HD 5670 VGA gépen meg NEM!??
A 7-Zip. meg tényleg jól tömörít, DE nem cseszi el a fájlokat, ha nálad nem jó, akkor vinyó/memória/letöltés-hiba! Feltöltés elõtt ellenõrizd le, ha jó, akkor feltöltéskor volt valami gikszer.
Tommacska: én nem töltöttem le, nincs szükségem rá, jelenleg idõm sincs játszani, a rar-os írásodhoz fûztem hozzá, hogy bármilyen lassú, megéri...
a 2012-es guiness könyvet feltudod mégegyszer tölteni? arra vevõ lennék én is! :) köszi!
http://9gag.com/gag/5135249
Redmontban megint "nagyot alakítottak"! Tesztelési céllal letöltöttem a Win8 32-, ill. 64 bites verzióját és telepítettem is MINDKETTÕT egy teszt gépre. Érzésem szerint valamennyi beállítást megfelelõen elvégeztem, de SEMMILYEN módon NEM sikerült a MSTS-t elindítani!!!!!! - a W7-en semmilyen problémát nem jelentett a játék....
Kíváncsian várom a többiek tapasztalatait a Win8 és a MSTS használhatóságáról.... lehet, hogy valahol én voltam a béna, de nekem nem sikerült semmilyen kompatibilis módban sem játszani... ez igazán aggasztó!
Mefjegyzendõ, hogy a w8 annyira különbözik a korábbi verzióktól ahogyan az Office2003 az Office2007-tõl... NAGYON! - minden máshol-, és másképp van.... de szükség esetén megszokható, csak a MSTS-t (is) lehessen használni.
A Railworks és a Trainz verziói "mûködnek".... és a többi játékok is - többnyire...
Letöltés után azt írja ki, hogy nem lehet hozzáférni a képfájlhoz! Nem tudom mi lehet a gond!
Felettébb érdekes, mert elõzõ héten unokatesómnak a 2012-es Guinness rekordok könyvét raktam fel ugyanide (380MB .pdf), ugyanebbe a többkötetes tömörített lemezképfájlba és még két hét után is tökéletesen lejött! Egyenlõre passz!
Yoda001
Ezt a fájlt nem kell kicsomagolni, Daemon tools és már szedheted is ki belõle a fájlokat!
Nem lehet esetleg az, hogy a többkötetes fájlnak az együttes mérete korlátozva van!
Ennek ellenére nem torpanok meg! Hamarosan végzek a GLOBAL TRAINSET teljes átvizsgálásával és mivel nem marad más, felteszem torrent-ra! Várható végleges mérete 21,5GB lesz!
http://9gag.com/gag/5135249
Na de nem nyafogok, nagyon köszönöm, hogy veszed a fáradságot, és még egyszer feltöltöd nekünk!
\"Don\'t worry, I bring someone back. I promise.\" - Dr. Lawrence Gordon @ Saw
A becsomagolás már megtörtént, jelenleg a feltöltés folyik...
A SkyDrive csak fájlonkénti 500Kb/s-os letöltést biztosít!
Ez már tuti jó lesz mert régebben mindig .isz be tettem fel a dolgaimat!
Türelem!!!
Négegyszer kössz! :D
Állítólag ez a leghatékonyabb tömörítõ! (.7z) Oly annyira hatékony, hogy meg is sérülnek tõle a fájlok!
A türelmeteket kérem, megpróbálom felrakni más formátumba...
Megvan az alany... Többkötetes .isz Tömörített lemezképfájl lesz kb. 2 óra mulva fent lesz.!!!
DAEMON Tools vagy Alcohol 120% kell majd hozzá...
Leszedem megégyszer.
Végre egy csomó act-tal játszhatok.
Nagyon köszönöm :D
Feltöltöttem a tárhelyemre!
http://sdrv.ms/QiNLue
-H-Start_Bombardier_Pack.7z
-MAV_V43-2248.7z
-Teljes V43 Pack.7z (Többkötetes állomány)
A tárhelyrõl törölve lesz Augusztus 31.-én!
Köszi, ezt leszedtem, de nem ezeket hiányolja :S
Bombardier pack.
http://www.vm15.hu/download.php?view.286
Szóval rendezgetõs, tolatgatós actot keresek, köszönöm szépen!
(és a Bombardier packot)
A másik dolog meg olyan, hogy aki meg valóban nem tud segíteni az nem fogja ide írni, hogy bocs, de nem tudok segíteni.....
Egyébként a MSTS "megkívánja", hogy foglalkozzanak vele és szerezzenek a játékosok tapasztalatokat....
Valami csoda folytán a 29. újratelepítésnél sikerült végre elindítani az Alföld 6-ot... :D Esetleg akad-e olyan act, amiben csak tolatgatni kell, szerelvényt összeállítani, stb. Van ilyenrõl tudomása valakinek? Köszi elõre is!
Tudtok mondani nekem még olyan mûködõ fórumokat, ahol MSTS játékosok vannak? Látom, itt sajnos senki nem tud/hajlandó segíteni, úgyhogy máshol is körbekérdezném az embereket.
Valaki nem tud egy oldalt a hdmsts-en kivöl, ahol vannak v43-sok, bombardier pack vagy bármi ilyesmi? Vagy sajna meg kell várni míg ujra mûködni fog, ha fog?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Valaki segítsen légyszi.
<#worship>#worship>
Hoztam egy retró actot!Az act nem valós eseményalapján készült!!
http://mstsgp.gportal.hu