Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Én még nagyon új vagyok a Train Simulator világában, ezért ne haragudjatok ha nagyon alapvetõ kérdéseket teszek fel! :-) A kérdésem az lenne, hogy honnan lehetne letölteni az Alföld pályát? Goggle-ben csak Alföld pályához feladatokat találtam, de engem elõször is a pálya érdekelne! Továbbá érdekelne a Széchenyi Taurus is, honnan lehetne leszedni?
Kiderült a turpisság W8 ügyben. Egyelõre úgy néz ki, hogy 478-as procis gépre nem tudtam telepíteni, csak 775-ös procisra.(AMD-t nem próbáltam, mert én "Inteles" vagyok...) Viszont a korábban tapasztalt hibajelenséget úgy néz ki, hogy a VGA "öszeférhetetlensége" okozza.
Lecseréltem a HD-5670-est GT-9500-ra (mert volt tartalékban) és a MSTS használható lett, a drivert a W8 telepítette!
Kissé szokatlan az új W8 plattformja, de a rutinos felhasználó rövid idõ alatt elsajátíthatja.... a hardwereket össze kell válogatni!

v43 001
Helló!

1-es vonalra keresnék tehervonatos activityt, illetve érdekelnek az augusztusban megjelent bármilyen 1-es vonali activityk is!

Köszi a segítséget! <#worship> Üdv.: Geri

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

wollnerd
Eeezz naaagyyoon ééérrdeekeeessss!<#csodalk><#fejvakaras><#fejvakaras>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Hát ilyen csak a mesében van!
Yoda001 intelmei ellenére tovább próbálkoztam a Win8-al egy "gagyi" (Celeron 1.8, 512 Mb, alaplapi VGA) gépen és láss csodát; a MSTS FUT! - csont nélkül....
Nem értem, hogy egy E8400 - 2 GB ram, PCI HD 5670 VGA gépen meg NEM!??

Ebbõl csak a Bombardier Pack van csak fent most ott?? Mert csak a "Bombardier Pack.isz" fájlt látom ott. A többi mekkora lenne? Ez a GLOBAL TRAINSET, pontosan mire lenne jó?? Valaki itt, a hangokkal kapcsolatos, hasonló jellegû patchrõl is írt pár hónapja. Szerintem TPB-re kéne felrakni a packot, zártnál, meg a magra.

A 7-Zip. meg tényleg jól tömörít, DE nem cseszi el a fájlokat, ha nálad nem jó, akkor vinyó/memória/letöltés-hiba! Feltöltés elõtt ellenõrizd le, ha jó, akkor feltöltéskor volt valami gikszer.
Yoda001
szerencsétlen operációs rendszer HIVATALOSAN még megsem jelent, szerintem így ne is próbálkozz(on senki) vele :(

Tommacska: én nem töltöttem le, nincs szükségem rá, jelenleg idõm sincs játszani, a rar-os írásodhoz fûztem hozzá, hogy bármilyen lassú, megéri...

a 2012-es guiness könyvet feltudod mégegyszer tölteni? arra vevõ lennék én is! :) köszi!

http://9gag.com/gag/5135249

Háj mindenkinek!
Redmontban megint "nagyot alakítottak"! Tesztelési céllal letöltöttem a Win8 32-, ill. 64 bites verzióját és telepítettem is MINDKETTÕT egy teszt gépre. Érzésem szerint valamennyi beállítást megfelelõen elvégeztem, de SEMMILYEN módon NEM sikerült a MSTS-t elindítani!!!!!! - a W7-en semmilyen problémát nem jelentett a játék....
Kíváncsian várom a többiek tapasztalatait a Win8 és a MSTS használhatóságáról.... lehet, hogy valahol én voltam a béna, de nekem nem sikerült semmilyen kompatibilis módban sem játszani... ez igazán aggasztó!
Mefjegyzendõ, hogy a w8 annyira különbözik a korábbi verzióktól ahogyan az Office2003 az Office2007-tõl... NAGYON! - minden máshol-, és másképp van.... de szükség esetén megszokható, csak a MSTS-t (is) lehessen használni.
A Railworks és a Trainz verziói "mûködnek".... és a többi játékok is - többnyire...

Gyerekek! Tanácstalan vagyok! A bombardier pack hibátlanul lejön, de ez a V43 pack nem akar!
Letöltés után azt írja ki, hogy nem lehet hozzáférni a képfájlhoz! Nem tudom mi lehet a gond!
Felettébb érdekes, mert elõzõ héten unokatesómnak a 2012-es Guinness rekordok könyvét raktam fel ugyanide (380MB .pdf), ugyanebbe a többkötetes tömörített lemezképfájlba és még két hét után is tökéletesen lejött! Egyenlõre passz!

Yoda001
Ezt a fájlt nem kell kicsomagolni, Daemon tools és már szedheted is ki belõle a fájlokat!

Nem lehet esetleg az, hogy a többkötetes fájlnak az együttes mérete korlátozva van!

Ennek ellenére nem torpanok meg! Hamarosan végzek a GLOBAL TRAINSET teljes átvizsgálásával és mivel nem marad más, felteszem torrent-ra! Várható végleges mérete 21,5GB lesz!
Yoda001
lehet, hogy nagyon sokáig tömörít, viszont ennek a másik oldalát úgy nézd, hogy a letöltött fájl gyorsabban kicsomagolódik majd :)

http://9gag.com/gag/5135249

A géprõl törlöm az állományokat és csinálok egy próba letöltést. Remélem jó lesz!
Tommacska, majd pls írd, ha kész.
Nincs mit! Bízom benne, hogy nem lesz probléma.
Hát jó, csak nekem még az 500KB/s-ot sem éri el a letöltési sebességem...

Na de nem nyafogok, nagyon köszönöm, hogy veszed a fáradságot, és még egyszer feltöltöd nekünk!

\"Don\'t worry, I bring someone back. I promise.\" - Dr. Lawrence Gordon @ Saw

Jelen esetben a rar azért nem jó, mert nem hatékony. 90-95% ra tömörít és egy örökkévalóságig tart becsomagolni. Ellenben az .isz kb 85%-ra csomagol """pillanatok alatt""" !

A becsomagolás már megtörtént, jelenleg a feltöltés folyik...
A SkyDrive csak fájlonkénti 500Kb/s-os letöltést biztosít!

Ez már tuti jó lesz mert régebben mindig .isz be tettem fel a dolgaimat!

Türelem!!!
A sima rar miért nem jó? Nem szeretném újra letölteni ezt a 600 MB-ot, sajnos a netsebességem nem az igazi...

Oks
Négegyszer kössz! :D
Igen valóban...! Elnézést kérek...!

Állítólag ez a leghatékonyabb tömörítõ! (.7z) Oly annyira hatékony, hogy meg is sérülnek tõle a fájlok!
A türelmeteket kérem, megpróbálom felrakni más formátumba...

Megvan az alany... Többkötetes .isz Tömörített lemezképfájl lesz kb. 2 óra mulva fent lesz.!!!

DAEMON Tools vagy Alcohol 120% kell majd hozzá...
Tommacska, már most törlõdött! A V43 pack-ból csak az elsõ kettõt tudtam leszedni.

Amikor leszedtem a v43-ast is letöltöttem és egyesítettem, akkor utána amikor kiakartam bontani nagyon sokra azt írta hogy sérült a fájl. Megpróbáltam kibontani azzal a programmal amit felraktál, de erre is azt írta.
Leszedem megégyszer.
Nagyon szépen köszönjük!

Tommacska te vagy a lagkirályabb.
Végre egy csomó act-tal játszhatok.
Nagyon köszönöm :D
Locotus51 , Koncsihancsi , Laciapu72!

Feltöltöttem a tárhelyemre!

http://sdrv.ms/QiNLue

-H-Start_Bombardier_Pack.7z
-MAV_V43-2248.7z
-Teljes V43 Pack.7z (Többkötetes állomány)

A tárhelyrõl törölve lesz Augusztus 31.-én!
Szia!

Köszi, ezt leszedtem, de nem ezeket hiányolja :S

Szia!

Bombardier pack.

http://www.vm15.hu/download.php?view.286

Oké, jogos, egyébként négy évnyi tapasztalat áll mögöttem (már ami a használatát illeti), úgyhogy nem ezen múlott. Valószínûleg rossz trainupdate-et használtam, amit még az Alföld 5 elviselt, viszont a hatos már nem. Vagy nem tudom, de mindegy, a lényeg, hogy mûködik.

Szóval rendezgetõs, tolatgatós actot keresek, köszönöm szépen!

(és a Bombardier packot)

Nem csupán a hajlandóságon múlik a segítség.... de NYÁR van! és nagyon sokan még gépközelben sincsenek!
A másik dolog meg olyan, hogy aki meg valóban nem tud segíteni az nem fogja ide írni, hogy bocs, de nem tudok segíteni.....
Egyébként a MSTS "megkívánja", hogy foglalkozzanak vele és szerezzenek a játékosok tapasztalatokat....

Üdv, megint én!

Valami csoda folytán a 29. újratelepítésnél sikerült végre elindítani az Alföld 6-ot... :D Esetleg akad-e olyan act, amiben csak tolatgatni kell, szerelvényt összeállítani, stb. Van ilyenrõl tudomása valakinek? Köszi elõre is!

Sziasztok!

Tudtok mondani nekem még olyan mûködõ fórumokat, ahol MSTS játékosok vannak? Látom, itt sajnos senki nem tud/hajlandó segíteni, úgyhogy máshol is körbekérdezném az embereket.

VM15 .Itt is vannak töktögetnivalók!

Hellósztok!
Valaki nem tud egy oldalt a hdmsts-en kivöl, ahol vannak v43-sok, bombardier pack vagy bármi ilyesmi? Vagy sajna meg kell várni míg ujra mûködni fog, ha fog?
wollnerd
Itt egy teljes leírás a MSTS-rõl! Nézd meg a tartalomjegyzéket a 2. oldalon! Megtalálod amire szükséged van!<#wink>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Sziasztok ! Valaki segítene? Azt szeretném kérdezni hogy hogyan kell belerakni a vonatokat az MSTS-be.
Valaki segítsen légyszi.
<#worship>
azlenne a kérdésem hogy miért írlya ki az alföld 6.2 (Region load error - parent Progress does not exist) mikor a balaton meg az 1 es vonal tökéletesen mûködik Mit tegyek? vallaki erre is válaszolhatna
Rajtam senki nem tud segíteni? Mitõl fagyhat le az Alföld 6, ha elõtte a játéknak semmi baja?

Supergamer is kifogyott, de szerencsére már találtam egy oldalt, és sikerült megrendelnem! :D Azért köszi!
http://www.supergamer.hu/microsoft-train-simulator-exclusive-p-7964.html tessék háthaitt szerencséd lesz
Valami más lehetõség nincsen? Például internetes rendelés? Messze lakok Budapesttõl.
azlenne a kérdésem hogy miért írlya ki az alföld 6.2 (Region load error - parent Progress does not exist) mikor a balaton meg az 1 es vonal tökéletesen mûködik Mit tegyek?
én mediamarketban vettem pesten a wastandban
Sziasztok! Én új vagyok itt ezen a fórumon! Az lenne a kérdésem, hogy honnan tudnám megrendelni vagy megvenni a Microsoft Train Simulator-t? Több webshopot is megnéztem, mindegyik kifogyott belõle. Létezik egyáltalán még teljesen új (tehát nem használt) darab valamelyik webshopban?
Az a bombardier packban egy eng, meg egy wag kiterjesztésû fájl sincs. Nem ér az egész semmit :|
sziasztok azlenne a kérdésem hogy miért írlya ki az alföld 6.2 (Region load error - parent Progress does not exist) mikor a balaton meg az 1 es vonal tökéletesen mûködik Mit tegyek?
Igaz nekem nem kellett pont ahoz az activity-hez, de hiányzik belõle pár wag és eng kiterjesztésû fájl, azt valaki eltudná küldeni vagy linket?
Nagyon köszönöm a linket :))) Most már javába tolom azt act-ot :D
Azt leszedtem csak a wag.fájl hiányzik belõle.ace,s,sd és forgo ACE van benne.
wollnerd
Ott a link a H-Start Bombardier pack-hez a #6493-ben!

A BvMot meg van de a többit nem tudom leszedni.
Sziasztok!A következõket keresem.Bardier pack:648.0,802-3,749-4,769-4.wag.Nincs a pack-ban.H-startBelteres_bdt-442_b-eng.H-Start.BvMot 90_55_90-76_001-3.eng.61_55_10_76_000-7_wag.Köszönöm
Sziasztok
Hoztam egy retró actot!Az act nem valós eseményalapján készült!!
http://mstsgp.gportal.hu