Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval akkor nem vágom :S
(Be is ****** ha ez a felbontás nem lenne mivel ez a natív felbontása a TFT monitoromnak éppen ezért a többiben torzít ~ Mondjuk napaság minden monitor ilyen van egy felbontás ami ok a többen torzít)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Swejk, és várjuk az újdonságot. :-)
Captain Sonar 2024 Remake
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Van errõl vmilyen részletes leírás v. videó hogyan kell kezelni a conbuildert?
Biztos nem lenne ördöngõsség.
Haverjaim pl. mind odavoltak, hogy magyar vonatok, magyar pálya, gyerekkori álmuk valósul meg, jóval olcsóbb a terepasztalnál, stb. de még így is lerakták, mert hibaüzenetet generált nekik. Vagy a sorrendet vagy az install foldert szabták el.
Este 7-8 órakor "pihenten" hazaérkezem. A családi programok után fogok szerkesztgetni? Játszani inkább.
Õszinte tiszteletem, akik karitatíve bevállalják ezeknek a kiegészítõknek az elkészítését. Én még fizetek is érte, csak legyen egy install lemez, amin rajta van MINDEN - aztán csók.
Ehhez képest azokat dobják ki zsetonos add-on-ként (más játékoknál), melyek k@kit sem érnek.
Nálam is van olyan játék, ami alapban 3.2 giga, most 6.5. :-)
Arra rá kellett küldeni 2 überMOD installját és csók.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Nálam 1sincs pedig fent van 6pálya az alap mellett és ahhoz jó pár küldetés 😊
Acthu pack elõtt ez még nehezebb volt mert nem volt egységes pack és mindent egyesével kellett felrakni meg beszerezni.Ebbe legalább benne van egy rakat mozdony,kocsi,motorkocsi és legtöbb feladat csak ezt használja.Így ha berakod a feladatot és fent van az Acthu akkor már mehetsz is egybõl 😊
Ehhez nem kell semmi,bár nem árt ha van hozzá villamospályád <#nevetes1>#nevetes1>
Nem tudom a mozdonyoknál meg act.hu nál hogy van,nem vonatozok msts ben csak villamosozok <#nevetes1>#nevetes1>
Ahhoz, hogy tudjon játszani az ember fia a fasza magyar mozdonyokkal, magyar pályán, ahhoz fel kell tennie:
1) ACT hu
2) Newroads
3) Min. Alföld pálya
4) MSTS Patch 1.8
5) Trainupdate
6) xtracks 320
Egyik sem egy helyen a neten és nem mindegy az install sorrend sem. <#circling>#circling>
De hát ezt te tudod a legjobban. Küldetéseket már fel sem mertem tenni, mert hibaüzenet-hibaüzenet hátán. Így csak free-roamingban lehet si-hu-huzni.
Hasonlóan egyszerû lesz a villamos-pálya is? <#vigyor>#vigyor>
Komolyra fordítva, hatalmas alkotás a magyar mozdony is, csak kicsit körülményes volt összeszedni a honnan, mit, kitõl és milyen sorrendben infokat.
Mi várható jelen esetben?
http://9gag.com/gag/5135249
De a rendes mûködéséhez nem árt az update meg a bin 😊
Várhatóan csak a MOD felinstallja lesz szükséges, vagy ehhez is kellenek innen-onnan mellékprogik?
Még van rajta pár dolog amit be kell fejezni de szerintem maximum egy hét és lehet száguldozni a kicsikével 😊
Köszönjük szépen a belefeccölt idõt és energiát.
Ha készen van, várjuk a letölthetõségi linket.
Valahonnan lehet letölteni, a mozdonyok illetve a vagonokhoz, nem jut eszembe a neve. De csak ezzel a fájlal lehet megjeleníteni a játékban. Valahonnan lehet ilyen fájlokat tölteni??? Köszi a válaszokat!
Valaki tudna abban segíteni, hogy miért van az, hogy a Mura2 pályának a Mura_702 activiti-ét elakarom indítani, de kiírja, hogy az M41_2318 és az M43_1155 eng fájl ,,nem megfelelõ" ? Olvastam, hogy patchet kell feldobni a gépre, de még így sem megy <#szomoru1>#szomoru1>
Ha valaki tud segíteni, annak KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!
Emlékszem eleinte nekem is volt bajom volt olyan is,hogy párszor újratettem a játékot mert sikerült elcseszni meg sok hibaüzenet ,de aztán belejöttem igaz ez vagy 3-4éve volt 😄
Mond mit nem tudsz stb és segítünk
lehetne 1 kérdésem?
monnyátok meg nekem miért van az aki játszani akarna ezzel a gaméval ami nagyon szumpi köszönhetöen a magyar fejlesztöknek magánembereknek vasutasoknak(én is az volnék..hogy hogy a picsbe nem lehet sehonnan semmit letölteni ha van mégis valami semmit nem tudni mit hova tenni..nem lehetne 1 olyan oldal ahova mindent fel és le lehetne tölteni?Voltam oldalakon és eccerün pocsék az ellátás sokan nem értenek hozzá..mint pl én én csak 1 vég felhasználo vagyok akár még fizatnék is azért hogy jáchassak vele...Ezen is el kellen gondolkodni picit...
Sziasztok!
Több, mint egy napom elment rá, s úgy gondoltam a további érdeklõdõket megkímélem az idõpocsékolástól.
Ezeken az oldalakon vannak a téma igazi szakemberei:
Itt olvashattok, kérdezhettek, letölthettek:
http://marci.triak.hu/msts/index.php
http://zsigis.extra.hu/news.php
http://train-sim.hu/
http://jadro.yofej.hu/news.php
honnan tudom letölteni az MS Train simulator javító csomagot?
légyszi segítsetek elöre is köszi
Olyan kérdésem lenne hogy össze álítottam 1 szerelvényt és nincs rajt fék Mit csináljak hogy legyen? Elõre is köszi
Start menü->microsoft games->Train simulator->Train Simulator Editors & Tools
Amúgy létezik egy Cblite nevezetû program is 😊 Ahol viszont csak a mozdonyok,kocsik neveit látod szóval ha nem tudod fejlbõl melyik,hogy néz akkor úgy kicsit nehéz.
Tudja valaki, hogy annak mi lehet az oka, hogy az Alföld 3 pályán egyes útvonalaknál ( pl. Szolnok-Nyugati) el akarok indulni a vonattal és rögtön kidob a játék. Kérem valaki segítsen mert nagyon zavaró probléma. Elõre is köszönöm.
Az lenne a gondom hogy feltelepítettem a MS Train Simulatort de nem találom hozzá az Editors and Tools consist készítõ programot.
Légyszi segítsetek!
Elõre is köszi!