Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg ez volt a baj, thx.😊

baaka
Mert kell a train update meg a tools update.....

Hali
Van egy kis gondom az MSTS-sel.
FEl szeretném tenni az MSTS Bin Patchet, de nem engedi. Azt írja ki, hogy ".../train.exe is not a valid previous version and could not be upgraded". Mi lehet a gond? Mi hiányzik? A game eredtiben van meg, az nem lehet gond.

gabi89
Nem kell letölteni ha feltetted a játékot alapból része.
Start menü- Microsoft game- Train Simulator- Train Simulator Editors & Tools
Elõtte nem árt elolvasnod ezeket mert semmiképpen nem mondanám könnyûnek a pálya építést (elsõnek fõleg)
http://marci.triak.hu/down/Palyaepites-kezdo.pdf
http://marci.triak.hu/down/Palyaepites-kozep.pdf

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ha lehet linkelve jó lenne
train simulator editors tools. ezt hol lehet letölteni?
train simulator editors tools és azon belül útvonal szerkesztés ha nem magyar neked akkor a legfelsõ lesz

hello

melyik programmal kell pályát építeni?
Kösz az infot

HiPPoNaX
"A vonatot a DB általánosan elterjedt 218-as sorozatú dízelmozdonya, és három különbözõ kocsi, egy DBpza és egy DABpza személykocsi, valamint egy DBpbzfa vezérlõkocsi alkotta."

Remelem a gugli segit a felkutatasukban :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Nincs meg valakinek a német emeletes vonat ami egyszer végig ment az országon?

Ha szerkesztek egy activity-t akkor nem tudom elmenteni, mert mindig azt írja ki, hogy : "Az activity nincs kész (néhány beállítás hiányzik). Így nem játszható!" De mindent beállítottam (szerintem). Van valami amit mégse?
baaka
nem kell hozzá külön progi ! vannak telepítõs mozdonyok amit telepíteni kell letöltés után ennél csak annyit csinálsz hogy megadod a játék könyvtárát és van olyan mozdony amit ha letöltesz csak egy mappa van általában a neve a mozdonyé ezt a játék könyvtárába azon belül is a train mappába kell rakni!

Sziasztok, nem rég vettem meg a játékot és foggalmam nincs, hogy hogyan kell vonatokat betenni a játékba, vagy kell hozzá külön egy program?
a válszt elõre is köszönöm!😊
Sziasztok!
Tudtok adni egy linket vagy oldalt ahonnan le lehetne szedni a játékot?köszönöm szépen
HiPPoNaX
De hogy ajandek, ha az araba beleszamolod a masikat is? Az ajandek ingyen van 😄 Amugy koszi, de en mar megvettem egy ezresert.

Attila889
mivel a másik játék árát is rászámolom...de akkor 2000-ért is viheted XD
Vagy vihetik...

HiPPoNaX
Off: bocs, de ez igy egy kicsit lol 😄 #711 szerint 1790-ert vetted, akkor ha 2500-ert adod, akkor mitol ajandek hozza a masik jatek? 😄

(raadasul tobb helyen lattam 990-ert)

Attila889
eladom eredeti MS Train Simulatoromat......+ajándék egy játék,2500 Ft,vagy elcserélem egy gyári Sony Ericsson Füllhallgatóra 😊

HiPPoNaX
Feltehetoleg valamelyik palya/activity magaval hozott egy olyan szerelvenyosszeallitast (un. consistot), ami olyan mozdonybol es/vagy vagonokbol all, amik neked nincsenek meg.

Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni?

Ezt írja ki amikor tölti be a programot: A train-database olvasása sikertelen.

Ez mitõl lehet?
Igen <#vigyor>

Attila889
óó msot bekéne regelnem oda? 😄

gabi89
Nem kell hozzá

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Lehet én is beruházok egy eredetire <#nyes>
Ott a fórumban érdeklõdj,az az igazi msts fórum oda rengetegen járnak biztos segítenek a letöltésekben 😊

hello.Szeretném megkérdezni ha én a alföld 4 el szeretnék játszani akkor az alföld 3 is kell vagy nem kell hozzá?
elöre is köszönöm.

Attila889
a letöltõ linkek már nem érvényeske nálam...vagy nem letölthetõek,vagy linket nem találok róluk.
Ha esetleg tudsz más linket akkor ezek érdekelnének:
Bakony pálya
Dél Dunántúl
Balaton dél
Alföldi pálya
Tiszántúli pálya
Meg V43-ast keresek,meg azt az új piros vonatot ami jár manapság(Déli Pu.-Martonvásár,vagy Komárom,vagy Gyõr fele)

Attila889
1790 az nem is drága,média markt ban vetted?

irja hogy mi a jelszó,olvasni kéne.

Attila889
1790 Ft

Attila889
jelszót kér

gabi89
990ft ha jól tudom.
Magyar pályák van rengeteg pár valós is.
Nézz be ide

Khalox magyarositás
ez lemagyarosítja a tutorialok nagy részét is.
Amúgy mennyi most eredetiben az ára?

Attila889
am. még keresek magyar mappokat,csak nem találok,tud valaki segíteni? 😊

Attila889
hát nekem nem magyaritotta le 😄 😊
A szöveget se,se amit papog

HiPPoNaX
Ott a magyaritas, az tutdommal a tutorialt is magyaritja.

Attila889
jah,csak én béna vagyok angolból :S

HiPPoNaX
Az adott activity (kuldetes) szerinti menetrendet kell tartanod. De tenyleg told vegig a tutorialokat, mert pl. az utascseret is elmagyarazza.

Attila889
köszi,ajtót lehet nyitni valahogy?Vagy mi a lényege a játéknak?Csak úgy megyek aztán csá? :S

HiPPoNaX

Attila889
jah meg nekem ezek kellenének még: Feltételek : X-Tracks V3.20 és NewRoads 3.1 Standard - tsection.dat nélkül.
X-Tracks megvan már 😊

Attila889
okés,megpróbálom,úgyis most szedtem le a magyarositást 😊

HiPPoNaX
Csinald vegig a tutorialokat, melyik melyik mozdonytipus hogy mukodik, az reszletesen elmagyarazza az iranyitast

Attila889
hellosztok.Megvettem eredetiben,de hogy kell elindulni? :S
Nem értem...irányitást letud írni valaki?

Meglévö pályákon mivel lehet a pálya sebeségét növelni?
Valami programal?
gabi89
Na megtaláltam közbe fel is tettem:
http://www.speedyshare.com/502432213.html
Simán csak a Train Simulator fõkönyvtárába kell telepíteni és ha ez meg van ezentúl a játékban a 4-es kameraállásban is tudod forgatni minden írányban a kamerát.(Mondjuk néha érdekes dolgokat is lehet csinálni földalá lemenni 😄 )

gabi89
Már nem tudom hol volt ,de majd elõkeresem addig is,hogy miket érdemes alapból feltenni linkekkel.
Hivatalos update MSTS-hez
Toolsupdate
MSTS Patch 1.7....
Xtracks 3.20
Newroads 4.0
----
Amit még szeretek és sok magyar activity (feladat) készítõ is azaz ActHU csomagok
Letöltése innen
Rengeteg magyar jármûvet tartalmaz ez a néhány csomag így nem kell egyesével felrakni õket.
Ez pedig arra jó,hogy a kijelzõ -k átlátszóak lesznek így kevésbé zavarnak vezetés közben ,de látod is õket azért.
Hóesés textura (A "snow.ace" fájt az adott pálya \ENVFILES\TEXTURES
könyvtárába kell másolni)

Kamera kieg-et honnan tudom letölteni?
gabi89
Hivatalos update meg egy kamera kieg,xtracks,newroad,többi meg már csak jármû meg pálya.