Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tescobetyár
A Leányvári állomás......

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

Tescobetyár
Érkezés Dorogra....

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

Tescobetyár
M44 033 teher szerelvény Esztergomból-Budapestre......<#eljen>

wanlo

...DREAM TEAM...

Tescobetyár
MAV V43 2377 Szili..........<#eljen>

Tescobetyár
Sziasztok.....Gondoltam felteszem...<#email>

De én nekem kiirja hogy :-áj meg a kutnál úgy hogy a töltõfel a mozdony 1/3 legyen
-nyomd meg az f9 majd nyomd meg a mozdonyt és a t betûvel tankolsz

na de ezt mind megcsináltam de nem jó :S
HiPPoNaX
Oke, ismet tanultam valami ujat :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

lehet tankolni a dízelekbe,csak jól kell oda állni a kúthoz és a T betûvel tankolod meg a gépet

HiPPoNaX
Tudtommal nem lehet

hogy kell tankolni?
Jó játék ez 😊

Szili jön ki az alagútból 😄

Ha már így uppolva van a topic, megkérdem:

Megvan valakinek a 2 kiegészítõ ? American Classics + European Railroads ?
Ha igen, adna elérési útvonalat ? Ha kell, privátban persze.

Hát igen. 😊

Kár...pedig jó lenne, feldobná a játékot. :-l

Nincsen sajnos.

Nincs valami patch vagy ilyesmi, hogy Activity nélküli "free" módban is legyenek A.I. által irányított vonatok ?

HiPPoNaX
Egyetlen ezresert vesztegetik, igazan megvehetned. Ha nem akarod, akkor viszont oldd meg egyedul a warez kerdest ;]

Igen,media markt,bal oldal,felsõ polc...

hello valaki tudna egy olyan oldalt ahonnan le tudom tölteni a teljes verziót??
Válszotokat elõre is kössz
Aham a polcról<#ejnye1><#nyes><#nevetes1>

DeerHunter01
oké köszi majd akkor "leszedem"... a polcról 😄D

\"Erről van szó!\"

google a barátod... 😛
egyébként ebben lehet fûteni.rakni kell az egyik gombbal a szenet.

DeerHunter01
vagy mondjon valaki egy újabb vonatosat ahol belsõ nézet is van és a grafika sem rossz 😄

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
sziasztok !
keresek egy vonatos játékot.
nagyon rég játszottam tehát nem mai darab a gém.
arra emlékszem hogy volt belsõ nézet és lehetett füteni a vonatba.
szenet lehetett rakni nagyon hangulatos volt.
melyik játék volt az ?
válaszokat elõre is köszönöm .

\"Erről van szó!\"

Szerintem a rendes msts fórumon tedd fel ezt a kérést/kérdést,ott esetleg nagyobb esélyed van rá.

Tudnátok még irni hozzá feladatokat az alföld 4 -pályára (teher ha lehet ilyen gépel m62 m44 m43 al)
Alföld 4 pályára - budapest álomásra nem lehetne egy tolató feladatot irni(a játékos tolna a szerelményeket az induló,megérkezö vonatoktól a kocsi lerakóba oda és visza!)

Köszönöm az alföld 4 készitõknek a programot!Nagyon nagy élményt nyújtott számomra.Ájulásig vonatoztam.Csak igy tovább,a következõért már fizetnék is!
Nagyon igaz... <#wink>

bepe79
Ugy nezem, hogy ha a MOD-olhatosagot, a rengeteg hozza elkeszitett magyar!!! vonatot, mozdonyt, palyakat nezzuk, akkor mai napig ez az egyik legjobb vonatszimulator. En most vettem elo ujra, itt: http://vm15.hu/download.php le tudtok tolteni hozza mindenfele palyakat ( Malomvölgyi Erdei Vasút, Budapest-Vác, Budapest Nyugati - Nyíregyháza ), stb...

Figyelem! Az itt letoltheto dolgok a VM15 csapat tulajdonat kepezik, szerkeszteni, belenyulni, penzert tovabbadni TILOS!!! Koszonet ertuk ezuton is a VM15 csapatnak!

Ugyanitt letoltheto rahedli magyar mozdony, vonat, stb, kismillio add-on / MOD van hozza.
En mindjart rakom fel ujra a game-et a MOD-okkal es a magyar vonatokkal egyutt + a Budapest - Nyiregyhaza vonalat, amit a valos eletben megtettem mar vagy ezerszer, ugyhogy elvezet lesz igy nyomni!

Suzuki Swift GL 1.3

Mármint amit netrõl letöltesz?
Alapból két féle verziója van,az exe telepítõs,ez egyértelmû,vagy ha csomagolva van akkor a letöltött cuccban két féle dolognak kéne lennie,egy mappának amiben a mozdony van és egy .con fájlnak ami beolvassa.
a mozdony mappáját a .../program files/microsoft games/train simulator/trains/trainset mappába kell tenni a .con fájlt pedig a .../program files/microsoft games/train simulator/trains/consist ba 😊

Airbus A380
Hogyan tehetek a játékba vonatokat ?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Hát,mindig tanulok valamit... Eddig azt hittem csak a villamosos pályák vannak oda vissza feladatokkal megcsinálva de ezek szerint a nagyvasutak is <#nevetes1>
Nem mintha játszanék velük <#vigyor>

HiPPoNaX
Koszi, mindig tanul az ember valamit :]

Airbus A380
A bus drivert is szeretem nagyon egyetlen bajom vele hogy 1 irányú a járat.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Na én pont ilyet szeretnék hogy úgy mint a valóságba lehessen menni.

gabi89
Alapból nincs ,de az inga járatok megoldhatók. Persze MSTS bin és azt támogató mozdony,motorvonat kell hozzá,hogy a hátsó vezetõállásba is át tudj ülni.
Szerkesztõben pedig minden buherálás nélkül megoldható az útvonal tervezésnél,hogy pl. Bp Nyugati - Esztergom és vissza utat tedd meg menetrend alapján.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Oké,én mindent elhiszek... <#nevetes1> mellesleg szerintem jó játék,szerezd be és nézz körül itt: http://marci.triak.hu/msts/
találsz kismillió magyar vonatot,kocsit,pályát hozzá 😊

HiPPoNaX
Na akkor hogy a temanal maradjunk: a jatek soran bejarhatod a palyat szabadon, valamint vegrehajthatsz elore letrehozott kuldeteseket (activityket). Ezek soran a palyatol fuggoen tovabbithatsz szemelyszallito vonatokat illetve tehervonatokat is. Tudtommal nincs olyan activity, ahol eloszor el kell jutni A-bol B-be, majd aztan B-bol A-ba is, ezt altalaban 2 kulon kuldetessel oldjak meg.

Airbus A380
Sose tudhatod.... mellesleg nekem a szoftverek 80 százaléka eredeti dobozos.

aham persze <#violent><#nyes>

Airbus A380
Lehet hogy a poolcról kell leszedni 😄

Leszedni... pfff.. Ha még azt kérdeznéd megéri e megvenni..?
Amúgy vannak benne oda vissza feladatok és kismillió kiegészítõ mozdony vagon pálya stb úgyhogy megéri megvenni is eredetiben.

Airbus A380
Megéri leszednem ?

Milyen játék , csak vonatozni kell A-ból B-be? Lehet oda vissza járatot csinálni vagy csak 1 irányú mint a bus driver ?

Hello! Elindul normálisan

Airbus A380
Hello...

Geforce 5600FX-el elindul normálisan a játék ? (a gépem többi karaktere feltételezem jó 😊 )

Attila889
eladom eredeti MS Train Simulatoromat.400 Ft+postaköltség..nem egy nagy összeg.Mindössze 1-szer használt.Akit érdekel az szóljon privátba

baaka
nm.<#wink>

Na, közben találtam mindent, ami kellett. Köszi a "gyors" válaszokat.<#beka2><#idiota>

Nem tudna valaki egy linket, ahonnan TGV-t lehetne letölteni hozzá való gyors pályával?