7098
-
Bagaméry #6698 fcbarcelona!
www.amicitreni.net/train-simulator oldalon (olasz) mazsolázható egy rakás olasz pálya, köztük a Wupper express 11 német pálya "nagyon állat". Én korábban már rátaláltam erre a lehetőségre, mintegy 40 pályát töltöttem le és már mindegyiket be is üzemeltem.... egy "Train Sim Olasz" MSTS külön mappában.
Egy apró macere azért van; némely féjlnévben speciális olasz karakterek vannak, amiket a TS nem tud értelmezni. Sajnos a hibátlan játékhoz ezeket a fájlneveket némileg át kell nevezni... aztán megy minden mint a golyó, de célszerű magyar vonatokkal közlekedni ezért ajánlott a békesség kedvéért a telepített activity-ket törölni... mivel a hozzájuk szükséges vonatok összevadászása meglehetősen kürülményes.
Még több MSTS!; www.railserve.com/Computers/MSTS oldalon pályák, járművek...stb mazsolázhatók...
bocs, hogy nem linkeltem, de egyszerűen bemásolhatók az oldalnevek a böngészőbe... -
Rodman6 #6697 Most megbarátkoztam az Open Rails-el elég szépen fest rajta az alföld pálya. Igaz az éjszaka nem tetszik benne annyira a nagy gombóc csillagok miatt de nappal egész pofás. Még egy kis bloom kéne bele az lenne az igazi.
Az Open Rails-ben esetleg nincs valami autopilot ami autmatikusan végigvinné a küldetéseket úgy hogy én hozzá se nyúlok? -
Bagamériy #6696 Nekem megy Win8 alatt (32-, ill. 64 biten is)
A korábbiakban már jeleztem, hogy CSAK NVIDIA vga-val ! semmilyen ATI (AMD) kártya - a korszerűségétől függetlenül - nem hajlandó szót érteni a MSTS-el....!!! (W7-el ilyen probléma nem volt...)
Korábban ATI-párti voltam, de ezért VGA-t kellett cserélnem NVIDIA-ra.... ezen kívül az alaplapi (INTEL) VGA is működik az MSTS-el... -
#6695 Üdv Mindenkinek!
Sok kihagyás után eldöntöttem, hogy ismét lefektetem a síneket és robogok...
Látom vagy OpenRails 0.8! Ez jó hír, ha...
- activityket lehet már magyar pályákhoz készíteni (vagyis a régiek működnek?)
- magyar jelzők működnek?
- a hangokon sikerült valamit javítani?
- egyszóval mi az, ami a magyar pályákon esetleg még nem működik egy megfelelő act készítéséhez?
Csak azért kérdezem, mert akkor nem telepítem feleslegesen, hisz csak a teljes működés hoz remek realitást. Addig marad alap TS. -
GKL #6694 Hello mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni, hogy miért nem megy az MSTS windows 8 alatt?
Elindítom, és kiírja hogy a program leáll.
Válaszokat, megoldásokat előre köszönöm. -
Rodman6 #6691 Egyszerűen bemásolod a Trainset könyvtárba a vonatot tartalmazó könyvtárat. pl. Trainset/Intercity Express -
fcbarcelona1 #6690 Sziasztok!
Tudtok mondani valami jó külföldi pályákat. -
Mikoyan #6689 a játékba hogyan kell letölteni és belerakni a vonatokat? vagyis inkább honnan letölteni?
és belerakni?
-
Rodman6 #6688 köszi, az utóbbi elég tartalmas packnak néz ki remélhetőleg benne lesz :)
-
Rodman6 #6687 Egyszer már szedtem le egy Train Simulator Hungary-t, azt nem tudom hogy ez ugyanaz-e de nekem most ez az alap mert sokminden benne van, igaz csak Alföld4-el. Erre telepítettem fel az alföld 6.2-t de ígyis hiányolja ezeket a fájlokat. Seed az nem nagyon van :( -
kjhun #6686 V43_VMW/V43-1105-2009: Torrent ami tartalmazza
A Bombardier Pack, ami benne van, az tartalmazza-e az általad írt: 50 55 20 05 648 0 -et, azt nem tudom, lehet.
Van még 1-2 ehhez hasonló torrent még, nézz körül a neten. Seed van-e, az jó kérdés.
Ha nem megy a torrent fájl letöltése, szedd le innen (2 db torrent-fájl van benne, bogarássz a letöltendő fájlok közt a torrent-kliensben). -
Rodman6 #6685 Tommacska az nagyon jó lenne. Esetleg ha megvan neked a V43_VMW/V43-1105-2009 és H-START-BOMBARDIER_PACK 50 55 20 05 648 0 azt megköszönném ha felraknád valahova. Nekem egyéb hibák nem fordultak elő, csak most az a baj hogy megszűnt az oldal ahonnan szoktam letölteni. A HTSC pedig élőhalottként van már jelen. De legalább még lehet letölteni. Nekem a hangproblémákat megoldotta a MÁV sound pack.
-
Tommacska #6684 Kedves Rodman6!
Magának teljesen igaza van! Ezt a problémát én már nagyon régen észrevettem!
Neki is álltam egy teljes pakkot ( 6572-es üzenet ) elkészíteni, amely előre nem várt problémák miatt lassacskán ugyan, de készül...
Sikerült jobban beleennem magam a dolgokba mint amennyire szerettem volna...
Ami igen belassítja a dolgokat az az, hogy most már nem csak a(z) .eng .wag .s -ket nyitom hanem a bele-bele pillantottam egy-egy .sms -be és .cvf-be is. A .cvf-ek szinte tökéletesek, de nem nagyon van olyan .sms ami 100% -os lenne! Szinte majdnem mindegyikbe van olyan .wav hivatkozás ami nincs sem a SOUND -ba sem, a GLOBAL SOUND-ba! Ebben a játékban sajnos a kuszaság nagymértékben mérvadó!
DE készül lassacskán... Az M kezdetű mappák készen vannak!
Ja és még egy! Természetesen a lapmonitorom beadta az unalmast és most egy kb.: 20 évvel ezelőtti 60Hz-s, monitoron készül a dolog... A szemem már romlott tőle 1 drioptiát.
Remélem nemsokára túljutok az egészen...!
Üdvözöl mindenkit Tommacska -
Rodman6 #6683 ...és ezeket a németek is nagyon hiányolják mert olvastam egykét német fórumot ahol szintén ugyanezeket hiányolja a nagyközönség. Miért nem csinál valaki egy All in One packet amiben midnen ki van gyűjtve. Sajna új gépem van aztán megint kezdhetek bogarászni a hiányzó dolgokért mint régen. Igaz régen megtaláltam azért amiket kerestem. -
Rodman6 #6682 Pedig ahol megtaláltam amit kerestem mindenhonnan el lett távolítva. Azaz egy V43_VMW/V43-1105-2009 és H-START-BOMBARDIER_PACK 50 55 20 05 648 0
sehol nem találom azokat a packokat amelyekbe ezek benne lennének. -
#6681 teljesen igazad van, viszont nem 2-3 napra szokták felrakni... itt az a gond, hogy az egyik legnagyobb oldal a HDMSTS megszűnt egyik percről a másikra szó nélkül, utódja nincs, ez van sajnos... magyarországnak ehhez nem sok köze van... -
Rodman6 #6680 Mindegy, kakkantok az egészbe. A világon nincs ilyen hogy semmit nem lehet a magyar pályához megtalálni, pedig elvileg ingyenes dolgokról van szó vagy tévedek? Ilyen is csak Magyarországon létezik hogy 120 helyről kell összekuporgatni egy map-hez a cuccokat, aztán megy az egész a levesbe mert 116 megvan, a maradék 4 meg sehol vazze. Aki meg feltette valamikor egy tárhelyre őket természetesen már törölte. Ahonnan le lehetett tölteni weblapról annak meg már se híre se hamva. Ezt sem nagyon értem hogy miért kell kapásból törölni az ingyenes cuccokat, miért csak 2-3 napig lehetnek fent. -
Rodman6 #6679 Hát sziasztok! Hosszú kihagyás után úgy döntöttem ismét vonatosdit játszok, le is szedtem az Alföld 6.2 -t de a MSTS visítozik H-Start Bombardier packért meg V43 akármiért. Amiket természetesen nem találok sehol mert vagy megszűnt/nem működik az oldal meg franc tudja. Nem lehet ezeket valahonnét leszedni? -
MikaM #6678 Mármint a játékba latölteni
-
Mikoyan #6677 Helló!valaki leírná nekem részletesen ,hogy hogyan tudok a játékba mapokat és vonatokat tölteni?? előre is köszi -
joco22 #6676 Lopás miatt van most zárva. A másik helyre költözött ami eddig volt szóval ott már nem lesz többet HDMSTS oldal ahol a korlátozást írja. -
#6675 kb 3 hónapja ilyen.. és szó nélkül tűnt el... -
#6674 felmegyek a HDMSTS oldalra, erre a következő üzenet fogad: "Az oldal határozatlan ideig zárva!" komolyan mondom, ez már kezd röhejes lenni. csak nem tudok nevetni rajta... valami azt súgja, megint egy jó szaftos sértődés van a háttérben. csak így tovább! -
MikaM #6673 Köszönöm.Még szerencse hogy nem töltötem le. -
Zsemle85 #6672 Sziasztok!
Valahonnan meg lehet szerezni ezt a Tauruszt?
http://www.vonatmagazin.hu/2008/05/milyen-lenne-a-taurus-ha/ -
kjhun #6671 Trójais az oldal. -
MikaM #6670 Üdvözlettel!
Erről az oldaról hogyan lehet letölteni vondermsts.extra.hu
Köszönettel:MikaM
-
MikaM #6669 Üdvözlettel.
Valaki nem tudja hogy hogyan lehet új sínfajtát beilleszteni a játékba vagyis hogy megjelenjen az editorba.ú
Üdvözlettel:MikaM
-
koncsihancsi #6668 Tomacska!
Tudnál mondani hellyel közel egy hónapot, amikorra várhatóan fel lez töltve a torrent ? -
gmilan #6667 uraim, kipróbálnátok élőben is?
http://mav-trakcio.hu/res/20121107_mozdonyvezeto_gyakornok_hirdetes.pdf -
#6666 http://www.supergamer.hu/microsoft-train-simulator-exclusive-p-7964.html
jelenleg nincs készleten, de sztem ha megrendeled, tudnak szerezni. meg kell kérdezni. -
meranoid #6665 Kösz, ez részben hasznos. De hol tudom megvenni a játékot? Nem vagyok egy nagy bubus e világban. 1-2 éve az egyik mmarktban láttam, most néztem vagy 3-4 üzletben, sehol nem volt. Mindenféle MS simulator volt, ez pont nem, ami összefügghet azzal is, hogy nem egy mai szoftver, ha jól tudom. -
#6664 üdv! nálatok működnek rendesen a belső hangok ActHu-s Nohabnál és Szergejnél? nézetváltások után ismét belső nézetben megy minden hang? még mindig nem sikerült rájönnöm hogy mi van. kezdek beleőszülni. pár hsz-szel alább írtam, hogy miket csináltam. -
#6663 üdvözlet, elsősorban vedd meg a játékot, 1990ft :) (ha nem 990)
minden kiegészítő pedig a neten van, csomó leírással akár, hogy mit hogy :) -
meranoid #6662 Szervusztok!
Új fórumozó vagyok. Érdeklődnék az MSTS iránt, de fogalmam sincs, hol kezdjek és mivel, hogyan haladjak. Valaki felvilágosítana, mit tegyek? Vagy arról, hol tudom a játékot és valami útmutatót megszerezni.
Előre is köszönöm.
Üdv. -
MikaM #6661 HunHen98!
A traxx-t innen lehet letölteni:http://mstspainters.atw.hu/
Jó játékot
-
Bagaméry #6660 Az "autodistance" értékeket a Global\soundcfg.dat tartalmazza (szerintem...)
Pl.:
TrainMinMaxDistance ( 5, 25.0, 1000.0 )
AmbientMinMaxDistance ( 5, 20.0, 1000.0 )
ez az én olvasatomban úgy értelmezhető, hogy Distance() érték megadása nélkül a hangok automatikus max hallhatósága 1000 m.... Ebben az esetben Distance() értéket csak akkor kell megadni, ha a hang hallhatóságát 1000 m-nél kisebbre szeretnénk "korlátozni". -
Bagaméry #6659 Háj!
Érdekes, furcsa, TS-től eltérő dolgokat tapasztaltam az OpenRails-ban!
1. A TS-ben megfelelő arányban-, hangerővel beállított hangok az OR-ben teljesen másképpen szólnak
2. A TS-ben a vonat gyorsításához a nyomva tartott menetszabályzó az OR-ben csak fokozatonként "nyomogatva" működik
3. A TS-ben (saját tapasztalatom szerint!!!) NEM SZÜKSÉGES Distance() értékeket beállítani!, mivel az "autodistance" tökéletesen szabályozza a külső-, és belső hangok megfelelő hallhatóságát... az OR "megköveteli!!" a Distance() értékek használatát.
4. A TS-ben a külső kameranézetben megválaszthatom, hogy melyik vagon legyen az aktuális nézet, az OR-ben (én) ezt nem tudtam..... stb -
HunHen98 #6658 Üdv! Más kérdést is feltennék: a TRAXX-ot honnan lehet letölteni? Előre köszi :D -
HunHen98 #6657 Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy néhány pályán (amiket én telepítettem fel, nem voltak gyárilag a játékban) egész sok helyen hiányzik a sínobjektum (OpenRails-t használok). Miért lehet ez? X-Tracks telepítve van, tehát nem értem... Illetve még azt, hogy hol lehet átállítani az actokhoz tartozó szerelvényt? Előre köszi :D