7098
  • F4RR3L
    Köszi a segítséget akkor azt teszem fel
  • Athem
    F4RR3L : miért nem alföld4-hez keresel? ill. miért nem azt tetted fel?
  • Athem
    úgy látom törölve lettek eredeti helyükről ezért fel dobtam neked ide,cabokkal együtt hátha az is kellene ;) :http://data.hu/get/1796326/MAV_V43_VMW.ZIP.html

kitt2000: próbálj meg egy letöltés vezérlőt pl. freedownloadmaneger.
  • F4RR3L
    helló tudna valaki segíteni abba hogy honnan tudom letölteni az Alföld 3. pályához a kocsikat és hogy mik kellenek hozzá ,hogy menjen előre is köszi
  • kitt2000
    Sziasztok!
    Megkérhetnék valakit hogy a tiszántúl 2 pálya linkjét akinek jó az feltöltené egy oldalra mert nekem nem engedi letölteni álandóan kilép nem tudom letölteni!
    Nekem nagyon fotos lenne mert balmazújvároson lakok és itt megy el a 108 vonal és szeretném kiprobálni!
    Elöre is köszönöm a segitséget!
  • Krapo
    valakinek megvannak a v43 -hoz a hangcsomagok ?
  • bzmot195
    nah akit érdekel itt vannak a baleset történése
  • Athem
    ilyenkor nem tudom eldönteni h az embert vagy a vonatott sajnáljam jobban,mivel nem tudok róla h mi történt ki volt a hibás de valószínű h nem a mozdonyvezető sem a vonat ahogy elnéztem.
  • Krapo
    Köszönöm segítséged ! (tényleg ezt a műveletet hagytam ki :S Mondom kb féléve telepítettem utoljára nem űzök sportot a telepítésből :D ) Na de ne fecsegjünk ennyit ! #2550 hát nem szép látni ezt a mozdonyt sem az autót :S vezér túlélte ? (az autós gondolom nem :S)..... sajnálatos eset .....
  • joco22
    Én még láttam egyben Püspökladányban balesete előtt rakta le a szerelvényét és utáan indult Debrecenbe gép menetben!
  • vajo
    ez télleg dúrva :D
  • bzmot195
    Hali nem TS-el kapcsolatos, de nagyon kemény a tegnapi vonatbaleset nem mostanában volt ilyen
  • bzmot195
    mozdonyok legyenek fent mindenképpen aztán toolsupdate trainupdate és aztán mehet a bin patch
  • Krapo
    hello ! hely hiány miatt törölnöm kellett tegnap a játékot. Ezzel semmi baj mert ma feltettem volna ,, na de ! Felteszem a játékot és próbálok telepíteni e gy bin patch-et és nem engedi ! Nem is igazán emlékszem az addonok kiegészítők telepítési sorrendjére tudna valaki nekem segíteni ? Mert már kikészültem 4x próbáltam feltenni de sehogy se jön össze !
  • bzmot195
    THX a linket
  • thomasthomas
    Ez a Tiszántúl 2 (béta), mely nemrég jött ki Vágóhídtól.
    Innen elérheted: Link
  • Intercity
    Légyszi segítsetek! Az miért van hogy pályaépítés közben lerakom a síneket, elmentem a pályát, és eltűnik a sín amit éppen leraktam????
    De az a kis vonal az ugyan úgy ott van a "láthatatlan" sín fölött!
    Ha vonattal megyek rajta, akkor ugyan úgy végig megy rajta, csak nincs alatta a sín. (Ez általában nekem villamosított pályáknál fordul elő)
    Pl.: ilyet az észak-Balatonnál még nem tapasztaltam. De van egy másik pályám is, ami meg villamosított, és egy kis sínrész eltűnt. Ezt próbáltam "álcázni" de nem sikerült. Mert egy új részt kezdtem el építeni, tehát a régi sínen, ami eltűnt, hiába álcázom, mert a végén kisiklik a vonat. Most az a jó hogy 2 vágány van ott, így csak az egyiken tudok menni, illetve a másikon is de csak egy megállóhelyig, és nem tud elmenni a végállomásig. Szóval nem nagyon értem ezt. Miért tűnhetett el a vágány? Elég furcsa lenne ha egy hídnál tűnik el a vágány, mert akkor "repülni" fog a vonat!!! De az is furcsa, hogy a pálya közepén meg kisiklik, pedig ott van előtte a vágány folytatása. Most érthetőbben: Nem lehet az eltűnt sínrészhez több sínt fektetni, csak odarakni egy új sínt, ami szépen megy tovább, mintha nem lenne hiba. A 2 vágányos szakaszoknál ez nem nagy gond, mivel a másik vágányon simán lehet haladni, csak az egyiken a hibás rész ELŐTTI állomásig lehet menni. De az 1 vágányos szakaszoknál 2 megoldás is lehet a hibára! A hiba előtt egy kitérőt csinálunk, ami aztán kikerülheti a hibás részt, vagy azt is álcázzuk, de az eltűnt sín utáni rész kitöröljük, aztán a jó sínrésznél építhetjük tovább.
    A kérdés: Miért tűnik el a sín, és miért van ott az eltűnt sín fölött is az a vonal?
  • bzmot195
    gyönyörű a táj ez melyik pálya?
  • thomasthomas
  • vajo

• bzmot195
    minden meg van hozzá az éjszakai ace fájlok is
  • Athem
    frissítéseket feletted hozzá?
  • bzmot195
    Hali!

1 olyan problémám lenne, h feltelepítettem a Z-line pályát és utána zsigis oldaláról letöltöttem hozzá 1 actot elindítom a játékot kiválasztom a pályát és azon belül az actot ráklikkelek h start és amikor el kezdené betölteni a pályát kifagy a játék ez miért van? egyik pályánál sem tapasztaltam még ilyet..... :S
  • bzmot195
    igen arra :)
  • Intercity
    Arra a kis "piros színű táblára" gondolsz? Az tényleg jó lenne!
  • bzmot195
    Hali egy ötlet amitől még valósághűbb lehetne a játék grafika szempontjából tudom nem egyszerű munka lenne, de aki ért hozzá szerintem nem lenne olyan nehéz... szóval arra gndoltam h megkéne azt csinálni h minden típusú kocsiból és olyan mozdonyból amit gépmenet illetve vonat végén használnánk h legyen rajtuk zártárcsa, mert ugyanis jelen grafika szerint soha nincs vonatvége... de ez csak egy kis ötlet a formaságok közé
  • Krapo
    Köszönöm! megpróbálom ha bejön akkot jó ha nem akkor sincs nagy gond max nem használom :S majd mozdonytfogok előre .

#2534 // #2533
  • Athem
    itt eléred ha szükséged van a hangokra: http://data.hu/get/1787922/H-Start_Bombardier_pack.zip.html
  • Intercity
    Azért van gőzmozdony hangja, mert a mozdony mappájában a Sounds-ban a Gőzmozdony hangok lettek betéve (gondolom én)! Töltsd le hozzá a saját hangját, és máris jobb lesz!
  • Krapo
    Címet tudsz adni ?(köszi)
  • joco22
    Én nem tapasztaltam nála semmi ilyen gőzmozdony hangot! Szerintem Vondert kérdezd meg
  • Krapo
    H-start.pack-ost. Mert ?
  • joco22
    melyik bombardier vezérlőt használod?
  • Krapo
    Köszi a válaszod megpróbálom mikor oda jutok ! A bombardier bdt-vezérlőkocsinak miért gőzmozdony hangja van ?
  • gabi89
    Azt nem tudom,hogy a bin tudja -e de egyszerűbb megoldás is van.
    TS ikon jobb gomb tulajdonságok és így futtasd a játékot:
    "elérés..\train.exe" -rungame -mem:1024

ilyenkor 1gb memóriát is képes használni csak maga a játék bár úgy sem fog még ennyit sem de gyorsabb lesz azért )főleg ha sok a vonat és nagy a pálya is) a futtatás és a töltés is.
  • bzmot195
    akinek kell román dacia és egyéb román mozdony akkor itt a helye!

román mozdonyok
  • Krapo
    Ja és nem tudtok Csörgő höz valami realisztikusabb füst effektet ?
  • Krapo
    Hello ! Sziasztok ! Lenne egy Kérdésem ?! A grafika a maxon van de még mindig elég ocsmány hallottam olyasmiről hogy a bin patch el lehetséges állítani hogy a játék mennyi memóriát használjon , egy módszert próbáltam de nem jött össze ..... Tudna valaki segíteni ? (memoria hiányban nem szenvedek 4gb)
  • vajo
    köszi.....össze eszkábáltam valahogy..
  • Intercity
    A többi rész valami ilyesmi: H-START 5341-004-9!