7098
  • bzmot195
    viszont a DDU pályára készült egyik act.-ba ki akartam cserélni a mozdonyokat kedvenceimre és mikor a consist changerrel megnyitottam azt az actot meglepve néztem amit láttam mert ugyanis a szerelvények neve nem állt másból csak két !! jelből és szerkeszteni nem csak cserét engedett vna
  • bzmot195
    Én is imádom a DDU-t pláne h rendszeresen utazom is rajta valóságban:P
    én is alig várom már h a pálya kész legyen teljes egészében a legkirályabb pálya lesz ez pláne h az épületek is az eredetiek alapján készültek:P
  • wanlo
    Ha megnézitek általában mi "Magyarok" nagyon odavertünk a pályaépítésnek,nézd végig a külföldi oldalakat ilyen eget verő pályaépítésbe szerintem mostanság nem ugrott bele semelyik szomszédos honfi társunk.
  • Athem
    oks javítottam
  • thomasthomas
    3 napja jött ki hozzá frissítés. (de persze nem tartalmaz új szakaszokat, csak hibajavításokat)

Egyébként igaz az esetek java részében igaz amit írtál. (De pl Zöldike átfestései szabadon felhasználhatóak és terjeszthetőek.)
  • wanlo
    Én is úgy tudom,hogy saját célra azt töltesz le amit csak akarsz de módosítás,átfestés,feltöltés egy másik oldalra,stb ügyben viszont csak a szerző írásos engedélyével ha jól tudom.Köszi mindenki nevében a linket.Nem tudsz mondani időpontot mikor várható frissítés ismételten a DDU 1.0-hoz?Imádom ezt a pályát,remek munka.
  • thomasthomas
    Zsoltee oldalának linkje most már helyesen.
  • thomasthomas
    wanlo: A segítséget szívesen elfogadom; amennyiben találsz olyan átfestéseket, melyek nem elérhetőek a honlapomról, szólj nyugodtan. A neten már igen részletesen át lett kutatva minden TS-es oldal, így elég kicsi a valószínűsége hogy ott találsz olyan átfestést, melyet nem lehet elérni a honlapomról. A most feltöltött járműveknek a 90%-a elég össze-vissza lett összeszedve TS-es ismerősöktől. De azért drukkolok, hogy találjál.

Athem: Megnéztem a honlapodat, egyenlőre csak 1 dolgot mondanék: ha mást nem is, de a JZ_EC_Pack-ot feltétlenül szedd le az oldaladról, mert a készítő (Zsoltee) senkinek sem engedi meg, hogy átfestéseit más is közzétehesse. (Éppen ezért rengeteg munkáját sehol sem lehet elérni..) Mivel Zsoltee - ahogy ismerem - senkivel sem kivételez, csak azzal, akit személyesen is ismer. Rengeteg munkáját nem lehet elérni, köszönhető azoknak, akik rosszándékkal felhasználták a képeit. Ha megtudja valami úton-módon hogy feltöltötted ezt a csomagot, azt előre mondom, hogy nagy botrányt fog csinálni, az egyszer biztos. Ez a pack egyébként elérhető a saját honlapjáról is.
  • Athem
    De meg lehet nézni folyamatosan és lehet szólni az esetlegesen csalásnak minősülő termékekért!
    MSTSHUN
  • Athem
    A legtöbb vonatott saját lemezemről másoltam kivéve az acthu-sakat, valamint amiket nem találtam... De sajnos abba is bele kellet nem egyszer piszkálnom a pályák helyes működéséhez gondolok acthusakra, amit én felnyomok csak a pályák helyes és egyszerű működéséhez készült nem telepítő változatában hanem már a kibontott mappás változatában amiben hangokat és cabokat cserélgettem, szóval én is reálisnak gondolom ezeket és jog dolgokat amit TOM állított én nem is szándékozom a vissza éléssel csak hát valahogy muszáj volt össze gyűjteni ezeket a vagonokat, de gondolom mások se kérték el cseh osztrák és román kellékeket a szerzőjüktől.
    Továbbá a szerzői jogok a telepítőre vonatkoznak ha jól tudom, és azoknak terjesztésére, nagyon kevés telepítőben olvastam eddig h a tartalom másolása beleértve az állományok is szerzői jog alatt állnak, és ha minden igaz az acthus csapat is így oldotta meg, ahogyan én most be dobtam egy telepítőbe a sok anyagot innen onnan össze gyűjtve "nem tudok arról h engedéllyel lett e ez csinálva" és fel nyomva egy szerverre ahonnan máig lelehet tölteni...
    De amennyiben valakinek a vonatát viszont látná az én feltöltött "segédlet" anyagom közt attól előre is az oldalon elnézést kérek csak a könnyedén való megtalálását szolgálja.Semmilyen vissza élést nem kívánok ezzel kapcsolatba de akinek ez mégse tetszene természetesen leveszem az adott vonatott és nem látja viszont a kedves tervező"szerző". Ez így gondolom még korrektebb mint az h ide oda fel töltögetem telepítőstől más oldalról leszedve.
  • wanlo
    Ha kell egy kis segítség a gyűjtésben szólj,szívesen segítek.Mikor van időm szívesen kotorászok erre-arra és mindig találok valami újdonságot.
  • thomasthomas
    Na hát igen, a Mellékvonalak pálya már a megjelenésekor úgy jött ki, hogy akkoriban alig volt egy-kettő olyan átfestés ( a több mint 10ből), ami elérhető volt. Az oldalammal ez a szám azt hiszem már csak 1-re csökkent, azt pedig szerintem mindenki ki tudja cserélni egy acthu-sra, vagy bármi másra. A jövőben még össze szeretném gyűjteni a teher, és személyvagonokat is, de egyenlőre arra nincs se időm, se energiám. Ahhoz még 1 hónap se lenne elég, annyi készült már belőle.
  • wanlo
    Szép reggelt!Így igaz ahogy mondod de ezek a kiegészítők nagy része halott ami pl a Mellékvonalakhoz kell,egyéb ötlet beszerzésre?Létezik egy olyan megoldás is de ez elsősorban a készítő plusz munkája lenne,hogy kiadna egy frissítő javítást hozzá és orvosolnák a problémát.Javítaná a hiányos kocsikat,stb.Mindenkinek kellemes napot.
    #2587: Ötletes és praktikus Honlap(Külön gratulálok!),sikerült is használnom 1-2 letöltést már,köszönöm.
    Valaki felvehetné a kapcsolatot a topik házigazdával,hogy valami Banner féleséget ki rakjunk,próbáltam már de eddig semmi hajlam nem mutatkozott az együtt működésre.
  • Bagaméry
    Háj!
    A Tiszántúl-2 letöltése valóban macerás!, de van egyszerű megoldás.
    Ha nem akar normálisan letöltődni az adat, célszerűen a "jobbgomb" Cél mentése másként opciócal elindul a normál letöltés - nekem is így sikerül letölteni...
    Ez más "macerás" letöltések esetén is már többször bevált nálam...
  • thomasthomas
    Azért remélem tisztába vagy vele, hogy ha fel akarod tölteni bármely oldalra (!!)a nem általad készített átfestéseket, vagy akármit, akkor minden szerzőtől külön engedélyt kell kérned! Ebből légyszíves ne csinálj botrányt, mert már hasonlóak történtek a Link fórumon, és nem sült ki ebből semmilyen jó! Nem egy átfestő hagyta így el már ezt az egész játékot, úgyhogy csak óvatosan, és mindenkitől igenis kérj engedélyt! (Nem elég az, hogy odaírod a szerző nevét!)

Megjegyzem, hogy én éppen emiatt készítettem a saját honlapomat melyen szinte minden eddig elkészített átfestést el lehet érni! Több mint 1 hónap csak az engedélykérésekkel ment el, és még ezután jött csak az igazi munka! Szerintem ha valamilyen mozdonyátfestést nem találtok az oldalamon, akkor írjatok nekem vagy a készítő(k)nek, és utánanézek, hogy készített-e már olyat valaki. Ha igen akkor ezeket elküldöm valami módon.
    Megjegyzés: Nem egy olyan munka van Vondertől, illetve Zsoltee-tól, mely nem elérhető sehonnan sem a netről, és ennek meg is vannak az okai, amit én teljesen megértem. (textúralopások, engedély nélkül felhasznált képek egyes objektumokon, és még sorolhatnám.)
  • Athem
    miért nem adják ki olyan jó lenne Pakstól mondjuk Pestig...:( sajnálnám ha nem adnák ki... jó lenne és akkor lehtne egy igazi dunántúli pálya
  • Intercity
    Na akit érdekel: az Észak-Balaton pálya mellett készülget egy DUNA nevű pálya, ahol a Duna mentén egy fantázia vonal megy végig. Ez a pálya nem lesz kiadva, de képek készülnek róla. Nagyon szép villamosított pálya lesz! 2 vágányos vonal vezet el a végállomásokig. Egy fantáziapálya, ami valós nevű állomásokkal van. 1-2 kitalált állomásnév is van!
  • Athem
    hamarosan elkészül a blog ahol kisebb nagyobb sikerrel feltöltésre kerülnek a mozdonyok az activityk-hez "Alföld4,DDu, Mellékvonalak" így a jövőhéten akár már onnan lehet szedni a kiegészítőket.
    demo oldal itt lesz elérhető:http://mstshun.blogspot.com/
  • Intercity
    Az nálam is jól megy! Egyszer régebben a Jászkisér-Nagybereg pályán egy nagyon jó teher vonatot vittem vele!
  • Athem
    vagyis nálam a GySEV V43-321 :)
  • Athem
    nálam simán mennek :S
  • bzmot195
    Az miért vna h a GySEV Szilik nem indulnak el? meg van minden hozzá és mikor mennék vele kilép a játék
  • Intercity
    Bár nem volt túl sok értelme! Pl.: már olyan gyorsan mentem egyszer, hogy a sín sokkal lassabban töltődött be, és a levegőben repültem már szinte!
  • Intercity
    Miért is ne? Egyszer kipróbáltam a tuningolást egy 100 km/h-ra képes hévvel. Azt tuningoltam és a Dél-Balaton pályán 10 perc alatt végigmentem 500-al! Nem vicc!
  • Athem
    max anyit tudsz csinálni h más szerelvényt teszel bele mondjuk nem egy bzmot-ot:D hanem egy MDmot-ot ami tud menni 120-al is ;)
  • bzmot195
    nem is akarok 100nál gyorsabban menni vele, de így még a 100at sem tom megütni a gyorsvonatával hisz jól néznénk ki valóságba is 100as vonat és befékez 98nál hát soha az életbe nem fog rendes lenni a vonat...

am. köszi Athem én már néztem az eng fájlt, csak ez nem juott eszembe:P
  • Athem
    valószínű ott van az elektronikus fojtás am. simán meg tudod szerkeszteni a eng-jét h ne annyi legyen de akkor elveszed az élvezetét de am. ha jól elékszem akkor az eng: MaxVelocity ( 73mph ) részénél kell át írni (1,3mp/h = 1 km/h)
    mondjuk ha van valakinek ötlete akkor lehet tuningol vonatott is készíteni voltak elképzelések anno de hamar abba maradt...:(
  • thomasthomas
    Miért, te láttál már 100KMh-val jóval gyorsabban haladó csörgőt
    ? Elméletileg 100 Km/h a végsebessége, ennél nagyobb sebességgel valóságba sem lehet menni, mert az már árthat a gépezetnek.
  • bzmot195
    Hali!

az miért van h megyek csörgővel 100as vonattal és 98-nál befékez túlsebességre? így menjek 100al? ha meg lassabban megyek késni fogok rendesen... De ezt csak azok a csörgők csinálják amiket a repaintmasters-ről szedek le
  • Krapo
    Nagyon köszönöm ! Megmentettétek a napomat ! Nagyonjó kis közösség ez itt nem megy a lámázás meg stb.... Tetszik :D! Am igen vonder oldalán most épp nem letölthetőek a hangok ezért kérdeztem hogy valakinek nincs e -meg!
  • F4RR3L
    köszi jó hogy vannak ilyen segítő kész emberek ennek nagyon örülök de még mindig nem látni kell valami magyar pálya is hozzá mert azt még nem tettem fel ?
  • Athem
    msts bin
  • F4RR3L
    oké és ezt honnan tudom leszedni? mert nekem azt írja ki hogy page not found ahonnan le akartam szedni előre is köszi
  • Athem
    fel kell tenend hozzá az msts bint még hozzá a legújabbat
  • F4RR3L
    Athem és tényleg most telepíttetem fel a játékot és az alap pályákhoz csak mozdonyokat (pl. m42 ,m62, stb.) tudok feltelepíteni oldalakról amiket találtam de szerelvényt is de azt nem látja a játék ez miért van ?
  • F4RR3L
    oké köszi csak még kezdő vagyok benne mert most játszok vele először
  • Athem
    ha megvársz és nem fontos akkor felnyomatom azt is de külön helyen is elérhető lesz pár héten belül. mert elkészültek az Alföld4-hez/részleges/,DDU-hoz/full/, Mellékvonalak hoz/full/ kiadott pár activityhez szükséges vonatok,mozdonyok és pár kiegészítőt is amit össze szedtem innen onnan :)
  • F4RR3L
    Athem : köszi és a hozzá tartozó szerelvény és vagonok azt honnan tudom leszedni ?
  • Athem
    http://www.alfold4.extra.hu/
  • F4RR3L
    Athem : Mármint az Alföld 4.3 Gondolsz mert azt nem bírom leszedni 404 hibát ír ki de ha tudsz valami jó oldalt akkor azt nagyon köszönöm előre is