7098
-
Donalds #2721 Ezt én is szerettem volna kérni. Intercity pár képet légyszi tegyél fel az észak-balatonról. Hogy állsz az építéssel stb... -
bzmot195 #2720 Nekem meg van adsz egy mail címet eljuttatom, amúgy nem egy nagy eresztés -
CB Csipi #2719 az msts lap.hu-n végignéztem az összes oldalt oszt nemtaláltam rá... -
#2718 Hy szép estét mindenkinek!
Nem dobsz fel pár képet,hogy haladsz a pályával?
-
Athem #2717 én rákerestem de nem lelem :S lehet vak vagyok vagy rpsszul keresem (msts bzmot ip;msts Interpici) -
#2716 Egyszer rátaláltam egy interpicire! Egy BZmot átfestés csak használd az internetet oszt megtalálod! -
CB Csipi #2715 lehet letölteni a játékhoz INTERPICI-T? -
Athem #2714 van v43-as szekciójú oldal onnan szedjetek vezető állásokat!
pl. http://vondermsts.extra.hu/download.php -
bzmot195 #2713 nekem az alap szili vezállás a 1299es Szilin van, de minden mutató el van csúszva teljesen és nem is mozog a kontroller sem szal én nem haszbálom így emiatt de én is így jártam anno ezzel h össze mixelődött a két vez állás -
Athem #2712 wow ez különös... erre nincs megoldás szerintem ha csak nem cseréled le. -
#2711 köszi a válaszokat így már jó :)
letöltöttem most a diesirae-ről v43-as vezetőállást, viszont egy érdekes dolog van.az alap vzetőállás mozgó dolgai(pl. menetszabályzó,fék,km-órák) rajta vannak az új vezetőálláson.valaki próbálta már ezt a vezetőállást és meg utdta oldani, hogy jó legyen?
kép -
bzmot195 #2710 észre sem lehet venni h ott van a mozdony -
#2709 Heyho!
A HTSC oldalról letölthető DDu1.1 9950-es feladatban szereplő Treno Fantasma (láthatatlan) mozdonynak ugye ki lettek szedve a hangjai is?
Aki próbálta, kérem írjon!
Más: hamarosan elkészül egy új Activity... -
Athem #2708 nálam az acthus csörgőnél nincs vezető állása :S -
bzmot195 #2707 azt az érdekességet vettem észre az ActHu-s szergejen h éjszakai vezálláson nincs kontroller! vagy ez csak nálam van így??? -
bzmot195 #2706 nálam is ez a trükk bevált amikor anno 1x 2x így jártam én is nyomtam esc-et és megszűnt azóta szerencsére nem volt, de én asszem md-ve voltam még 1x így -
NoZoli #2705 Nálam az ESC (menü előjön, aztán megint ESC-pel vissza a játékba) is szokott működni. -
CB Csipi #2704 Mentesz egyet F2-vel és utána jó! -
Athem #2703 melyik sziliről van szó? -
#2702 Nektek nem szokott a V43 menetszabályzója magától mozogni?Elkezdi adagolni magától és nem lehet leállítani.Rohadt idegesítő. -
Athem #2701 ok köszönöm :)
-
NoZoli #2700 Nem. Csak hibás (sötét) jelzőket lehet csinálni, de ha jól emlékszem, az AI-ra nincs hatással. -
Athem #2699 most készült életem első TS activity-je egyenlőre még próba kiadás ezért észrevételeket kérnék vele kapcsolatba mi jó és mi nem rajta. -
#2698 Minden idáig bezárt oldal újra megnyílt, így elérhetőek az ActHu csomagok is. (Rengetek átfestés jött ki ezen a napon, érdemes szétnézni.) -
dodokacsa14 #2697 Sziasztok!!
Szeretném megkérdezni hogy valaki nem tudná átküldeni az actHu csomagot. Az egyik honlapról nem lehet már letölteni egy ideig és én nem birom kivárni hogy ujra fölrakják. Úgyhogy akinek megvan az legyenszives ere az e-mail címre küldje már el: [email protected]
Előre is köszönöm. -
Athem #2696 activity szerkesztőben lehet egy piros jelzőt zöldre állítanni? mert akkor lehet menne.. -
NoZoli #2695 Na, ez már nem olyan egyszerű és nem is mindig működik, csak ha a TS is úgy akarja. A lényeg annyi, hogy amikor az AI-mozdonyt akarod a vágányodra terelni, akkor az AI ne találkozzon jelzővel, mert az úgyis vöröset fog neki mutatni (foglalt vágányra nem enged másik vonatot). És az életben nem fog mögéd menni. -
Athem #2694 Még 1 utolsó kérdés és békén hagylak titeket az activitykkel h lehet az activity-be megoldani azt h egy mozdonyt mellék vágányról ugyan arra a vágányra tolasson be ahol én éppen várakozom, a váltókkal nem lenne gond meg tudom babrálni h oda tolasson de h tudom magát a mozdonyt oda varázsolni magam mögé hogy majd a mozdonyommal majd később rá tudjak csatlakozni és eltudjam magammal vinni? -
Athem #2693 jah az lehet elnézést...
-
NoZoli #2692 A 'Láger rádió? Mióta? -
Athem #2691 ez miért off? msts-ell kapcsolatos nem? -
NoZoli #2690 "Enyhén" OFF!
"Események" -> "Időponthoz kötött események"
Ha a pipa látszik, de az ablak nem, akkor: "Ablakok visszaállítása eredeti pozíciókba". -
Athem #2689 Aki nem tudná a 2 "legjobb" rádió állomás bezárását annak itt a link -
CB Csipi #2688 Sziasztok! Valaki nem tudna adni nekem a MURA2 pályára feladatot?
Milyen kiegészítő a Transloc? Valaki nemtudná elküldeni nekem?
(előre is köszönöm a válaszokat.) -
Athem #2687 Valaki tudja h hogy lehet az activity-be a szerkesztővel be állítani azt h mondjuk 8 kor indul az egész játék és 8:09-kor kellene egy üzenet panel melyben értesítések vannak? -
#2686 NoZoli nagyon jól leírta hogy miért is vannak ezek a bezárások, illetve miért nem engedik a készítők az átfestéseik/munkáik szabad terjesztését, így most már tényleg foglalkozzunk inkább a TS-el, minthogy erről vitáznánk.
-
Athem #2685 ugyan úgy én is tudok adni mindent ami kell ddu-hoz és a mellék vonalakhoz.([email protected]) -
Deviance95 #2684 Hy!
azoknak akik nem tudnak act-ket csinálni alföld4-hez azok msn([email protected])-en vegyenek fel és amennyi járművem most van(lenne több is ha működne zsoltee meg vonder oldala) akár actHU csomagokból vagy az eddigi átfestett mozdonyokkal és actHU-s vagonokkal csinálok nekei act-ket és átküldöm nekei. -
bzmot195 #2683 Hát ez az egész fennforgás azért nem semmi én ma pár perce tapasztaltam ezeket az oldal bezárásokat, ugyanis pár napig nem voltam gép közelbe mert utazgattam és fotóztam a mozdonyokat és ma végre kis szabadidőm engedte gondoltam megnézem a kedvenc oldalaimat hátha van vmi újdonság és meglepődve láttam h ez is bezárt az is bezárt ez sem tölthető le stb.... na mondom mi történt itt és hát egyből tudtam h ide kell jönnöm mint mindig mert innen mindent megtudok nagyon jó hely ez rengeteg hasznos infót és segítséget kaptam már ettől a közösségtől TS-el kapcsolatban.... remélem ez így is marad!!!:) szerencsére nekem is elég nagy jármű és wagon parkom van így annyira nem érintenek a bezárások, mert anno én is a legtöbb FONTOSnak tartott és kedvenc mozdonyokat letöltöttem!!! csak annyi h újabbak nem lesznek addig amíg helyre nem áll a rend amit remélem minél hamarabb megtörténik -
Bagaméry #2682 Háj!
Ez már tényleg katasztrófa!
SE TS, SE Slágerrádió, SE Danubius..... mi jöhet még??? (NET lesz??)