Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le lehet tölteni igen! Majd holnapra elõkeresem neked!
Mi a bánat az a Flirt? (vonat, mozdony??)
Továbbá!
Az most már többünknek megy, hogy képeket töltünk fel a fórumba, de ez ebben a formában nagyon nem szerencsés, mivel a képek túl sok helyet foglalnak el az oldalon. Hogyan lehetne fotósorozatot úgy feltölteni, hogy az oldalon csak az "indexképek" jelenjenek meg és a képek eredeti méretre kattintással nagyíthatók-, esetleg még léptethetõk is lennének a megtekinthetõ képek!?...
Ilyen galéria képek egyes oldalon láthatók de ide is kellene hasonló lehetõség...
Az most már többünknek megy, hogy képeket töltünk fel a fórumba, de ez ebben a formában nagyon nem szerencsés, mivel a képek túl sok helyet foglalnak el az oldalon. Hogyan lehetne fotósorozatot úgy feltölteni, hogy az oldalon csak az "indexképek" jelenjenek meg és a képek eredeti méretre kattintással nagyíthatók-, esetleg még léptethetõk is lennének a megtekinthetõ képek!?...
Ilyen galéria képek egyes oldalon láthatók de ide is kellene hasonló lehetõség...
Háj Gáj!
Ismét elõhozakodok egy korábban felvetett témával, hátha most majd az is elolvassa, aki érdemben tud tenni az ügy érdekében;
Tehát, ha valaki tudna olyan kiegészítést kreálni a TS-hez ami az adott mentéshez komment fûzési lehetõséget biztosít - extra esetben még a mentett állás miniatûr képét is tárolja, akkor itt lehetne a Kánaán, mivel egy egy adott pályaszakasz ismételten bejárható lenne hosszadalmas keresgélés nélkül is...
Az info tartalmazhatja, hogy melyik pályán-, állomáson, milyen vonattal (honnan hova tartva), mikor történt a mentés.
És hogy még kövérebb legyen a lúd, az sem lenne utolsó dolog, ha a hajtani kívánt - kiválasztandó - vonat (mondjuk az editor integrálásával) képe is látható lenne. Erre sincs jelenleg megfelelõ lehetõség - némely mozdony ugyan megnézhetõ, de az összeállított vonat NEM!
Ismét elõhozakodok egy korábban felvetett témával, hátha most majd az is elolvassa, aki érdemben tud tenni az ügy érdekében;
Tehát, ha valaki tudna olyan kiegészítést kreálni a TS-hez ami az adott mentéshez komment fûzési lehetõséget biztosít - extra esetben még a mentett állás miniatûr képét is tárolja, akkor itt lehetne a Kánaán, mivel egy egy adott pályaszakasz ismételten bejárható lenne hosszadalmas keresgélés nélkül is...
Az info tartalmazhatja, hogy melyik pályán-, állomáson, milyen vonattal (honnan hova tartva), mikor történt a mentés.
És hogy még kövérebb legyen a lúd, az sem lenne utolsó dolog, ha a hajtani kívánt - kiválasztandó - vonat (mondjuk az editor integrálásával) képe is látható lenne. Erre sincs jelenleg megfelelõ lehetõség - némely mozdony ugyan megnézhetõ, de az összeállított vonat NEM!
sziasztok! Az Alföld4 pálya játszhatósága érdekében meg kell szerezni az MSTSBIN-t, amit a hivatalos oldalról letöltöttem, de telepítésnél azt írja ki, hogy kell az elõzõ verzió is. De én ezt nem találom. Honnan lehet megszerezni??? A segítséget elõre köszönöm
Ha a jármûvek meg is vannak, de a consistok is megvannak hozzájuk? - mert anélkül nem fog menni!...
Az activityket keresõk figyelmébe ajánlom a #1600-as megjegyzéseimet...
valaki segítsen!:S van egy problémám még pedig az hogy letöltöttem pár activity-t és fele müködik fele nem. :S az összes mozdony, vagon megvan amit kér valamelyiknél csak az acthu csomagok kellenek és az megvan, és amikor elindítanám az activity-t akkor a szerelvénynél azt írja ki hogy ismeretlen :S ez miért van? mit lehet tenni hogy müködjön?
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
6341 uzsgyi itt va egy pl. 😊 egyébként acthu csomagban is van
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
valaki be tudná linkelni az út textúrát mert nekem amit letöltöttem nem akar müködni :S:S
Ezt már én is álmodtam! - bár a jelentõsebb fõvonalak nagy része már elkészült - ill. készülõben van - csak az esetleges integrációt kellene megoldani...
Sziasztok!
Itt vannak az ígért képek.
Természetesen a Balaton Dél pályán készültek.
Jó ez a kis játék, annyi vele a bajom, hogy nincs még olyan pálya amin mondjuk Magyarország jelentõs része rajta van. tudom, hogy ez hatalmas dolog lenne, de álomnak megfelel 😉
Itt vannak az ígért képek.
Természetesen a Balaton Dél pályán készültek.
Jó ez a kis játék, annyi vele a bajom, hogy nincs még olyan pálya amin mondjuk Magyarország jelentõs része rajta van. tudom, hogy ez hatalmas dolog lenne, de álomnak megfelel 😉
---Ger----
Háj Gáj!
#1669 Intercity-nek!
A linkek gabi89 adatai (#1640) alapján a Balaton Dél 2.0 letöltéséhez vannak - és minden mûködik! (most töltöttem le tesztként ismét valamennyit!)
A telepítéshez vegyétek figyelembe a korábbiakat; #1650,#1664, #1665 -ben leírtakat!
#1669 Intercity-nek!
A linkek gabi89 adatai (#1640) alapján a Balaton Dél 2.0 letöltéséhez vannak - és minden mûködik! (most töltöttem le tesztként ismét valamennyit!)
A telepítéshez vegyétek figyelembe a korábbiakat; #1650,#1664, #1665 -ben leírtakat!
Szevasztok! A Budapest-Szolnok 120a vonalhoz lehet -e valahonnan activityt letölteni?
Hello! Mik ezek a linkek? Nem mûködik nekem egyik se. Ezek lennének a Balatoni pályák? Ha nem, akkor honnan tudom letölteni?
Extrém felvételek a "balatoni villamossal"!

A BD 2.0 ben Keszthelyrõl csak Balatonszengyörgyre van "beépített" útvonal - és az is vakvágányra! érkezik Bsztgyörgyön! Mivel a korábban említett (#1650) hiányosságok miatt az act-ok sem mûködnek, így szabad vonatozással lehet csak élvezni a Balaton parti vonatozást.
!! Gõzössel közlekedve Fonyód-, ill. Siófok déli bejárati váltóknál a kocsik leszakadhatnak a mozdonyról!!! SZILI-vel ezt nem tapasztaltam...
!! Gõzössel közlekedve Fonyód-, ill. Siófok déli bejárati váltóknál a kocsik leszakadhatnak a mozdonyról!!! SZILI-vel ezt nem tapasztaltam...
A #1640 Gabi89 adatai szerint az alábbi #1662-ben belinkeltem a http-ket, hogy egyszerûbb legyen a Balaton Dél 2.0 letöltése. A türelmetlenebb vonatozók így még hozzájuthatnak a jelenleg fejlesztés alatt levõ 3.0 pálya még használható változatához.
A telepíési infoban említett consist.bat-ot NE! telepítsétek, mivel az eszközök a TRAINSET-be nem kerülnek bele és így sok-sok hibaüzenet "leOKézésa" után lehet csak elindítani a játékot!!
A telepíési infoban említett consist.bat-ot NE! telepítsétek, mivel az eszközök a TRAINSET-be nem kerülnek bele és így sok-sok hibaüzenet "leOKézésa" után lehet csak elindítani a játékot!!
Azt hiszem megoldottam, most lejött mind!
telepítek😊
Köszönöm a segítséget, és a gyors reakciót 😉
Üdv
telepítek😊
Köszönöm a segítséget, és a gyors reakciót 😉
Üdv
---Ger----
#1660 Gerinek
Nekem sikerült mind az öt letöltés - de ez még csak a 2.0 Balaton!, de úgy gondoltam, hogy amíg a 3.0 megjelenik ezzel is kénytelen vagyok beérni...(az alábbi néhány képen illusztrálva...)
Amennyiben adsz egy fájlfeltöltõt, azzal felteszem az enyémet...(ha sikerül)
Nekem sikerült mind az öt letöltés - de ez még csak a 2.0 Balaton!, de úgy gondoltam, hogy amíg a 3.0 megjelenik ezzel is kénytelen vagyok beérni...(az alábbi néhány képen illusztrálva...)
Amennyiben adsz egy fájlfeltöltõt, azzal felteszem az enyémet...(ha sikerül)
Sziasztok!
Jó rég jártam erre.
Látom van pár újdonság.
Balaton délrõl valami?
Mintha láttam volna, hogy írtatok róla, csak most nincsen sok idõm keresgélni. 😞
Amennyiben megkérhetnék valakit, ha már létezik letölthetõ dolog megtenné, hogy belinkeli nekem?
Nagyon szépen köszönöm!
szerk.: Megtaláltam lenteb.
De nekem a 3.exe-tõl lefelé nem megy egyik letöltés sem. 😞
Valaki? Ötlet?
Jó rég jártam erre.
Látom van pár újdonság.
Balaton délrõl valami?
Mintha láttam volna, hogy írtatok róla, csak most nincsen sok idõm keresgélni. 😞
Amennyiben megkérhetnék valakit, ha már létezik letölthetõ dolog megtenné, hogy belinkeli nekem?
Nagyon szépen köszönöm!
szerk.: Megtaláltam lenteb.
De nekem a 3.exe-tõl lefelé nem megy egyik letöltés sem. 😞
Valaki? Ötlet?
---Ger----
#1656 SZILI-nek
Az elõzetesekbõl ítélve biztos, hogy jobb lesz a 3.0 - de így legalább tudom, hogy mihez képest lesz jobb...
(egyébként meg úgy gondoltam, hogy jobb ma egy 2.0 mint a semmi...)
Az elõzetesekbõl ítélve biztos, hogy jobb lesz a 3.0 - de így legalább tudom, hogy mihez képest lesz jobb...
(egyébként meg úgy gondoltam, hogy jobb ma egy 2.0 mint a semmi...)
letöltötted a frissítéseket hozzá?
sztem várd meg a 3.0-ást mert valami eszméletlen jó lesz <#eljen>#eljen>
És még valami: csak az Alföldi pálya hibás, de a Zalaegerszeg-Ukk vasútvonalnál szinte már az egészet körbejártam.
Csak egy gondom van: mindig kilép a játékból, ha csak egy kicsit is megyek. valaki tudna segíteni?
Nekem meg van az Alföld 4 pálya, és nagyon tetszik! Én Szobról még csak Vácig mentem, és egy fél óráig tartott az út. Meddig tart akkor Szobról Szegedig?
Hello! Szerintem használd a train simulator editor tools azzal is össze lehet rakni a szerelvényeket
Sziasztok!
Még csak most kezdtem játszani, meg tudnátok mondani hogy lehet saját szerelvényt csinálni? Töltöttem le magyar mozdonyokat, azok mennek is, de vagonokat nem tudok mögéjük rakni :-( Olvastam, hogy vmi ConBuilder nevû programmal lehet, azt meg nem találom sehol.
Elõre is köszönöm.
Még csak most kezdtem játszani, meg tudnátok mondani hogy lehet saját szerelvényt csinálni? Töltöttem le magyar mozdonyokat, azok mennek is, de vagonokat nem tudok mögéjük rakni :-( Olvastam, hogy vmi ConBuilder nevû programmal lehet, azt meg nem találom sehol.
Elõre is köszönöm.
#gabi89-nek!
A Balaton 2.0 adatokból valószínû, hogy valami még hiányzik. A program által feltelepített consistokhoz a TRAINSET mappában nincsenek meg a vonatok!...(M41-2107, V43-1268, V63-041...), meg a MAV_Localpass, MAV_Signs, MAV_2067Bp adatok.
Áthidaló megoldásként az utólagosan telepített consistokat töröltem a telepítésbõl, de így az act-ok nem mûködnek (mivel ezek az act-okhoz kellettek volna). Ettõl függetlenül a szabad vonatozás mûködik - az alábbi képek tanúsága szerint...
A Balaton 2.0 adatokból valószínû, hogy valami még hiányzik. A program által feltelepített consistokhoz a TRAINSET mappában nincsenek meg a vonatok!...(M41-2107, V43-1268, V63-041...), meg a MAV_Localpass, MAV_Signs, MAV_2067Bp adatok.
Áthidaló megoldásként az utólagosan telepített consistokat töröltem a telepítésbõl, de így az act-ok nem mûködnek (mivel ezek az act-okhoz kellettek volna). Ettõl függetlenül a szabad vonatozás mûködik - az alábbi képek tanúsága szerint...
Szili Fonyódligeten

Balaton 2.0

#gabi89!-nek
Még egyszer köszönöm a Balatont. Immáron elindult az InterCity Keszthelyrõl....
Csak azt nem értem, hogy a 3.0 fejlesztése idejére az eredeti honlapon miért szüneteltetik a 2.0 letöltését (no de most már megvan!!!). Legalább így összehasonlíthatók a változások...
Még egyszer köszönöm a Balatont. Immáron elindult az InterCity Keszthelyrõl....
Csak azt nem értem, hogy a 3.0 fejlesztése idejére az eredeti honlapon miért szüneteltetik a 2.0 letöltését (no de most már megvan!!!). Legalább így összehasonlíthatók a változások...
Van egy fórumtémája a pályának (készítõ is idejár)
Katt
Katt
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Immáron elég sok gõzmozdonyt megtaláltam és begyûjtöttem (a vm15.hu-ról is), de még keresem a 324, 327, 328 sorozatú gõzösöket...
Apropos; a magyar személykocsik éjjel miért nincsenek kivilágítva?
Elég soknál az "5"-ös belsõ nézet is hiányzik...
Apropos; a magyar személykocsik éjjel miért nincsenek kivilágítva?
Elég soknál az "5"-ös belsõ nézet is hiányzik...