7098
  • gabi89
    Én is ezt írtam xD
    ..\ meg azért volt mert nálam nem a C:\Program Files...-mappában van.
  • Athem
    magát a parancsikont kell szerkesztened nem az elérési útvonalat ha megvan a parancsikon akkor jobb klik rá tulajdonságok a cél résznél:
    "C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" van alapból
    szerkesztve pedig így néz ki: "C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -vm:w -mem:1024 - anisotropic
    vagy kissebb nagyobb 256-tól működnek helyesen a pályák egészen be lehet állítani ameddig a gépet fel van szerelve ram-mal
    - anisotropic " az ablakos módért felel ha nem akarod nem kell beletenni.
  • spyy55
    Ezzel a parancsikonos dologgal megoldódik szerinted?
    Leírnád (privátba), hogy pontosan hogyan kell lépésről lépésre megcsinálni?
    Eddig okés:
    \Train Simulator\train.exe
    aztán...?
    Köszi
  • spyy55
    Tudom...
    De mi lehet az oka, hogy gondolkodás nélkül kilép?
    Megyek az Alföld 4-en (Abony és Cegléd között) és valahol mindig befárad activity közben.
    A Burkus által (HTSC-n) készített új szerelvényeket (is) használom, ezért nem hiszem, hogy a nagy AI-k miatt lenne. Sőt: minden activity-t először lejátszom az időt lemérve, mert a menetrendet számoló progi a AE-ben elég ratyi. A pálya file-ait megtalálja...
    Minden szükséges kiegészítő fent van, tökéletesen fut!
    Tudsz rá okot, hogy mégis miért lép ki?
    Ötlet?
  • gabi89
    Ilyen régi játéknál semmit nem ér a 4magos proci mert csak az egyik magot használja többit nem és 4gb ramot sem fogja kihasználni (32biten más okból sem...)
    A TS-t indítsátok így:
    Parancsikon jobb gomb tulajdonságok - parancsikon fül és ott a cél
    "\Train Simulator\train.exe" -rungame -mem:1024 ilyenkor használ 1gb memóriát amúgy nem értéket persze arra rakjátok amire akarjátok többre is lehet.
  • spyy55
    Fél éves a gépem a (viszonylag) mai elvárásokhoz!
    A legnagyobb állomásokon is 60 feletti az fps!
    4 magos proci, 4 gb ram , qrwa jó videokarten" + megfelelő vinyo és alaplap...
    Minden más BONYOLULTABB game tökéletesen fut...
    Erre az amúgy sem "sokat követelő" MSTS felháborodik... na NE!!!
    Részletezzem a gépet?
  • Intercity
    bocs nem volt rá időm. XD majd lesz... Türelem képet terem...
  • Athem
    van rá megoldás mert valószínű azokat a fájlokat hiányolja azért lép ki vagy a géped nemelég stabil ha hibajelentést vág csak le hozzá nekem most 1 giga ram-mal mindent visz és nem száll ki játék közben :)
  • Donalds
    A most elmúlt hétvégére ígértél képeket az észak-balatoni pályáról. Láthatjuk őket?
  • spyy55
    Kezd elegem lenni az automatikus kilépegetésekből activity-k közben...
  • thomasthomas
    Már nemazért, de a 417-es BZ-t miért kellet neked ilyen fájlmegosztóra feltölteni, amikor még elérhető a készítő honlapjáról is? Már meg sem kérdezem, hogy kaptál-e a szerzőtől, "filing"-től ehhez engedélyt.
  • Athem
    a mozdonyok kabin világítását automatikusan szimulálja a játék pl mikor be mész egy alagútba vagy este van akkor úgy világít de nem minden mozdonyhoz van ilyen!
  • imscania
    Sziasztok.A mozdonyok kabinvilágítását hogyan lehet le és fel kapcsolni?
  • bzmot195
    http://ifile.it/3s9xc46/mav_bzmot417.zip

http://ifile.it/b6sgdc4/MAV_InterPici_1.zip

akiknek kellene még InterPici
  • bzmot195
    Hali Tom ! Amit Te használsz Gigantokhoz hangokat el tudnád küldeni nekem mert én a régi hangokat használom mert az van meg és annak nagyon rossz minőségű a kürt hangja és nem élvezhető ha a Tied nem ilyen akk szeretném elkérni! el tudod küldeni a [email protected] email címemre ha megkérlek rá szépen? Előre is köszi
  • Athem
    ha kell valakinek valami itt megtalál msn-en. DE írjon rám h mit szeretne!
    [email protected]
  • Intercity
    Hehe neked küldtem régen is képeket meg teszt pályákat csak az volt a gondom hogy folyton tömörítenem kellett...
  • Bagaméry
    Háj!
    Már többször felfigyeltem arra, hogy egy-egy fájl megszerzéséhez minduntalan az MSN-t ajánljátok egymásnak. 10 Mb alatti fájlmennyiség egymáshoz juttatása ezen fórum "privátjával" is megoldható.... csak ne legyen a fájlnévben ékezetes karakter, meg _ aláhúzás....(nekem eddig még megfelelt)
  • wanlo
    Ok,köszönöm szépen.
  • thomasthomas
    Vegyél fel MSN-re..vagy küld el a te címed PÜbe, és felveszlek...majd ott átküldöm.
  • wanlo
    Nem tudnád nekem elküldeni mert sajnos nem érhető el sehol?
  • thomasthomas
    Amennyiben nem teszed közzé az átfestést, sem a módosítást, abban az esetben nyugodtan átírhatod a kabin, és hang elérési útjának módosítása. (Én pl a Gigantokhoz kizárólag az egykoron elérhető, Zsoltee által készített V63-mas hangcsomagot használom, mely szerintem nagyon jól sikerült.)
  • wanlo
    Szép napot topik!
    Athem olyan hibára tudsz megoldást,hogy egy szépen kidolgozott mozdony,PL:(V63-144) egyedi cabview és Sound-hoz van kötve de ez elérhetetlen vagy nem megtalálható sehol.Ilyenre van gyógymódvagy adjak neki egy másik elérhető utat(gondolok a Cabview és Sound átírásra de ez szerintem a készítő munkájának módosítása és ez engedélyhez kötött,vagy tévedek?).Ilyen problémákra ha tudtok megoldást szívesen elfogadom az infokat.
  • Athem
    nem biztos mert lehet ők be másolták az ők shapes könyvtárukba az adott pályához és lehet nem tájékoztattak erről de a mellékvonalak pályába és a shapes könyvtárba valamint a textures könyvtárba leled a cuccokat vagy más pályákba ugyan ezen könyvtárakba.
    De ha van valami ami nincs meg bárkinek szóljon!
  • spyy55
    Na épp ez az!
    Sokszor jártam már úgy, hogy activity közben nem talál shapes és textures fileokat a progi és ezért ki akar lépni.
    Főleg téli és éjszakai textúráknál vettem észre a problémát.
    A pálya építők feladata hiányos?
  • Athem
    Ki vette eddig észre hogy a DDU,Alföld4, és a 120a pályákhoz kellenek a Shapes és textures-be a mav_esb fájlok az új activity-khez?...
  • Donalds
    A Balatonmix jegy minden itteni vonaton és hajón használható. Nincs külön Balaton Mix vonat.
  • nenus
    bocsi csak nem akartam visszaolvasni :) köszi szépen
  • Intercity
    jaja. De elvileg az egy ilyen különvonat. Hajó+vonat. Siófok fele jár meg 1-2 Balatonfürednél úgyhogy jó lesz az! ;)
  • Donalds
    Balaton Mix vonat? Én errők még nem hallottam pedig Balatonfüreden élek.:-) Ez merre jár? BalatonMix jegyről hallottam már ami jó a buszra, vonatra és hajóra is.
  • Intercity
    lehet hogy majd amikor az acttivitykkel fogok foglalkozni, akkor megcsinálom a Balatoni Mix vonatot. Aki nem ismerné, akkor mondom hogy az egy külön vonat.
  • Athem
    hmmm... akkor nagyon sok feladatott lehet majd rá készíteni mivel nyáron voltam Balatonfüreden nyelvi táborba és fél óránként ment el v. teher v. személy vonat, nem is az foglalkoztatott h h töltsem szabad időmet hanem h milyen vonattal találkozom most ami jöhet:)
  • Intercity
    nagyobb állomások: Sz.F , Polgárdi, Csajág, Alsóörs, Balatonfüred, Balatonakali-Dörgicse, Zánka- Köveskál, Badacsony, TAPOLCA és még sok megállóhely...
  • Intercity
    Azt már kb.: 15x elmondtam de nyugodtan olvass vissza, az úgy sokkal jobb lesz! (SzF. - Tapolca :P)
  • nenus
    lenne akkor nekem is 1 kérdésem :) az hogy "észak balaton" az melyik városig megyel (tol-ig) :)
  • Intercity
    70-80 %
  • Athem
    ha szabad tudakozni eddigi tervezet útvonalad hány %-kánál tartasz?
  • Intercity
    Hát ha ennyire szeretnétek a képeket akkor hétvégén majd talán fölrakok egy két képet.
  • jbal
    köszi.és hogyan kéne megcsinálnom, hogy működjön?
    a csomagba amit letöltöttem van egy cvf fájl meg ace fájlok v43left,v43right,v43evb meg ilyesmik ezek elvileg tartalmazzák a km óra és az evb mozgását,működését?
  • Bagaméry
    Háj!
    A mixelt vezállásért szerintem az "alkatrész fájlnevek" lehetnek felelősek.....