Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha minden fennt van.Most jutott eszembe, lehet hogy hülyeség,de amióta felraktam a Bp-Nyíregyháza vonalat azóta ,csak az eredetipályák vannak(azt hozzá tenném ,hogy a Bp-Nyíregy. pálya nem mûködött).Lehet hogy attól van ez?
Intercity
Minden kiegészítõ és javítás fent van?

Sziasztok! Nem tudjátok hogy mitõl lehet az ,hogy a játékból egyiknapról a másikra eltûnjenek a magyar pályák?
Akkor szépen elmész a boltba és megveszed.

Intercity
Honnan lehet letölteni a Dél Balaton pályát? Linket légyszi!

Intercity
Egyébként azért nincs meg az Editors & tools, mert a játékot én torrent-tel töltöttem le.

Intercity
A Conbuilder nevû program az megvan. Csak pályát szeretnék szerkeszteni.

#1732 - Intercitynek
Ha a TS-t telepítetted akkor a menüben meg kell találnod az Editort

Hali!
Külön nem hiszem, hogy le tudod tölteni, mert a letölthetõ verzióknál a program ezen részét kihagyták, és csak a játékra koncentráltak. (nem 100%, de én nem találkoztam külön letölthetõ Editors-sal) Igazából csak a pályaszerkesztésnél, vagy activity készítésénél van rá szükség. Ha Consistot akarsz módosítani, vagy összeállítani, vagy csak egy hibás mozdonyt kicserélni akkor a ConBuilder nevû programmal is megteheted ami ráadásul sokkal egyszerûbb,szabadon letölthetõ és szintén Magyar nyelvû.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Intercity
Kösz!
Nekem nincs meg az Editors & Tools program.Honnan tudom letölteni?

Hali!
Úgy emlékszem ctrl+7 illetve ctrl+9 az ajtók nyitása, és zárása. Azért ne kövezz meg ha nem ok mert már régen játszottam vele.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Intercity
Hogy kell ajtókat nyitni? A BDVmot-nál a "P"-vel tudom, a többinél meg próbálom a "P"-vel, az "ENTER"-rel de egyikkel se megy.

Köszi Bagaméry a segítséget. Kipróbálom.

#1622!

Intercity
Köszi, de nekem az Atchu csomagok sosem mennek. Mindig kiír egy csomó hibaüzenetet,és most legalább 40 jön elõ minden indításkor.

#zorba3333-nak
A játékba rakott mozdonyok csak akkor mûködnek, ha consist is van hozzájuk - no meg a mappájukban CABWIEV, és SOUND is van.
A "mozdonynév".con a TS editorral készíthetõ az "Activiti készítése" menüpont alatt... (nekem is volt ilyen problémám... #1583, #1585)

Hello! Jadro honlapján ActHu személy kocsi packban van Mávos halbi vagon kék és piros színben

Sziasztok!
Adna valaki egy közvetlen linket a tram track 1.1 letöltéséhez?
Köszönöm.

Intercity
Nekem vannak Zöld Halberstadti kocsiaim.
Honnan tudok kék és piros halberstadti kocsikat leszedni?
Német oldalakon már kerestem DB-s kocsikat, de nem találtam. Most Máv-os kéne.

Intercity
Köszönöm mindenkinek!

Sziasztok.
Töltöttem le a játékhoz különbözõ mozdonyokat amelyek nem telepítõs változatok csak a file tartalmát kell bemásolni a trainset mappába, legalábbis a read me szerint. Bemásoltam, de egyik gépet sem ismeri fel a program. Ezekhez a gépekhez (PL ZSsK)nem kell külön telepítõ csak be kell másolni? Ezek a cuccok hogy mûködhetnének telepítés nélkül? Van valakinek tippje honnan tudok telepítõs (mûködõ) külfödi diesel, és villanygépeket letölteni? Elõre is köszi a segítséget.

EMBEREK!
Az utóbbiakban egyre többet tapasztalom, hogy a közvetlen link helyett a http://... szöveges változata van az üzenetekben. Szerintem célszerûbb volna ezeket URL beszúrással közvetlenül megnyithatóvá tenni, mivel a gyakorlatlanabb felhasználóknak így macerás az információ megtelálása...
A GYSEV SZILIK http://tsrepaintek.extra.hu itt találhatók...

Intercity #1717/3.-hoz
#1526-ban nekem is ez volt a problémám a Bakonnyal, de #1529 Nozoli megadta az infókat a problémára...

http://tsrepaintek.extra.hu http://vondermsts.extra.hu itt is találsz GySEV-es sziliket taut vonder honlapjáról tudsz leszedni

Intercity
Hello! Még 3 kérdésem lenne.
1.Honnan tudom letölteni a Taurust?
2.Honnan tudok letölteni egy Szilit GySEV-es festésben?
3.Nem indul el a Bakony pálya.Miért?

A segítségeket elõre is köszi.

Phaidros
Megtaláltam a hibát. Az alappályát rossz helyre tettem, így csak a frissítéseket találta meg, és ezért jelzett hibát. Köszönöm az eddigi segítségeket.

Phaidros
Igen, úgy csináltam, elõször a 4.1, 4.2, majd a 4.3 . Megpróbálom újra, hátha most sikerül.

Szilinek!
A Bp.Déli, Bp.Kelenföld a Nyugat-dunántúl pályában van amit Innen!lehet letölteni (még elég béta)...

Alföld 5 év vége fele lesz kiadva és debrecenig lesz meg csinálva a nyugatitól én úgy tudom!

v43 001
melyik pályában van Bp. Déli pu., vagy Bp. Kelenföld?? ha van ilyen, mert tudom hogy az Alföld 5-be lesz, azthiszem, mivel ti mondtátok hogy benne lesz a Gyõri vonal... szal ha van már ilyen pálya akkor belinkeli légyszi valaki?:S

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

v43 001
letöltötted elöször az alap pályát, utánna pedig a frissítéseket hozzá?

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

v43 001
kösz!

Intercity
Nekem megy. A ConBuilder nevû programmal lehet összeállítani a vonatot.

Intercity
Innen lehet a flirtet letölteni: http://www.davevasut.extra.hu/

Yoda001
nem tudta megnyitni, tehát ez sokat nem jelent, csak amiket kérdezel... töltsd le újra, vagy csak valahonnan halászd elõ az említett sigcfg.dat filet, esetleg tedd fel megint ugyanazzal a telepítõvel, bár ha eddig rossz volt, nem fog javulni, remélem valamivel elõbbre jutsz

http://9gag.com/gag/5135249

Phaidros
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni, hátha Ti találkoztatok már a problémámmal. Ezt a hibaüzenetet kapom betöltéskor. Valami hiányozhat az Alföld 4 pályánál, vagy hibás a fájl? Segítséget elõre is köszönöm.

Köszi 😛

gabi89
2CD-s az alap TS szóval 1300MB körül van valahogy. Gépigény meg (szintén alap játékhoz mert magyar pályákhoz néha P4 meg kétmagos proci is kevés😄)
Rendszerkövetelmény Processzor órajel: 266 Mhz
Memória: 64 MB
Video memória: 4 MB
Op. rendszer: -Windows 98
-Windows 2000
-Windows XP
Videókártya: DirectX 7.0a or later compatible 4 MB video card capable of 800 x 600 resolution in 32K colors
Processzor: PC with 266 MHz equivalent or higher processor
Helyigény: 1500 MB
Hang: Sound card, speakers or headphones required for audio

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

És a telepítõje mekkora?? mert találtam egy 1egész valahány gigásat..azlenne az?

Intercity
Megjött már a Flirt?

Sziasztok az M40-240-es géphez honnan tudnám letölteni a hangokat???
leho94
Google mire való?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Egyébként mekkora a gépigénye??😛
Am halkabban sugd 😄😄😄

v43 001
várjuk a Flirtet 😄

v43 001
szépen megveszed a boltban, nem offolunk, egyébként halkan megsugom hogy torrent oldalak

Sziasztok!
Honnan tudnám letölteni a játékot??
Válaszotokat köszönöm!

v43 001
köszi, igazad van, csak nem tudom hova tüntek :S

v43 001
igen, nekem is jól jönne 😄, mostanság a Délibõl szinte csak ilyen Flirtek járnak 😊 mondjuk Halbis kocsik is mennek cirmos szilivel a Balaton partja fele.

Amúgy ez a Flirt: http://bucsukepek.extra.hu/nohab/001flirt1.jpg