Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a TS-t telepítetted akkor a menüben meg kell találnod az Editort
Külön nem hiszem, hogy le tudod tölteni, mert a letölthetõ verzióknál a program ezen részét kihagyták, és csak a játékra koncentráltak. (nem 100%, de én nem találkoztam külön letölthetõ Editors-sal) Igazából csak a pályaszerkesztésnél, vagy activity készítésénél van rá szükség. Ha Consistot akarsz módosítani, vagy összeállítani, vagy csak egy hibás mozdonyt kicserélni akkor a ConBuilder nevû programmal is megteheted ami ráadásul sokkal egyszerûbb,szabadon letölthetõ és szintén Magyar nyelvû.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Úgy emlékszem ctrl+7 illetve ctrl+9 az ajtók nyitása, és zárása. Azért ne kövezz meg ha nem ok mert már régen játszottam vele.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
A játékba rakott mozdonyok csak akkor mûködnek, ha consist is van hozzájuk - no meg a mappájukban CABWIEV, és SOUND is van.
A "mozdonynév".con a TS editorral készíthetõ az "Activiti készítése" menüpont alatt... (nekem is volt ilyen problémám... #1583, #1585)
Adna valaki egy közvetlen linket a tram track 1.1 letöltéséhez?
Köszönöm.
Honnan tudok kék és piros halberstadti kocsikat leszedni?
Német oldalakon már kerestem DB-s kocsikat, de nem találtam. Most Máv-os kéne.
Töltöttem le a játékhoz különbözõ mozdonyokat amelyek nem telepítõs változatok csak a file tartalmát kell bemásolni a trainset mappába, legalábbis a read me szerint. Bemásoltam, de egyik gépet sem ismeri fel a program. Ezekhez a gépekhez (PL ZSsK)nem kell külön telepítõ csak be kell másolni? Ezek a cuccok hogy mûködhetnének telepítés nélkül? Van valakinek tippje honnan tudok telepítõs (mûködõ) külfödi diesel, és villanygépeket letölteni? Elõre is köszi a segítséget.
Az utóbbiakban egyre többet tapasztalom, hogy a közvetlen link helyett a http://... szöveges változata van az üzenetekben. Szerintem célszerûbb volna ezeket URL beszúrással közvetlenül megnyithatóvá tenni, mivel a gyakorlatlanabb felhasználóknak így macerás az információ megtelálása...
A GYSEV SZILIK http://tsrepaintek.extra.hu itt találhatók...
#1526-ban nekem is ez volt a problémám a Bakonnyal, de #1529 Nozoli megadta az infókat a problémára...
1.Honnan tudom letölteni a Taurust?
2.Honnan tudok letölteni egy Szilit GySEV-es festésben?
3.Nem indul el a Bakony pálya.Miért?
A segítségeket elõre is köszi.
A Bp.Déli, Bp.Kelenföld a Nyugat-dunántúl pályában van amit Innen!lehet letölteni (még elég béta)...
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
http://9gag.com/gag/5135249
Rendszerkövetelmény Processzor órajel: 266 Mhz
Memória: 64 MB
Video memória: 4 MB
Op. rendszer: -Windows 98
-Windows 2000
-Windows XP
Videókártya: DirectX 7.0a or later compatible 4 MB video card capable of 800 x 600 resolution in 32K colors
Processzor: PC with 266 MHz equivalent or higher processor
Helyigény: 1500 MB
Hang: Sound card, speakers or headphones required for audio
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Am halkabban sugd 😄😄😄
Honnan tudnám letölteni a játékot??
Válaszotokat köszönöm!