7098
  • Deviance95
    HY!
    a vasúti kocsik akasztótípusát holl lehet beállítani?
  • djmatyika
    Ja és még egy és teljes a játékom a MAV_2041 Mappa hiányzik köszi :)
  • djmatyika
    sziasztok nem tudná valaki feltenni /mvv packot és MAVM40-233 mozdonyt elöre is köszi:)
  • Tamás540
    Sziaszatok!Nem tudnátok megmondani hogy hol lehet olcsón megvenni a Trai sim.-t???
  • Athem
    mivel 2 azért az előző re épülő változatát jelöli tehát elég neked csak az egyik.
  • kitt2000
    sziasztk!
    A tiszántúl pályát szeretném feltelepiteni!
    kérdésem hogy!
    Mindkét pályát fel kell telepiteni vagy csak a tiszántúl2 pályát mert az már tartalmaza a elözö útvonalat 108-ast Debrecen -Fűzesabony!
    Ha kölön kell ökett feltelepiteni vagy egybe!
  • bzmot195
    TONI

talán ez ad egy kis segítséget neked ha még működik az oldal
  • Athem
    elvileg igen de ami telepítős azt nem kell.
  • T0NI
    Üdv!

Köszi a linkeket, sokat segítettek. Arról azonban nem találtam sehol adatot, hogy melyik diesel mozdony típusonként mekkora motorral és fogyasztással rendelkezik, ez érdekelne legfőként!

Telepíteni szimpla mappába másolással tudom a kiegészítőket?
  • Athem
    Toni:I. http://bkvfejlesztesek.b13.hu/
    II.http://hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%81V_mozdonysorozatok
    http://www.albertbahn.hu/magyar/vasut/magyarkepek/sorozat.html
    http://www.mav-trakcio.hu/gorduloallomany/villamos_mozdonyok.php
  • T0NI
    Sziasztok!

Valaki tudina segíteni, egyrészt honnan tudok különböző kiegészítő/egyedi pályákat, mozdonyokat letölteni, másrészt telepíteni őket, hogy játszhassak velük. Még sosem csináltam ilyet. Köszönöm!

Másrészt ha valaki tudna egy oldalt, ahol mozdonyok motorjainak paraméterei; lökettérfogat, fogyasztás stb. tételesen felsorolva megtalálható, megköszönöm!
  • 1c3 t34
    Értem... Amúgy rájöttem, hogy csak a 3187-es szilit "varázsolja" át.
  • Athem
    mindegyik szilinek hozzá van rendelve a vezető állásai az van bele írva a fájljába azt át lehet szerkeszteni de nem érdemes szerintem.
  • 1c3 t34
    Sziasztok!
    Help pls! :)
    Letöltöttem V43-as vezetőállásokat, belemásolom őket a mappába, amit leírnak. A játék mégis az eddigi vezetőállász használja. :S A hangok cserélődtek, de a kép a régi. Valamit át kell nevezni? Vagy próbáljam meg az act_hu-s szilikez bemásolni a fájlokat?
    Pls ha tudtok segítsetek.
  • leho94
    mrt csapat más játékokba is ezt csinálta .. felesleges velük foglalkozni
  • Athem
    mondjuk leszedtem én is egy csomó minden benne van de a pályák activity vagon készeleteinek fele rosszul van megcsinálva azaz errorokat dob ki a játék.
  • 1c3 t34
    Azért írják oda, hogy Hungary, hogy az emberek érdeklődését felkeltse...
    Sztem. Amit én modtam, az a sima MSTS.
  • Athem
    szóval kamu?
  • 1c3 t34
    Amúgy én így találtam rá a TS-re, de akkor is pofátlanságnak tartom.
    Nem ment pár dolog a játékban, ezért beszéltem régebben evvel az: [email protected] -val. Hát igen...értelmiségi szintje nem vmi nagy. (annyit nem bírt megérteni, pedig világosan leírtam, h vannak act-ok amik mennek, de vannak amik nem. jah, meg arra fogta az inicializálási hibát, h 2GH-es a procim XD. meg hencegett hogy neki micsoda szuper szervergépe van...)
    Régebben néztem az oldalukat is, szépen kitöröltek rajta mindent, semmi letöltés, semmi TS-el kapcsolatos dolog.
  • 1c3 t34
    Nos, igen! Vannak ilyenek torrentoldalakon. 1 másik oldalon (nevén nem mondom, ha érdekel kérdezd privibe), ez a torrent neve: Microsoft.Train.Simulatorn.Hungary./Magyar.vonatos.Magyar.palya/
    Részlet a leírásból: A játék az mrtcsapat jóvoltából készült, és az engedélyükkel került az oldalra! Köszönjük nekik! (mintha az egész az ő munkájuk lenne...)
    Ennek a torrentnek a mérete: 4,7GB.

Ennek a torrentnek a tartalma csomagolt fájlok, ha kicsomagolod mit kapsz? MSTS + act_hu járműcsomagok + alföld 3,4, tiszántúl 1
    Nah...igen...mennyi ennek a "csapatnak" a munkája itt?
  • Athem
    ui. :Ha valami kérdésed van fodulj hozzánk bizzalommal !
    MSN MESSENGER : [email protected]

Jó Játékot !

• Athem
    Gyerekek! nem tudom ki hallott e már róla vagy egyáltalán létezik e olyan h : Microsoft Train Simulator Hungary
    ez egy torrent helyen megtalálható, 8,5 gigás a csomag amit közzé tett az illető.

Leírás:
    Microsoft Train Simulator Hungary

Alapjáték + Magyar pálya , vonatok stb...

Duplarétegű DVD ről írva !

http://gigatorrents.ws/details.php?id=172802

Szerintetek mennyire hiteles?
  • jbal
    Hello!
    Nem tudjátok, hogy mitől van, hogy néhány activityben nem tudom a consist changerrel a consistokat megváltoztatni?nem enged rákattintani, a betűk el vannak szürkülve.
  • Laczfi
    Áhh, nem hiszem el. Nem szedtem le a kisebb fájlt a személykocsiknál az actHu-nál. Hogy pont az volt megbolygatva update-vel...
    Na, de igazad volt, ebben a kis csomagban volt az a fájl amit keresett. Mostmár megy. Mostmár végre nekieshetek. Köszönöm TOM!
  • Laczfi
    Leszedtem, és be is tettem mindet a TRAINS/TRAINSET mappába, de az a fájl nemtom hogy de hiányzik. Remélem csak az az egy. Nem tudna valaki feljönni msn-re és átküldeni?
  • thomasthomas
    ActHU csomag része.
    Ezeket az ActHU csomagokat érdemes letölteni, mert szinte nincs olyan activity, mely nem használná ezeket.
  • Laczfi
    "acthu_h-start_apic.wag"

Ilyet keres az acthu_szemely_ -ben. Nem véletlenül, mert tényleg nincs ott. Amúgy az Alföld4-et akartam feltenni. Nem tudja valaki merre lehet ez a fájl? Vagy mit csináljak hogy ne kelljen neki?
  • Laczfi
    Időközben megoldottam már. Bocsesz. :-)
  • Laczfi
    Sziasztok!

Tegnapelőtt letöltöttem a játékot, feltettem és nagyon tetszik. Gondoltam megnézem a sok magyar pályát és vonatot. Mindent letöltöttem, de már az első lépésnél megakadtam. Először is az updater nem megy tovább a launcher.exe-nél.
    (Innen azért még tovább próbálgattam és eljutottam egészen addig, hogy mikor elindítom a játékot, bejön a már sokak által látott 100-as sor hiba az első dízelmozdonyos .eng fájlnál. Erre olyan megoldást olvastam, hogy tegyem fel a BIN-es cuccost előtte, amit persze meg is tettem, pont azt amit javasoltak, de gondolom az updater hiányossága miatt ez sem volt sikeres.)
    Gyorsabb lenne és örülnék ha valaki felvenne msn-re a témával kapcsolatban. Így nem zavarnánk itt sem. Köszönöm!
    msn címem: [email protected]
  • Athem
    rendben átírva!
  • thomasthomas
    jav.: ..mert így nem köthet bele a szerző, ha....
  • thomasthomas
    Athem: Még régebben kérdezted, hogy honnan lehet letölteni a Mérőkocsi csomagot.
    Innen. Esetleg átírhatnád a szerző linkjére a honlapodon a Mérőkocsi csomag elérhetőségét, mert így nem köthet bele a szerző szerzőnek, ha megtudná az oldalad.

Más: Az oldalam frissült, így már igen nagy járműállomány letöltési oldalai vannak összegyűjtve.(Mozdonyok+tehervagonok+személykocsik is)
  • bzmot195
    betöltő képeket szeretnék csinálni és minden meg van hozzá csak egy bizonyos splash.zip kellene hozzá de azt sehol nem találom neten vki el tudná küldeni aki csinált már ilyet? megköszönném
  • gabi89
    Nálam nagyon ritkán lép ki szóval gépfüggő.
    Program instabilitásával sincs alapból baj amúgy ha az ember a 6alap pályán megy :D Alföld a legkényesebb amivel eddig találkoztam az elmúlt 5évben.
  • spyy55
    Így már jó. Kösz.
    De megint lefagyott Pilis és Monor között.
    Sokan írtátok, hogy mentsetek, mentsetek, mentsetek... Na de
    Ez a progi instabilitását akarja jelenteni, vagy ennyire gépfüggő?
  • gabi89
    Mert nem csak azt írtad be amit én mondtam hanem a többi "marhaságot" is ami pont arra jó ,hogy ablakban futtatja a játékot.

-vm:w ezt szedd ki.
  • spyy55
    Beírtam ezt: (értelemszerűen nekem a D:\ meghajtón van)
    "D:\Games\Microsoft Train Simulator\train.exe" -vm:w -mem:1024 - anisotropic
    Amit nem értek az az, hogy miért nem fullscreen-ben jelenik meg!
  • Athem
    futtatsz közbe más programot? töredezetséged h áll?
  • bzmot195
    Hali!
    DDu pályán játszottam a 89020as teher actot és szentlőrinc bicsérd közt állandóan kilép minden szó nélkül és nem értem miért....:S
    Ha vkinek van vmi ötlete v tippje akk írjon pls
  • spyy55
    Rendicsek!
    Kipróbálom...
    És köszi a segítséget!

(ezt értettem egyébként: "C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe")