Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tud segíteni az alföld pályával és a acthu csomagokkal mert nemm egy.Az vegyen fel msn re msn:[email protected]
Kösz
üdv
Nézd meg, hogy az a vonat ami az activity-ben van a consistok között szerepel-e?
felraktam acthu csamogokat is, de az alföld 4 pályán, a küldetéseknél nemtudok játszani mert a trainnál unknownot ír.. explore modba megy midnegyik vonattal!!!
nemtudtok segíteni?
No akkor most én is megoldást keresek a - finoman - nem kielégítõ hangokra. Mindenféle (kiegészítõ-, és update, acthu, MÁV-hangok...) telepítve van, de a hangokkal egyáltalán nem vagyok elégedett:
1. A villanymozdonyok (V43, V63...) belsõ hangjából hiányzik a kerékzakatolás, a trafó-, és a motor búgása - csa a menetíró idegesítõ kattogása hallatszik a nagy csöndben. A kürt belsõ hangja is eléggé rekedtes.
2. A személykocsik hangjában nem hallatszik be a mozdony kürtje (pedig utazáskor elég jól hallható)
3. A váltókon való áthaladáskor is meglehetõsen nagy csönd van a vonalon...(ill. csak az addigi hangok hallatszanak..
Csak egy apróság. A V43 .sms-ében olyan .wav-ok vannak programozva amelyeket az egész TS-ben nem találtam meg...Így nem csoda, ha jóformán semmi nem úgy szól, ahogy kellene....
#1835: A memória állítás hatásáról olvasd el a #1834-ben megjelölt helyrõl az infót!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Aki eddig nem tudta, a most kapaszkodjon meg.
A http://vm15.hu/download.php-ön találtam egy infót, miszerint a TS "ablakban" is futtatható!!! A leírás szerint a parancsikonhoz (-vm:w) kapcsolót kell írni - és kész!
Pl: [ "C:\GAMES\Train Simulator\train.exe" -vm:w mem:1024 ].
No és a végén a mem: kapcsolóval beállíthatjuk, hogy a játék mekkora (Mb) memóriával gazdálkodjon. 1024 bõven elegendõ, mivel a tesztjeim szerint max 800-900 Mb az általában felhasznált memória.
Max 3 Gb-os gépeknél megadhatunk 1.5 Gb-ot is, de a memória felénél nem tanácsos többet megjelölni.
Az Editor parancsikonjához is megadhatjuk a memóriaméretet.
Egyébként az eredeti leírást Itt találjátok...
Az ablakban futtatás különösen a széles képernyõkön elõnyös, mivel a vonatok nem deformálódnak "laposra", amellett a windows is könnyen elérhetõ, továbbá a játékból "kikattintva" a játék "elhallgat"
Az 1680x1050 felbontás esetén a játék felbontása lehet akár 1280x1024 is. Az 1280x1024 beállítással használt monitoroknál a játékban a felbontást 1024x768-ra célszerû beállítani...
Bizonyítékul egy kép (memóriaellenõrzéssel):
Mint már korábban is említettem a http://vm15.hu/download.php?list.17 egy kamionra való vonat letöltését teszi lehetõvé. Van külön VM43 pack is!...
http://vm15.hu/download.php?view.175
A WM15-ön van e rakás mozdony, meg kocsi, meg minden, de a FLIRT-et nem találtam!
Gyõrt tartalmató pályáról ÉN nem tudok... (ettõl még lehet, vagy majd lesz...)
Ha tanácsot adsz, szerencsésebb ha elõtte leteszteled a gondolatodat!
Ha a PATHS-ban NINCS VALÓS .pat, akkor az útvonal MEG SEM JELENIK! a játékban, nemhogy activityt lehessen játszani!!!
Az adott útvonalhoz mások által elkészített .pat-ot vagy keresni kell a neten, vagy az editor activity szerkesztõjével (egyszerûen) elkészíteni...
Továbbra is a #1524 - #1529 -ben levõ infók a mérvadók a témában...
Te csak írod a fórumot, vagy esetleg olvasod is???
Meg van egy olyan hiba egy ideje, hogy minden induláskor kiírja hogy a h-eurocom.eng trainsetet nem tudja olvasni. De nincs is ilyen, sõt még rákeresve sincs hasonló nevû fájl, sõt a fájlokon belül végigkeresve sincs ilyen szöveg!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A B-D 2.0 ben Keszthelyrõl csak Balatonszengyörgyre van "beépített" útvonal - és az is vakvágányra! érkezik Bsztgyörgyön! Mivel a korábban említett (#1650) hiányosságok miatt az act-ok sem mûködnek, így szabad vonatozással lehet csak élvezni a Balaton parti vonatozást.
!! Gõzössel közlekedve Fonyód-, ill. Siófok déli bejárati váltóknál a kocsik leszakadhatnak a mozdonyról!!! SZILI-vel ezt nem tapasztaltam...
Keszthely - Székesfehérvár közvetlen útvonalat (pl.: Kh-Szfhv.pat) az editor consist szerkesztõjében található "pat" szerkesztõvel elõállítható...
A programmal letöltöttem a pályához szükséges dolgokat, és hiba nélkül elindul a pálya!!! Köszi a segítséget!!!
Válaszd az ingyenes letöltést (ha egy visszaszámláló elindul, várd meg amíg továbbenged), majd lejjebb van zölddel "A letöltés indítása" - és ezzel indítható a letöltés. Ha ezzel is macerás, akkor telepítsd az ott javasolt letöltõprogramot...
Mivel a Balaton Dél a saját honlapjáról jelenleg nem tölthetõ le ezért csak ez az egy kerülõút van!
Az imént próbáltam a letöltést ezekkel a linkekkel - NEKEM MÛKÖDIK!....
Az eredeti info a #1640-ben van - ebbõl csináltam a linkeket...
Nálam minden mûködik...
EUROPE1,-2, JAPAN1, -2, USA1, -2.
Új pálya telepítésekor célszerû, hogy a ROUTES-ben legyenek, mivel az "install.bat-os" pályáknál az install lefuttatásakor ezekbõl másolja át a még hiányzó részeket, amelyek a futáshoz ...
A -runeditor a train.exe-nek NEM paramétere!!!
Helyesen: launcher.exe -runeditor...!
A Dél Dunántúl szerintem még nincs letölthetõ állapotban...
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
(1)-kabin nézet - (F9)- majd katt a mozdonyra - (1)gomb...(#1451)
A #1622-ben fontos infók a jó mûködéshez!