Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a link.
I met God. She's black
az miért van hogy az alappályák mûködnek hibátlanul de az alföld4 nem????
pedig minden meg van
valaki segítsen
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Az a másik nem a RailSimulator volt? (a TS utódja)
Lenne egy kérdésem.Megérné 3788Ft-ért megvenni a játékot?
Elõre is köszi!
I met God. She's black
Vagy valaki át tudja küldeni??
Elõre is köszönöm
e-mail címem:[email protected]
Lehet valami más kombináció, mert én nem találtam a leírásban?
BAGAMÉRY: Köszi a segítséget, bár valószínûleg kihagyom ezt a lehetõséget activity készítésekor, mert számomra nem élethû (bár tudtam). Elég furi lenne így átülni...<#wow3>#wow3>
Egyébként olvastam itt a fórumon, hogy (hála R. Ákosnak!!!) az Alföld 4 pályával kapcsolatban sokaknak gondjaik vannak. Nos, én tegnap próbáltam ki elõször és elsõre gyönyörûen futott minden ! Csodálkoztam is, hisz régebben szinte minden pályánál hibaüzeneteket kaptam és ezek miatt szinte gyûlöltem az MSTS-t. Lehet, ezt a gép fejlesztésének köszönhetem, hisz nem kicsit tuningoltam fel, mélyen belenyúlva a pénztárcámba. Minden maxon van és mintha filmben vonatoznék!
+1 kérdés: akinek esetleg megvan a Z-line pálya, mûködik minden éjszakai menetben, mert nálam (pl. Somogyvár, Mezõkeresztúr, Füz., Nyírb., ...stb.) több helyen is hibaüziket ír ki, hogy nem talál shape file-okat bizonyos objektumokhoz?!
Vagy honnan érdemes letölteni, ahonnan mûködik?
Köszönöm a segítségeteket...
Kellemes vonatozást
Sem a ctrl+7, ctrl+8 és semmilyen más kombinációban semmilyen más karaktarrel nem nyílnak az ajtók - több kocsin is kipróbáltam!!!
Viszont a ctrl+ú szétkapcsolja a kocsikat!!!...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
1. az aktív mozdonnyal (vagy vonattal) a másik mozdony-, vagy vonat mögé mész és rákapcsolódsz.
2. <1>1>vezérlõállás - (F9)rákattintasz a másik mozdonyra - <1>1>másik mozdony vezérlõállás (amibe átültél).
3. Lekapcsolod a régi mozdonyt(vagy, és vonatot) és az új mozdonnyal (vonattal) mehetsz tovább.
4. Az activityben ezt így kell megfogalmazni (de konkrétan nem tudom hogy van ez leírva...)
Az ajtónyitás lehetõsége nálam is kérdés - de szerintem ehhez olyan kocsi is kell, aminek nyitható az ajtaja (mert nem mindegyik ilyen...)
Nade: hogy lehet egy feladaton belül (gondolok itt billentyû kombinációra) átülni egy másik mozdonyba/szerelvénybe? És az activity elkészítésénél hogy kell megadni ezt? (Pl.: M62-bõl át szeretnék ülni egy V43-ba egy adott állomáson)
Olvastam ajtónyitási lehetõségrõl is pár vagonon. Annak is van bill.komb.ja?
Köszi a segítséget...
Pls segítsetek.Üdv!
I met God. She's black
Szóval nincs messze a 92 a valóságtól.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Próbatuningot végeztem egy M62-esen. A .eng-jében módosítottam a teljesítményt, a nyvonóerõt és a végsebességet (92-rõl 192-re). Az alábbi kép szerint a tuning sikerült...
Ha nem vagy elégedett az adott mozdony teljesítményével ezt te is megteheted (azért egy V43-asból ne csinálj TGV-t - bár lehetséges...)
Az adott értékeket természetesen arányosan - a fizika szerint - szabad módosítani. Gyakorlatlanabbak inkább NE!
Másold oda ahol a train.exe van - a többit tegnap leírtam...
Már tegnap elküldtem a privátodba!
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Amennyiben a TS "gyökerében" - a train.exe környékén találsz egy launcher.exe fájlt,akkor errõl alkoss az asztalra parancsikont, majd a parancsikon tulajdonságban az elsõ sorba írd be a -runeditor kapcsolót
Pl.: "C:\GAMES\Train Simulator\launcher.exe" -runeditor
aztán szerkeszthetsz! (talán)...
Start menüben ott lesz
A macerás Alföld4-et és a rosszul mûködõ acthu kifogásokat már én is unom. Nem csak írni, hanem olvasgatni is kellene a fórumot és akkor talán nem tennétek fel többszörösen ugyanazokat a kérdéseket.
Az említett hibák megoldására olvassátok el a #1767-et!
A jól telepített TS jól is mûködik!...