7098
  • Levente93
    Krapo: Biztos van activity nyugati-lajomizse csak nem tudom melyik pályára vagy alföld 4 vagy külön készitettek-e
  • bzmot195
    bocs a rossz beszúrásért most linkelem rendesen az álmozdonyvezető :) bocs még 1x
  • bzmot195
    hali !
    nem msts téma de elég érdekes, hogy mik vannak

http://infovilag.hu/hir-16830-trakcio-akcio-al-mozdonyvezeto.html
  • Krapo
    Hello van activity nyugati - lajosmizse járatra vagy köki -lajosmizsére ?
  • M41 2335
    Legyetek szivesek megmondani mikor lessz késsz az észak balaton pálya
    vagy ha késsz akkor linket a letöltéshez
    köszönöm
  • Levente93
    Mert fel szeretném rakni az Alacson tárai hegyi vasutat és két oldal megszűnt ahonnan le kellene tölteni a hozzávaló mozdonyokat és kocsikat, megköszönném hogyha át tudnáltok küldeni pár járművet hozzá. E-mail címem. [email protected]
  • Levente93
    Sikerült megoldanom a problémákat nem tudjátok honnan tudnék letölteni mk48-at?
  • Leo747
    Szia Bagaméry!
    Ha át szeretnél ülni egy másik kocsiba (5), akkor ezt kell tenned: Megnyomni az F9-et - ha jól emlékszem -, amely megmutatja a szerelvény összeállítását egy kis ablakban. Ott már látod, hogy melyik vagonnak lesz belső nézete, mert az világosabb a többinél. Ha egy ilyenre rákattintassz, majd megnyomod újra az (5)-öt, máris átültél abba a vagonba.
    Üdv.
  • Bagaméry
    Az A5 "hibája" (nálam):
    A TS "keresi" a Acthu_motor\Bdvmot-009.eng-,ill. Acthu_motor\BmxT-009.eng fájlokat(kétszer is). Én egyszerűen úgy oldottam meg, hogy az acthu_motor mappában kerestem ilyen hasonló .eng fájlokat. csináltam belőlük egy másolatot, majd átneveztem a hiányolt fájlnévre - természetesen a másolat.eng fájl "belsejében" is átírtam a nevét....
    Ezután már nem kaptam hibajelentést az A5 miatt!
  • Levente93
    én úgy telepítettem felraktam a játékot --> kipróbáltam --> és felraktam mindenestül a pályát az acthu val --> kipróbáltam és írta a hibaüzenetet
  • Bagaméry
    Háj!
    Kamerakérdés: tapasztaltam, hogy az (5) utastér nézet mindig a mozdonyhoz legközelebbi kocsiból származik (már amelyiknek van belső nézete).
    Ha a vonatban több típusú (utastérnézettel rendelkező) kocsi is van, akkor van-e valamilyen billentyű, amivel a többi kocsiba is "be lehet ülni" ?
    Egyébként "autopilot" - ctrl+num(2) - üzemmódban a TS "lejátsza" az activityt! (sebességkorlátozásnál fékez, megáll ahol-, és amikor kell - és tovább is indul...) DE! a menetrendet szigorúan NEM tartja be. A várakozási idők is egy standard értékek, az utasokat nem veszi fel...
    Ennek ellenére aki (mint én is) inkább csak gyönyörködni szeret a vonatok közlekedésében, macera nélkül megteheti - csak el kell indítani az activity vonatot, bekapcsolni az automatikát, aztán megy minden magától. A látvány egyhangúságát feloldja, hogy a kameranézet kb. 10-20 másodpercenként változik! - emellett a kameranézetet magunk is megváltoztathatjuk....
  • Deviance95
    a mozdonynál az az acthu:D
  • Deviance95
    ha felraktad az alföld5-öt és akkor ír ki hibaüzeneteket,akkor ugyan az van neked mint nekemÉs az actkben ki írja hogy pl.:... INTERCITY,és ott jó pl. az ActHu_1047_008 nem?
  • Levente93
    igen fent van
  • bzmot195
    tools update, trains update is fent van??
  • Levente93
    Üdv!

Az volna a promlámám hogy felraktam a játékot, az alföld 5. pályát mindennel ahogy kell, de nem működik az acthu csomag, pedig felraktam a bin-t
  • M41 2335
    Hello!
    Mikor lessz kész az észak balaton pálya
  • Athem
    olvass lejjebb és megtalálod miként tudod megsezrezni...
  • Lackoooo
    De én maga a játékot szeretném letölteni, vagy megvenni de inkább letölteni :).A pályák késöbb........... :)
  • Athem
    Google a barátod!
    am. rákeresel hogy msts pályák és az első 3 amit ki ad azokat érdemes meg kukkolni;)
  • Lackoooo
    Boccs Linket akartam írni :)
  • Lackoooo
    És honnan lehet letölteni úgy hogy a kiegészítők is mennyenek?(Linek kérek ) :)
  • bzmot195
    Hali!!!

Lenne egy problémám és arra szeretnék megoldást!!
    A gond a következő DDu pályán elkezdtem a 89020as teher actot és eljutottam vele egészen Pécsig onnan viszont sehova! 2perc késésben vagyok ugyanis utasításba 10.36kor kéne indulni én meg 10.38kor indulnék.... a mozdonyom kb negyed gigantnyira áll a határkőtől megkapom a szabadot elindulok és amint elkerülöm a határkövet vöröset jelez és vége a feladatnak mondván h meghaladtam a vörösjelzőt! de úgy vált vörösre h megsem tok állni közvetlen elöttem pedig csak olyan 3-4 gurulok és pálya monitort is figyelem de nem lehet megállni... nem tom nálam miért van ez:S
  • Athem
    A játéknak van ingyenes elérhetősége is."pl. torrent,warez oldalakon"
    Amúgy a Játék 2500 Ft, egyes helyeken ahol még van.
    Amennyiben felteszed rá a pályát és ha létezik akkor igen.
  • Lackoooo
    Hello
    Mennyibe kerül a játék? :)
    És erre le lehet tölteni a budapesti 2-es metrót? :)
  • Athem
    gondoltam erre mert ha csak vagon nézetben vagy rá zoom-molok a kerekekre akkor át megy gond nélkül.
  • Bagaméry
    #2921, #2923!
    A Simon Sanyi (Debrecen-Szeged) kifagyása a tapasztalatom szerint valóban gépfüggő lehet - valószínű, hogy a túl sok érkező vonat miatt...
    Két különböző teljesítményű gépen próbáltam - a kisebb teljesítményűn nálam is kifagyott... a "combosabb" gépen probléma nélkül tudtam haladni...
    A Szeged-Debrecen Simon Sanyi a gyengébb gépen sem fagyott le (nincs érkező vonat)...
  • Athem
    A Google a barátod!

http://www.alfold4.extra.hu/
  • sovatalevi
    az A4 es pajat honnan tolthetem le?
  • kisPesti
    Elnézést kérek, közben megoldódott a probléma.
  • kisPesti
    Sziasztok.

Van egy actom amibe nem jó a segédgép. Hogyan tudnám lecserélni? Mivel a kiinduló szerelvényen nincs rajta ezért nem tudom hogyan lehet lecserélni.
  • Deviance95
    bocs a Dél-Balatont akartam xD
  • Deviance95
    és az Észak-Balaton pálya mikorra várható???????????
  • M41 2335
    Sziasztok !
    Mikor lessz kész az észak balaton pálya !!!!!????
    rakjatok fell képet ha tudtok Tapolcai állomásról
    Köszi
  • Athem
    Be vált végig toltam a pályát!
  • Athem
    Köszönöm az infót gondoltam erre is mert kevesebb objektumot kell megjelenítenie a gépnek,és könnyebb is a játszás nem észlelhető akadozás.
  • Bagaméry
    Apropos kifagyás...!!!!!
    Pályáktól független kifagyások tapasztalhatók a TS-ben abban az esetben is, ha a külső (4) kamera nagyon közel kerül a vonathoz - amit végül is a TS vezérel automatikusan. Vonatozás közben (4-es kameraállásnál) ez a jelenség csak úgy "védhető ki", ha még a vonat odaérkezése előtt kamerát váltunk - ami sajnos nem mindig sikerül, így csak a TS újraindításával tudunk tovább vonatozni....
    Érdekes módon az autopilot használatakor a TS is gyakran kameraállást vált - automatikusan (rövidítve a kameraidőt) ilyen esetben...(!)
    Egyébként az autopilot (ctrl+numpad(2)- amiről csak Rodman6 problémája kapcsán (#2876) szereztem tudomást... ) nem "tempomat", mivel a sebesség kisebb mértékben így is változik... Nekem az automatikus kameraváltás (kb 20 másodpercenként) nem tűnik zavarónak - de az előbb említett "közeli" kamera itt is okozhat kifagyást - szerencsére nem minden esetben....
  • Athem
    nem Szolnok előtt fagy ki.
  • kisPesti
    Szegedi indulásnál már nálam akkor is kifagy ha csak előre megmozdítom a szerelvényt.

Nekem is lenne kérdésem:
    Mit kell módosítanom ahoz, hogy az A4-es feladatok működjenek A5-ön?
  • Web mester
    Szegedről indultál Simon Sándorral és Debrecenbe érkezés elött fagy ki?