Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma igen aktív vagyok <#vigyor3>#vigyor3>
Esetleg tud valaki egy olyan oldalt, ahol minden vonat összeállítása megvan?
Én keresem folyamatosan, de semmi.
Esetleg tud valaki egy olyan oldalt, ahol minden vonat összeállítása megvan?
Én keresem folyamatosan, de semmi.
Találtam egy kis összeállítási rendet.
Gondolom ezt kellene tanulmányoznom, ha még életszerûbb vonatozást szeretnék elérni az Alföld 4 pályán, hogy kielégítsem mindenkinek a vágyait? Hmmm... rendben!
összeállítási rend
Gondolom ezt kellene tanulmányoznom, ha még életszerûbb vonatozást szeretnék elérni az Alföld 4 pályán, hogy kielégítsem mindenkinek a vágyait? Hmmm... rendben!
összeállítási rend
Úgy tudom, (részben) nem az AI vonatoktól függ ez. Mármint ha nincs egy db AI sem, akkor zöld jelzést kellene kapnom. De NEM!!!
Még harcolok a megoldással...
Még harcolok a megoldással...
Egyébként én a játékélményért használom a TS-t és nem azért, hogy 100%-osan ugyanazt csináljam, mint az életben (általánosságban). Próbálom amúgy is szürke hétköznapjai(nk)mat színesíteni. Én teljesen leszarom, hogy pontosan milyen szerelvények futkároznak a sínpárokon. Nekem így tetszik. Élvezem és ez a lényeg...
Vagyis ÚJat vinni az egészbe.
- ennyi.
Vagyis ÚJat vinni az egészbe.
- ennyi.
Nagyot is röhögtünk...
(bocs)
Ha az a vonat nem is létezik, de nekem is tetszik...(szép színes...)
(bocs)
Ha az a vonat nem is létezik, de nekem is tetszik...(szép színes...)
Nem is azért mondtam én is megyek olyan szerelvénnyel ami az életben sose fog elõfordulni csak megemlítettem mert vicces látvány volt Szilivel azok IC kocsik
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Háj!
A játék az játék. Nem kell mindig "valóságosat" játszani. Én feltettem egy városi villamost a Keszthely-Balatonszentgyörgy pályára (#1667)...(na és, megy az ott is!....)
Mentem "Szilivel" villamosítatlan pályán (#1575, #1577) az ia ment!
EZ A JÁTÉK!.... A vonatok "játszásiból" ott mennek ahova teszed azokat...
Méghogy "Kár,hogy ilyen vonat errefelé (na meg semerre tudtommal) nem jár 😞"....
A játék az játék. Nem kell mindig "valóságosat" játszani. Én feltettem egy városi villamost a Keszthely-Balatonszentgyörgy pályára (#1667)...(na és, megy az ott is!....)
Mentem "Szilivel" villamosítatlan pályán (#1575, #1577) az ia ment!
EZ A JÁTÉK!.... A vonatok "játszásiból" ott mennek ahova teszed azokat...
Méghogy "Kár,hogy ilyen vonat errefelé (na meg semerre tudtommal) nem jár 😞"....
Lekell rakni AI vonatokat , de írj Zsigisnek õ biztos segít
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Nem értem:
Az Alföld 4 pályán, ha activity-t készítek (pl. Szob állomásról indulva), minden jelzõm piros marad az általam készített útvonalon. Van egy szerelvényem a 2. vágányon: fel szeretném kapcsolni a mozdonnyal, de be sem enged az állomás szélérõl, mert az a rohadt jelzõ piros, pedig teljesen szabad az út elõttem. Még másik AI vonat sincs semmilyen módon.
MIÉRT???
Az Alföld 4 pályán, ha activity-t készítek (pl. Szob állomásról indulva), minden jelzõm piros marad az általam készített útvonalon. Van egy szerelvényem a 2. vágányon: fel szeretném kapcsolni a mozdonnyal, de be sem enged az állomás szélérõl, mert az a rohadt jelzõ piros, pedig teljesen szabad az út elõttem. Még másik AI vonat sincs semmilyen módon.
MIÉRT???
Jó volt elsõre is.
Kár,hogy ilyen vonat errefelé (na meg semerre tudtommal) nem jár 😞
Kár,hogy ilyen vonat errefelé (na meg semerre tudtommal) nem jár 😞
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Alföld 4
No, akkor így 😊
No, akkor így 😊
Alföld 4 - A Nyugati pályaudvarhttp://imagerz.com/QEQXXktvAwIAUFxIGQVR
nekem meg van
ok
és neked nincsen meg??
és neked nincsen meg??
nem tudom
máshol nincsen meg a frissítés??
ok nincsen meg!!!
jadro oldalán kell valahol lenni-e
és azt hol találom???
csá! kell az achthu villany frissítése
csõ!
az achthu villanyt letöltöttem és a V43 1156 helyett a V43 1011-et tölti be!!
Valaki megtudja mondani hogy miért???
az achthu villanyt letöltöttem és a V43 1156 helyett a V43 1011-et tölti be!!
Valaki megtudja mondani hogy miért???
Tegnap nyomtam a játékban egy m41-nél egy ctrl-shift-lefelé nyilat (numpad), mivel a foobar2k-ba nekem ez a következõ szám global hotkey. Erre a ts-ben behúzodott a vonatfék valamennyire, és elkezdett mozogni a menetszabályzó is. Ez mitõl volt? Van valami automata izé amirõl nem tudok?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Z-line éjszakai járat:

SZiasztok!Nem tudtok olyan oldalt ahol letöltöttétek a MSTST!Megköszönném hogyha belinkelnétek a játékot!KÖSZI
A mintegy 400 km Z-line pálya térképe:

Z-line magyar fantázi pálya:

Tisztelt ÚJABB FÓRUMOZÓK!
Ha javasolhatom OLVASGASSÁTOK EL AZ UTÓBBI FÓRUMOS OLDALAKAT, HOGY NE TEGYÉTEK FEL esetleg ÖTÖDSZÖRRE IS UGYNAZOKAT A KÉRDÉSEKET amire már rég leírta valaki a választ...
NEM CSAK ÍRNI, DE OLVASNI IS KELL A FÓRUMOT - és nem arra várni, hogy más majd megkeresi a választ a kérdésetekre (akár ötödszörre is)....
Még egyszer: a #1767-ben leírtak szerint kell a TS-t böcsülettel feltelepíteni - a hozzávalóival együtt - és minden menni fog!.... (még az Alföld-4 is (aminek a "hibája!" többszörös visszatérõ kérdés))
Csak egy fontos megjegyzés: ha egy adott mozdony a "TRAINSET"-ben szerepel (is), de consistfájl (mozdonyév.con) nincs róla a "CONSISTS"-ban, akkor a játékban sem jelenik meg! Consist-ot pedig az Editorral kell készíteni...
Ha javasolhatom OLVASGASSÁTOK EL AZ UTÓBBI FÓRUMOS OLDALAKAT, HOGY NE TEGYÉTEK FEL esetleg ÖTÖDSZÖRRE IS UGYNAZOKAT A KÉRDÉSEKET amire már rég leírta valaki a választ...
NEM CSAK ÍRNI, DE OLVASNI IS KELL A FÓRUMOT - és nem arra várni, hogy más majd megkeresi a választ a kérdésetekre (akár ötödszörre is)....
Még egyszer: a #1767-ben leírtak szerint kell a TS-t böcsülettel feltelepíteni - a hozzávalóival együtt - és minden menni fog!.... (még az Alföld-4 is (aminek a "hibája!" többszörös visszatérõ kérdés))
Csak egy fontos megjegyzés: ha egy adott mozdony a "TRAINSET"-ben szerepel (is), de consistfájl (mozdonyév.con) nincs róla a "CONSISTS"-ban, akkor a játékban sem jelenik meg! Consist-ot pedig az Editorral kell készíteni...
Az acthu_villany-ban benne van a V43 1156! a HTSC-rõl letöltheteda villanymozdonyokat...
No ugye!
zsigis honlapján meg lehet osztani a activityket
Kit érdekel activity az Alföld 4 pályához?
Ha esetleg tud valaki olyan oldalt (vagy valakit), ahol meg lehet osztani activityket másokkal, kérem jelezze!
Ha esetleg tud valaki olyan oldalt (vagy valakit), ahol meg lehet osztani activityket másokkal, kérem jelezze!
na most már jó
csak a patchot nem tudom letölteni
Ha mindent úgy telepítesz fel, ahogy írva van, az Alföld-nek probléma nélkül üzemelnie kell. A #1901-ben is vannak infók...
olvastam
el
#1767-et olvasd el!!!
az alföldet + amiket letöltök pályákat azokat nem tölti be mert nincsen meg hozzá egy shapes sem
Hélóóó!
Ha valakinek meg van a Z-line pálya, akkor plííííz küldje el azokat a fileokat privátba, amik az éjszakai menethez szükséges objektumokat tartalmazza, mert nekem akkor OFF 😞
Köszi
Ha valakinek meg van a Z-line pálya, akkor plííííz küldje el azokat a fileokat privátba, amik az éjszakai menethez szükséges objektumokat tartalmazza, mert nekem akkor OFF 😞
Köszi
ALFÖLD 4 - ha nem megy,
nézd meg ezt!
nézd meg ezt!
Minden pályához külön SHAPES tartozik! MELYIK KELL?
Háj!
Ha netán megvan valakinek a Bakony2 pálya és talál benne egy Bakony2.ref fájlt kérem, hogy küldje meg a "privát"-omba.
E nélkül a pálya nem szerkeszthetõ.....
Ha netán megvan valakinek a Bakony2 pálya és talál benne egy Bakony2.ref fájlt kérem, hogy küldje meg a "privát"-omba.
E nélkül a pálya nem szerkeszthetõ.....
Õszre ígérték
az alföld 5 mikorra várható??
Szerintem az alatta levõ infós képek szerint a játék ugyanaz, csak a csomagolás változott (meg némileg az ára, bár erdetileg ez ennyi is szokott lenni - szállítási díj (és akció!) nélkül).
Neked is #1767! - és olvasgasd a fórumot visszamenõlegesen mielõtt kérdeznél...