Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spyy55
Ma igen aktív vagyok <#vigyor3>
Esetleg tud valaki egy olyan oldalt, ahol minden vonat összeállítása megvan?
Én keresem folyamatosan, de semmi.

spyy55
Találtam egy kis összeállítási rendet.
Gondolom ezt kellene tanulmányoznom, ha még életszerûbb vonatozást szeretnék elérni az Alföld 4 pályán, hogy kielégítsem mindenkinek a vágyait? Hmmm... rendben!
összeállítási rend

spyy55
Úgy tudom, (részben) nem az AI vonatoktól függ ez. Mármint ha nincs egy db AI sem, akkor zöld jelzést kellene kapnom. De NEM!!!
Még harcolok a megoldással...

spyy55
Egyébként én a játékélményért használom a TS-t és nem azért, hogy 100%-osan ugyanazt csináljam, mint az életben (általánosságban). Próbálom amúgy is szürke hétköznapjai(nk)mat színesíteni. Én teljesen leszarom, hogy pontosan milyen szerelvények futkároznak a sínpárokon. Nekem így tetszik. Élvezem és ez a lényeg...
Vagyis ÚJat vinni az egészbe.
- ennyi.

Nagyot is röhögtünk...
(bocs)
Ha az a vonat nem is létezik, de nekem is tetszik...(szép színes...)

gabi89
Nem is azért mondtam én is megyek olyan szerelvénnyel ami az életben sose fog elõfordulni csak megemlítettem mert vicces látvány volt Szilivel azok IC kocsik

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Háj!
A játék az játék. Nem kell mindig "valóságosat" játszani. Én feltettem egy városi villamost a Keszthely-Balatonszentgyörgy pályára (#1667)...(na és, megy az ott is!....)
Mentem "Szilivel" villamosítatlan pályán (#1575, #1577) az ia ment!
EZ A JÁTÉK!.... A vonatok "játszásiból" ott mennek ahova teszed azokat...
Méghogy "Kár,hogy ilyen vonat errefelé (na meg semerre tudtommal) nem jár 😞"....

leho94
Lekell rakni AI vonatokat , de írj Zsigisnek õ biztos segít

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

spyy55
Nem értem:
Az Alföld 4 pályán, ha activity-t készítek (pl. Szob állomásról indulva), minden jelzõm piros marad az általam készített útvonalon. Van egy szerelvényem a 2. vágányon: fel szeretném kapcsolni a mozdonnyal, de be sem enged az állomás szélérõl, mert az a rohadt jelzõ piros, pedig teljesen szabad az út elõttem. Még másik AI vonat sincs semmilyen módon.
MIÉRT???

gabi89
Jó volt elsõre is.
Kár,hogy ilyen vonat errefelé (na meg semerre tudtommal) nem jár 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

spyy55
Alföld 4
No, akkor így 😊

spyy55
Alföld 4 - A Nyugati pályaudvarhttp://imagerz.com/QEQXXktvAwIAUFxIGQVR

nekem meg van

ok
és neked nincsen meg??
nem tudom

máshol nincsen meg a frissítés??
ok nincsen meg!!!
jadro oldalán kell valahol lenni-e

és azt hol találom???
csá! kell az achthu villany frissítése

csõ!

az achthu villanyt letöltöttem és a V43 1156 helyett a V43 1011-et tölti be!!

Valaki megtudja mondani hogy miért???
Sanyix
Tegnap nyomtam a játékban egy m41-nél egy ctrl-shift-lefelé nyilat (numpad), mivel a foobar2k-ba nekem ez a következõ szám global hotkey. Erre a ts-ben behúzodott a vonatfék valamennyire, és elkezdett mozogni a menetszabályzó is. Ez mitõl volt? Van valami automata izé amirõl nem tudok?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Z-line éjszakai járat:

Ricsi234
SZiasztok!Nem tudtok olyan oldalt ahol letöltöttétek a MSTST!Megköszönném hogyha belinkelnétek a játékot!KÖSZI

A mintegy 400 km Z-line pálya térképe:

Z-line magyar fantázi pálya:

Tisztelt ÚJABB FÓRUMOZÓK!
Ha javasolhatom OLVASGASSÁTOK EL AZ UTÓBBI FÓRUMOS OLDALAKAT, HOGY NE TEGYÉTEK FEL esetleg ÖTÖDSZÖRRE IS UGYNAZOKAT A KÉRDÉSEKET amire már rég leírta valaki a választ...
NEM CSAK ÍRNI, DE OLVASNI IS KELL A FÓRUMOT - és nem arra várni, hogy más majd megkeresi a választ a kérdésetekre (akár ötödszörre is)....
Még egyszer: a #1767-ben leírtak szerint kell a TS-t böcsülettel feltelepíteni - a hozzávalóival együtt - és minden menni fog!.... (még az Alföld-4 is (aminek a "hibája!" többszörös visszatérõ kérdés))
Csak egy fontos megjegyzés: ha egy adott mozdony a "TRAINSET"-ben szerepel (is), de consistfájl (mozdonyév.con) nincs róla a "CONSISTS"-ban, akkor a játékban sem jelenik meg! Consist-ot pedig az Editorral kell készíteni...

Az acthu_villany-ban benne van a V43 1156! a HTSC-rõl letöltheteda villanymozdonyokat...

No ugye!

v43 1156-ot át tudja valaki küldeni??
meg köszönném!!
e-mail címem :[email protected]
zsigis honlapján meg lehet osztani a activityket

spyy55
Kit érdekel activity az Alföld 4 pályához?
Ha esetleg tud valaki olyan oldalt (vagy valakit), ahol meg lehet osztani activityket másokkal, kérem jelezze!

na most már jó
csak a patchot nem tudom letölteni
Ha mindent úgy telepítesz fel, ahogy írva van, az Alföld-nek probléma nélkül üzemelnie kell. A #1901-ben is vannak infók...

olvastam
el
#1767-et olvasd el!!!

az alföldet + amiket letöltök pályákat azokat nem tölti be mert nincsen meg hozzá egy shapes sem
spyy55
Hélóóó!
Ha valakinek meg van a Z-line pálya, akkor plííííz küldje el azokat a fileokat privátba, amik az éjszakai menethez szükséges objektumokat tartalmazza, mert nekem akkor OFF 😞
Köszi

spyy55
ALFÖLD 4 - ha nem megy,
nézd meg ezt!

Minden pályához külön SHAPES tartozik! MELYIK KELL?

valaki el tudja nekem küldeni a shapes mappáját??
e-mail címem :[email protected]
Háj!
Ha netán megvan valakinek a Bakony2 pálya és talál benne egy Bakony2.ref fájlt kérem, hogy küldje meg a "privát"-omba.
E nélkül a pálya nem szerkeszthetõ.....

szabii98
Az jó.

I met God. She's black

Õszre ígérték

az alföld 5 mikorra várható??
szabii98
Ok.Bár ez olcsóbb.

I met God. She's black

Szerintem az alatta levõ infós képek szerint a játék ugyanaz, csak a csomagolás változott (meg némileg az ára, bár erdetileg ez ennyi is szokott lenni - szállítási díj (és akció!) nélkül).

Neked is #1767! - és olvasgasd a fórumot visszamenõlegesen mielõtt kérdeznél...