7098
-
#3001 Jó képek
Gigant pedig igen szépen meg van csinálva :) -
bzmot195 #3000 a winyóim okésak amúgy win7 van egy ideje de eddig semmi ilyen hibám nem volt vele
egyedül most a tápegységem szarakodik és emiatt néha leállnak a winyóimegy pillanatra lehet h ez az oka? -
#2999 akkor rakj be pl. acthu csomagból -
vajo #2998 Oké, köszi már működik. De viszont a Joseph Haydn -ös GySev-es gépek nem mennek. ConBuilder felismeri, de a játék kifagy tőle, azzal az indokkal hogy nincs neki belső. -
joco22 #2997 hello! 1216-os OBB packba kell berakni a gépet és akkor fog rendesen müködni! Ezt is szed le ÖBB EM-Lok Pack 18 in 1! -
imscania #2996 köszi a segítséget. -
#2995 hát , az alap modell mappájába rakd -
vajo #2994 Sziasztok újra :D
Letöltöttem ezt a Vmax357-et. ezt! ( alulról a 3.). és a zip ben csak ace fájlok vannak! Hova kell btennem hogy működjön? Trainset mappába elég? -
#2993 Szevwa ! Innen töltöttem le ! Sok szép v63-mas van fent ! -
imscania #2992 Hali!
Ezt a gépet honnan lehet letölteni? -
#2991 Sziasztok ! Mentem egy Debrecen - Szolnok - Köki -t és csináltam pár képet
-
Athem #2990 Milyen windows van a gépeden?"gondolok itt buherált vagy sem változatokra"Milyen a vinyód konzisztenciája"HD sentinel". -
bzmot195 #2989 sziasztok
miért van az h az utóbbi időben minden nap újra kell telepítenem a játékot????
fent van minden szüksége cucc hozzá és csak olyan kiegészítőket tettem fel hozzá amikről tudom h működnek és nem akad ki a játék..(legalábbis eddig)
megcsinálom a játékot játszok vele semmi gond
este kikapcsoltam a gépem.
ma ahogy haza értem belőttem a gépet, hogy játszak erre betöltés után fekete képernyő és az egész trainset könyvtárra kiakadt főleg az acthu csomagokra... soha nem volt semmi bajom a ts-el de az utóbbi pár hétben ez van.. és nem elég neki ha úja teszem a tools train updatet a bin patchet ha letörlöm nem engedi újra telepíteni cska ha a játékot is újra rakom....
és már készen vok tőle h mindennapom így kezdődik ha játszani akarok -
Krisz995 #2988 Érdeklődni szeretnék, h a Berlin Subway kiegészítővel vki rendelkezik-e és ha igen, akk mi a véleménye róla, tehát érdemes-e megvenni? -
Bagaméry #2987 Én úgy tudom, hogy a winace szintén egy tömörítő program - a winrar-, ill. winzip alternatívája. Csak pusztán az .ace kiterjesztés miatt írja a buta windows Winrar archivum-nak! ezeket a fájlokat éppúgy mint a .dat kiterjesztésűeket pl. videofájlnak....(még akkor is, ha szöveges adatok vannak bennük). Próbaképpen írjál át egy .txt fájlt .ace kiterjesztésűre - és mindjárt arhivált adatnak látja a windows...
(csak megjegyzés képpen; a TS-ben alkalmazott .sms fájl sem telefonba való...), ha jól tudom.... -
Athem #2986 Létezik egy úgynevezett ace kezelő program de ő se tudja mindegyiket ki bontani.Úgy is nevezik hogy winace.
Ő tudja kezelni az ace fájlokat általába csak szerkesztők nyúlkálnak csak bele. -
Bagaméry #2985 ??? .ACE a TS-ben NEM archivált adat, csak egy speciális fájlformátum a megjelenítésekhez...
azért nem foglalkozik vele a winrar, meg a winzip sem...
Egyszerű szövegszerkesztővel belenézhetsz, ha kíváncsi vagy rá... (de minek?) -
vajo #2984 mivel lehet megnyitni ezeket az ACE. fájlokat? winrar képtele rá, már mindenhogy próbáltÍam de semmi. -
Athem #2983 Ezt lejjebb szerintem egy csomószor le írtuk.
Am. a játék.hoz csatoltak egy úgynevezett Train Simulator Editors & Tools nevű programot ami erre való, illetve még van egy con fájl készítő program is de nekem inkább az utóbbi vált be ha már mozdonyt kell alkotni. -
Frankymester #2982 letöltöttem gy vonatot msts-be és a leírásban az van hogy a mappát huzam be a trainset mappába és csináljak hozzá CONSISTS fájlt. Azt szeretném megtudni hogy melyik programmal lehet és honnan lehet leszedni? -
Athem #2981 Tölts le hozzájuk activity-ket. -
#2980 Cső
Feltelepítettem a Nyugyat-Dunántul és a Bakony2 pályákat (telepítővel és a marci.triak.hu-ról töltöttem le). A telepítők sikeresen lefutottak de nincs benn a pálya a játékban a pályavákasztásnál.
A segítségeteket kérném. Előre is köszönöm. -
#2979 A CONSISTS fáj a játékban vezetett szerelvény fájla, ennek az előállításához szerelvényt kell szerkeszteni a megfelelő programmal.
Nem egy act vgy pálya hiányol consists fájt vagy fájlokat??? -
Frankymester #2978 A játékhoz hogyan kel CONSISTS fájlt csinálni? -
-
vajo #2976 csáóka.
Railjet van a játokhoz? a taurusra már megvan a festés, de vagonok nincsenek. valaki tud adni linket lécci? köszike. -
Athem #2975 lehetséges bizony csak nem mindegyik vagonnál lehet az ajtót nyitogatni sak ami eleve a valóságban is elektronikusan záródik pl. intercity vagonok. amihez meg kell program az irányítja az ajtókat gombnyomásra. -
Frankymester #2974 Sziasztok lenne egy kérdésem láttam a youtobon egy videót http://www.youtube.com/watch?v=gI5duc7bzwc és hogy lehet az hogy a vagon ajtajait nyitni lehet meg csukni meg az hogy mindenféle vagon van felkapcsolva -
M41 2335 #2973 Hello! tudnák segíteni az észak balaton pályán tudok képeket küldeni
tapolcárol és környékéről. Ha kell kép akkor jelentkezetek erre az email
címre [email protected] vagy msn [email protected]
-
#2972 Már nem azért, de ha jól tudom, akkor tavaly valamikor jelentette be Intercity, hogy megépíti az Észak--balatoni vasúthálózatot, és így nemtudom, mit akartok, hogy mutasson képet, vagy hogy már tesztelhessétek. Egy olyan nagyságú pálya megépítése ti tisztában vagytok vele, hogy mennyi időt vesz igénybe? Csak hogy említsek Marci fórumáról diesirae - aki meg a Dél-balatoni vasútvonalat készíti. Ő nem tavaly kezdte, mégsem adta ki, még tesztelésre sem. Jó munkához idő kell. (És sok fotó, melyet gondolom nem nagyon küldetek neki. - Tiszetelet a kivételnek - ) -
Athem #2971 [email protected] -
#2970 Athem: Nekem meg van de nem tudom, hogy honann szettem le. Adj egy e-mail címet és küldöm.
Üdv.: -
Athem #2969 Valakinek meg van a MÁV Nosztalgia pack ?
-
Donalds #2968 Az észak-balatoni pályát Intercity kolléga ígérte. Sajnos még képeket sem láthattuk eddig a készülő pályáról. Én már szívesen tesztelném... -
bzmot195 #2967 köszi az infot! és sok sikert a mielőbbi féregtelenítéshez!!! -
Levente93 #2966 köszi, köszi, köszi -
#2965 Találtam egy olyat amelyik lehet,hogy érdekelne:
..."KATT A KÉPRE"...(Alföld 4-re készült.Megjegyzés: - csak Acthu-csomagot használ!) -
joco22 #2964 Vírus meg támadta az oldalt ezért szünetel -
bzmot195 #2963 hali a train-sim.hu oldallal mi történt, h átmenetileg szünetel?? -
Athem #2962 Levente93:MK48
többit ami kell Google segítségével keresd kereső kulcsként használd az msts elő szót majd utána a mozdony/vagont be írod és search :P
Minden pályára/mozdonyra irányuló kérdéshez a hivatalos oldalon keressétek a választ, vagy türelmesen várjatok míg nem jelenik meg itt hozzászólás formájába a linkje.Úgy is értesíteni fog valaki titeket hogy mi jelent meg és mire kell várni.