Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyik legélethûbb pálya lesz ez látszott eddig is. Jaj de várom már.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
A fene akart beleszólni a más játékába, ezért köszönöm, de én sem kérem, hogy megmondják nekem, hogyan játszam (meg mit minek nevezek - mégha pontatlanul is)...(vitatkozni meg pláne nem szándékozom MÁSOK játékstílusáról...)
A JÁTÉK legyen J Á T É K mindenki szabad akaratából!
PONT!<#email>#email><#nemtudom>#nemtudom>
Nem az elsõ ilyen hsz-em volt ahogy neked sem. És mindig vita lesz belõle pedig nem annak szánom és 1x ,hogy így játssz..
-------------------------------
Hát lehet de ha belenne kapcsolva ,hogy a vonat kitudjon borulni na akkor nem mennél át 120al mert akkor repülne itt minden jobbra balra xD
-------------------------------
Ezt írtam ebbe hol van,hogy így játssz ? Még az XD is ott van a végén nem véletlen...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Na de nem akarok szembeszállni a sérülések nekem sincsenek mindig bent amikor sebességre vágyom pl 600al 😄 olyankor a sín is eltûnik alólam mert nem tudja a ts olyan gyorsan betölteni pedig nincs szar gépek szóval nevezhetjük bugnak is 😄
A minap próbáltam egy activityt - 10 percet vártam! az ellenvonatra. Hát nekem az ilyen nem játék, hanem idõpocsékolás... (nem szándékozom vonatvezetõi vizsgát tenni!)
Még csak annyit; többen megfogalmaztuk már a korábbi hozzászólásokban, hogy felesleges arra szót (meg tárhelyet) vesztegetni, hogy megmondjuk másoknak, hogyan kell játszani (meg, hogy jelzõ, vagy szemafor, és piros, vagy vörös)....
Én még azt is megengedhetem a JÁTÉKBAN - bár szabálytalanul (de k.n sz.l)-, hogy keskeny nyomtávú vonalon normál vonattal közlekedjek (#2025), meg villamossal Keszthely-Balatonszentgyörgy között(#1667)....
E Z A J Á T É K ! - nem kell mindent komolyan venni.
Nem vagyunk egyformák, mindenki a kedve-, és beállítottsága szerint vonatozzon - mert VONATOZNI JÓÓÓÓÓÓ!
PONT! (szöv.bef!<#wave>#wave>)
PONT.
Egy klasszikus mondás szerint "A szabályok azért vannak, hogy legyen mit megszegni"
A TS pedig olyan játék, ahol szabályok betarása nélkül is élvezetes a vonatozás (lehet a váltón (bocs - kitérõn) 120-al is áthaladni)... és nem szükséges mások megfogalmzásait "szabályosra" kijavítani (csak a felvetett problémára kell tanácsot adni)...<#nezze>#nezze>
(nekem is piros a jelzõ)....
Te is abba a klubba jársz mint Scouser? (#1604, #1608)
Nem minden TS játékos (akar) vasutas (lenni), csak JÁTSZANI szeret!
A játékkal játszani kell... és a vonat igenis, hogy KANYARODIK, a JELZÕLÁMPA PIROSAT mutat... no meg keskeny nyomtávon is közlekedik az M62-es!... a repülõgépnek meg propellerje és motorja van...
Keskeny nyomtávú erdei vasúton M62-vel közlekedõ (normál nyomtávú!) vonat... - a TS-ben ez sem lehetetlen!... (mint a villamos Keszthelyen #1667)
Ez miért csinálja? Egy csomó activity van ahol az egyvágányos vonalon az állomások kitérõin várogatják be egymást a vonatok, és az mûködik. Ez is hasonló lenne.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
(hol vannak a vonatok?..., mibõl kell kivenni?..., miért (mit) kellene átírni zip-re?....)
Itt: http://jadro.yofej.hu/downloads.php?cat_id=3 minden tudnivaló le van írva az Alföld-4 telepítésérõl!!!
I met God. She's black
És nézd meg a ROUTES mappát: ha nincs ott, akkor rosszul tetted fel. Próbáld meg újra a TS mappát megadva (+ a kiegészítõket is).
2.: igen
3.: mivaaan...!? valamit rosszul csináltál!...
1.
Mivel lehet átálítani a váltót?
2.
Muszály a vonat consist behelyezni a mappába?Vagy különben nem lesz benn?
3.
Betettem a routesbe az Alföld 4-et de nem rakja be a gémbe(vagy én nem észlelem...).Olyan a fájl ikonja mint egy dvd meghajtó.És önmagát telepíti.Mindenkinél ilyen vagy csak átkell írni zipre?(amúgy vonatoknál is ilyen...)Mi a megoldás?
Üdv!
I met God. She's black
Újratelepítéskor az eredeti TS hangjai kerülnek a "helyükre", ezért az újabb mozdonyokhoz a hangokat is újra kell telepíteni!...
joco22 ajánlásával...
talán ezeknél mozgatható mindkét áramszedõ!...
Több leírásban olvastam, hogy a TS mutatja a FPS értéket (képkocka/másodperc) amit shift-
CSAKHOGY a TS az angol!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Mint látod, elég nagy a gépigénye. Vannak nagy állomások, ahol könnyedén befagy. Érdemes még a hangokkal is variálni (kivenni párat), de... 😞
Próbáld meg az Alföld elõzõ verzióit: anno én is küszködtem vele, de bevált.
Nekem szerencsére ennél is jóval erõsebb van és gyönyörûen fut.
Sok sikert.
Akkor ne is próbálkozzam?<#szomoru1>#szomoru1>
I met God. She's black
A pálya futásához szükséges P4, legalább 2,4 GHz processzor, 1024 Mb RAM, 128 Mb-os VGA. Ez esetben a pálya futása 7-40 FPS között változik. 2,0 GHz processzorral az FPS érték 5-20 közötti. Ennek ellenére elõfordulnak üzenet nélküli kilépések nagyobb állomások betöltésekor. Ekkor a hangok mennyiségét kell kevesebbre állítani. Az élvezhetõ futáshoz ajánlott a 3.0 GHz prcesszor, 3 Gb Ram, 512 Mb-os VGA.
Itt mindent megtalálsz!
Próbáld meg a #1767 szerint újratelepíteni a TS-t!
A minimális követelmények az eredeti alappályákra vonatkoznak. A magyar fejlesztésekhez már nagyobb teljesítményû gépre van szükség az alappályákhoz képest lényegesen részletesebb grafika miatt!
Celeronos gépen csak "lebutított" beállítással élvezhetõ a magyar pályákon a játék...