7098
  • kisPesti
    WinStar: Igen már van és ha jól tudom az actHun tartalmazza is.

Nyugat-Dunántúl pánya(Déli-fehérvár):

http://marci.triak.hu/pn/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=viewsdownload&sid=9

Ha telepítetted és nincs benn a TS-be rakj be activity-t. Amúgy szerintem ez a pálya nagyon gyenge minőségű.
  • WinStar
    Sziasztok.
    A Stadlertől a Flirt vonatot valaki elkészitette már a játékba?
    Amúgy a Budapest Délitől a fehérvári vonalat honnan tudom letölteni?
  • imscania
    Sziasztok Halbi vezérlőt honnan lehet tölteni?
  • kisbubu73
    Sziasztok
    Azt szeretném kérdezni hogy nincs e meg valakinek a con builder 2.4.6 os változata?válaszotokat előre köszönöm
  • bzmot195
    igen ezen vagyok én is h minél előbb de sajna most épp nincs rá keretem mert közbe jött csomó más, de gép nélkül meg nem igen bírom mert hozzá tartozik mindennapjaimhoz
  • Levente93
    köszönöm a linke és itt melyik mert nekem bmx-re volna szükségem
  • joco22
    Msts bin kell az ajtó nyitáshoz meg arra alkalmas model! www.hdmsts.hungary-trains.hu/download.php?list.11 innen le tudod szedni a vagonokat amiknek nyílik az ajtó! Ajtók nyitása num7 num9
  • Levente93
    köszi, és lentebb irták hogy egy programmal nyithatok a kocsik ajtaja ez milyen program és honnan lehet letölteni?
  • Athem
    Intercity kocsiké "acthuba bent vannak ha nem akkor asszem a H-Start személy vonat packba benne kell hogy legyen".
  • wanlo
    H-START BDVmot-009(Maga a Motorvagon)+H-STRAT Bmx-010,H-START Bmx-110(Köztes kocsik)+H-START Bmxt-009 (Záró vezérlőkocsi)
    Ha segít akkor tessék.
  • joco22
    BDV-mot-hoz Bmx személy kocsi való
  • Levente93
    Üdv az lenne a kérdésem hogy a BDV-mot-hoz melyik személykocsi való hozzá?
  • Bagaméry
    Háj!
    Ablakpucolás - avagy amikor a valősághűség (is) zavaró lehet.
    A helyenként (számomra felesleges) a valósághoz való ragaszkodás miatt a mozdonyok szélvédője-, ill. a személykocsik ablakai nem éppen "salamoni" tisztaságúak (mondhatni elég koszosak, ill. homályosak.
    TEHÁT; hogyan (milyen szerkesztővel) lehet ezeket a tisztátalanságokat eltüntetni - hogy ha már a valóságban ez így is van, legalább a játékban látnánk tisztán...
    Esetleg a járművek kreátorai készíthetnének a járművekből egy "C" (clear) típusú járművariációt is! (mellékelhetnék a csomaghoz a "tisztító" fájlokat...)
  • spyy55
    Ezen a videón az ajtókat lehet nyitogatni!!! Ezek AtcHU-s vagonok, vagy másfélék? És melyik kiegészítő kell hozzá, mert nekem minden fent van. És mi a bill.kombinációja?
  • wanlo
    Szép reggelt!
    Tudtok olyan BDVmot összeállítást ahol tudok vezető állást váltani?
    A BDVmot-009 sajnos nem működik csak egy vezető állással,ha van valakinek infó köszönöm előre.
    #3026: Bizony szép kis szakasz,remélem mihamarabb kész lesz BP-Déli pu.-ig
  • Krapo
    Nahát akkor rakok képet ! Kipróbáltam a DDU.t és tetszik !

• Krapo
    Nagyon köszönöm ! Tényleg :) Felteszem és játszok még 1et ma :) mindenjót !
  • wanlo
    Szerintem a 40-es vonal Szentlőrinc és Dombóvár között,a képeket nézve ez ugrik be.DDU 1.0 már kiadták ezt a szakaszt Msts-re.
  • Krapo
    Na még egy kérdés :D bocsi hogy ennyit kérdezek :) a vasút történeti parkban a szimuátorban készült ez a videó . Szerintem nagyon jó és az érdekelne ha valaki felismeri hogy melyik vonalon készült ez ? Mert tetszenek az alagutak :).... És ha megcsinálták már az msts be több infot kérnék ! előreis köszönöm ..
  • wanlo
    Szerintem letöltöm mindegyik tartalmat amit lehet úgy is van 130 GB tárhelyem és katalogizálom magamnak.Jobb ötletem nincs,írtam zsolte75nek egy több ötletet de nem is válaszolt.Van olyan tárhely szolgáltató ami éves díj:5500+áfa/éves és 2GB tárhely.
  • Athem
    igen sajnos a freeweb is köztük... jobb lesz ha blogba gondolkodnak majd az emberek amíg ingyenes:/
  • wanlo
    Teljesen mindegy a játék szemszögéből sajnos de jó tudni ha vannak új infók mert a topik életében építő jellegű és hasznos információ.Aki a kötött pályás életre vágyik meg úgyis megtanulja mit hogyan kell alkalmazni az életben.Mit tudtok több oldal megszűnik tényleg az ingyen tárhelyek megszűnésével?
  • NoZoli
    Azért ennyire nem egyszerű a dolog. Már ezelőtt 30-40 évvel is meg tudták oldani, hogy ne kelljen minden áramnemhez külön áramszedő. Lásd pl.: ®SSK 240, 350... Inkább arról van szó, hogy bizonyos országokban eltérő a felsővezeték-rendszer kialakítása. Például, más az átlagmagassága és amire igen érzékeny lehet az áramszedő, az a "kígyózás" mértéke, ami szintén országonként változó lehet.
  • Krapo
    Az igen :) szép teljesítmény :D! Majd még teszek képeket csak még nem indultam el :) persze ha nem gond csak akkor !
  • wanlo
    Egy kis kiegészítés a négyáramú képesség:
    15 kV/16,7 Hz váltóáram, ezzel közlekedni tud Ausztriában, Németországban és esetleg Svájcban.
    25 kV/50 Hz váltóáram, ezzel közlekedni tud Csehországban és Magyarországon.
    3 kV egyenáram, ezzel közlekedni tud Olaszországban, Szlovéniában és Szlovákiában.
    1,5 kV egyenáram, ezzel közlekedni tud Franciaországban.
  • wanlo
    A fordított dologra meg csak annyi,hogy azért van 4 áramszedő mert 3 áramnemű(A harmadik az Pl:(Taurus 1216). Ez még csak próbaüzemben közlekedik. Ez három áramnemű. 15kV/16,2/3Hz, 25kV/50Hz, 3kV DC.) a mozdony ,Magyarország és Ausztria is külön hálózat ezért csak olyan Mozdonyok mehetnek ami erre alkalmas(Általában a 95 55 1047 XXX-X a pályaszámú Taurusok amik 2 áramneműek[15 kV/16 hZ, 25 kV/50 hZ]).Itt nem az számít,hogy milyen irányba áll,hanem hány hálózatra alkalmas.
  • Krapo
    Köszönöm a válaszod ! Mert érdekelne a szimulátor !
  • Athem
    Nem többért szerintem mint egy normális szimulátorért olyan 5.000 Ft-tól kezdve egészen 20.000-ig lehetséges.
  • Krapo
    Áhá értem :D de ezt énse tudom elképzelni hogy lenne hosszabb az élettartam ... Még 1 kérdés a vasúttörténeti parkban lévő v63-001 es szimulátort mikor lehet és mennyiért kipróbálni ?
  • kisPesti
    cső.
    Igen, a nálunk megszokothoz képest télleg fodítva van. Állítólag azért, mert így hoszabb az élettartama (bár ezt soha sem értettem miért).
  • Krapo
    Igen ezt tudtam eddigis meg értem :) ! Mert logikus a letúrós dolog :D! De konkrétan az érdekel hogy akkor miért fordítva van fent a szedő ? vagy csak nekem tűnik annak ? mert itthon ellentétesen megszokott...
  • wanlo
    Ha jól értem a kérdésed akkor egyszerű a válasz:
    -Tegyük fel ha például vezeték szakadás van és belóg a távtartó akkor nem fogja letúrni az áramszedő a másikat,mert ugye ha az első van fenn akkor letúrja a hátsót is mikor leszakad a beakadás végett.Elég egyszerű szerintem,(Mozdonyvezetőtől tudom).Az életben Te magad választod ki melyiket szeretnéd használni de a hátsó a logikus mert ha el is hagyod még mindig van egy első amivel tovább tud haladni a szerelvény.
  • Krapo
    Szép ! De eggyet ha megmagyaráznátok a traxx és a taurus miért a hátsó szedőt rakja fel ? Számomra a logikus az első szedő lenne mert az áll úgy mint a magyar villanyokon .... Amugy a traxx szerintem nem az igazi mert a vezérlőből nemihazán látsz oldalra csak előre volt szerencsém benne ülni. (egy eurocomos-ban...)
  • wanlo
  • Athem
    így van.

Várhatóan mikor lesz újra elérhető a Train-sim oldal?
  • Bagaméry
    Háj!
    !!! a felfúvódott kondenzátor bármikor szétpukkadhat - és ha "megszalad" a tápegység, az alaplap is megbánhatja (meg Te is)...
    Minél előbb érdemes egy nagyobb teljesítményűre kicserélni a tápot - amíg nagyobb kár nem keletkezik...
  • bzmot195
    hali!

a dugók azok szorosak ugyanis nem rég lettek meghúzva...
    és a 3 winyóból egyet lekötöttem és azóta nem szórakozik, de a tápot minél előbb le kell cserélnem, mert ez így nem állapot, a két winyót még elbírja, de a 3 együtt sok volt neki.. az a baj a a tápomal szét szedtük és bele kukkantottunk és kiderült hogy az összes kondi fel van fújódva:S úgyhogy csak a torka véres
  • Krapo
    Rakok nektek megint képet :D ! Szinesítem a fórumot habár esti viharos képek de sztem jók :)!
    Vezérállásból kifele a nyugatiból :D

• Bagaméry
    Háj!
    Nálam is előfordult a lefagyási jelenség; memóriát, processzort, alaplapot is kicseréltem, mire egy véletlen folytán kiderült, hogy a jelenséget egy laza tápdugó okozza - természetesen ATA winyónál tapasztaltam a hibát...
    Egyébként MINDEGY!, hogy a gépben levő melyik aktív (nem USB-s)winyó "akad le" a windows mindenképpen lefagy - mivel "keresi" a hiányzó meghajtóját...
  • Athem
    gépednek se tesz jót ha a tápod szarakodik, de a helyedbe előbb megnézetném h nem e a táp dugó ami a winyóba megy nem e lazult ki vagy normálisan érintkezik e.