Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
Pár kép az épülõ Balaton-Dé 3.0-ról

Az egyik legélethûbb pálya lesz ez látszott eddig is. Jaj de várom már.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Végre valami JÓÓÓÓ!

Egy kis kedvcsinálás ként írom Alföld5 folytatása már Karcagnál jár Szajjol objektezése zajlik!

No mégeccer! (1x) UTOLJÁRA.(a lényeg)
A fene akart beleszólni a más játékába, ezért köszönöm, de én sem kérem, hogy megmondják nekem, hogyan játszam (meg mit minek nevezek - mégha pontatlanul is)...(vitatkozni meg pláne nem szándékozom MÁSOK játékstílusáról...)
A JÁTÉK legyen J Á T É K mindenki szabad akaratából!
PONT!<#email><#nemtudom>

gabi89
Most,hogy tovább olvastam kénytelen vagyok beszólni.
Nem az elsõ ilyen hsz-em volt ahogy neked sem. És mindig vita lesz belõle pedig nem annak szánom és 1x ,hogy így játssz..
-------------------------------
Hát lehet de ha belenne kapcsolva ,hogy a vonat kitudjon borulni na akkor nem mennél át 120al mert akkor repülne itt minden jobbra balra xD
-------------------------------
Ezt írtam ebbe hol van,hogy így játssz ? Még az XD is ott van a végén nem véletlen...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Ez olyan mintha autós játékban kikapcsolnád,hogy az ellenfelek ne elõzhessenek meg 😄 😄
Na de nem akarok szembeszállni a sérülések nekem sincsenek mindig bent amikor sebességre vágyom pl 600al 😄 olyankor a sín is eltûnik alólam mert nem tudja a ts olyan gyorsan betölteni pedig nincs szar gépek szóval nevezhetjük bugnak is 😄

No éppen ezért nem kapcsolom be sem a "SÉRÜLÉSEK"-et, sem az "ÉBERSÉGI BERENDEZÉS"-t(bár kipróbáltam - macerás volt),sõt egy-két ismerkedési próbán kívül activityt sem használok (mert a JÁTÉKBAN - nekem - ne más (vagy egy h. szabály írja elõ, hogy hogyan közlekedjek, éppen elég ezt a valóságban betartani) Én így élvezem a TS szabadságát, a szépen megalkotott tájakat, pályákat. Közlekedem-, és kvázi "activity"-zem jól összeválogatott "szupervonatokkal"...S Z A B A D O N..(hogy hogyan megyek, hol állok meg.... azt ÉN döntöm el nem a szabályok.)
A minap próbáltam egy activityt - 10 percet vártam! az ellenvonatra. Hát nekem az ilyen nem játék, hanem idõpocsékolás... (nem szándékozom vonatvezetõi vizsgát tenni!)
Még csak annyit; többen megfogalmaztuk már a korábbi hozzászólásokban, hogy felesleges arra szót (meg tárhelyet) vesztegetni, hogy megmondjuk másoknak, hogyan kell játszani (meg, hogy jelzõ, vagy szemafor, és piros, vagy vörös)....
Én még azt is megengedhetem a JÁTÉKBAN - bár szabálytalanul (de k.n sz.l)-, hogy keskeny nyomtávú vonalon normál vonattal közlekedjek (#2025), meg villamossal Keszthely-Balatonszentgyörgy között(#1667)....
E Z A J Á T É K ! - nem kell mindent komolyan venni.
Nem vagyunk egyformák, mindenki a kedve-, és beállítottsága szerint vonatozzon - mert VONATOZNI JÓÓÓÓÓÓ!

gabi89
Hát lehet de ha belenne kapcsolva ,hogy a vonat kitudjon borulni na akkor nem mennél át 120al mert akkor repülne itt minden jobbra balra xD

??Ha nem olvasom el, honnam tudjam, hogy tetszik-e?
PONT! (szöv.bef!<#wave>)

Ha nem tetszet nem kellet volna el olvasnod

A válasz ott volt, csak a kioktatásra nem volt szükség...<#duma>
PONT.

adtam a hibára választ tanuld meg értelmezni a kifejezéseket!

Szabályok vannak.
Egy klasszikus mondás szerint "A szabályok azért vannak, hogy legyen mit megszegni"
A TS pedig olyan játék, ahol szabályok betarása nélkül is élvezetes a vonatozás (lehet a váltón (bocs - kitérõn) 120-al is áthaladni)... és nem szükséges mások megfogalmzásait "szabályosra" kijavítani (csak a felvetett problémára kell tanácsot adni)...<#nezze>
(nekem is piros a jelzõ)....

Bagaméry! Mindenki úgy játszik ahogy akkar és ne ozd nekem itt az észt lehetõleg én vagy bárki hogy játszik a játékal csak alapvetõ szabályok vannak mindenhol!

Joco22!
Te is abba a klubba jársz mint Scouser? (#1604, #1608)
Nem minden TS játékos (akar) vasutas (lenni), csak JÁTSZANI szeret!
A játékkal játszani kell... és a vonat igenis, hogy KANYARODIK, a JELZÕLÁMPA PIROSAT mutat... no meg keskeny nyomtávon is közlekedik az M62-es!... a repülõgépnek meg propellerje és motorja van...

Váltót nem állítotad át a kereszteknél ts-ben nincs jelzõ lámpa a vasúton szemafornak hívják pirosat nem mutat csak vöröset

TATRA-Line!
Keskeny nyomtávú erdei vasúton M62-vel közlekedõ (normál nyomtávú!) vonat... - a TS-ben ez sem lehetetlen!... (mint a villamos Keszthelyen #1667)

Sanyix
Az hogy van, hogy ha csinálok egy activityt, és egy kis szakaszon egy vágányon mennének a vonatok, akkor-e szakasz elõtti jelzõlámpa pirosat ad és soha nem vált át. tehát a közös vágány elõtt állnak a vonatok. Még akkor is ez van, ha nem is egyszerre érnek oda, tehát egyáltalán nem is találkoznának ott, hanem máshol már külön vágányon.
Ez miért csinálja? Egy csomó activity van ahol az egyvágányos vonalon az állomások kitérõin várogatják be egymást a vonatok, és az mûködik. Ez is hasonló lenne.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Olyan embernek piszkosul nehéz segíteni, aki még kérdezni sem nagyon tud...
(hol vannak a vonatok?..., mibõl kell kivenni?..., miért (mit) kellene átírni zip-re?....)
Itt: http://jadro.yofej.hu/downloads.php?cat_id=3 minden tudnivaló le van írva az Alföld-4 telepítésérõl!!!

szabii98
De a vonatok is abban vannak és nem tom belõle kivenni a consist.Amúgy meg ha átírom zipre a vonatokat akkor nem müködik...

I met God. She's black

gabi89
exe a javítások pedig 4.2 4.3 pedig zip

gabi89
Vagy ha ez nem tetszene 😛 akkor F8 és ott látod a váltó helyzetét majd rákattintasz és puff (bár ez a bonyolultam de legalább látod is 😄 )

szabii98
Nektek a letöltésnél az alföld 4 .exe vagy .zip fájlban van?

I met God. She's black

spyy55
Ellenõrizd, hogy telepítésnél a TS mappáját adtad-e meg!
És nézd meg a ROUTES mappát: ha nincs ott, akkor rosszul tetted fel. Próbáld meg újra a TS mappát megadva (+ a kiegészítõket is).

spyy55
Na: ezt elolvastam, de még fel sem fogtam <#nyes>

1.: vonat elõtt , vonat mögött shift
2.: igen
3.: mivaaan...!? valamit rosszul csináltál!...

szabii98
3-at szeretnék kérdezni.

1.
Mivel lehet átálítani a váltót?
2.
Muszály a vonat consist behelyezni a mappába?Vagy különben nem lesz benn?
3.
Betettem a routesbe az Alföld 4-et de nem rakja be a gémbe(vagy én nem észlelem...).Olyan a fájl ikonja mint egy dvd meghajtó.És önmagát telepíti.Mindenkinél ilyen vagy csak átkell írni zipre?(amúgy vonatoknál is ilyen...)Mi a megoldás?

Üdv!

I met God. She's black

Ha TS OPTIONS-ban a "hangok mennyisége" nem maximumra van állítva, akkor gyakori a külsõ kameranézetben a "némaság"! (tapasztaltam)
Újratelepítéskor az eredeti TS hangjai kerülnek a "helyükre", ezért az újabb mozdonyokhoz a hangokat is újra kell telepíteni!...

Intercity
Telepítsd újra a hangokat, vagy ha a mozdony mappájában nincs is olyan hogy Sound, akkor a hangokat egy olyan mappába telepítsd.

Sziasztok most raktamn fel másodjára az MSTS-t és, nem tudom hogy miért van az hogy megváltoztak a mozdonyok hangjai( van hogy nincs is hangja),külsõ nézetben meg egyáltalán nincs hang. Légyszi segítsetek.
szabii98
Bocs a kérdésemért mindent megtaláltam!

I met God. She's black

szabii98
A vasutakat hova kell betenni hogy müködjenek?

I met God. She's black

SZILI-k minden mennyiségben http://www.vondermsts.extra.hu/download.php
joco22 ajánlásával...
talán ezeknél mozgatható mindkét áramszedõ!...

INFO!
Több leírásban olvastam, hogy a TS mutatja a FPS értéket (képkocka/másodperc) amit shift- billentyûkombinációval lehet ki-be kapcsolni.
CSAKHOGY a TS az angol! -hez van igazítva, ezért a FPS a shift-!-al kapcsolható a magyar billentyûzeten !!!- ha valaki még nem tudná és hiába nyomogatta a shift--t...

Vonder féle sziliket használom csak atchtut nem használom

szabii98
majs csak megoldom...

I met God. She's black

szabii98
Ja....

I met God. She's black

Attól, hogy nincs hangszóród, még a program mûködteti a hangokat ("feleslegesen") terhelve a géped, legfeljebb csak nem hallod.

leho94
de azok nélkül nem mûködik

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

szabii98
mert nincs hangszóróm.

I met God. She's black

szabii98
okéj...bár nekem hangok egyáltalán nem kellenek...

I met God. She's black

v43 001
v63 015-ös gépet nem találta meg valaki, mert le kéne töltenem egy pár activityhez :/ ??

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

spyy55
Egy próbálkozást megér, de ne fûzz hozzá jó reményeket.
Mint látod, elég nagy a gépigénye. Vannak nagy állomások, ahol könnyedén befagy. Érdemes még a hangokkal is variálni (kivenni párat), de... 😞
Próbáld meg az Alföld elõzõ verzióit: anno én is küszködtem vele, de bevált.
Nekem szerencsére ennél is jóval erõsebb van és gyönyörûen fut.
Sok sikert.

szabii98
Mert helybõl van elég...(legalább 120Gb....)

I met God. She's black

szabii98
Ajjaj...P3 3,2 GHz,512Mb RAM, 128Mb VGA.
Akkor ne is próbálkozzam?<#szomoru1>

I met God. She's black

spyy55
ALFÖLD_4 ==
A pálya futásához szükséges P4, legalább 2,4 GHz processzor, 1024 Mb RAM, 128 Mb-os VGA. Ez esetben a pálya futása 7-40 FPS között változik. 2,0 GHz processzorral az FPS érték 5-20 közötti. Ennek ellenére elõfordulnak üzenet nélküli kilépések nagyobb állomások betöltésekor. Ekkor a hangok mennyiségét kell kevesebbre állítani. Az élvezhetõ futáshoz ajánlott a 3.0 GHz prcesszor, 3 Gb Ram, 512 Mb-os VGA.
Itt mindent megtalálsz!

capa07!
Próbáld meg a #1767 szerint újratelepíteni a TS-t!

szabii98
Az ALFÕLD4-hez kb mennyi a gépígény?

I met God. She's black

Az alapjáték van meg, most akartam volna kiprobalni eloszor ezt a játékot, de el se indul! Pedig ezen a gépen elment a Flight simulator 2004 is!

capa07!
A minimális követelmények az eredeti alappályákra vonatkoznak. A magyar fejlesztésekhez már nagyobb teljesítményû gépre van szükség az alappályákhoz képest lényegesen részletesebb grafika miatt!
Celeronos gépen csak "lebutított" beállítással élvezhetõ a magyar pályákon a játék...