Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja ezt már leírtam egyszer😊
Vagy legalábbis hasonló...
http://www.edigital.hu/Fejhallgato/Sennheiser_RS_119_vezetek_nelkuli_fejhallgato-p63484.html
Vagy hasonló, én ezzel nyomom😊
Vagy hasonló, én ezzel nyomom😊
Na reggel meghozott mindent a futár,ha sose tanulok meg gitározni akkor már az is örömet fog okozni,hogy csak nézegetem,nagyon tetszik. <#hamm>#hamm>
Próbálgatni még nem nagyon tudtam mert nem volt idõm,most meg kicsit durva lenne elkezdeni zúzni.
Egy biztos ez hangos lesz nagyon... Azt látom,hogy lehet fülest dugni az erõsítõbe,gyakorlatilag így éjjel is pengethetnék.
Kérdés,hogy milyen fejhallgatót ajánlotok ? Egyáltalán érdemes azzal gyakorolni?
Próbálgatni még nem nagyon tudtam mert nem volt idõm,most meg kicsit durva lenne elkezdeni zúzni.
Egy biztos ez hangos lesz nagyon... Azt látom,hogy lehet fülest dugni az erõsítõbe,gyakorlatilag így éjjel is pengethetnék.
Kérdés,hogy milyen fejhallgatót ajánlotok ? Egyáltalán érdemes azzal gyakorolni?
Ez talan a legtisztabb megoldas egy LP-n.
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Jó és akkor hogy cseréled az elemet? Lecsavarozod minden alkalommal a hátulját? 😄
mondjuk nem is lenne vészes mert elég ritkán kell elemet cserélni.
mondjuk nem is lenne vészes mert elég ritkán kell elemet cserélni.
nem biztos amúgy hogy hozzá kell nyúlni a fához, lehet hogy bele lehet rakni simán, mert van benne annyi hely hogy beférjen az elem
Egy alapból passziv hangszedõs gitárt át lehet alakitani aktivvá? Pl.: lyukat fúrni az elemeknek stb
bakker, mire megtaláltam azt a letöltés gombot amivel ténylegesen a zenét tölthetem le...
Amúgy fasza lett!
Amúgy fasza lett!
Na még annyit hogy nekem a 3.7.1-es verzió van meg, ezért nem volt meg a slash cucc.
A 3.8b-ben viszont már benne van.
A 3.8b-ben viszont már benne van.
Itt egy uj tesztfelvetel(=elnezheto a benazas <#vigyor5>#vigyor5>), ez mar a Tonelab EX-el keszult: link.
Szerintem a ket puki hamarosan le lesz cserelve egy Slash szettre. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Szerintem a ket puki hamarosan le lesz cserelve egy Slash szettre. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ja most már értem, én azt hittem hogy az alap amplitube is fizetõs.De ezek szerint ez egy régebbi verzió mert tényleg nincs itt a marshall, keresek egy újabbat. De köszi a segítséget bocs az értetlenkesésért.
Az alap Amplitube ingyenes, a custom shopban lehet hozza egyenkent vasarolni mindenfele erositot meg effektet.
Hát nekem benne volt minden, de ettõl függetlenül nem tetszett a program.(bár olyan sokáig nem is teszteltem) Egyébként az az értelme, hogy az amplitubehoz külön veheted meg az erõsítõket/pedálokat stb., ezért ha mondjuk metált akarsz játszani, akkor nem kell az egész programot megvenni drágán, csak azokat a cuccokat amik neked kellenek, DE ha lewarezolod, akkor minden fel lesz oldva, szóval bizonygathatod, hogy nincs benne, de maximum csak nem találod.(ezeket egyébként a Custom Shopon keresztül lehetne megvenni)
Ha benne vannak a cuccok akkor mi értelme a külön slash appnak?
+Marshall cuccok nincsenek benne.
+Marshall cuccok nincsenek benne.
Ennél érthetõbben nem tudom leírni, az alap amplitube 3-ban BENNE VAN ALAPBÓL a slash erõsítõ. Szóval töltsd le azt és keresd meg.
Vagy te az alap amplitubera gondoltál?
Igen hallottam, de azon is kerestem már és nem találtam, azt hittem te konkrétan tudod hol keressem. Amúgy Guitar Riget használok, csak letöltöttem az at3-at is kipróbálni meg neten találtam hozzá egy jó presetet.
Piratebay-rõl hallottál már? Ne kelljen már linket keresgélnem neked:S Annyit elárulok, hogy az Amplitube 3-ban ez alapból benne van, tehát ne külön ezt keresd.(egyébként nem valami jó, olyan mint az amplitube 3, én inkább a Guitar Rig 5-t vagy a TH2-t ajánlanám)
Én nem találtam warezt, esetleg azt is meg tudnád mondani hogy hol?
Remlétem hogy valakinek megvan vagy kipróbálta és tudok tõle kérdezni.
"Szóval tud valaki bármit is errõl?"
Az altalad megadott cimen minden info megtalalhato rola, nemigazan ertem a kerdeseid. <#confused>#confused>
Az altalad megadott cimen minden info megtalalhato rola, nemigazan ertem a kerdeseid. <#confused>#confused>
Helló!
Nemrég láttam reklámokból az új slash amplitubet (gondolom ti is youtuberól vagy akárhonnan, ha nem itt van: ikmultimedia.com/products/slashcs/ )
Szóval tud valaki bármit is errõl? Ez egy kiegészítõ lehet vagy egy különálló program?
Esetleg valaki használja is?
Jelenleg beszerezehtõ egyántalán?
Nemrég láttam reklámokból az új slash amplitubet (gondolom ti is youtuberól vagy akárhonnan, ha nem itt van: ikmultimedia.com/products/slashcs/ )
Szóval tud valaki bármit is errõl? Ez egy kiegészítõ lehet vagy egy különálló program?
Esetleg valaki használja is?
Jelenleg beszerezehtõ egyántalán?
Szerintem pontosan megfogalmaztad a problémát. A hangban csúszás nincs, tehát az asio ezt a problémát megoldja. Viszont a torzítás ahogy mondod zajos, ha két húrt is pengetek, folyamatosan ugyanazt a hangot hallom, mind1 hol fogom le. Szóval szerintem is a hangkártya nem képes erre az egészre. Azt hiszem hamarosan veszek egy guitar linket.
Nagyon el lehet bonyolitani a gitartisztitast mindenfele speci szerrel, olajjal, polirozoval, anyamkinjaval... Egy 60k-s gitar szerintem nem erdemel egy Prontonal tobb figyelmet/penzt/idot. <#szomoru2>#szomoru2>
de citromolaj csak a rózsafa fogólapokhoz kell, sima lakozotthoz elég egy rongy, én oda pl a testhez vett dunlop 65-ös gitártisztítót használom
Na holnap itt a csomag ha minden igaz,indulhat a zúzás,de jó lenne ha tudnék gitározni is! <#vigyor3>#vigyor3>
Amúgy köszönöm mindenkinek a segítséget és a tanácsokat a vásárlással kapcsolatban!
Amúgy köszönöm mindenkinek a segítséget és a tanácsokat a vásárlással kapcsolatban!
Én pl. Dunlopot használok, direkt gitárokhoz. Van sûrûbb, van hígabb, amit akarsz. És még az illata is jó😄 Húrcserénél szoktam egy puha ronggyal áttörölni a bundokat, leviszi a dzsuvát, tovább bírja koszolódás nélkül, ápol.
Én 65-öset használok 😊
Én 65-öset használok 😊
összes számukat... =)
beszarás, nekem jó lenne a 20 legjobb számuk, de még el vagyok maradva, talán az évben lesz rá idõm.
beszarás, nekem jó lenne a 20 legjobb számuk, de még el vagyok maradva, talán az évben lesz rá idõm.
Én is nekik köszönhetõen kezdtem el gitározni 😊
Mára már az összes számukat tudom 😛.(Szólót nem mindegyikhez még)
Mára már az összes számukat tudom 😛.(Szólót nem mindegyikhez még)
http://facebook.com/musicleander
Hát ez az egész gitározás fõleg a Metallicanak köszönhetõ nálam.
Én az a korosztály vagyok aki a pl a Justice albumot már a megjelenés évében hallgattam,szóval rajtuk nõttem fel. <#eljen>#eljen>
Igazából nem tudom mire jutok majd a zenéléssel kapcsolatban,de ha csak annyit érek el,hogy el tudok nyomni pár Metallica riffet akkor már boldog leszek. <#integet2>#integet2>
Én az a korosztály vagyok aki a pl a Justice albumot már a megjelenés évében hallgattam,szóval rajtuk nõttem fel. <#eljen>#eljen>
Igazából nem tudom mire jutok majd a zenéléssel kapcsolatban,de ha csak annyit érek el,hogy el tudok nyomni pár Metallica riffet akkor már boldog leszek. <#integet2>#integet2>
ha dzsuva alatt a megszáradt izzadságra gondolsz, akkor én csak letörlöm pl egy pappírral játék után, hozzáteszem én a gitár azon részét mert nincs fogólapom 😛
Hát igen, általában ez van, nekem egyik gityó mellé se adtak kábelt, bár lehet azért mert rendeltem külön
Fogólapot mivel tisztítod? Én baromira küzdök a dzsuvával ami ráragad, néha kapargatom, de az ronda lesz, meg sajnálom a fogólapot is.
naaa, eddig ilyet nem leehetett kapni itt, pedig akartam 😄D
Szerintem a .73-as túl vékony. Én 1.0-at használok metálra, szerintem próbáld azzal, vagy az 1.14-essel (ezt a méretet Hetfield használja)
Szerintem a .73-as túl vékony. Én 1.0-at használok metálra, szerintem próbáld azzal, vagy az 1.14-essel (ezt a méretet Hetfield használja)
ezt a pengetõt választottam, vegyes méretet,mert fogalmam sincs mi lesz jó nekem...
ezt is elfelejtettem itt megkérdezni,mit ajánlotok 😊
ezt is elfelejtettem itt megkérdezni,mit ajánlotok 😊