Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jólvan akkor vedd meg 10 ezerért
Itt is van.
ebay link
USB to Guitar Interface Link US $10.84
Item location: Shenzhen, China
Ships to: Worldwide
Shipping: FREE
USB Guitar Link Cable is a professional tool that enables you to connect your guitar to PC or MAC computer. This mini interface links the PC via a USB port, requiring no other gears but your guitar. It includes a 1/4''TS guitar input and a 1/8'' TRS headphone output, and allows you to links your electric guitar to a PC or Mac computer via a typical USB cable, allowing you to rock with sophisticated software such as ''Guitar Rig Edition''. This USB Guitar Link Cable supports MP3, WAV, aif, aiff audio files format, and allows you do the recording and listening to the rhythm with a headphone while playing. This USB Guitar link cable is, surely, the best choice for guitar lovers who are often on their tour and are restricted by time.
Cable Length: 147cm
Weight: 90g
Easy Plug and Play Installation
Plug in your favorite guitar and turn your PC or Mac computer into a guitar amp and recording system without any other hardware
Stereo Headphone output lets you jam with your computer and can also be used for monitoring with active monitor speakers
High-quality components and exceptionally rugged construction ensure long life
Audio Quality: 16-bit, 44.1/48kHz
USB bus powered--Requires no external power
Variable-speed file playback function for MP3, WAV, AIFF audio files—perfect for easy learning and practicing
Operating Procedure (for Windows)
Step 1 Install ASIO Driver
Step 2 Install and Run Guitar Rig 2
Step 3 Enjoy it!
System Requirements: Windows XP SP2/Vista/7 , MacOS 8.5, 8.6, 9.x, OS X
Packet content:
100% Brand New
1 x USB Guitar Link cable
1 x CD Driver
ebay link
USB to Guitar Interface Link US $10.84
Item location: Shenzhen, China
Ships to: Worldwide
Shipping: FREE
USB Guitar Link Cable is a professional tool that enables you to connect your guitar to PC or MAC computer. This mini interface links the PC via a USB port, requiring no other gears but your guitar. It includes a 1/4''TS guitar input and a 1/8'' TRS headphone output, and allows you to links your electric guitar to a PC or Mac computer via a typical USB cable, allowing you to rock with sophisticated software such as ''Guitar Rig Edition''. This USB Guitar Link Cable supports MP3, WAV, aif, aiff audio files format, and allows you do the recording and listening to the rhythm with a headphone while playing. This USB Guitar link cable is, surely, the best choice for guitar lovers who are often on their tour and are restricted by time.
Cable Length: 147cm
Weight: 90g
Easy Plug and Play Installation
Plug in your favorite guitar and turn your PC or Mac computer into a guitar amp and recording system without any other hardware
Stereo Headphone output lets you jam with your computer and can also be used for monitoring with active monitor speakers
High-quality components and exceptionally rugged construction ensure long life
Audio Quality: 16-bit, 44.1/48kHz
USB bus powered--Requires no external power
Variable-speed file playback function for MP3, WAV, AIFF audio files—perfect for easy learning and practicing
Operating Procedure (for Windows)
Step 1 Install ASIO Driver
Step 2 Install and Run Guitar Rig 2
Step 3 Enjoy it!
System Requirements: Windows XP SP2/Vista/7 , MacOS 8.5, 8.6, 9.x, OS X
Packet content:
100% Brand New
1 x USB Guitar Link cable
1 x CD Driver
Ez ugyanaz a kinai masolat, amit ebay-rol szallitassal egyut 4k-ert rendelhetsz.
Azert ha megfigyeled a felvetelemet, nekem a Behringer cuccal is volt eleg durva zaj!
Azert ha megfigyeled a felvetelemet, nekem a Behringer cuccal is volt eleg durva zaj!
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
<#idiota>#idiota>
De baszki..itt ugatom egy órája hogy ebayen van kettõ ezerért.
Te most akkor nem tudsz számolni?
mért akarod megvenni 7 ért, amikor 2 ért megkapod..
ezek a kis mütyik pár nap alatt odaérnek még akkor is ha a marsról vetted
De baszki..itt ugatom egy órája hogy ebayen van kettõ ezerért.
Te most akkor nem tudsz számolni?
mért akarod megvenni 7 ért, amikor 2 ért megkapod..
ezek a kis mütyik pár nap alatt odaérnek még akkor is ha a marsról vetted
És ez? Utánzat, egész jó árban, 7000 postával, gari nélkül.(bár gondolom nem is nagyon tud tönkremenni, hiszen semmi különös nincs benne) Ez megoldhatná a zaj/zúgás problémámat?
Jah, ez egy kis hangkártya, így van.
A zaj még lehet földhuroktól is.
Húzz ki mindent a konnektorból, csak a PC-t hagyd bedugva, csatlakoztasd hozzá közvetlen a gitárt, és ha megszûnik a búgás meg a zaj, akkor földhurok volt a ludas, kell venni egy földhurok leválasztót. Vagy átkötni a dolgokat.
A gitár link 2 ezer ft ba kerül, többet ne is költs rá. Vedd meg az ebayrõl, kibírsz 2 hetet. kártyával is lehet fizetni bayen
A zaj még lehet földhuroktól is.
Húzz ki mindent a konnektorból, csak a PC-t hagyd bedugva, csatlakoztasd hozzá közvetlen a gitárt, és ha megszûnik a búgás meg a zaj, akkor földhurok volt a ludas, kell venni egy földhurok leválasztót. Vagy átkötni a dolgokat.
A gitár link 2 ezer ft ba kerül, többet ne is költs rá. Vedd meg az ebayrõl, kibírsz 2 hetet. kártyával is lehet fizetni bayen
Igen csak nem 2 ezer hanem 9. Eddig szabvány line in-be dugtam 200 ft-os átalakítóval, de eléggé zúg meg zajos. Ezzel akkor ez a gond megszûnne? Mennyire van ennek a kábelnek köze a hangkártyához? Vagy ez már egy kis hangkártya?
Nem tudom, de 2 ezret megér azért, hogy legyen egy gitár kompatibilis hangcuccod.
A hangszedõ és a fogadó bemenet között van némi interakció ami befolyásolja a hangot, és ha nem illik a hangszerhez a csatlakoztatott bemenet, akkor valami nem jó lesz.
A szabvány line in, meg mic in nem jó a gitárhoz.
Persze be lehet dugni, ki lehet próbálni és attól függ hogy milyen igénytelen vagy, vagy jó lesz vagy nem.
Csak mert bele lehet dugni a gitárt, még nem biztos hogy kielégítõ lesz a gitár hangja.
Egy fiút is meg lehet dugni igazságszerint, ki is lehet próbálni, de nem arra való, és nem biztos, hogy elégedett lennél vele.
A hangszedõ és a fogadó bemenet között van némi interakció ami befolyásolja a hangot, és ha nem illik a hangszerhez a csatlakoztatott bemenet, akkor valami nem jó lesz.
A szabvány line in, meg mic in nem jó a gitárhoz.
Persze be lehet dugni, ki lehet próbálni és attól függ hogy milyen igénytelen vagy, vagy jó lesz vagy nem.
Csak mert bele lehet dugni a gitárt, még nem biztos hogy kielégítõ lesz a gitár hangja.
Egy fiút is meg lehet dugni igazságszerint, ki is lehet próbálni, de nem arra való, és nem biztos, hogy elégedett lennél vele.
Mind a kettõ 16 bit, 44,1Khz AD konverterrel van, azaz mind a kettõ CD minõségû jelet visz át. Ez elég jó. Ennél jobb nem is kell otthonra.
Kinabol az aprobb cuccok 2-3 nap alatt szoktak ideerni. Amugy a gshop-on arulnak ket masolatot, bar nem 4k-ert...<#vigyor3>#vigyor3>
Szerk: probalhatod meg az Alesis guitar link-et is!
Szerk: probalhatod meg az Alesis guitar link-et is!
inkább az ebayrõl nézz egyet, 10 dodóért már láttam, az olyan 2 e ft
free shipping el, ingyen házhoz is viszik neked.
free shipping el, ingyen házhoz is viszik neked.
Na rendeltem egy Behringer Guitar Link-et, remélem megoldja a problémát, mert ráment a maradék pénzem...
Elég zúgós, zajos most, de minden programnál ilyen, nem csak Guitar Rignél, beállítások is rendben vannak, a gitár sem szar, szóval maradt a hangkártya ami okozhatja. Szóval remélem megoldja...
Elkepzelhetonek tartom, sajna biztosat nem tudok mondani.
Szerinted az eddigiek alapján egy ilyen Behringer Guitar Link megoldaná a helyzetet? (erõsítõm nincs most, úgyhogy muszáj Guitar Riget használnom még egy jó ideig)
a zúgás simán lehet a hangkártya miatt, az üveghangot passzolom
De viszont lehet hogy egy low pass filter rá van engedve a hangra valahol a láncban ami egy bizonyos hangmagasság felett kinyírja a hangot.
De viszont lehet hogy egy low pass filter rá van engedve a hangra valahol a láncban ami egy bizonyos hangmagasság felett kinyírja a hangot.
Ez a zúgás meg a szar üveghangok lehet az integrált hangkártya miatt? Eddig minden tökéletes volt vele, de most ezek az üveghangok nagyon kifogtak rajtam=/ Nálad meg minden olyan tiszta=/
hangkártya vagy gitár linket használsz?
Beállítottam pont ugyanígy, hát eléggé zúg alapból, és az üveghangok is alig jobbak.(érezhetõen tovább bírják, de nem sokkal, így is elég hamar elhalnak)
Ez a teljes GR konfig:
http://kepfe ltoltes.hu/120806/gr_setup_www.kepfeltoltes.hu_.png
Torold a space-et...
http://kepfe ltoltes.hu/120806/gr_setup_www.kepfeltoltes.hu_.png
Torold a space-et...
Én integrált hangkártyát használok, minden más tökéletes, jó a hangzás, de ez valami egészen furcsa, hangerõvel sincs gond soha(és persze a vastagabb húrokon jók az üveghangok is, egyébként 10-52es Ernie Ball húrkészlet, pár hetes) Vintage V100 gitár, mahagóni test/nyak/rózsafa fogólap gyári hangszedõkkel.(nem az enyém, csak Guitar Riget tesztelem vele)
Itt egy felvétel: wtf
Jump erõsítõ, studio reverb, ahogyan nálad is egészen kb. 0:22-ig, ott megnõ a zajszint és bekerül egy skreamer is, feltekert drive-al, de még skreamerrel sem tart addig az üveghang mint ameddig nélküle is kéne.
Itt egy felvétel: wtf
Jump erõsítõ, studio reverb, ahogyan nálad is egészen kb. 0:22-ig, ott megnõ a zajszint és bekerül egy skreamer is, feltekert drive-al, de még skreamerrel sem tart addig az üveghang mint ameddig nélküle is kéne.
Lehet, hogy gyenge minosegu a hangkartyad, vagy valami rosszul van beallitva.
GR-ben jatszadozz az ertekekkel a File/Audio settings-ben. Meg megnezheted a mikrofon/line bemenet jelszintjet is windowsban: jobbklikk talcan hangszoro ikon -> Recording devices -> kivalasz megfelelo eszkoz -> properties -> Levels tab -> csuszkat felhuz 100%-ra. En Behringer GL-t hasznalok, 100 az ertek itt...
GR-ben jatszadozz az ertekekkel a File/Audio settings-ben. Meg megnezheted a mikrofon/line bemenet jelszintjet is windowsban: jobbklikk talcan hangszoro ikon -> Recording devices -> kivalasz megfelelo eszkoz -> properties -> Levels tab -> csuszkat felhuz 100%-ra. En Behringer GL-t hasznalok, 100 az ertek itt...
Úgy értem, hogy mind1 hogy hova tekerem zajzárat, olyan lesz akár skreamerrel is, mint neked az utolsó üveghangok.
Hát nekem alapból olyan, mint neked max-ra tekert zajzárral.(skreamerrel együtt olyan mint neked a videó végén lévõ üveghangok skreamer nélkül)
link
Vegeztem egy gyors tesztet az epimmel hid pukival, 19. bundnal fogtam uveghangot. GR-ben az elejen le van tekerve 0-ra a zajzar es csak egy "JUMP" erosito meg "studio reverb" van hozzaadva. Majd bekapcsolom a "skreamert" szinte max drive-al - itt hallhatoan megno a zaj. Ezutan felhuzom maxra a zajzarat. Kesobb megpenditek egy G-t es kikapcsolom a screamert, zajzarat maxon hagyva.
Nalam a zajzar nagyon befolyasolja a hangkitartast, sztem ez normalis...
Vegeztem egy gyors tesztet az epimmel hid pukival, 19. bundnal fogtam uveghangot. GR-ben az elejen le van tekerve 0-ra a zajzar es csak egy "JUMP" erosito meg "studio reverb" van hozzaadva. Majd bekapcsolom a "skreamert" szinte max drive-al - itt hallhatoan megno a zaj. Ezutan felhuzom maxra a zajzarat. Kesobb megpenditek egy G-t es kikapcsolom a screamert, zajzarat maxon hagyva.
Nalam a zajzar nagyon befolyasolja a hangkitartast, sztem ez normalis...
Erõsítõn tökéletes, ha a "Gate"-re gondolsz ott fent, azt mind1 hogy hova tekerem, nem befolyásolja ezt.(viszont a zajt nagyon szépen kiszûri)
"Annak mi lehet az oka, hogy az üveghangok(leginkább a 15. bund felett a vékonyabb húrokon) gyengék, gyorsan elhalnak?"
Gyenge minosegu faanyagbol van a gitar, alacsony a pickup jelszintje, tul vekony hurokat hasznalsz, tul kozel vannak a pickuphoz, nem a bridge pukit hasznalod.
Szerk: es lehet, hogy tul magasra allitottad a zajzarat GR-ben.
Gyenge minosegu faanyagbol van a gitar, alacsony a pickup jelszintje, tul vekony hurokat hasznalsz, tul kozel vannak a pickuphoz, nem a bridge pukit hasznalod.
Szerk: es lehet, hogy tul magasra allitottad a zajzarat GR-ben.
Értem, Reaperrel próbáltam, de nem volt jó, de mind1 Guitar Rig 5 megfelel, használom azt.(most tesztelgetem Impulse Response-okkal)
Annak mi lehet az oka, hogy az üveghangok(leginkább a 15. bund felett a vékonyabb húrokon) gyengék, gyorsan elhalnak?
Annak mi lehet az oka, hogy az üveghangok(leginkább a 15. bund felett a vékonyabb húrokon) gyengék, gyorsan elhalnak?
Sehogy, VST pluginokat, mint a LePou hangszerkeszto progikban hasznalhatsz, pl audacityben.
E-bow
hello....tudja valaki, hogy mi az a cucc, amivel....nem is tudom hogy mondjam....úgy "pengetnek", hogy csak a pickup fölött van tartva...és úgy szól a cájg....szóval igazából cvalami kütyü lehet, vagy nemtommi a tök, de a z a lényeg, ohgy olyankor nem pengetnek semmit, viszont valamit odatartanak a hangszedõ fölé.....mi a tök az?....😄
Csak jókat tudok mondani arról,hogy elmenetem tanárhoz,persze ehhez megfelelõ oktató is kell. Én úgy érzem nagyon megtaláltam ezt.
Heti 1 órát fogok járni és akkor abban az egy órában csak velem foglalkozik. Személyre szabott, a képességeidnek megfelelõ szintû anyaggal tanít.
Idegenhez mentem,de elõtte körbe néztem a neten videókat néztem,a tanítványok "élménybeszámolóit" olvasgattam,szerintem jól választottam.
Már 1 nap alatt itthon a házi feladattal sokat fejlõdtem, van sikerélményem és ez fontos szerintem. <#hamm>#hamm>
Nem akarok reklámozni senkit,de ha kell priviben tudok róla bõvebb infót is adni.
Heti 1 órát fogok járni és akkor abban az egy órában csak velem foglalkozik. Személyre szabott, a képességeidnek megfelelõ szintû anyaggal tanít.
Idegenhez mentem,de elõtte körbe néztem a neten videókat néztem,a tanítványok "élménybeszámolóit" olvasgattam,szerintem jól választottam.
Már 1 nap alatt itthon a házi feladattal sokat fejlõdtem, van sikerélményem és ez fontos szerintem. <#hamm>#hamm>
Nem akarok reklámozni senkit,de ha kell priviben tudok róla bõvebb infót is adni.
Van egy olyan nem hivatalos "szabály", hogy tokra a gitár árának kb. 10%-át érdemes/éri meg/ajánlott költeni.
ezekkel ismét pont az ár a baj. megjegyzem egy elég olcsó puha tok nálam jelesre vizsgázott esõ esetén, azt hittem átfog ázni és b*szhatom hõn szeretett gitárom, de semmi baja nem lett.
Szeretem a cicákat
na és mi a vélemény elsõ órával kapcsolatban ? idegenhez mentél ? majd én is szeretnék menni, de elõtte még marad a számok megtanulása youtuberól, hiszen azzal móka a tanulás.
Szeretem a cicákat
Tessék <#whatever>#whatever>
Én puha tokot vettem,mert csak addig kell még elmegyek a tanárhoz,kocsiba berakom meg kiveszem.
Ha mondjuk tömegközlekedni kellene vele,tuti nem mernék vagy nagyon kéne vigyázni,hogy ne verjem oda sehová.
Amúgy megvolt szombaton az elsõ gitárlecke órám,azóta nyomom itt a házifeladot ezerrel,meg is ijedtem egy kicsit mert mintha megfájdult volna a csuklóm,aztán nem szeretném ha emiatt nem tudnék rendszeresen gyakorolni...
Ha mondjuk tömegközlekedni kellene vele,tuti nem mernék vagy nagyon kéne vigyázni,hogy ne verjem oda sehová.
Amúgy megvolt szombaton az elsõ gitárlecke órám,azóta nyomom itt a házifeladot ezerrel,meg is ijedtem egy kicsit mert mintha megfájdult volna a csuklóm,aztán nem szeretném ha emiatt nem tudnék rendszeresen gyakorolni...
Igen, ilyen hangtechnikas dolgokat illik cinezni. Amugy van ilyenem 5m-es, bontatlan csomagolasu, nem kell? <#idiota>#idiota>