Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom volt már ilyen problémám, de lenne egy kérdésem.
Ha pengetés közben a nyeregbõl kiugrik a húr, akkor mi a teendõ? És ilyenkor a húr túl vékony vagy túl vastag a nyereghez képest?
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
link
az intro pentaton skála, a tab alapján mennyivel nehezebb...
http://www.tenke.hu
a másik meg egy különleges PAF, az egy eredeti 59 es gibson remake je..
tompa de feszes mélyek, krémes közepek, és tompa selymes magasak..
Nagyon jókat írnak róla, dicsérik mindenhol ezt a szedõt, és nagyon olcsó is értékéhez viszonyítva, az ilyen 50 es évekbeli gibson szedõk másolatai is sokszor száz ezer körül vannak.
Valahogy rá kéne venni az amerikaiakat hogy küldjenek ide is szedõket, mert õk jó árban adják.
A masik meg PAF? Arra is van par talalat gshop-on!
pedig az usából 14 ezerbõl megúsznák egy szedõt, a kettõt együtt 30 ból, viszont itt az euban meg az országban is 20 ezerért van egy dimarzio..
a kettõ 40 körül, most mi legyen?
bukjak 10 ezret..vagy esetleg lehet csinálni valamit?
Itt eu-ban a gitaros cuccok ritkan olcsobbak mint a hazai boltokban (legalabbis azok a cuccok, amiket en nezegettem).
"ebayen nem adják el magyarországra a szedõket, a szemetek."
Ez eladotol fugg, nem ebay-tol, egyesek barhova elkuldik.
Van két pickup amit szeretnék megvenni, két dimarzio, viszont itt az országban nincsenek meg, abban a színben amit én szeretnék, cream.
és rendelésre is csak szeptember végére lenne csak meg.
Szeretnék rendelni innen europából valahonnan, ahol lehet fizetni paypallal is.
Tudtok segíteni? ebayen nem adják el magyarországra a szedõket, a szemetek.
http://www.tenke.hu
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
majd egyszer talán...
de komolyan volt ilyen asszem a goldieban alapból, mindkettõ híd volt (borító nélkül) nagyon dögös hangja volt!!
"Megvásároltam" a TH2 teljes verzióját. Egy ideig mûködik, majd egyszer csak hallgathatatlanul serceg, ha játszom a gitáron. Ha újrainditom a progit, újra mûködik - egy ideig. Mi lehet a probléma? Ez nem a demóban megjelenõ félpercenkénti 1 mp szünet.
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
nem tudom eldönteni melyik bukkert rendeljem
Van ez
http://www.dimarzio.com/pickups/humbuckers/paf-36th-anniversary-bridge
meg ez
http://www.dimarzio.com/pickups/humbuckers/paf-36th-anniversary
Két féle van, kicsit másképpen szólnak, a bridge erõsebb kimenõ jelle van, és mély hangsúlyosabb. A nyaki nyíltabb, kicsit fényesebb a hangja.
Ezek a cuccok mahagóni LP be valók.. abban dolgoznak a legszebben.
Egy mahagóni lp ben ha a bridge verziót a nyakba teszik akkor muddy hangú lesz, úgyértem mélytonusos kásás.
Viszont én éger testû PRS féle gitárba tenném, ami fényesebb hangú fa, viszont ugyan úgy ragasztott mahagóni nyaka van mint az LP-knek.
A bridge verziónak jobb hangja van.. legalábbis a hídnál a hangminták alapján.
Viszont milyen lenne ha én a nyakhoz tenném ezt a bridge verziót??
Ennek is elég gyenge a mágneses tere és vintage szintõ jele van, 280 mv körül.
Beleõrülök, nem tudok dönteni.
Jó lenne kipróbálni a gitáromba mind a kettõt, de nincs rá lehetõség.
De valamelyiket meg fogom venni..de melyiket vegyem? =(
segítsetek
Imádom õket, formára is nekem sokkalinkább tetszik mint egy LP, bár az is szép, meg klasszikus, de a csapból is az folyik kb, meg csakmert egyszerûen sokkalszebb nekem.
Következõre tuti SG-m lesz, az tuti