Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagyok buzi.. de ha az is lennék, akkor sem lennék bûnös, ez nem bûn vagy rossz dolog..hanem csupán az emberek különböznek egymástól.. nem lehet mindenki egyforma..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ebbõl 70% a kihívás és 30%% az hogy hangot kapjak a gitáromból 😄
és a hangminõségen nem spórolok, ezért van igazi cuccom nem modellezõ
..venni akartam vagy 10 et, és eladogatni kicsit többért.. szóval akkor inkább meg se próbáljam ugye?
Én nem vagyok hülyeség, szeretném ha nekem adnád a pénzed felét, mindenki szeretne érte, és még így is maradna neked elég.. nekem meg nincs pénzem, így én is jól járnék.
Na? <#beka2>#beka2>
Ezért kell jól megtanulni a húrtompítást, minden húrt tompítani kell amit nem pengetsz le, ha jó metálos akarsz lenni.
A pengetett húroktól felfelé a pengetõ kezed tenyerével tompítod a húrokat amiknek nem szabad szólniuk, a bal kezeddel ami a gitár nyakán van, azzal meg a pengetett húroktól lefelé lévõket tompítod el.
Könnyûnek tûnik de aztán rájössz, hogy nehéz úgy csinálni, hogy minden normálisan ki legyen tompítva. Ha rosszúl csinálod, egy nagy zajos kakofónia az eredmény, igaz..punk zenéhez ez még jól is jöhet. 😄
Am ha arra gondolsz hogy az erositovel gerjed akkor feedback.
Otthon ülnék és két gitár gig között lecsiszolnék egy gyémántot, azt feldobnám az ebayre õket...
Fecska: nem mac-en probaltam.
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Pain in The Ass
zúz mi?
Ha meg 5150 es hangja kell akkor meg revalver. Többit nincs is értelme használni.
Ennél az lenne még jobb ha a fractal audio is kiadná szoftveresen az axe fx-et. Az tuti jó lenne. Persze akkor ha lenne feltört változat belõle.
Majd holnap folytatom. <#szomoru1>#szomoru1><#nemtudom>#nemtudom>
Probaltam a Behringer drivereivel meg asio4all-al is, ugyanaz.
Megérzés 😛 látatlanba szerintem itt se vesz meg senki semmit 😊 Én is szeretem kipróbálni a programokat mielõtt pénzt adok értük 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)