Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(És mostanában meglepõen sokat használom az akusztikus gitárom... nem volt ez jellemzõ)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Igazából amit tudok túlnyomórészt egy öregtõl hallottam/láttam, lehethogy nincs mindenben tökéletesen igaza, de azért rámragadt egysmás.
Mindíg is érdekelt a barkácsolgatás, ezért gitár felújítással is babrálódom, egyik ismerõsöm régi elsõ gitárját újítom éppen fel, nem egy nagy munka, de legalább gyakorlom. Meg nemis létszükség, az elvárás, hogy szép legyen a falon, deazért örülnék neki, ha még megis szólalna 😄
Egyedül azt nemtudom, hogy a bundokat hogyan szedjem ki a fogólap felcsiszolása céljából. Illetve azok ragasztva szoktak lenni? Vagycsak bele vannak szorítva?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nem is kell annak lennie...
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Azóta amúgy megoldódott, kicsit eresztettem a nyakon és jó lett, bár így nem tökéletesen sík a fogólap.
De amúgy ami nagyonsokat dob egy olcsóbb akusztikus hangzásán, az a húrláb, húrvezetõ és a tüskék lecserélése csontra, enyémen is alapból mûanyagok voltak, és ég és föld a különbség. (persze ennek nincs köze az említett zörgéshez, csak megjegyeztem)
Vekonyabb hurnak nagyobb a kilengese, szal pont az ellenkezo iranyba hat.
Neten/youtube-on letezik ilyen vegtelensok, meg lasd a voros linkeket itt fennt!
amúgy ilyen hobbi szintû hangszer/gitár javító képzés létezik valahol ? olyan jó lenne ha valaki szépen elmagyarázná mi hogy mûködik egy gitáron, hogyan kell javítani, szerelni és egyéb nyalánkságok
Szeretem a cicákat
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Azokra a bigyuszokra gondolsz, amiket a lyukakba kell nyomni ahova a hur is bemegy..? Ha igen, abszolut semmi hatasuk zorgesre.
Amit tehetsz:
- Meggorbited a nyakat - a palcat egy imbuszkulccsal orajarassal ellentetes iranyba tekered.
- Lehet, hogy csiszolni kell par bundot, bagy bekalapalni.
- Megemeled a hurokat, a hidon levo feher muanyag ala beteszel egy vekony falemezt.
- Kiprobalsz mas vastagsagu hurokat.
Az elso kettot hangszereszre biznam, a harmadik is maceras...
lehet már kérdeztem, de még mindig elvagyok akadva sajna. A Telecoustic gitáromon a second fret A,D húrja jó erõsen megpengeteve csillingel, zörög ami NAGYON idegesítõ (még anyám is hallja, szóval nem beképzelem.) Amikor megvettem használtan kaptam hozzá húrláb pöcök szettett megmagyarázhatatlan okokból (bár szerint Jobb is ha nem tudom.) Ezekkel próbáltam okoskodni most de nagyon úgy néz ki hogy nem is igazán jó a gitárba, mert nem megy be rendesen, nem olyan hosszú stb., szal ez nem igazán segít a problémámon. Van valami házilag megvalósítható, nem gitártönkretévõs módszer amivel megtudom szüntetni a zörgést ?
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
Sörivás elõtt megmostam..le akartam feküdni, de aztán bedobtam egy sört, és azon gondolkodok, hogy most újra meg kell e mosnom a fogam, vagy hagyjam a francba..
talán nemfog megtámadni álmom közben a sörkígyó
Ugyan olyan vagy mint én, csak gazdagabb kiadásban.
A gitárokról is egyezik a véleményünk, kivéve, hogy én többre értékelem az égert, de amúgy itt mindenki megmondhatja, hogy viszonyulok az aktív pukikhoz. Az emg-81 olyan a pukkancsok között, mint annak idelyén a nokia 3210 es volt a telefonok között.
Egy átlagos telefon, semmi extra, mindenki ismeri, de arra amire tervezték tökéletes volt. Az emg81 egy sablon tök átlagos hangú dolog, de azért mert már egy ideje minden jött ment metál gitáros ezt használja. De közel sincs benne annyi mint amit sokan hisznek.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nektek mennyire jön be, ha egyáltalán ismeritek.
A buzi dolgokat kéretik befejezni, ha tovább folytatótik lecsap a banhammer és ki lesztek tiltva a topikból, ez vonatkozik egymás direktbõl basztatására is!!!
inkább szépen beszélj
amúgy meg a maxon csinálja az eredeti tube screamereket
épp ezt néztem az elõbb
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
nem sokat érhet..
akusztikusban találsz komolyabbat is olcsón..
nincs értelme szarra elherdálni, még ha kis pénzrõl is van szó
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
de mi legyen az új képen?
keresni kell képeket, amikbõl megcsinálják
Nem mondtam hogy a gitárok buzik ^^
úgy találod hogy a gitárok is mind buzik?
Utálom a false embereket..szerintem ne írj ide többet, mi sem írkálunk be a szemétdombodba ahova te írsz..