Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JHetfield
haaat...ez a tf200 erdekes...nos irnak egy csovet...de semmi bovebb hogy pre vagy mi...mellesleg...combot akarsz vagy csak fejet mert nem mind1 egy jobb fej kijon 130bol hasznaltan es tuti csoves csak utana kell jarni...de igaz ahoz meg kene lada ami gondolom nincs...szal tok gaz helyzet:] nezd meg a peavy-ket azok nagyon tutik:] bar 130ert ujonan kapsz csoves marshall combot mint ez a laney es meg jobb is:]

JHetfield
erre is froccsolok egy kicsit...szal kerdes mit akarsz jatszani erositon...ezzel lehet kezdeni a dolgot...zuzasra alap a csoves, de probald ki...keresd meg azt a hangszint ami neked kell...termeszetesen sajat effektekkel meg gitarral...utana erdemes rakerdezni hogy volt e beleturva attol fuggetlenul, hogy aszondja tuti nincs semmi baja:]...szamlat szerezz rola mert beszopod:] masodszor majd utana nezek ennek az erositonek...de szerintem tranyost felejtsd el:] bar ahhoz is lehet venni kesobb csoves egyseget:]

Ktulu
Ktulu
Annyira típus szerint nem vágom a dolgot, de ha nincs semmi baja a csövesnek akkor természetesen azt lenne érdemes megvenni.
JHetfield
igazabol csak a pickup szar amugy mar uber:]
...teszelbele dimarzio pickupot vmi jo kiralyat vagy egy emg-t es akkor uber lesz😊

Ktulu
Nem akarom elvenni a kedved, de az Epiphone Les Paul azért nem annyira überfasza...
Nem annyira minõségi, szarabb hardware, szarabb anyag, stb... Nem rossz, de nem az igazi.
Coine
Az nem sokat számít, h. az emberkék mit mondanak, mert simán lefizethetik õket 😄
Adatok szerint annyira nem rossz, próbáld ki és ha meg vagy vele elégedve vedd meg !
Jah és még vmi fontos, nézz körül abban az árkategóriában hátha nincs-e mondjuk 1 jobb gitár !

Epiphone Les Paul-100

The most affordable Les Paul guitar ever made. This guitar looks and feels just like its older brother. Get the guitar that started it all, the Les Paul.

Features:

• Pickups 2 Open Coil Humbuckers

• Hardware Chrome

• Scale 24.75"

• Nut Width 1.68"

• Neck Joint Bolt

• Neck Material Mahogany

• Fingerboard Rosewood/Dot

• Binding None

• Body Material Alder/Mahogany

• Top Alder/Maple

• Also Available Left-Handed

• Finishes Heritage Cherry Sunburst, Vintage Sunburst, Ebony, Red, White

What people are saying:

"The sound is great for just about any style, great for medium heavy rock but can have a sweet mellow sound as well. Quite a rich sound not too bright, which i like. Good variety between the two pickups, i'm very impressed with the sound of the guitar."

Submitted by Mark Whitelaw

"I've been playing for quite a few years. I would get this guitar again if lost or stolen. Great guitar, overall."

Submitted by Andy Shoe _________________________________________________________________________

"I love this guitar, for the price it is excellent value, it sounds great, I strongly recomend this guitar!!!"

Submitted by Aaron Avey

Na szerintetek ez milyen?? Velemenyeket kerek! (Rohadt sved klaviatura 😊! )
Coine
hogyan van pénzed napi 1 üvet Porto-ir rumra ? 😄

amúgy amcsi Gibson SG ma volt nállam utoljára, visszakerül a gazdájához, aki nem használja és nem is adja el 😞(

JHetfield
joreggelt:]

JHetfield
10es az meg kign...de az alatt:] ...lassan vennem kene 13ast...kicsit le kell menni A-ra:]

Coine
Hát a Krameremen 9-es DDario van, a kölcsön Gibson SG-n meg 10-es húrock.

Ktulu
Ja... a 8as húr az lol
Mér ne lehetne bluest játszani floydon??? (attól még hogy nem szoktak tökéletesen lehet, csak kicsit másképp szól)
A specko vintage-ekrõl meg annyit, hogy rámegy a gatyád és fele olyan jók nincsenek, mint egy jó floyd! Ennek ellnére, ha valaki a vintage-et szereti, akkor az használja egészséggel!
Egyébként én is csípem némely számnál a más karakter miatt...
JHetfield
8as hur ne nevetess...kihasznal manapsag olyat?

her Valo
Tremolokrol: vintage akkor jo ha bluest meg hasonlo temakat akarsz jatszani, amiket floyd rose tremolon nm lehet.. de amugy ez az elhangolodas relativ, mert vintage tremolo is van satus.. lásd Malmsteen fenderje.. csak ott a hangolokulcsokban van a satu, meg specko a hurlab..

amugy a lehangolasrol.. en 8-as Earnie szettel nyomulok, es siman le lehet hangolni D-re, es tok jol szol.. ha metallicat nyomunk egybol hangolom le..

nah.. holnap reggeltol off vagyok, majd 4-e fele leszek, akkor megdumaljuk kinek mi kell Cd-n..

kellemes agy es hallosejt pusztiast mindenkinek!
Eljen a metal militia!!

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Coine
JHetfieldnek is köszönjük, én csak a tárhelyet meg a linket adtam !

Ktulu
Köszi a videokat, nagyon királyok!!!
Coine
http://free.x3.hu/coine/metallica/M etallica - Jump In The Studio.asf

http://free.x3.hu/coine/me tallica/Metallica - LaunchParty 2002.asf

Coine
nem, hidd el nekem, láttam pár TAB-ot és ott volt : Tune down to C

Ktulu
Milyen márkájú gitár?
Pl. JAckson honlapon is van leírás...
Ktulu
Na írjátok ki szépen a videokhoz a linkeket!!!
Ktulu
Bodom csak mindent 1el hangol le!
JHetfield
no mentem portot vedelni:]

JHetfield
hat itten is lesz ivaszat (napi porto adag (1-2uveg)) 😊 amugy csak az a gaz hogy nem lesz tuzijatek...igy nem lesz kit belokni a dunaba:] amugy meg semmi koncert nincs mara:]

Coine
sörözök, aztán megyek szitibe flesselni.

JHetfield
mindenki bealudt?

JHetfield
hat igen...de mert nem szolsz nekik hogy hangoljanak le ok is...E es D kozott nemsok a kulombseg...de hozza teszem az E -s cuccok jobban szolnak D-n😊

JHetfield
amugy ErnieBall rulez

JHetfield
pontosan...minnel vastagabb annal jobb...9es hurt Dre hangolni erdekes...legalabbis erdekes lehet a hangzasa...en 11est hangoltam Dre es odabasz😊 amugy pl. H-ra hangolni mar csak 13as hurra lehet:] meg annal lejebb:]

Coine
ok, elõbb leszedem, utánna linkelgetek oda is.

Coine
C-re lehangolni az zsír, mint az In Flames vagy a Bodom 😉)

JHetfield
melleslegre ird ki hogy tudjak szedni...mert paran sirtak erte:]

JHetfield
tehat kerdes hova akarod beloni:]

Coine
na már kúszik Lefele 😉
köszi szépen, meglesz ez !

JHetfield
jah meg egyeb kerdes...hanyas hurt hasznalsz mert lehet hogy azt nemtod lehangolni ahova te akarod:]

JHetfield
hat a magassagot hangszeresszel belovetheted...a tremolot meg magad...csak elotte nem artana szerintem az oktavot is beallitani...utana csak annyi a dolgod hogy hatul leszeded a lapot ahol a rugok vannak...es ott kell lennie ket csavarnak ami a tremokart egyensulyozza ki...szal azt kell befele csavarni es figyeled hogy mikor fasza a tremolonak a szintje...amugy a hur magasagot a floyd tremonal levo ket imbusz hellyel lehet allitani...bar ezt egy rajzon egyszerubb lenne mutatni😊

Coine
nem, csak ha 40 megánál nagyobb az egész cucc, remélem azt nem léped túl, tehát a 2 vid nem tesz ki 40 megát !!

JHetfield
kuszik felfele...amugy nem ilyen freesitre gondoltam mert innen 2perc es torlik:]

H. Peti
köszz, akkor ha lesz rajta tremoló kar akkor az floyd rose-os lesz mindenképp és satus. Na jó, most egy ideig olvasok csak nem kérdezek. Nektek is legyen nyugalmatok. 😊

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

Coine
ment emil, oda rakd fel õket ! (plz)

JHetfield
böff...ezt most epito jelleggel irtam😄

coine: leszedtem jump in the studio meg relaunchparty videjot...ha kell vkinek adjon accot vmi sitre...

Ktulu
A floyd röviden arra jó, hogy nem hangolódik el nagyon, és lehet vele rendesen tremolózni. A vintage elhangolódik nyújtásoktól is és hátrafele nem nagyon szabad a tremolót húzni.
Ktulu
Ja...
Coine
na ez is qrva értelmes lett 😄

Coine
Vintage vs. floyd rose ?
én se értem igazán.
A Floyd Rose az 1 szabvány, mondhatni, hogy elég jók a FR-os tremók, de hát mint tudjuk a név nem minden.
talán még az lehet a különbség, h. satus vagy nem satus.
ha satus akkor a nyak tetején észre fogod venni a kis csavarrokkal ellátott rögzítõvaslapocskákat.

Coine
Mivel te most kezdesz gitározni és egy 60-70e Ft-s gitárt akarsz venni, nem hiszem, h. olyan életbevágóan fontos lenne neked a tremoló kar 😊
ezt most õszintén mondom, nem leugatásként.
Én gitáromon is van, de per pillanat most le van szedve.

H. Peti
ok. köszi a segítséget. Nem tudom kit viszek el magammal, de valami hozzáértõ embert szerzek, mert egyedül nincs esélyem, hogy normális gitárt vegyek. A tremoló az végülis akkor nagyon nem mindegy hogy milyen? Mi a különbség a vintage és a floyd rose satud között? Bocs hogy ennyire fingom sincs de ez van 😊 Elektronika megnézéséhez hogyan kell hozzáfognom???
thx.
Csõváz!

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

Coine
Szintén.
Nyár elején vettem egy 10 éves használt amcsi Kramer Striker 300 ST-t Floyd Rose-os satud tremolóval.
Vannak nagyon pici betegségei (kell extra rugó, meg új satulap), amik gyógyíthatóak, de 80-90-ért ez volt a legjobb választás.

Coine
Így látatlanban semmit nem tudok mondani, mert soha nem volt a kezemben, nem is láttam és nem is tudom a paramétereit.

Coine
Egyenlõre csak gitárt akarsz venni, tehát ne arra menj rá, hogy mindenképp csak Gun's csak Gun's legyen ! hanem, h. jó legyen a "száundja", mert utánna csak 1 kafa erõsítõ meg effekt kell (meg tudás persze 😉 ) és úgy szólalhacc meg, mint a Gun's.
Amúgy jársz tanárhoz ? HA igen javaslom, h. mindeképp mutasd meg neki a megvásárolt, vagy még meg nem vásárolt hangszert, hogy õ megnézze a dolgokat.
Nyakat, elektronikát meg bundozást mindenképp nézd meg !!!