Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ktulu
Döntsd el elõször mit akarsz!
H. Peti
köszi a választ, én mondom , valami gn'r hangzás-t(gitártéma), akarok elérni, szal körülbézek használt dolgok terén, de végülis akkor Craftsman, akkor nem egy gázos dolog annyira? Amugy a Strato, fender dolgok eléggé bejönnek...na meg persze a Les Paul formák, desing is ott van...😊
na a hasznát cuccok egyre jobban vonzanak...sok jót löktök eddig róluk, tudjátok attól féltem ez olyan mint a TV, vagy a videó, nagy a kockázat, de akkor ezek szerint csak jól meg kell nézegetni, hallgatni hogy mit veszek..., na ok végülis egy használt Ibanez 70K - ért ok 😊
szal, használt? igazán Guns zenét akarok "utánozni", (hülye szó..én + Slash) 😊)
fender ok arra? vagy mi legyen??? Help me, please!

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

Ktulu
Én a Craftsmanra szavaznék, mondjuk nemtom, hogy mindenképp ilyen strato tipusú gitárt akarsz e.
A használt gitár valóban jó ötlet, de leginkább csak hírdetésbõl érdemes keresni. Szerintem újonan
inkább egy 70k körüli craftsman éri meg, mert egész jól szólnak, relatív kényelmesek és van floydos köztük. Szóval leginkább a zenei stílus a lényeg amit játszani akarsz.
szerintem mindenkepp nezz korul hasznalt gitarok teren is.. en 1 honapja vettem hasznaltan egy Kramer Pacer Custom II es gityot Floyd Rose-al 64E.hun forintert es nem egy rossz gitar..
H. Peti
csáó! (most akkor a többet frissûlõbe irok...)

Köszi a gyors válasz. Erõsítõt nem meg effekteket sem, csak egy szál gityó egyenlõre, ami amugy nekem a legszimpibb igy felépítésben meg pickup részében bejön az a
Squier Affinity Stratocaster

Tömörfa test • jávor nyak • rózsafa fogólap • krómozott szerelvények • 21 bund • 3 single coil pickup • egy hangerõ, 2 hangszín, 5 állású kapcsoló ez 60.000

másik meg
Craftsman USL 240
Tömör test, kemény juhar nyak, kemény juhar fogólap, 1 szimpla, 2 dupla humbucker pickup, 1 hangszín, 2 hangerõ szabályozó, 5 állású kapcsoló, CSE húrláb, Brown Burst szín
62.100 Ft

és van egy harmadik:
SAMICK LK-45A
Stratocaster • tömör fa test • kõris fedlap • 1 szimpla + 2 dupla humbucker pickup • Vintage tremoló.

51.999 Ft

Na hát egyenlõre ezek ami érdekelnek, használt gitáron még nem gondolkoztam, de azügyben is körülnézek.
Na remélem még tudtok segíteni. 😊
csákó!

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

Helló!
Epiphone LP-100 Black. Megéri??
Mik róla a vélemények? Úgy általában milyenek az Epiphone-ok??
Coine
télleg ZP-ben még nem áll a víz ? 😄
milyen odaát a helyzet ?

JHetfield
most mar sztereoba nyomassuk?😄

H. Peti
hmm

JHetfield
bekk from superbutt koncert...porra zutuk a nepet:] nagyon de nagyon😊

her Valo
nah.. ez a hungaroring uber allat volt... csinaltam 300 fenykepet... Ferrarik mindenhol, de beleulni nm engedtek... ahhoz nmtom milyen jegy kellene.. mindenesetre a boxutcaban meg oda is felultem, felmasztam ahova nm lehetett volna :-))
tabor viszont betegseg miatt elnapolva szerdaig.. addig itthon szenvedek.. azaz alszom, meg gitarozom.. annyira nm rossz..

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Ktulu
Nekem elég volt a Superbuttból a szigeten...
Coine
csak oda érdemes menni koncerten, pogó zóna 4ever

JHetfield
elol hullamba...most indulok😊

Coine
Aztán csináljátok a hangulatot a B középben

JHetfield
lassan indulok koncira:]

JHetfield
mondjukra...kicsit system sound:] kicsit fabrik sound...de nagy arcok...johaverok😊

Coine
hát nem hiszem.
Superbutt az hc nem ?

JHetfield
jon valaki?:]

JHetfield
zoldpardon a boraros ter mellett van a tuloldalt😊 also rakpart felett:] + egy par meter lepcso😊

Coine
hát voltam Batyi téren....1,5 méter és ott figyel a víz téren, lehet már ZP is víz alatt van, fõlleg mert estére/hajnalra fog tetõzni az ár...

JHetfield
komerszbol lesz rendesen:] ...de mostansag porto az igazi:] napi 1uveg siman...esetleg ketto:] meg beer hogy legyen kraft😊

JHetfield
akit erdekel ma este Superbutt koncert a zoldpardonba ha meg nem ontotte el a duna...kezdes olyan 9korult...en ott leszek:]

Ktulu
CSak legyen elég vodka...
Coine
nem kell 2x mondani 😉

JHetfield
20.-án bebaszni mindenkinek! kerdes? nincs!

JHetfield
hat olyat nemtok...de gondolom te is voltal gyerek...meg vagy...vizipipat kell venni...azt a regi kek nagyot😊 ...de amugy lehet tekerni pipanal brutalisabb dolgokat is😊

Ktulu
Halljátok, nemtudjjátok véletlen, hol lehet venni
eredeti indián békepipát, vagy vagy arról mintázottat?
Gondoljatok, hogy egy olyanba mennyit tömnek, az az adag egy elefántot is kiüt!
Coine
bárcsak...épp most m1ek el...kéne 😉

JHetfield
es coine a gyertes...nyertel meg egy dzsodzsot😊

Coine
szív ... továbbad...
így

Ktulu
HEtfield én nem kritizáltam senkit...
Én spec leülök és úgy meditálok...
JHetfield
most akkor beszelgessunk arrol hogy milyen szep napunk van...meditaljunk (ki hogy medital😊

JHetfield
az utobbi koze

JHetfield
es gondolj bele...ha nem lennenek ilyen kerdesek akkor mi lenne itt...lehalna a topic:] csak tudod ket fajta ember van...van aki tud kulturaltan kommunikalni es van aki nem😊 remelem senki nem tartozik kozejuk😊

JHetfield
mellesleg mibol gondolja vki is hogy bele akarok kotni vkibe...pl valo...nem veletlen hasznalom a smile figurakat...a masik ha kotekedni akarnek akkor azt kicsit durvabban tennem imho...de aki igy veszi fel...istenem...mint mondtam mar nem 1x hogy azzal en nemtok mit kezdeni...es mint lathato csak valo veszi igy:]

Coine
jaja 😉

Ktulu
Az nem baj ha valaki szeret kötekedni, mer én is szeretek. Azért igyekezni kell nem mindenbe belekötni, ezt is gyakorolni kell.
Coine
azért be kell vallanod szeretsz kötekedni 😉)

JHetfield
azert ezt az utoiratot kifejthetned mert kivancsi lennek melyik hozzaszolasra erted:]

her Valo
Nah! Nyugovora terek, mar nm mozdul a kezem ugy lefarasztotta a reszeles.. tisztara kemeny fizikai munka ez.. Majd 26-an visszaterek egy estere... addig is metal veletek! Seeeeek & destroooooooy!!!!!!

logout...

Utoirat:
---JHetfield:
Maganvelemeny, de szerintem picit visszavehetnel a kishitusegbol meg az arroganciabol..

Coine
Jó, hát akkor szept. 4-5 körül élõben is talizunk ha minden jól megy 😉

her Valo
----JHetfield
Nm. Az egesz anyag Kazaa-rol van...

----Coine
Mivel cirka 8 ora mulva indul velem a kisbusz ki, igy nemhiszem. Aztan egesz hetvegen Mogyorodon leszek, szal nmtok se irni se odaadni.. sorry

----Ktulu
Majd ha visszajottem megbeszeljuk, addigra talald ki mi kell..

Ja, vadi uj Nightwish is van mar, nmhiszem hogy netrol konnyen letoltheto lenne....

Na zuzas ezerrel, ma is reszeltem egyet.. baro ez a The one, csak lefarad benne a kezem :-)))

Ktulu
LOL...
Nekem a Malmsteenek kellenének, meg fõleg azok a Steve Vaiok meg Joe Satrianik érdekelnének...
Nameg néhány Metallica.
Akkor ezeket letárgyaljuk amikor ráérsz!
Coine
És F1 elõtt nem megoldható ?
Kéne Malmsteen....Metallica mind megvan nekem 😛

JHetfield
Valo: metallica klippeket ugye nem melleslegrol toltted veletlen?

her Valo
ja + a Malmsteen Full shred anyag ami megvan. Es meg mas eloadoktol felvetelek, meg klippek. Mp3, ami kell... Mozi filmek. Jatekokkal nm foglalkozom...

her Valo
Non-profitba irok, asszem nm csinalok semmi olyat amiert jarna valami. Mondjuk ha valaki sok Cd-t akar, max hoz +ba egy pengetot, o is jol jart, en is, aztan kesz

---M@niac:
Craftsman gityokrol ennyit erdemes tudni(Medgyesi Tibi mondta nekem roluk):"Olyanok mint a Suzuki, nem nyujtanak semmi extrat, viszont megbizhatoak, es gond nelkul el lehet veluk autozni a Balatonig"

Na a lista:
Malmsteen Full CD, DVD ripp
Malmsteen - Blues lick 2:34/25,6MB
--Metallica
Drumsolo 11:33/116MB
Deathmatch: Hetfield vs Fred Durst 6:48 67,8MB
I disappear 4:22 43,5MB
Fade to black 6:38/66,2MB
Házmester of sorrow 6:13/64,1MB
Seek & destroy 4:09/49,9MB
Fade to black 7:32/96,6MB
...And Justice for All 10:46/134MB
Sanitarium 5:54/58,7MB
Sad but true <'92 san diego, live shit> 5:09/29,7MB
Fade to Black<1985> 4:44/47,1MB
Fuel 4:08/35,7MB
So what + Master of puppets <'99 Woodstock> 8:01/79,8MB
Creeping death <'91 Moscow> 7:26/74,2MB
Newsted & Hammet guitar solo 2:56/36,7MB
For whom the bell tolls <'99 Woodstock> 5:02/44,2MB
The One 8:03/80,3MB

ezenkivul paul gilbert, satriani, steve vai, meg mindenfele eloadoktol DVD rippben CD-k...(ezek ugy muxenek hogy bonusz CD kell hozza, mert nekem is iratni kell...)

ja a lenyeg. hetvegen forma 1-en vagyok vegig, utana utazom el ugyhogy szept 4-5e korultol muxik a dolog...

na szoval kb ennyi.
gitarozzunk ezerrel. Ma reszeltem kicsit.. The van zuzos reszet szepen kigyakoroltam.. hmm.. vegen mar ranyomtam a hevedert is a gityora, es allva zuztam ugy bele jottem

Coine
báz az egész ország tombol 😄

Ktulu
Attól függ...
Zalahús ZTE - Manchester United 1:0