Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na a hasznát cuccok egyre jobban vonzanak...sok jót löktök eddig róluk, tudjátok attól féltem ez olyan mint a TV, vagy a videó, nagy a kockázat, de akkor ezek szerint csak jól meg kell nézegetni, hallgatni hogy mit veszek..., na ok végülis egy használt Ibanez 70K - ért ok 😊
szal, használt? igazán Guns zenét akarok "utánozni", (hülye szó..én + Slash) 😊)
fender ok arra? vagy mi legyen??? Help me, please!
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
A használt gitár valóban jó ötlet, de leginkább csak hírdetésbõl érdemes keresni. Szerintem újonan
inkább egy 70k körüli craftsman éri meg, mert egész jól szólnak, relatív kényelmesek és van floydos köztük. Szóval leginkább a zenei stílus a lényeg amit játszani akarsz.
Köszi a gyors válasz. Erõsítõt nem meg effekteket sem, csak egy szál gityó egyenlõre, ami amugy nekem a legszimpibb igy felépítésben meg pickup részében bejön az a
Squier Affinity Stratocaster
Tömörfa test • jávor nyak • rózsafa fogólap • krómozott szerelvények • 21 bund • 3 single coil pickup • egy hangerõ, 2 hangszín, 5 állású kapcsoló ez 60.000
másik meg
Craftsman USL 240
Tömör test, kemény juhar nyak, kemény juhar fogólap, 1 szimpla, 2 dupla humbucker pickup, 1 hangszín, 2 hangerõ szabályozó, 5 állású kapcsoló, CSE húrláb, Brown Burst szín
62.100 Ft
és van egy harmadik:
SAMICK LK-45A
Stratocaster • tömör fa test • kõris fedlap • 1 szimpla + 2 dupla humbucker pickup • Vintage tremoló.
51.999 Ft
Na hát egyenlõre ezek ami érdekelnek, használt gitáron még nem gondolkoztam, de azügyben is körülnézek.
Na remélem még tudtok segíteni. 😊
csákó!
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Epiphone LP-100 Black. Megéri??
Mik róla a vélemények? Úgy általában milyenek az Epiphone-ok??

tabor viszont betegseg miatt elnapolva szerdaig.. addig itthon szenvedek.. azaz alszom, meg gitarozom.. annyira nm rossz..
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
eredeti indián békepipát, vagy vagy arról mintázottat?
Gondoljatok, hogy egy olyanba mennyit tömnek, az az adag egy elefántot is kiüt!

Azért igyekezni kell nem mindenbe belekötni, ezt is gyakorolni kell.

logout...

Utoirat:
---JHetfield:
Maganvelemeny, de szerintem picit visszavehetnel a kishitusegbol meg az arroganciabol..
Nm. Az egesz anyag Kazaa-rol van...
----Coine
Mivel cirka 8 ora mulva indul velem a kisbusz ki, igy nemhiszem. Aztan egesz hetvegen Mogyorodon leszek, szal nmtok se irni se odaadni.. sorry
----Ktulu
Majd ha visszajottem megbeszeljuk, addigra talald ki mi kell..
Ja, vadi uj Nightwish is van mar, nmhiszem hogy netrol konnyen letoltheto lenne....
Na zuzas ezerrel, ma is reszeltem egyet.. baro ez a The one, csak lefarad benne a kezem :-)))
Nekem a Malmsteenek kellenének, meg fõleg azok a Steve Vaiok meg Joe Satrianik érdekelnének...
Nameg néhány Metallica.
Akkor ezeket letárgyaljuk amikor ráérsz!
---M@niac:
Craftsman gityokrol ennyit erdemes tudni(Medgyesi Tibi mondta nekem roluk):"Olyanok mint a Suzuki, nem nyujtanak semmi extrat, viszont megbizhatoak, es gond nelkul el lehet veluk autozni a Balatonig"
Na a lista:
Malmsteen
Malmsteen - Blues lick 2:34/25,6MB
--Metallica
Drumsolo
Deathmatch: Hetfield vs Fred Durst
I disappear
Fade to black 6:38/66,2MB
Házmester of sorrow

Seek & destroy
Fade to black
...And Justice for All 10:46/134MB
Sanitarium
Sad but true <'92 san diego, live shit>'92 san diego, live shit> 5:09/29,7MB
Fade to Black<1985>1985> 4:44/47,1MB
Fuel
So what + Master of puppets <'99 Woodstock>'99 Woodstock> 8:01/79,8MB
Creeping death <'91 Moscow>'91 Moscow> 7:26/74,2MB
Newsted & Hammet guitar solo
For whom the bell tolls <'99 Woodstock>'99 Woodstock> 5:02/44,2MB
The One
ezenkivul paul gilbert, satriani, steve vai, meg mindenfele eloadoktol DVD rippben CD-k...(ezek ugy muxenek hogy bonusz CD kell hozza, mert nekem is iratni kell...)
ja a lenyeg. hetvegen forma 1-en vagyok vegig, utana utazom el ugyhogy szept 4-5e korultol muxik a dolog...
na szoval kb ennyi.
gitarozzunk ezerrel. Ma reszeltem kicsit.. The van zuzos reszet szepen kigyakoroltam.. hmm.. vegen mar ranyomtam a hevedert is a gityora, es allva zuztam ugy bele jottem